Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΠΟΝΟΣ!

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες!

Σήμερα, το μεσημέρι, κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό!

Είχα ετοιμάσει μελιτζάνες στον φούρνο με φέτα και ντομάτα και καθήσαμε με τον άντρα μου να φάμε.

Μόλις φάγαμε, με έπιασε 2 φορές ένας δυνατός πόνος στην κοιλιά και πήγα αμέσως να ξαπλώσω.¨Οταν με έπιασε ο τελευταίος πόνος, ένιωσε το κεφαλάκι του μωρού να με πιέζει, λίγο πιο πάνω απο τον αφαλό μου.Αμέσως, ένιωσα να πετρώνει όλη η κοιλιά μου.

Όπως καταλαβαίνετε, πανικοβλήθηκα και πήρα αμέσως τον γιατρό μου.Μου είπε να μείνω σήμερα στο κρεβάτι, να μην κάνω τίποτα και πως δεν πρέπει να με ξαναπιάσει ο πόνος. :shock: Λες και περνάει απο το χέρι μου...Τέλος, μου είπε να τον καλέσω αύριο, να του πω πως είμαι.

Ομολογώ οτι τις τελευταίες μέρες, δεν είχα την καλύτερη ψυχολογία.Λέτε να φταίει αυτό?Φταίει το φαί, το οποίο τσάκισα και εννοείται πως ήταν βαρύ?

Βοηθήστε με κορίτσια, να ηρεμίσω, γιατί κοντεύω να τρελαθώ.

Σας ευχαριστώ.

Διαφημίσεις

Aν έχεις σταματήσει να πονάς, ή ο πόνος έχει ελαττωθεί είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Προσπάθησε να ηρεμήσεις, να δεις λίγο τηλεόραση στο κρεβάτι και γενικά να μην σκέφτεσαι το πρόβλημα. Για να μη σου πει ο γιατρός σου να πας κατευθείαν στο νοσοκομείο (όπως μου είπε εμένα στην ακριβώς ίδια κατάσταση) θα πει ότι δεν αξιολογεί την κατάστασή σου ως κρίσιμη κι αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό. Καλύτερα να τη βγάλεις απόψε με γιαουρτάκι κι όλα θα πάνε καλά. Να μας γράψεις τα νέα σου!

Να σαι καλά naina!

Τώρα δεν νιώθω πόνο, αλλά νομίζω οτι είμαι τούμπανο! :shock: Διάβασα σε άλλο θέμα, σχετικά με το πέτρωμα της κοιλιάς και την σύσπαση της μήτρας και ίσως να σχετίζεται με το σημερινό.Τόσο νωρίς όμως?Τι να πώ.

Πάντως ο πόνος, ήταν δυνατός για περίπου 10 δευτερόλεπτα και ήταν σε όλη την κοιλιά.

Να δω πως θα ξημερώσει και η αυριανή μέρα..πάντως το περισσότερο άγχος, θα μου φύγει την Τετάρτη, που θα πάω στο Έλενα, για την Β' επιπέδου.Αχ...

Aν έχεις σταματήσει να πονάς, ή ο πόνος έχει ελαττωθεί είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Προσπάθησε να ηρεμήσεις, να δεις λίγο τηλεόραση στο κρεβάτι και γενικά να μην σκέφτεσαι το πρόβλημα. Για να μη σου πει ο γιατρός σου να πας κατευθείαν στο νοσοκομείο (όπως μου είπε εμένα στην ακριβώς ίδια κατάσταση) θα πει ότι δεν αξιολογεί την κατάστασή σου ως κρίσιμη κι αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό. Καλύτερα να τη βγάλεις απόψε με γιαουρτάκι κι όλα θα πάνε καλά. Να μας γράψεις τα νέα σου!

Α! αλήθεια....εσύ τι έγινε??πήγες στο νοσοκομείο?και μετά??

Τώρα δεν νιώθω πόνο, αλλά νομίζω οτι είμαι τούμπανο! :shock: Διάβασα σε άλλο θέμα, σχετικά με το πέτρωμα της κοιλιάς και την σύσπαση της μήτρας και ίσως να σχετίζεται με το σημερινό.Τόσο νωρίς όμως?Τι να πώ.

Εγώ είχα συσπάσεις - αυτό το πέτρωμα της κοιλιάς- από πολύ νωρίς, μπορεί πιο νωρίς κι από εσένα! Ειδικά όταν κουραζόμουν και σχεδόν πάντα όταν έσκυβα. Παρ' όλα αυτά δεν είχα κανένα απολύτως προβλήμα, η εγκυμοσύνη μου εξελίχθηκε απολύτως ομαλά και όχι μόνο πρόωρα δεν γέννησα αλλά πήρα και 7 μέρες από τον δέκατο μήνα! Πόνο, όμως, δεν είχα. Δε νομίζω πάντως ότι συντρέχει λόγος ανησυχίας, χαλάρωσε, ξεκουράσου και θα δεις ότι όλα θα πάνε κατ' ευχήν! Περαστικά! :)

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο μενα , τετοια πετρωματα κοιλιας τα εχω και εγω κοριτσια που ειμαι 21 εβδομαδων ειναι οντως συσπασεις της μητρας . Και εγω ειχα παραξενευτει γιατι στην πρωτη εγκυμοσυνη τα ειχα σε πολυ πιο προχωρημενο μηνα ενω τωρα ειχανε αρχησει απο τον 3,5 μηνων , ρωτησα λοιπον το γιατρο μου και ειπε οτι προκαλειται απο "τις κλωτσιες " του μωρου . Επισης επειδη με πιανει καθε μερα κατακρατηση υγρων απο το μεσημερι και μετα και δεν μπορω να κατουρησω καλα καθε βραδυ η κοιλια ειναι τουμπανο με λιγους πονους , επισης και απο κουραση μπορει να νοιωσω τις συσπασεις , το σαββατο ειχα ξεσηκωσει το σπιτι απο δουλειες και μετα το ενοιωθα . Πονους και εγω εχω , και σαν πονακια περιοδου μια απο αυτες τις μερες , δεν βαζω τον κ...ο μου κατω ομως , ολο κατι κανω περα απο το κυνηγιτο του μικρου . Εφοσον ομως ο γιατρος λεει οτι ολα ειναι οκ και να μη ανυσηχω ε και εγω δεν ανυσηχω , αν και καποια στιγμη πρεπει να συνιδιτοποιησω οτι ειμαι οντως εγκυος γιατι μαλλον το ξεχναω αυτη τη φορα .

Α! αλήθεια....εσύ τι έγινε??πήγες στο νοσοκομείο?και μετά??

... και μετά κατσικώθηκα εκεί για μια εβδομάδα, μαστουρώθηκα στα φάρμακα (ενέσεις, οροί) και ταλαιπώρησα και το συζυγούλη μου που ερχόταν κάθε πρωί πριν τη δουλειά για φιλάκι και μετά τη δουλειά για να μου κάνει παρέα. Τα κάναμε πάνω μας από το φόβο μας αλλά τώρα όλα καλά