Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

καροτσάκι "μπαστούνι"

Recommended Posts

ως τώρα είχα ένα καρότσι της peg perego το οποίο πραγματικά άξιζε τα λεφτά του, τώρα όμως που μεγάλωσε το παιδί και βάρυνε το καρότσι πολλές φορές γίνεται ασήκωτο!!σκέφτομαι να του πάρω ένα καροτσάκι μπαστούνι που θα είναι πιο ελαφρύ για να κάνω την δουλειά μου.εσείς πιο έχετε πάρει και μείνατε ευχαριστημένες?βασική προυπόθεση να κλείνει για να μπαίνει στο αυτοκίνητο γιατι κάποια στη δουλειά μου είπε ότι δεν κλείνουν όλα.σκέφτομαι να πάρω αυτό http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10403&colID=707&itmid=749677 ,έχετε κάτι άλλο να προτείνετε?

Διαφημίσεις

Ακριβώς αυτό της chicco έχει πάρει η κουνιάδα μου και είναι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένη...!!!

Τώρα το χρησιμοποιεί στο δεύτερο παιδάκι και είναι σαν καινούργιο.

Προσωπική εμπειρία δεν έχω ακόμη, αλλά λόγω ανηψιών το έχω "οδηγήσει" πολλές φορές κι εγώ και το συστήνω ανεπιφύλακτα!!

ειχα κ εγω το peg perego κ εμεινα ευχαριστημενη μετα πηρα της chicco απο το λητω δεν ειναι αυτο της φωτο που εχεις βαλει,εγω το ειχα παρει 100ευρω αλλα μιλαμε τα εχει βγαλει τα λεφτα του,ειναι καλυτερο κ απο το πρωτο καριτσι ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη κ στο συστηνω ανεπιφυλακτα

Tελικά πήρα αυτό της chicco σε ενα ωραίο γαλάζιο με κόκκινα λουλουδάκια, 50 ευρώ μου στοίχισε αλλά με το που έβαλα το παιδί στο καρότσι κατάλαβα τεράστια διαφορά, ήταν σαν πούπουλο σε σύγκριση με το προηγούμενο το μεγάλο που είχα!!!λες και δεν έσερνα καρότσι!!!το καταευχαριστήθηκα. ένα άλλο πολύ καλό που είδα ήταν της maclaren , και αυτό πολύ ελαφρύ αλλά έκανε 150 ευρώ..τα λυπήθηκα να τα δώσω γιατί και ο Κυριάκος δεν κάθεται πια συνέχεια στο καρότσι, ουσιαστικά είναι μόνο για τον περίπατο.πάντως κάθε φορά που του ψωνίζω κάτι μου που αρέσει νοιώθω λες και ψωνίζω για μένα, τόση χαρά!!! :lol:

Διαφημίσεις