Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ανθρωποϋβριδια ως pets?


kel

Recommended Posts

Kαταρχην δεν ηξερα ουτε που να το ενταξω ως θεμα.

Ειδα αυτο στο tromaktiko http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/08/blog-post_1656.html#more

Mιλαει για την παρασκευη παιδικου παιχνιδιου απο ανθρωπινο και ζωικο Dna

Mπηκα και στο site της εταιρειας και σοκαριστηκα.

Δεν ξερω τι να πρωτοπω.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Ax σε ευχαριστω Μαρια μου γιατι πραγματικα ... σκιαχτηκα.

Σαν ταινια επιστημονικης φαντασιας!!!!

και ολο το στησιμο του site!!! Φαινοταν σαν πραγματικο!!!

Link to comment
Share on other sites

πραγματικα αν ειναι αληθεια τι να πω εχω φρικαρει τελειως γιατι διαβασα εδω και αυτο

http://www.genpets.com/faq.php#1

Are Genpets Real animals? How?

Genpets are living, breathing mammals. Bio-Genica is a Bioengineering Company that has combined, and modified existing DNA to create the Genpets lineup. Genpets have blood, bones, and muscle; they will bleed if you cut them, and die if mistreated just like any other animal. The electronic components are only in the packages and are for basic life support, outside of the packages the Genpets are wholly organic.

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Link to comment
Share on other sites

Το διαβασα και εγω πριν και φρικαρα. Δεν νομιζω ομως οτι ειναι ολο αυτο αληθεια. Ειναι δυνατον να αναπνεουν και να τα εχουν και σε καταστολη και μετα να ζωντανεψουν? Με τιποτα!!!!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Φυσικά και ΔΕΝ είναι αλήθεια, είναι απλά μια φάρσα που κυκλοφορεί εδώ και χρόνια! Είναι δυνατόν να παραμυθιάζεστε τόσο εύκολα;

 

Εντάξει, δεν το είχατε ξανακούσει και δεν σκεφτήκατε να κάνετε ένα search στο Google να δείτε τι παίζει.... δεν σκεφτήκατε ούτε ότι αν υπήρχε αυτό το φοβερό πράγμα, θα το είχαν πει και οι ειδήσεις παγκοσμίως; Τι δηλαδή, μόνο αυτό το ελληνικό blog ξέθαψε την αλήθεια; Ήμαρτον πια με την παραπληροφόρηση!!!!!!

 

Ας μην τρώμε κουτόχορτο... δείτε εδώ:

 

http://www.snopes.com/critters/crusader/genpets.asp

http://en.wikipedia.org/wiki/Genpet

http://www.brandejs.ca/portfolio/Genpets/What

http://www.museumofhoaxes.com/hoax/weblog/permalink/genpets_shrinkwrapped_pets/

 

Βασική αρχή: αν κάτι ακούγεται σαν ψέμα, κατά πάσα πιθανότητα είναι :P

Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...

Όπως το λέει ο τίτλος… έχω πάθει σοκ… τι άλλο θα δούμε!!!!

 

http://www.genpets.com/index.php

 

http://www.apocalypsejohn.com/2011/08/blog-post_20.html

 

Πρόκειται για ζωντανά ανθρωποειδή τα οποία θα πωλούνται στα ράφια των super market ίσως και των pet-shop. Είναι φτιαγμένα από ανάμιξη ανθρώπινου και ζωικού DNA

Θέλω να βαρεθώ και δεν προλαβαίνω…

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Πρόκειται για ζωντανά ανθρωποειδή τα οποία θα πωλούνται στα ράφια των super market ίσως και των pet-shop. Είναι φτιαγμένα από ανάμιξη ανθρώπινου και ζωικού DNA

Ναι... και ο γάιδαρος πετάει! :-P :-P :-P

Link to comment
Share on other sites

Κι εγω αρχικα λαχταρησα!Αλλα διαβαζοντας τα παρακατω ηρεμησα....Και στο μελλον να ανηκει αυτη η ιδεα ειναι πραγματικα αξιολυπητο να φτιαξει κατι τετοιο ο ανθρωπος...εδω δε μπορει να τα βρει με το ιδος του θα τα βρει με αλλο νεο ειδος:roll:

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Link to comment
Share on other sites

Ναι... και ο γάιδαρος πετάει! :-P :-P :-P

και ομως ειναι αληθεια!! η ιδια η εταιρεια κανει πληρη αναλυση στο site που διαθετει!!! εχω σοκαριστει! προκειται για πλασματα που τρωνε κοιμουνται 18 ωρες οπως ενα μωρο, χρειαζεται τουαλετα εχει αιμα , πονο, αναπτυσει συναισθηματα και κανονικο μυαλο!!! εχουμε ξεφυγει τελειως. εχω θυμωσει τοσο πολυ λιγες μερες που το εχω μαθει και μπηκα στην πληρη αναλυση της βιοεταιρειας που εχω αποφασισει να κανω εγγραφη και να τους τα ψαλω! δεν το εχω κανει ποτε αυτο αλλα εχω γινει εξαλλη! απορω αν υπαρξει ανθρωπος φυσιολογικος που θα αγοραζε στο παιδι του κατι απλα για να βασανιζει....και μαλιστα με ανθρωπινο DNA:confused:

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Ελα τώρα...Κάποια πράγματα φαίνονται.Πολλά άλλα τέτοια παρόμοια έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα χροοονια τώρα και αποδεικνύονται απλώς...μουφα!!!!

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Link to comment
Share on other sites

Είναι σίγουρα μούφα.......καλά σε αυτό το τρομακτικό ανεβάζουν ότι θέλουν?

Κανένας έλεγχος για την είδηση?

Χα..μου αρέσει που συγκλονίστηκαν κιόλας.........εγώ να δείτε πόσο συγκλον'ιστηκα που υπάρχουν τέτοια ανεύθυνα μπλογκς........

Link to comment
Share on other sites

και ομως ειναι αληθεια!! η ιδια η εταιρεια κανει πληρη αναλυση στο site που διαθετει!!! εχω σοκαριστει!

Έχεις σοκαριστεί χωρίς λόγο γιατί το συγκεκριμένο "προϊόν" δεν υπάρχει. Είναι φάρσα, μούφα, δημιουργία του καλλιτέχνη, πώς το λένε! Αν δεις έναν πίνακα που να δείχνει την Αθήνα να καίγεται, θα πάρεις τηλέφωνο την πυροσβεστική; Ε το ίδιο είναι κι αυτό.

 

Πριν μπεις στον κόπο να τα ψάλεις στην εταιρεία (που δεν υπάρχει) διάβασε τουλάχιστον τις αναφορές που έχουν επισυνάψει τα κορίτσια πιο πάνω. Κρίμα είναι να γίνεις ρεζίλι.

 

Όχι άλλο κάρβουνο ρε παιδιά. Είναι μούφα είπαμε. ΜΟΥΦΑ.

Link to comment
Share on other sites

Χα..μου αρέσει που συγκλονίστηκαν κιόλας.........εγώ να δείτε πόσο συγκλον'ιστηκα που υπάρχουν τέτοια ανεύθυνα μπλογκς........

Καλά κάνουν και υπάρχουν, αφού υπάρχει τόσος κόσμος που τα διαβάζει και πιστεύει ό,τι βλακεία δημοσιεύσουν... ακόμα κι αυτές που μπορείς εύκολα να τις τσεκάρεις στην Wikipedia.

 

Σκεφτείτε τι κουτόχορτο μας ταΐζουν τα ανεξάρτητα "ενημερωτικά" blog και δεν το παίρνουμε είδηση, αφού πιστεύουμε μέχρι και τα απίστευτα!!! :shock:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 εβδομάδες μετά...

Έλαβα το παρακάτω μήνυμα...το γνωρίζετε; Είναι δυνατόν;

 

Τα genpets είναι η καινούργια ανακάλυψη της βιο-μηχανικής. Πρόκειται για ζωντανά ανθρωποειδή τα οποία θα πωλούνται στα ράφια των super market ίσως και των pet-shop. Είναι φτιαγμένα από ανάμιξη ανθρώπινου και ζωικού DNA. Όταν δεν έχουν ανοιχτεί από τη συσκευασία βρίσκονται σε κατάσταση ύπνου, κάτι σαν την χειμερία νάρκη. Αναπνέουν όμως επειδή η συσκευασία έχει τρύπες να περνάει ο αέρας. Μόλις ο πελάτης ανοίξει την συσκευασία αρχίζει το κατοικίδιο ?? να ξυπνάει μετα από 20 λεπτά και ανοίγει τα μάτια του. Έχουν αίμα, οστά, μυς, μυαλό και οτιδήποτε άλλο έχουν τα θηλαστικά. Ζούνε με πρωτείνες. Επίσης έχουν προσωπικότητα και το χρώμα της συσκευασίας δείχνει τον τύπο τους. Αισθάνονται πόνο αλλά δεν έχουν αναπτυγμένες φωνητικές χορδές για να εκφραστούν. Αν τα κόψεις βγάζουν αίμα.

 

Υποτίθεται ότι η εταιρεία τα έχει βγάλει για να παίζουν τα παιδιά με κάτι ζωντανό αντί για κούκλες ή άψυχα ρομποτ. Το pet μόλις ανοιχτεί θεωρεί τον κάτοχο του κάτι σαν τη μάνα του. Δείχνουν συναισθήματα. Για να μην ξεφεύγουν σε επίπεδο συμπεριφοράς τους δίνουν ναρκωτικά. Συγκεκριμένα η εταιρεία γράφει:

 

How are the personalities controlled?The Genpet feeding packs are color coded and specially formulated with a custom drug mixture that can be used to control the Genpet, much like human drugs can such as Ritalin or Lithium and other behaviour modifying drugs. Thus we can calm them, or stimulate them without extra tampering to the DNA structure.

 

Αν νομίζετε ότι κάνω πλάκα δεν έχετε παρά να δείτε το site της Εταιρείας http://www.genpets.com/index.php.

 

Ακόμα καλύτερα δείτε τις "συχνές ερωτήσεις" http://www.genpets.com/faq.php για να σας φύγουν οι αμφιβολίες ότι όλα αυτά είναι υπερβολικά αλλά και να διαβάσετε και άλλα τρελά όπως το ότι αν σε δαγκώσουν, πουλάνε ειδικό kit για να τους βγάζεις τα δόντια !!!.

Αναμένουν έγκριση και μετά πηγαίνουν για παγκόσμια παραγωγή.

Link to comment
Share on other sites

Παλιό καλό hoax που ξαναέγινε "της μόδας". :-)

Φυσικά και δεν είναι αληθινό... για του λόγου το αληθές διάβασε παρακάτω:

 

"Ο δημιουργός των genpets ονομάζεται Adam Brandejs.Μόνο που ο ίδιος δεν είναι κάποιος γενετιστής κλεισμένος σε κάποιο εργαστήριο,που πειραματίζεται αδιάκοπα για να τη δημιουργία νέων μορφών ζωής,αλλά πρόκειται για έναν καλλιτέχνη,που θέλησε με τη δημιουργία των genpets να ευαισθητοποιήσει το ευρύ κοινό σχετικά με την επιστήμη της βιοτεχνολογίας και το που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ποια είναι τα πιθανά οφέλη από αυτήν.Επισημαίνω λοιπόν ότι τα genpets δεν είναι πραγματικά.Είναι ένα είδος γλυπτού κατασκευασμένο από πλαστικό,καουτσούκ, αφρό πολυουρεθάνης και περιέχει μικροτσίπ και άλλα κυκλώματα που χρησιμοποιούνται στην ρομποτική με σκοπό να πετύχει την προσομοίωση της φυσικής αναπνοής,όπως αυτή διακρίνεται από τη κίνηση του θώρακα.Δεν αποτελεί είδος προς πώληση,αλλά εκτίθεται μόνο σε μουσεία και γκαλερί.Η ιστοσελίδα genpets.com,στην πραγματικότητα είναι μέρος της όλης προσπάθειας του δημιουργού ώστε να γίνει όσο πιο ρεαλιστικό το ίδιο του το έργο.Θύματα αυτής της ρεαλιστικότατης ιστοσελίδας (όπως και εγώ) έπεσαν πάρα πολλοί σε όλο τον κόσμο.Στη συνέχεια θα σας μεταφέρω τα λόγια του ίδιου του καλλιτέχνη για το δημιούργημά του:«Πρώτα από όλα τα genpets γίνονται από την αρχή με το χέρι.Τα πάντα,τα πλαστικά,τα κυκλώματα,η ρομποτική, τα πλάσματα.Από το πηλό στο καλούπι.Δεν υπάρχουν μαζικές μονάδες παραγωγής.Όλα γίνονται με αίμα και ιδρώτα.Δεύτερον δεν είμαι κατά της βιοτεχνολογίας,απλά είμαι διστακτικός για το που,το πώς και από ποιον θα χρησιμοποιηθεί.Όλα αυτά είναι το γλυπτό που ονομάζεται genpet.Πολλές φορές η έρευνα χρειάζεται χρηματοδότηση,αλλά η χρηματοδότηση πολλές φορές οδηγεί στο εμπορικό κέρδος.Δεν θα ήταν υπερβολή αν η τρέλα που επικρατεί σχετικά με τα κατοικίδια οδηγούσε στη δημιουργία πραγματικών genpets μέσω της βιοτεχνολογίας.

Το έργο μου βέβαια έχει και εφαρμογή στην σημερινή εποχή υπό μια άλλη έννοια.Η εικόνα των βιοκατοικίδων σε πλαστική συσκευασία προκαλεί αντιδράσεις,αλλά στην ουσία πόσο διαφορετική είναι η εικόνα των κατοικίδιων ζώων μέσα σε γυάλινα κουτιά που συναντάμε σε petshop.Επειδή όμως τα γυάλινα κλουβιά τα συναντάμε συνέχεια τα έχουμε αποδεχθεί.Η εμβιομηχανική μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές ιατρικές ανακαλύψεις που μπορούν να σώσουν χιλιάδες ζωές.Αλλά θα γίνει αυτό;Εάν ακόμη δε έχετε πειστεί αν τα genpets είναι ή όχι αληθινά,δεν πειράζει πολλοί άνθρωποι ακόμη το σκέφτονται.Η ουσία είναι αλλού. Ότι υπάρχουν άνθρωποι,που ενώ ενοχλούνται από την παρουσίαση του έργου,παρόλα αυτά θέλουν να αγοράσουν ένα. Επίσης θα πρέπει όλοι μας να αναλογιστούμε ποιας αντιμετώπισης τυγχάνουν τα ζώα σε αγροκτήματα και σε καταστήματα κατοικίδιων.Οπου και αν παρουσιάστηκαν τα genpets προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις.Ανθρώπους που σε ένδειξη διαμαρτυρίας ήθελαν να τα ξυπνήσουν ή να τα αγοράσουν για να τα ελευθερώσουν, έφηβους που επιθυμούσαν διακαώς να τα αποκτήσουν,και γονείς που έδειχναν συγχυσμένοι και σαστισμένοι.Αν θεωρήσει κάποιος τα genpets φάρσα θα έχει χάσει την ουσία.Σκοπός της δημιουργίας αυτού του έργου είναι να αναλογιστεί κάποιος αυτή την ιδέα περισσότερο.Η εμβιομηχανική υπόσχεται πολύ θετικά αποτελέσματα. Εμείς συνήθως περιμένουμε πολλά περισσότερα από όσα μπορεί να μας προσφέρει μια τεχνολογία.Η δική μου απορία μέσα από το αυτό το γλυπτό είναι ποια μπορεί να είναι η αρνητική επίδραση στην εφαρμογή της βιο-μηχανικής.Όλοι γνωρίζουμε ότι το πραγματικό κέρδος που μπορούμε να έχουμε από κάθε νέα τεχνολογία είναι το πάντα το ελάχιστο από αυτό που μπορεί να μας δώσει.Άρα το ερώτημα για τη βιοτεχνολογία δεν είναι αν θα έχει θετικές ή αρνητικές επιπτώσεις ή που μπορεί να μας οδηγήσει,αλλά πόσο υπεύθυνα μπορούμε να τη χειριστούμε…»ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΟΥΛΑΣ.ΠΗΓΗ:http://www.neapatrida.gr/"

as1cxHCFg2B0010MzUzNjZsfDQwMzk2Mmx8d2UgYXJlIGluIGxvdmUgZm9y.gif
Link to comment
Share on other sites

Αν νομίζετε ότι κάνω πλάκα δεν έχετε παρά να δείτε το site της Εταιρείας http://www.genpets.com/index.php.

 

Ακόμα καλύτερα δείτε τις "συχνές ερωτήσεις" http://www.genpets.com/faq.php για να σας φύγουν οι αμφιβολίες ότι όλα αυτά είναι υπερβολικά αλλά και να διαβάσετε και άλλα τρελά όπως το ότι αν σε δαγκώσουν, πουλάνε ειδικό kit για να τους βγάζεις τα δόντια !!!.

Αναμένουν έγκριση και μετά πηγαίνουν για παγκόσμια παραγωγή.

Καλά είναι δυνατόν να συζητάμε ακόμα αν υπάρχουν ζωντανά ανθρωποειδή που σε λίγο καιρό θα πουλιούνται στα ράφια του Σκλαβενίτη;;;

 

Βρε κούκλες μου, μην πιστεύετε την κάθε βλακεία που σας στέλνουν με ένα ημέιλ, βάλτε και λίγο το μυαλουδάκι σας να δουλέψει. Είναι κρίμα να τα χάφτουμε όλα χωρίς δεύτερη σκέψη, μεγαλώνουμε και παιδιά, ήμαρτον....

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...