Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αν είναι δυνατόν!!!

Recommended Posts

Πήγα σήμερα στο Κέντρο μάνας και παιδιού στη Νέα Ζωή για να κάνουμε εμβόλιο στο 6,5 μηνών γιο μου.Πάμε στην κοπέλα που το ζυγίζει,τον μετράει και του κάνει εμβόλιο,και μας λέει: Τι το ταΐζεις και είναι τόσο χοντρός??:shock:

Της απαντάω ότι θηλάζω και τώρα αρχίσαμε φρουτόκρεμα το πρωί που το πολύ πολύ να φάει 2 κουταλιές και λίγο βιολογικό ρυζάλευρο χωρίς ζάχαρη το απόγευμα.Και μου λέει: Μη του δίνεις ρυζάλευρο,δεν βλέπεις πόσο χοντρός είναι??:shock:

Καλά,δεν δίνω σημασία.Μας κάνει το εμβόλιο και πάμε στο παιδίατρο να μας εξετάσει.Βλέπει τις μετρήσεις...25/07 ήταν 8000γρ. ο μικρός και σήμερα 19/08 είναι 8300.Με ρωτάει τι γάλα του δίνω και του απαντάω ότι θηλάζω και μου λέει: Να δώσεις συμπλήρωμα!!!:shock::shock::shock: Το μωρό λέει δεν παίρνει καλό βάρος,πρέπει να παίρνει κάθε μήνα 500γραμμάρια τουλάχιστον!!:shock::shock::shock:

Τα συμπεράσματα δικά σας....

Υ.Γ. Ευτυχώς είμαι πολύ ενημερωμένη και δεν ψαρώνω...Μια άλλη μανούλα όμως???

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Διαφημίσεις

Μας κάνει το εμβόλιο και πάμε στο παιδίατρο να μας εξετάσει.

Καλά πέραν της γελοιότητας του θέματος περί διατροφής του παιδιού, να ρωτήσω κάτι?

Πρώτα κάνατε το εμβόλιο και ΜΕΤΑ το εξέτασε ο παιδίατρος????

Γιατί το αντίστροφο γίνεται.

Πρώτα εξετάζει το παιδί ο παδίατρος να δει αν έχει κάτι (ιώσεις κλπ) και μετά δίνει την έγκριση για το εμβόλιο.

Αυτοί εκεί μέσα είναι επικίνδυνοι.

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Καλά πέραν της γελοιότητας του θέματος περί διατροφής του παιδιού, να ρωτήσω κάτι?

Πρώτα κάνατε το εμβόλιο και ΜΕΤΑ το εξέτασε ο παιδίατρος????

Γιατί το αντίστροφο γίνεται.

Πρώτα εξετάζει το παιδί ο παδίατρος να δει αν έχει κάτι (ιώσεις κλπ) και μετά δίνει την έγκριση για το εμβόλιο.

Αυτοί εκεί μέσα είναι επικίνδυνοι.

Ναι κι εμένα μου φάνηκε περίεργο...Εννοείται πως δεν ξαναπατάω εκεί μέσα!!!Να συμπληρώσω ότι πρέπει να κουβαλάς μαζί σου σεντονάκια γιατί δεν έχουν εκείνο το ειδικό χαρτί που αλλάζουν για κάθε μωράκι!!

Διαφημίσεις

Εμένα η κόρη μου είναι 6 μηνών και 9 κιλά. Φαντάζομαι τι κράξιμο θα είχα φάει εγώ. Θα μου είχε δώσει φεύγοντας και διαιτολόγιο!

Εμένα η κόρη μου είναι 6 μηνών και 9 κιλά. Φαντάζομαι τι κράξιμο θα είχα φάει εγώ. Θα μου είχε δώσει φεύγοντας και διαιτολόγιο!

αχαχαχαχα!!!Σίγουρα!!Αφού του έδωσα στήθος όταν έκλαιγε μετά το εμβόλιο για παρηγοριά και με είδε και λέει με ένα ύφος:ΤΙ ΠΕΙΝΑΣΕ???!! αχαχαχαχαχαχα!!!

το μυαλο τους και μια λιρα! αντε κοπελα μου πηγαινε το το παιδακι σου σε κανεναν γιατρο της προκοπης...ακου εκει:shock: πρωτα το εμβολιο και μετα η εξεταση! και αν ηταν αδιαθετο το μωρο; ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ!:evil:

η Κατερινα μας ηρθε...13/2/2006

''ζω για να βλεπω την θαλασσα των ματιων σου'!

η Μαρια-Δημητρα ειναι μαζι μας απο 19/5/2013!

'η νυχτα γεμισε φως!'

Εδώ θίξαμε πολλά θέματα

1) Η συμπεριφορά του συγκεκριμένου γιατρού είναι απαράδεκτη. Τουλάχιστον αγενής για να μην γράψω και άλλα.

2) Το θέμα του βάρους του μωρού. Εσύ ξέρεις πόσο γεννήθηκε πόσο βάρος πήρε και αν κοιτάξεις το βιβλιαριο του θα δείς αν είναι μέσα στις φυσιολογικές καμπύλες ανάπυξης.

3) Το θέμα του 'παχουλού' παιδιού είναι πρόβλημα μόνο εφόσον συμπληρώσει το 1 έτος της ηλικίας του. Δηλ. παιδάκια από 1-4 (toddlers) που είναι στο μάξιμουμ της καμπύλης για το βάρος έχουν αυξημένη πιθανότητα για ασθένειες όπως σακχαρώδης διαβήτης κτλ. Αν δηλ. ένα παιδάκι είναι 2 ετών και είναι αρκετά πιο παχουλό από τα υπόλοιπα οφείλουν οι γονείς του να μην του δίνουν γλυκά και πολλά λιπαρά.

Διαφημίσεις

Καλά από αγένεια,τίποτα!Το μωρό σύμφωνα με τις καμπύλες ανάπτυξης,βρίσκεται μέσα στα πλαίσια για την ηλικία του,αν και κοντά στο ανώτερο όριο.Πιστεύω ότι θα χάσει όταν αρχίσει το μπουσούλημα ή το περπάτημα.Μπορεί κάποια μανούλα να μου προτείνει κάποιο κέντρο μάνας και παιδιού που οι γιατροί είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ???

εκτος απο την πολυ σωστη ερωτηση που εθεσε η HARLOW για τη σειρα του εμβολιου να ρωτησω και εγω κατι;; ποια ηταν αυτη η κοπελα που εκανε το εμβολιο στο παιδι;;;εμας γιατι μας το κανει η παιδιατρος και μονο η παιδιατρος;;;μπορει να το κανει και καποια αλλη;;

εκτος απο την πολυ σωστη ερωτηση που εθεσε η HARLOW για τη σειρα του εμβολιου να ρωτησω και εγω κατι;; ποια ηταν αυτη η κοπελα που εκανε το εμβολιο στο παιδι;;;εμας γιατι μας το κανει η παιδιατρος και μονο η παιδιατρος;;;μπορει να το κανει και καποια αλλη;;

Δεν ξέρω τι ρόλο ακριβώς έπαιζε...μάλλον νοσοκόμα θα ήταν...τι να πω.Όλα τα εμβόλια τα έκανε αυτή.

Δεν ξέρω τι ρόλο ακριβώς έπαιζε...μάλλον νοσοκόμα θα ήταν...τι να πω.Όλα τα εμβόλια τα έκανε αυτή.

ναι ετσι κανανε και το βαφτιστικο μου και το χερακι του εγινε τουμπανο και εκαιγε ολη μερα με αφορητους πονους...σε εμας το εμβολιο το κανουν οποιος τυχει...ακομα και μαιες!:shock: σιγα σιγα θα βαλουν και τις καθαριστριες!

αισχος!

η Κατερινα μας ηρθε...13/2/2006

''ζω για να βλεπω την θαλασσα των ματιων σου'!

η Μαρια-Δημητρα ειναι μαζι μας απο 19/5/2013!

'η νυχτα γεμισε φως!'