Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ρούχο μαμάς για βάφτιση

mamavasia

Recommended Posts

Γειά σας

Την Κυριακή αυτή έχουμε τα βαφτίσια της μπουμπούς μου και όσο σκέφτομαι ότι θα έχει τρελή ζέστη έχω προβληματιστεί για το τι θα φορέσω..

Αρχικά είχα αποφασίσει να βάλω ένα άσπρο στράπλες φόρεμα το οποίο απο την μέση και πάνω είναι με σούρες ταφτάς και κατά μήκος του στήθους έχει ραμμένα στράς ενώ απο την μέση και κάτω είναι μεταξωτό και φτάνει ως το γόνατο...Το θέμα είναι ότι αυτό πάει με τις νυφικές τις γόβες μου που είναι πέδιλο ανοιχτό πίσω με στράς μπροστά αλλά αυτές φοριούνται μόνο με καλσόν στο χρώμα του δέρματος πολύ λεπτό και σκέφτομαι ότι θα σκάσω

Η άλλη επιλογή που έχω είναι ένα απλό στράπλες φόρεμα μαύρο μέχρι το γόνατο, με μαύρα παπούτσια ξόφτερνα με ψηλό τακούνι με ασημένια ή μαύρη τσάντα και ασημένια εσάρπα και εννοείται πως τα παππούτσια αυτά δεν χρειάζονται καλσόν...

Ωστόσο η εμφάνιση με το άσπρο φόρεμα είναι πιο κυριλέ ενώ αυτή με το μαύρο πιο απλή...δηλαδή με το μαύρο πάς και σε ένα club ας πούμε ενώ το άσπρο είναι για γάμους και εκδηλώσεις..

Σκέφτομαι απο την μια ότι αν πάω με το άσπρο εκτός του ότι θα είμαι πολύ κυριλέ μέσα στα μεσημέρι, θα σκάσω με το καλσον αφού τη Κυριακή λένε θα φτάσει 42...Απο την άλλη αν πάω με το μαύρο μήπως θα είμαι πολύ απλή για τα βαφτίσια της κόρης μου??? Σε όσες βαφτίσεις έχω πάει η μάνα πάντα ξεχωρίζει με το εντυπωσιακό ντύσιμο...αχ δεν ξέρω

Καμία γνώμη???

Διαφημίσεις

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

mamavasia αφου τα νυφικα σου παπουτσια ειναι πεδιλο γιατι χρειαζονται καλσον,δεν καταλαβα... :? Δε φοριουνται σκετα?

Γνωμη μου ειναι παντως οτι δε θα φορουσα μαυρο στα βαφτισια του παιδιου!Μπορει το μαυρο να ειναι επισημο χρωμα αλλα θα προτιμουσα κατι πιο χαρουμενο και καλοκαιρινο.Επισης συμφωνω οτι η μαμα ωραιο ειναι να ξεχωριζει και συνηθως ειναι πολυυυ καλα ντυμενες κι ας ειναι οι υπολοιποι καλεσμενοι πιο απλα.

bxBwp2.png EgDTp2.png

χρειάζεται καλσόν γιατί είναι κλειστό μπροστά και πίσω ανοιχτό...

όσες φορές το έχω βάλει το φόρεσα με καλσόν γιατί χωρίς καλσόν φαίνεται άσχημο..και εγώ αυτής της άποψης είναι να ντυθώ πολύ καλά

Δεν πειράζει αν σκάσω...μπρος τα κάλη.....

Κι εμενα ετσι ειναι τα νυφικα μου παπουτσια.Κλειστο μπροστα και ανοιχτο πισω και τα φοραν χωρις καλσον.Βεβαια αν δεν σου αρεσουν καθολου τοτε βρες τουλαχιστον καλσον πολυ λεπτο ή διχτυ για να μη σκασεις πολυ! :wink:

bxBwp2.png EgDTp2.png

Υπάρχουν και οι ψηλές κάλτσες με σιλικόνη, ζεσταινεσαι λιγότερο μ'αυτες..!

Όσο για το ρούχο, συμφωνω με τη rena για το μαυρο - βαλε καλύτερα κάτι πιο χαρούμενο!!! Και θα πρέπει να΄ναι κατι που δεν θα σε δυσκολεύει στις κινησεις (θα κρατας το ζουζουνακι, θα σκυβεις για να το ντυσεις/ξεντυσεις..) αλλα και που θα μπορέσει να καθαρίσει (διότι ... θα γεμισει λαδια!)

Διαφημίσεις

Εγώ συμφωνώ ότι το μαύρο δεν είναι και ό,τι καλύτερο για τη βάφτιση του παιδιού σου. Όσο για το απλό δεν πειράζει κατακαλόκαιρο είναι κι αν είναι και πρωί η βάφτιση όσο πιο απλό τόσο πιο καλό. Κι εγώ την Κυριακή που βάφτισα τη μικρή καλά είχα ντυθεί αλλά όχι πολύ αμπιγιέ για να είμαι άνετη. Κι αν ήξερα τι ζέστη θα είχε θα είχα βάλει κάτι ακόμα πιο απλό και δροσερό γιατί όλο μου το πρόβλημα όλη μέρα ήταν ότι κόντευα να λιποθυμήσω από τη ζέστη, κυρίως το μεσημέρι στο τραπέζι που ήταν έξω. Όσο για το τι συνηθίζεται μη σκας....η κάθε μια με τον τύπο της.....επειδή έχω πάει σε πολλές βαφτίσεις τελευταία έχω δει και μαμά με λαμέ έχω δει και μαμά με απλό άσπρο παντελόνι. Πίστεψέ με όλες ωραίες ήτανε :):)

6qjVp3.png

οτι και να βαλεις θα σκασεις αμα εχει 42 βαθμους!!Βαλε το λευκο που δεν τραβαει και τις ακτινες του ηλιου.ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!μην αφησεις κατω τα μαλλια σου θα λιωσεις. :lol: Αντε με το καλο.

KeDzp2.png

CBqup3.png

Εγω ηθελα να παω στη γαμο-βαφτιση με ενα φουστανι τιρκουαζ που πηρα 24 ευρω από μαγαζι με ινδικα ρουχα αλλα δεν με αφηνουν οι λοιποι συγγενεις οποτε θα βαλω μια τουαλετα που δεν θα την ξαναβαλω ποτε στη ζωη μου απ΄οτι φαινεται αν και δεν ειναι πολύ βαρια... Και γω μαυρο δεν θα φορουσα να σου πω την αληθεια.. Η βαλε καλτσες με σιλικονη που ειναι αραχνουφαντες ουτως η άλλως ή δανεισου κανα ασημι πεδιλο απο καμια φιλη σου... Αν βεβαια τα οικονομικα σου το επιτρεπουν μπορεις να αγορασεις ενα, θα σου μεινει και θα το ξαναφορεσεις.. Μην παρεις με στρας και τετοια παρε ενα πιο απλο με λουρακια.. το ασημι ειναι εντυπωσιακο από μονο τους..

Επισης αν μενεις κοντα μου και εισαι μεχρι 55 κιλα (αντε 57..)σου δανειζω ενα μουρλια φουστανακι τιρκουαζ (οχι αυτο απ΄τα ινδικα) μουσελινα με διακριτικο κεντημα που το εχω φορεσει μονο μια φορα και δεν βλέπω να το φοραω δευτερη.... Το πηρα για το γαμο μιας φιλης προπερσι το Αυγουστο που ηξερα οτι όλοι θα φορανε τουαλετες (εχουν καλο αυτες γι αυτο...) οποτε δεν με επερνε να παω σαν γυφτακι.. Αν μου εκανε αυτο θα φορουσα στο γαμο αλλα δεν προλαβαινω να χασω 15 κιλα μεχρι την άλλη Κυριακη.

Και το Βιζελι θα σου δανεισει τα μανολο της...

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Το φόρεμα είναι υπέροχο και to έχω φορέσει μόνο μια φορά.. επίσης τα παππούτσια πάντα κλέβουν την παράσταση επείδή στραφταλίσουν οι πέτρες...τα δοκίμασα χτες χωρίς καλσόν και μάλλον θα τα φορέσω χωρίς γιατί δεν θα αντέξω θα σκάσω με καλσόν...

Thanks doraki :):):)

στράπλες δεν θα σου πρότεινα...και εμένα όταν δοκίμαζα στο μαγαζί μου είπε η πωλήτρια να τα αφήσω τα στράπλες γιατί με το μωρό μπορεί να συμβεί κανα ατύχημα...και όντως είχε δίκιο γιατί η μικρή με τραβολόγαγε από τα νεύρα της και το κλάμα...φανταζομαι ότι θα ήταν πολύ άβολο να φοράω στράπλες.

manolo δεν έχω να σου δανείσω αλλά έχω θεικά χρυσά πέδιλα GUCCI!!!

δώρο στον εαυτό μου μετά το γάμο,μετά από 2,5 χρόνο απραξίας στα ψώνια όταν φτιάχναμε το σπίτι...έβγαλα το αχτι μου!!!

Διαφημίσεις

Συμφωνω για το στραπλες, δυστυχως παραλιγο να τυχει σε μια φιλη μου.

Παντως αυτο με τα ρουχα ειναι δυσκολο πραγμα.

Εγω που ειμαι σχετικα κυριλε σ'αυτα (μ'αρεσει το ωραιο ντυσιμο σ'αυτες τις περιπτωσεις, δε θα πηγαινα με τζιν, αλλα και να πηγαινα θα φοραγα πολυ εντυπωσιακο παπουτσι) θα προσεχα γιατι ειναι μεσημερι.

Ε δε φορας λαμε μεσημεριατικα θα τυφλωθει ο κοσμος!!!!

Προτεινω να μην το σκεφτεις καθολου να βαλεις καλσον τετοια εποχη και με 42 βαθμους η να τα βαλεις μονα τους η αν μπορεις να αγορασεις ενα ζευγαρι πεδιλα.

Καλα βρε dora θα πας στο γαμο σου με τιρκουαζ φουστανι απο τα ινδιανικα!!!!! Τα βελη μη ξεχασεις!!!!!

Περι ορεξεως βεβαια κολοκυθοτυροπιτα (να ειχαμε λιγη.....) αλλα αν δε βαλεις νυφικο βαλε τουλαχιστον ενα ομορφο φορεματακι με ωραιο πεδιλο.

Εγω το νυφικο μου το εχω στη ντουλαπα και δε χορταινω να το βλεπω!!!

Κοριτσια μου καλα ..εχει βαλει καμια σας αυτες τις καλτσες με την σιλικονη???????θα ιδρωσει και η καλτσα θα γινει σοσονακι..θα πεσουν οι καλτσες και θα γινει ρομπα ξεκουμπωτη η κοπελα!!

super sos οχι καλτσα με σιλικονη..καλε δεν ειπαμε οτι ειμαι η βασιλισσα των hondos των αξεσουαρ και ολα τα συναφη?ποτε θα μου δωσετε επισημα το στεμα μου?

anyway προτεινω χωρις καλτσον καλτσακι ζαρτιερα κλπ το ασπρο φορεμα αν δεν εχουμε αλλη επιλογη καλυτερη απο το μαυρο φορεμα....

Αααα Demi μου...

Εδώ θα διαφωνήσω...

Μπορεί, όπως έχω ξαναπεί, να περνάω έξω από τα Hondos και τα συναφή και να βγάζω σπυράκια... αλλά για τις κάλτσες με σιλικόνη έχω άποψη... (ακούς Μπιζέλι;; δεν είμαι μόνο Μπομπ ο μάστορας!!!! :wink: )

Εξαρτάται λοιπόν από το πόσο καλή είναι η κάλτσα. Εγώ φοράω μόνο τέτοιες και ποτέ καλτσόν (επειδή έχω μια τάση να τα σκίζω). Παίρνω όμως μόνο μία συγκεκριμένη μάρκα (σχετικά ακριβή) και είναι άψογες...

Στο παρελθόν είχα δοκιμάσει και φθηνότερες αλλά μου πέφτανε....

Όσο ζω... μαθαίνω

--------------------------

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Σωτήρης (γέννηση 30/7/2007)

Τις εχεις δοκιμασει και με 42 βαθμους???????

αν ναι γρεψε εταιρεια και να το εχουμε στα υποψιν...αν και μεσα σε τοσο κοσμο παλι εγω φοβαμαι μην παθω καμια λαχταρα..

επεθα στο παρελθον ... :oops::oops: παιδια μιλαμε Η ξεφτιλα..

Εγώ είμαι υπερ του απλού αλλά σικ ρούχου ποτέ λαμέ.......

Στη βάφτιση του γιού μου φόρεσα κουστούμι σκούρο μπλε να κρύψω και κανένα κιλό κι από μέσα ασημί τοπ σε συνδυασμό με ασημί πλατφόρμα και ύψος και άνεση :D:D

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Διαφημίσεις

Στους 42 δεν θα τις φορούσα λόγω ζέστης, όχι από φόβο μήπως πέσουνε..

Για την μάρκα, θα στην πω αύριο... Γιατί όπως είπα, είμαι ελαφρώς άσχετη, οπότε πάω σ' αυτήν που έχει το μαγαζί (που την ξέρω από μικρή) και τις λέω ότι θέλω τις κάλτσες σιλικόνης που παίρνω πάντα και κανονίζει εκείνη... και νούμερο και σχέδιο.

Θα δω στο σπίτι και θα γράψω αύριο μάρκα...

Πάντως είναι άψογες...

Όσο ζω... μαθαίνω

--------------------------

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Σωτήρης (γέννηση 30/7/2007)

Έχετε δίκιο για το στράπλες...την προηγούμενη Κυριακή που ήμουν σε βάφτιση στην Λαμία και την είχα αγκαλιά όλο μου πείραζε την μπλούζα μου...φαντάσου με το στράπλες..

Το έλυσα όμως το θεματάκι γιατί το φόρεμα το άσπρο έχει μαζί και ραντάκια αν θέλεις να τα τοποθετήσεις...οπότε τα έβαλα απο τώρα..και είναι οκ

Τελικά θα τα φορέσω χωρίς καλσόν τα παππούτσια, τα δοκίμασα με το φόρεμα και είναι μια χαρά...όταν τα είχα βάλει παλιότερα δεν είχα αγοράσει το συγκεκριμένο φόρεμα οποτε τώρα κολλάνε

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις συμβουλές

Απο Δευτέρα θα σας δείξω και φώτο

Ένα άλλο θέμα μου είναι το μαλλί

Για το μαλλί μου σκέφτομαι ένα απο τα εξής χτενίσματα

1. μπούκλες με ψαλίδι και τα πάνω πιασμένα με κάποιο τρόπο προς τα πίσω

2. moikan style (ειναι τα μαλλιά που στα φουσκώνουν μπροστά και έχουν όγκο και τσιτώνουν τα πλάγια προς τα πίσω)

3. Κότσος ψηλά με σχέδιο πίσω στα μαλλιά (τα κλασικά δηλαδή χτενίσματα που βλέπουμε)

Για τις μπούκλες ψιλοφοβάμαι επειδή θα έχει ζέστη, πιο πολύ είμαι υπέρ του moikan που το έχω κάνει και μου πήγαινε, τώρα για τον κότσο δεν ξέρω φοβάμαί μήπως δεν μου τον πετύχει η κομμώτρια και τελικά δείχνω χάλια..

Αυτά απο εμένα

φιλάκια :D:D

Δεν ξέρω αν η μικρή στα τραβάει αν ναι και λόγω ζέστης ψηλά θα συμβούλευα :D

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

manolo δεν έχω να σου δανείσω αλλά έχω θεικά χρυσά πέδιλα GUCCI!!!

δώρο στον εαυτό μου μετά το γάμο,μετά από 2,5 χρόνο απραξίας στα ψώνια όταν φτιάχναμε το σπίτι...έβγαλα το αχτι μου!!!

:shock::shock::shock: Μιλας σοβαρα?

Και γω θα παω ξυπολυτη στο γαμο μου? Εχω βασιστει πανω σου....

Παρεπιπτοντως ακόμα δεν εχω βρει παπουτσια για το γαμο...

O5Lop2.png

kIP3p2.png

DORA

εαν φορας 37 εχω και εγω του γαμου μου.Θεικα CK (calvin klein) με δεκαποντο χρωματος ρουμπινι.Και νυφικο εχουμε αν θελετε απλο χωρις πολλα πολλα .....

2eaW.jpg.png

Ειρηνη μου ευχαριστω πολύ... νυφικο εχουμε και εμεις της αδελφης μου στο μπαουλο να το τρωει ο σκορος..

Φουστανακι βρηκα ..

Παπουτσι φορουσα 37 προ εγκυμοσυνης... Εχω και γω το θεικο παπουτσι μου που το ειχα παρει για το γαμο και θα ταιριαζε και τελεια με το φουστανι αλλα δυστυχως δεν μου μπαινει πλεον.. Τωρα φοραω 38.

Τα ειχα δει στο Κοσμοπολιταν Νυφη , τα ερωτευτηκα και περιμενα να ερθουν οι εκπτωσεις για να τα παρω, τα πηρα αλλα δεν ειχα φανταστει οτι θα εμενα εγκυος και θα μου μενανε και 10 κιλα... Που να χωρεσει το χοντροποδαρο μου τωρα στην γοβιτσα της Σταχτοπουτας?

Μηπως να το κανω σαν τις κακες αδελφες? Να κοψω κανα δαχτυλακι?

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Ναι Σοφια με κεφαλαια... κοροιδευε εσυ... οχι τιποτα αλλο αλλα αναγκασα τον τοτε αρραβωνιαστικο και πλέον συζυγο μου να μουτα παρει και δεν ηθελε κιόλας και τωρα μου λεει να τα φορεσω...

Και γω τα εδωσα στην κουμπαρα μου που ταιριαζανε με το φουστανακι της.. :oops:

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Α!! βρε Ντορα ζεις ένα δράμα!!!! :P:P:P Τι να σου κάνω και γω 38 φοράω αλλά δεν είχα βάλει πέδιλο λόγω εποχής!!!

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών