Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ

Recommended Posts

χθες ημουν στο νοσοκομειο γιατι ειχα συμπτωματα εγκεφαλικου..ημουν πολυ τυχερη γιατι πετυχα μια πολυ καλη παθολογο και επειδη και αυτη φοβηθηκε για το ιδιο με εστειλε κατευθειαν για αξονικη..οταν η γιατρος ζητησε να μπει και ο αντρας μου μεσα για να μας μιλησει καταλαβα οτι κατι κακο εχει να μας πει..το πορισμα? ΟΓΚΟΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ..ακομα δεν μπορω να το πιστεψω..νοιωθω οτι ολα αυτα συμβαινουν σε καποιον αλλον και οχι σε μενα..σε μενα?? μα εγω δεν εχω κανει ποτε κακο σε κανεναν...εχω δυο παιδακια μικρα που χρειαζονται εμενα να τα μεγαλωσω..με εχει ριξει ψυχολογικα..πολυ.ο λογος που σας τα εγραψα ειναι γιατι ξερω πολυ καλα πως μπορειτε να με βοηθησετε και μενα με την θετικη σας σκεψη οπως το εχετε κανει στο παρελθον και με αλλα κοριτσια..δεν θελω να πεθανω..δεν πρεπει..αλλα φοβαμαι.φοβαμαι πολυ

.png.png

Διαφημίσεις

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ.ΕΥΧΩΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ

Καλημερα!!

αληθεια δεν ξέρω τι να σου πω...η θετικη ενεργεια πηγαζει κυριως απο μεσα μας , βοηθαει το εξωτρικο περιβαλλον πολυ αλλα εκει που ειναι η εδρα της ειναι πολυ πολυ πολυ βαθια μεσα μας.... ειναι εκει ... κινητηριος δυναμη ιασης ειναι η διψα για ζωη και εσυ σιγουρα εχεις λόγους ...την οικογενεια σου...θα σου προτεινα με όλο το θαρρος (αν και δεν σε ξερω ) να πάς σε καποιον ψυχολο , δεν το λέω γιατι εχεις κατι στραβο και πρπει να το λυσεις , το λέω γιατι σιγουρα θα σε βοηθησει να κταλαβεις , να δεις τι γινεται, να βοηθησεις τον ευατο σου σε αυτην την δυσκολη φαση και μετα την οικογενεια σου ...και θα σου πω κατι (όλιγον ασχετο αλλα αν πιασεις το αποκατο κειμενο θα με καταλαβεις) :

παλια έλεγα οτι η μανα πρεπει να γηνει θυσια για τα παιδια της κλπ κλπ μετα απο καιρο καταλαβα δεν ειναι ετσι και μου ηρθε η φλασια μια μερα που ταξιδευα με αεροπλανο σε υπερατλαντικο ταξιδι, και διαβαζα τις οδηγιες σε περηπτωση αναγκης....ειδα λοιπον να δειχνου οτι ΠΡΩΤΑ βαζει η μητερα την μασκα και ΜΕΤΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗς... ηταν εκεινη η περιοδο που ειχα ανυσηχιες αν αυτο που σκευτομουν περι θυσιας ειναι ετσι ή κανω λαθος....και με αυτο τον τροπο μου λυθηκαν οι αποριες μετα απο μεγαλη βεβαια εσωτερικη αναζητηση....

αυτα τα λόγια αν το καλοσκευτεις ειναι απο μονα τους παρηγιρα και δηνουν θετικη ενεργεια....

πρπει να βρεις εσυ την χαρα καλη μου για να την δωσεις, πρεπει να βοηθηθεις για να βοηθησεις και να ξερεις κατι ...ολα για καλο γινονται και όλα εν σοφια ποιησε....

ειμαι σιγουρη έως βεβαιαη ότι τα δυσκολα στους αξιους ερχονται αρκει να κρατησεις την εσωτερικη θετικη σταση σου και θα δεις ...γιαγια τον ευατο σου να μεγαλωνει τα εγγονια σου και θα ανατρεχεις σε αυτες τις σελιδες μετα απο χρονια και θα χαμογελας με αυτο που περασες και με αυτο εδω το ποστ...!!!

εγω θα σου χαμογελω απο τωρα ....

αν χρειαζεσαι κατι-οτιδηποτε στειλε μου πμ .... καλη δυναμη και καλη συνεχεια !

σας ευχαριστω ειλικρινα πολυ..aria καταλαβα τι θελεις να πεις και εχεις απολυτο δικιο..ο λογος που εγραψα εδω ειναι γιατι απο χθες προσπαθω να δειχνω σε ολους οτι νοιωθω καλα,οτι δεν ειναι τιποτα,και δεν τολμω να πω σε κανεναν πως νοιωθω...οταν το εμαθα,ειπα στον αντρα μου οτι εχουμε περασει πολλες δυσκολιες και απλα μας ετυχε μια ακομα..θα περασει και αυτη..τα πιστευω αυτα..ομως φοβαμαι πολυ...

ειναι πολυ νωπο ακομα, και το οτι ζαλιζομαι το κανει ακομα πιο δυσκολο.

τωρα προεχει να κανω και μια μαγνητικη και μετα θα μιλησω με τον γιατρο για το αν θα χρειαστει θεραπεια η εγχειρηση..κοριτσια σας ευχαριστω πολυ..

.png.png

......σε μενα?? μα εγω δεν εχω κανει ποτε κακο σε κανεναν......

Μακάρι να τα πάθαιναν όλα αυτά αυτοί που το αξίζουν.... (βλ. παιδεραστές, εμπόρους ναρκωτικών, δολοφόνους....κ.λπ).... Αλλά δυστυχώς αυτοί δεν παθαίνουν τίποτε.... Μη σκέφτεσαι έτσι καλή μου. Ξέρω πόσο δύσκολο φαίνεται και είναι πραγματικά αλλά ΠΡΕΠΕΙ να το παλέψεις για χάρη των παιδιών σου. Από αυτά θα παίρνεις τη δυναμη που χρειάζεσαι για να πολεμήσεις την ασθένεια. Είσαι στο πρώτο σοκ ακόμα αλλά σιγά σιγά ξεκίνα οργανώνεις τη ζωή σου, μια και από δω και πέρα, με τις θεραπείες θα αλλάξει. Ελπίζω να τελειώσει σύντομα ο εφιάλτης.

Καλό θα ήταν αυτό που λέει η Άρια για ψυχολόγο. Να σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες και να μπορείς να βοηθήσεις και συ την οικογένειά σου. Και μάλλον καλά θα ήταν να είναι και ο σύζυγός σου μαζί. Κι αυτός θα πρέπει να ξέρει πως να σε στηρίξει και να βοηθήσει να πάνε όλα όσο πιο ομαλά γίνεται....

δεν θελω να πεθανω..δεν πρεπει..αλλα φοβαμαι.φοβαμαι πολυ

Δεν θα γίνει αυτό.... Μην αφήνεις τον εαυτό σου να πιστέψει κάτι τέτοιο. Ακολούθα τις συμβουλές του γιατρού και πάρε κι άλλες γνωμες και από άλλους γιατρούς.... Είναι σημαντικό όμως πρώτα από όλα να το πιστέψεις εσύ πως θα γίνεις καλά. Αν το αφήσεις να σε πάρει από κάτω κάνεις περισσότερο κακό στον εαυτό σου. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ......

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ. Εμείς θα είμαστε εδώ για ό,τι χρειάζεσαι....Κουράγιο κοπέλα μου.....

sL7ap2.png

Διαφημίσεις

Και το φορουμ ψυχοθεραπεια ειναι μην νομιζεις .... είναι συμαντικο να βλεπεις τι εγραψες ...ξεφευγεις απο τον ευατο σου και παρακολουθεις πως ενεργει ο ευατος σου ..αυτο αυτοματα σε βοηθαει να δεις με πιο καθαρο μυαλο και αποδεσμευμενη απο την συναισθηματικη φόρτιση το τι πρεπει να πραξεις και το συμβαινει πραγματικα (αν θελεις ...βεβαια...)

εγω να ξερεις σου ευχομαι τα καλυτερα και να ξερεις ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ... κανε οτι ενεργεια πρπει να κανεις οσοσν αφορα τις εξετασεις σου και τα ραντεβου σου με τους γιατρους και πραξε ενα βημα την φορα ..ασε το τσουναμι των σκεψεων να περασει ανεμακτα απο τη ζωη σου και μην σε κυριευει το τι το πως το αυριο το μεθαυριο ...συγκεντρωσου στον ευατο σου και χαμογελα του ...εχει περασει τοσα πολλα και ερχονται κι αλλα δειξε στο ευατο σου οτι του συμπαρστακεσε κι οτι τον αγαπας με ενα γλυκο χαμογελο (βαλε κι αλλο ενα μωρε απο μενα ...δεν ειναι ωρα για τσιγγουνιες.... :):):):):):):):):):):) )

(ειμαι σιγουρη οτι θα παρεις πολυυυυυυυυυυυ περισσοτερη θετικη ενεργεια απο ολους ...και α! να σου πω ..αλλαξε βρε αυτον τον τιτλο..κανε την αρχη στην θετικη ενεργεια με εναν τιτλο ...πχ.... εγω θα ζησω που να σκασει ο κοσμος ολος οεο...ή φυγε κακο σπυρι απ το κεφαλι μου ...ή υπαρχει προβλημα αλλα θα το λυσουμε ...σταυρολεξα για δυνατους λυτες...ή θεε καλε θεε για δε πιο κατω εδω σε μενα λιγο πιο χαμηλα και γελαμου ...)

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ...και χαμογελα εσωτερικα και να δεις ολα θα πανε κατευχη!!! (ευχαριστουμε που μοιραστηκες το προβλημα σου Κ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ...απο μενα μονο χαμογελα και μια ζεστη αγκαλια...)

Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω, το σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να σε παρει από κάτω, πρέπει να πιστέψεις με όλη σου την δύναμη ότι θα τα καταφέρεις και ότι θα γίνεις καλά και είμαι σίγουρη για αυτό δηλαδή.

Να χαμογελάς στον εαυτό σου και στους γύρω σου κάθε μέρα, κάθε λεπτό. Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, η επιστήμη κάνει θαύματα πλέον και από τη στιγμή που θα ακολουθήσεις τις συμβουλές του γιατρού σου όλα καλά θα πανε. Θα περάσει κι αυτό όπως περασαν όλα τα υπόλοιπα όπως είπες και εσύ στον άντρα σου, μια δοκιμασία είναι και αυτή.

Συμφωνώ και εγω με την aria146 άλλαξε τον τίτλο, βάλε κάτι πιο αισιόδοξο όπως αισιόδοξα πρεπει να συνεχίσεις. Εμείς είμαστε εδω να σε βοηθήσουμε και σε στηρίξουμε.

Δεν το πιστευεις σε τι φαση με βρισκει το ποστ σου.

Νοιωθω λες και είναι ενα μήνυμα....

Απο το πρωι σήμερα έκλαιγα για διάφορα θέματα που μας απασχολούν και μας πελαγώνουν (κυριως οικονομικα) και μολις διαβασα το ποστ σου συνειδητοποιησα οτι ξεχναω να νοιώσω ευτυχία που εχουμε το σημαντικότερο. Την υγεία μας.

Ισως όλο αυτό να είναι μια δοκιμασία. Ισως να ήρθε απλά για να εκτιμήσεις ποσα πολλά έχεις. Ειμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλα.

Αρχικά ηρέμησε μέχρι να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις σου. Το πιθανότερο είναι να είναι καλοήθης και πιθανότατα ιάσιμος . Διαβασα κάπου ότι πλέον χειρουργούνται και χωρίς τομη καθώς επισης οτί οσο νωρίτερη ειναι η διάγνωση τοσο πιο εύκολα αντιμετωπίζεται.

Μην παει το μυαλό σου στο κακό. Δεν πιστεύω ο θεος να αφήσει να γινει κατι τετοιο.

Ενημέρωσε μας σε παρακαλώ για οτιδήποτε νεότερο και μέχρι τότε μείνει ήρεμη.

Ευχομαι γρήγορα περαστικά :D

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο πιο καλα με κανατε και ενοιωσα..aria εισαι φοβερη με εκανες και γελασα..elenik ετσι ειναι αναλωνομαστε στα καθημερινα και αφηνουμε την ζωη να περναει..σας ευχαριστω ολες παρα πολυ..ημουν σιγουρη πως θα με κανατε να νοιωσω καλυτερα και το πετυχατε..ευχομαι ολες να ειστε παντα καλα και εσεις και οι οικογενειες σας γιατι δεν υπαρχει τιποτα πιο σημαντικο απο την υγεια. :)

.png.png

Διαφημίσεις

Καλή δύναμη και κουράγιο. Όλα θα πάνε καλά. Όλες οι μανούλες είναι από την φύση τους δυνατές και αγωνίστριες. Έτσι και σύ.

Πολλά φιλιά και όλες μας οι ευχές μαζί σου. :wink:

20iyp2.png mI5Hp2.png

Νικολετα μου δεν ξερω τι να πω!! φυσικα και οοοοοοοοοοολη μου η θετικη ενεργεια ειναι πλαϊ σου. φυσικα σου στελνω και ο,τι δυναμη υπαρχει να νικησεις! η ρουλα εχει δικιο.. η επιστημη κανει θαυματα.. σ εναν ογκουλη θα κολλησει?? χρειαζεται επιμονη και υπομονη!! μην σε παιρνει απο κατω, ολα θα πανε καλα και να ξερεις η σκεψη μας μαζι σου! δεν ξερω αν εχει αλλαξει ηδη τιτλο αλλα αυτος που εχεις μου εμπνεει αισιοδοξια.. υπάρχει προβλημα ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ!! με το καλο ολες σου οι εξετασεις και μην ξεχνας να μας ενημερωνεις.. οοοοοοοολη η θετικη ενεργεια κοντα σου!!!!! :wink:

Και το φορουμ ψυχοθεραπεια ειναι

Ναι Νικολέτα μου είναι και να μας γράφεις ότι σου ΄ρχεται ότι αισθάνεσαι και θέλεις να το μοιραστείς μαζί μας.

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και ΝΑΙ κορίτσι μου θα το αντιμετωπίσεις. Σου δίνει την ευκαιρεία να το αντιμετωπίσεις και είσαι υποχρεωμένη να μαζέψεις όλες σου τις δυνάμεις και να αντισταθείς! Για σένα και για την οικογένεια σου!

Πολλά φιλιά και πολλες ευχές από εμάς για τα καλύτερα αποτελέσματα στις εξετάσεις σου!

Διαφημίσεις

Νικολέττα μου, γλυκιά μου μανούλα, που σύντομα η κορούλα μου θα πάρει και το όνομά σου, ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ υπάρχουν για σένα.

Θετικές σκέψεις και μια ευχή να περάσουν όλα γρήγορα. Αφού όπως λες έχεις περάσει δύσκολες στιγμές στο παρελθόν, έτσι να σκέφτεσαι και τώρα... Άλλη μια δύσκολη στιγμή είναι που θα περάσει.

Εσύ από τη μεριά σου θα δώσεις τον αγώνα σου και όλοι εμείς θα σου στέλνουμε τη θετική μας ενέργεια.

Εμένα από σήμερα η προσευχή μου θα έχει δύο Νικολέττες, τη μεγάλη και τη μικρή.

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!

Καλημέρα.

Εγω δεν προλαβα να δω τον παλιο τιτλο και οταν διαβασα αυτον μου φανηκε οτι καποιος/α με γερο χαρακτηρα και σιγουρια αντιμετωπιζει ενα απο τα πολλα προβληματα που μας ερχονται καθημερινα αλλα το βλεπει ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ πριν καν βρει τη λυση του. ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.

Η ιατρική πλεον κανει θαυματα. Εμεις κανουμε θαυματα. Η δυναμη που δεν ξερουμε οτι εχουμε κανει θαυματα. Το βλεμμα των παιδιων μας ... αυτο και αν κανει θαυματα. Κλεισε πονηρα το ματι :wink: σε αυτο το ενοχλητικο πραγμα που ηρθε και πες: "Χμ ηρθες? Κατσε να δεις πως θα φυγεις τωρα!!! Χα!! :P "

Πιστεψε στον ευατο σου και μετα στους γιατρούς σου. ΕΙΜΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Θα ειμαστε ολες εδω να σου χαμογελαμε και να σου λεμε ... ΠΡΟΧΩΡΑ.

Μερικές φορές διαβάζω μηνύματα και τα προσπερνώ, όχι γιατί αδιαφορώ, αλλά γιατί κάποιες καταστάσεις στη ζωή δοκιμάζουν τόσο πολύ τις δυνάμεις μας, που απο σεβασμό νιώθω λίγη απέναντι στους ανθρώπους που δοκιμάζονται σκληρά... Γι' αυτό δεν έχω να σου πω πολλά.

Να έχεις πίστη στον εαυτό σου και στον Θεό. Θα είσαι στις προσευχές μου, εσύ και η οικογένειά σου.

..aria εισαι φοβερη με εκανες και γελασα..:)

στοχος επετευχθει....και μπραβο σου που αλλαξες τον τιτλο...διοτι ναι υπαρχει προβλημα αλλα θα το αντιμετωπισουμε!!!!

περημενουμε νεα σου και να ξεριες οτι εδω ξερω και πιστευω οτι μπορεις να ενημερωθεις να ψαξουμε ολες μαζι για την καλητερη δυνατη μεθοδο που θα ακολουθησεις στο θεμα θεραπειας και να ενηρωθουμε και να σε ενημερωσουμε......οτι μα οτι θες να ξερεις οτι θα ειμαστε δω ολες ...φιλια και επαναλαμβανομαι το ξερω ...οτι μα οτι θες στειλε μου πμ(μονο λεφτα μη μου ζητησεις εχω ξεμηνει απο μετριτα ...θες μια επιταγουλα 3μηνη? με χαρα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: χαμογελα αγκαλιες και φιλια και πολυ πολυ πολυ θετικη ενεργεια)

Λυπάμαι πολύ για την κατάσταση...

Χαίρομαι όμως διότι φαίνεσαι δυνατή κ αυτό δείχνει ότι θα το παλέψεις....

Σκέψου τον άντρα σου, τα παιδάκια σου ... κ πάρε δύναμη...

Σκέψου εμάς, που δε θα σε βγάλουμε ούτε στιγμή απο το μυαλό μας, την ψυχή μας , την καρδιά μας...

Σκέψου όλα αυτα, πάρε περισσότερη δύναμη από αυτήν που ήδη έχεις κ όλα θα πάνε καλα..

Είμαι σίγουρη...

¨Εχεις θέληση καλή μου, κι αυτό θα είναι το όπλο σου...

Μακάρι να ήμουνα μάγος κ να σε ακουμπούσα με το μαγικό ραβδακι κ να τελείωναν όλα...

Όμως δεν είμαι...

Το μόνο λοιπον που μπορώ να κάνω είναι να σου στείλω την σκέψη μου, την θετική μου ενέργεια, την αισιοδοξία μου, την δύναμή μου ( αν κ νομίζω οτι έχεις αρκετή δύναμη κ δε σου χρειάζετε άλλη :D ) και προπάντων σου στέλνω την ΑΓΑΠΗ μου με όλη μου την καρδιά κ την ψυχή .

Θα τα καταφέρεις , αυτό είναι δεδομένο...

Είμαστε όλες μαζί σου, κοντά σου , μην το ξεχνας...

Καλή σου μέρα ...και κάθε μέρα που θα ξημερώνει θα δεις οτι θα είναι όλο κ πιο καλή απο την προηγούμενη.

Φιλιά πολλά ...

Νικολετα μου καλημερα. Δεν ξερω απο που να αρχισω...

Εχει 5 λεπτα που κοιταζω αδειο μνμ! Αυτο που εχεις...Το εζησα στο σπιτι μου, κατι παρομοιο φυσικα γιατι καθε περιπτωση ειναι ξεχωριστη.

Το παμε απο τα πιο βασικα?

Κανονας : Μην πιστεψεις ποτε οτι θα πεθανεις.

Πρεπει να πιστεψεις πως εισαι αγωνιστρια κ θα τα καταφερεις.

Ετσι θα κερδισεις τον μισο απο τον αγωνα... Παιζει σημαντικο ρολο η ψυχολογια σου. Συμβουλεψου ενα απο τα κεντρα για καρκινοπαθεις κ θα σε ενημερωσουν με ποιους μπορεις να μιλησεις δωρεαν, ξερω θα ειναι δυσκολο με τις θεραπειες να πρεπει να πληρωνεις κ καποιον ψυχολογο.

Φανταζομαι κανονισες ηδη για την μαγνητικη, σε ποιο νοσοκομειο?

Εισαι Αθηνα? Σημαντικο αυτο που θα σου πω...

Μην ξοδευεις αδικα τον χρονο

Κανε γρηγορα τα απαραιτητα για να μπουν ολα σε μια σειρα κ να ξερεις τι θεραπειες πρεπει να γινουν.

Ενημερωσε με αν θελεις ακομα κ με πμ για το τι ακριβως ειναι, μπορει να ειναι πολλα διαφορετικα πραγματα...

Γνωριζω να σου πω κορυφαιο γιατρο για να αναλαβει την εγχειρηση, οπως μπορω να σου πω κ κορυφαιο νοσοκομειο στον κοσμο για τις περιπτωσεις αυτες, οσον αφορα ακτινοβολιες εξειδικευμενες.

Σημαντικο ειναι να κρατας στα χερια σου τα αποτελεσματα.

Ισως μετα την μαγνητικη να πρεπει να γινει κ μια βιοψια...

Αν θελεις πες μου επισης σε ποιο νοσοκομειο θα σου πουν να την κανεις εαν χρειαστει τελικα.

Θυμαμαι τις περισσοτερες λεπτομερειες αλλα εχω ενα ιατρικο αρχειο που μπορω να συμβουλευτω ξανα αν χρειαστει.

Απο δω κ στο εξης να σκεφτεσαι πως ειναι κατι πολυ μικρο κ θα το νικησεις! Ετσι ειναι...

Ολες εμεις θα ειμαστε διπλα σου σε οτι χρειαστεις, εγω μενω μακρια αλλα μπορω να σε βοηθησω σε αυτα που σου ειπα.

Εχω κ αλλα να σου πω που μπορουν να σου δωσουν δυναμη κ το νοιωθω υποχρεωση μου να το κανω. Ας μην λεω ομως αλλα απο εδω αν θελεις μπορουμε να μιλησουμε με πμ.

Να εισαι καλα σου ευχομαι, να εχεις δυναμη, να παλεψεις κ να βγεις νικητρια. Στο ευχομαι ολοψυχα. Η θετικη μας σκεψη ειναι ολη μαζι σου.

Φιλακια πολλα, ειμαι εδω για σενα.

nikoleta123, είναι κάποιες καταστάσεις στις οποίες απλά δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσεις τη συμπαράσταση που θέλεις να προσφέρεις έστω και από μακριά σε κάποιον που δεν έχεις γνωρίσει καν.

Ειλικρινά δεν ξέρω τί να σου πω, τί θα ήθελες να ακούσεις ή τί θα χρειαζόμουν εγώ να ακούσω αν ήμουν στη θέση σου.

Να ξέρεις πως ακόμα υπάρχουν άνθρωποι γύρω μας, ακόμα δεν έχει φύγει η ανθρωπιά, η συμπαράσταση, το στήριγμα, το αποκούμπι από τη χώρα αυτή.

Συνεπώς να ξέρεις πως ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ. Εκτός από την οικογένειά σου και τους φίλους σου, είμαστε και μεις εδώ, που σε σκεφτόμαστε και προσευχόμαστε να είναι όλα περαστικά, ανώδυνα για σένα και την οικογένειά σου.

Όλοι μας ξέρουμε πως οι προσευχές πολλές φορές απέχουν από την καθημερινή πραγματικότητα αλλά δεν πρέπει να απογοητευόμαστε!

Πρέπει να πολεμάμε για μας και τα παιδιά μας!

Σου εύχομαι το καλύτερο!

καλή μου,ακούγεται τόσο σκληρό και δύσκολο,αλλά ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. Πρέπει να το πιστέψεις και να παλέψεις. Είμαστε εδώ μαζί σου. Δεν μπορώ να σου πώ κάτι άλλο αυτή τη στιγμή,αλλά δεν είσαι μόνη σου.

Μια ζεστή αγκαλιά.