Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πόνοι κατά τον θηλασμό

Recommended Posts

Έχω ένα νεογέννητο αγόρι 15 ημερών γεννήθηκε 2690 βγήκε με 2600 και στην επίσκεψη του γιατρού ήτανε 2750 (10 ημερών)

Γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό.

Τις τελευταίες μέρες έχουμε το εξής πρόβλημα : Όταν τρώει πονάει η κοιλίτσα του, φωνάζει και μαζεύεται την θηλή αν την αφήσει θα την αναζητήσει ξανά.

Όλα αυτά μέχρι να κάνει την εκκένωση. Η εκκένωση όμως έχει μειωθεί σε ποσότητα.

Αδειάζει το ένα στήθος και μετά πάμε στο άλλο.

Αποφεύγω τα γαλακτοκομικά τρώω μόνο κατσικίσια τυριά,κρέας, λίγα λαχανικά και 2 φρούτα, πίνω και 2 χαμομήλια ή τήλιο

Τι να κάνω να το βοηθήσω να το ξεπεράσει?

Ευχαριστώ για την βοήθεια

Μία ανύσηχη καινούργια μαμα

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Μάλλον έχει κολικούς γι'αυτό και ίσως έχει πολλά αέρια! Στο στήθος σου χαλαρώνει, αλλα και για να ησυχάζει μπορείς να το βάζεις μπρούμυτα στο μπράτσο σου και να του πλακώνεις τη κοιλίτσα! Ανακουφίζεται έτσι.

Εμένα στη διατροφή μου είχαν πεί να μη τρώω πράσινα λαχανικά και όσπρια!

Μην αγχώνεσαι, με το καιρό θα το ξεπεράσει, όλα σχεδόν τα νεογέννητα το έχουν αυτό!

Να σου ζήσει το μωράκι σου!

Παντως εδω στο Βελγιο συνιστουν φοινοκιο και για τους κολικους του μωρου και για να αυξηθει η παραγωγη..

Υπομονη και ασκησουλες τυπου ποδηλατο μεχρι να το ξεπερασει. Να σου ζησει το μωρακι...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...