Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ...

Recommended Posts

ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ..

ΧΤΕΣ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΜΠΑΡΙΤΣΑ (ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΑΚΟΜΑ, 3 ΜΗΝΩΝ)ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΩ ΚΟΥΝΑΕΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ, ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ, ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ....

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??????

ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!

tn?sid=3721117070&mid=AIsKDNkAABLhSOXwJAz0dywE45w

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Φοβερό το ζουζουνάκι σου να κουνιέται έτσι από τόσο μικρό!!!

Έχεις δοκιμάσει να του βάλεις τη ζώνη του καροτσιού?

Να σου ζήσει!!!

Δυο γλυκά χαμόγελα...η ζωή μου όλη...

ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΕΞΩ, ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗ ΔΕΣΩ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ ΤΗ ΒΡΙΣΚΩ ΤΗ ΜΙΣΗ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΡΕΜΕΤΑΙ!

ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΡΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ (ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΕΝΩ?

Εμείς πάντως τη δέναμε απο την αρχή. Νομιζω οτι ειναι καλυτερα να την έχεις δεμένη ή έστω δεμενη και χαλαρη η ζώνη. Ποτέ δεν ξέρεις!!!!!

γεια και απο μενα.τον πριγκιπα μας τον δεναμε απο την αρχη και στο καροτσακι και στο καθισματακι του αυτοκινήτου για να μαθαίνει απο μικρο, όπως και έγινε.για να μην εισαι συνεχεια με την αμφιβολία και ανησυχία καλύτερα πρόσεχε μην φύγει και τρομάξεις περισσότερο.ο δικός μου ειναι 3,5 ετών και αν δεν τον δέσω στο αυτοκίνητο φωνάζει και δεν θέλει να ξεκινήσει το αυτοκίνητο έτσι.πολλές φορες του κανουμε πλάκα και δεν βαζουμε και εμεις και αυτος μας μαλώνει.με αυτον τον τροπο απο μικρός έμαθε την πειθαρχία στην βόλτα, και στο αυτοκίνητο.το συνιστών ανεπιφύλακτα.

69Dzp3.png

06pBp2.png

Διαφημίσεις

Και εμείς τον δέναμε από την πρώτη στιγμή που τον βάλαμε στο καρότσι, 20 ημερών. Κάποιες ελάχιστες φορές που δεν τον δέσαμε λίγο έλειψε να βρεθεί στο πάτωμα και αυτό μέχρι να γυρίσουμε το βλέμμα για λίγα δευτερόλεπτα. Οπότε στο λέω από προσωπική εμπειρία αλλά και από εμπειρίες φίλων, να έχεις πάντα δεμένο το μωρό και στο καρότσι και στο καθισματάκι του αυτοκινήτου.

Κι εμείς πάντα τον δένουμε στο καρότσι και στο ριλάξ. Πολύ χαλαρά βέβαια αλλά ποτέ δεν τον αφήνουμε λυτό. Μια φορά- όταν ήταν 2-3 μηνών- ξεχάσαμε να τον δέσουμε στο ριλάξ και μέσα σε δευτερόλεπτα βρέθηκε στο πάτωμα. Ευτυχώς που δεν χτύπησε.

ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ..

ΧΤΕΣ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΜΠΑΡΙΤΣΑ (ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΑΚΟΜΑ, 3 ΜΗΝΩΝ)ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΩ ΚΟΥΝΑΕΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ, ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ, ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ....

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??????

ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!

Εγώ πάντως 3 μηνών την έβαζα στο πορτ-μπεμπέ εξάρτημα του καροτσιού, οπότε και κοιμόταν άνετα και ούτε γλίστραγε ούτε τίποτα.

Έχεις ρωτήσει την παιδίατρο ??

Είναι σωστό 3 μηνών να την βάζεις σε καθιστή θέση στο καρότσι ???

kTB4p3.png

N9Mep2.png

Να σου πω την αληθεια στο perego δεν την εδεσα ποτε αλλα στο maclaren παντα. Απλως οτν καθετε στο καροτσι ή κοιμαται χαλαρωνω τουσ ωμους ως και τους βγαζω και ειναι δεμενη μονο στη μεση. Τωρα που αρχιζει και παταει ομως θα δουμε.

Διαφημίσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΞΥΠΝΗΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΤΟΥΠ ΓΕΡΟ!!!

ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕΣΑ ΜΕΣΑ, ΣΤΗ ΣΦΙΝΑ, ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΤΗ ΣΦΗΝΑ, ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ!!!!

ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΝ ΕΠΑΘΕ ΚΑΤΙ, ΜΟΝΟ ΤΡΟΜΑΞΕ ΚΑΙ ΕΚΛΑΨΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΓΕΛΑΓΕ, ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΑΝ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΝΗΛΙΑ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΚ, ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΟΚ!

Στο καροτσι τον δεναμε παντα (ακομα και τωρα).. ακομα και οταν κοιμαται..

Ισα ισα που οταν κοιμαται δεν εχει την αισθηση του οτι μπορει να πεσει και ειναι ευκολοτερο.. απλα τα χαλαρωνω..

3 μηνων παλι τον δεναμε γιατι γυρνουσε.. Απο καροτσι δεν μου ειχε φυγει εφυγε ομως σε αυτη την ηλικία απο το πορτ μπεμπε οποτε το παθημα μας εγινε μαθημα..

ΜΟΝΟ ΚΡΕΒΑΤΙ?????????????? :shock::shock::shock: Τι να τους κανει το μονο? Εδω εμενα μου εφυγε κατω απο το διπλο και ημουν και γω διπλα... Δεν ειναι να τα εμπιστευεσαι πουθενα... ειναι σβουρες..

Αυτη η ηλικία θελει παρα πολύ προσοχη γιατι εκει που εσυ νομιζεις οτι προκειτε να πανε πουθενα εκφενδωνιζονται... :lol:

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Και εμένα τα ιδια μου κάνει και τη δενώ πάντα το καρότσι.Τωρα θα το εφαρμόσω και στο ριλάξ γιατι την βρήκα με τα πόδια να κρέμονται στο πλάι

2GxD.jpg2GxDp2.png