Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Iστορίες για αγρίους.....

theodorap

Recommended Posts

Με απασχολεί πολύ καιρό αυτή η ιστορία και θα προσπαθήσω να τη μοιραστώ μαζί σας προκειμένου να με συμβουλέψετε...

Έχω μία ξαδέρφη πρώτη, με την οποία μεγαλώσαμε μαζί, καθώς η μητέρα της πέθανε όταν ήταν μικρή και η δική μου ανέλαβε την κηδεμονία της...

Είμασταν πάντα πολύ αγαπημένες και φίλες...σαν αδερφές.

Πριν από 5 χρόνια περίπου η ξαδέρφη μου ετοιμαζόταν να παντρευτεί, ένα πολύ καλό παιδί που μας είχε "γοητεύσει" όλους με το χαρακτήρα του , τη μάνα μου, τον άντρα μου , τον αδερφό μου , εμένα κι όλοι ήμασταν πολύ θετικοί σε αυτό το γάμο...

Λίγες μέρες πριν το γάμο, ο γαμπρός μας ανακοινώνει πως του έτυχε μια ατυχία στη δουλειά του και πως δεν είχε τα χρήματα που υπολόγιζε για το γάμο....(ξέχασα να γράψω πως εγώ κι ο άντρας μου θα ήμασταν κι οι κουμπάροι σε αυτό το γάμο με μεγάλη μας χαρά)..... οι μέρες περνούσαν , η ξαδέρφη μου έκλαιγε συνέχεια, αυτός έδειχνε αγχωμένος κι όλοι ήταν χάλια.... Έτσι , ακόμα δεν ξέρω πως με έπεισαν η μάνα μου κι η ξαδέρφη μου....πήρα ένα δάνειο (!!!!) στο όνομά μου και τους έδωσα τα χρήματα για το γάμο....με την προφορική υπόσχεση του γαμπρού μου ότι θα μου τα επιστρέψει σε δύο μήνες......

Οι μήνες περνούσαν , έγιναν 6 κι ο γαμπρός κατέθετε απλώς την ελάχιστη καταβολή στην τράπεζα...

Για να μην πολυλογώ, καθώς θέλω να γράψω κι άλλα, στο 6μηνο μένει έγγυος η ξαδέρφη ! Τρελή χαρά εμείς οικογενειακώς , αναμονή απίστευτη....και νονός ο άντρας μου ....κι ένα σωρό τα έξοδα κι ούτε λόγως για τα λεφτά του δανείου....μάλιστα απαίτησαν (πάλι με κλάματα η ξαδέρφη ) πολύ ακριβά βαπτιστικά..και εμείς φυσικά δε τους χαλάσαμε χατήρι.....κι ας δανειστίκαμε για να τα πληρώσουμε.... κι ούτε ένα δωράκι για το καλό που λένε στο σύζυγο....

Πάει κι αυτό, περνούν τα χρόνια , ξεχνάμε τις γκρίνιες , είμαστε θέλω να πιστεύω από τους καλούς νονούς για το παιδί , έχουμε καλές σχέσεις και εξακολουθούν να καταθέτουν μόνο την ελάχιστη καταβολή στην τράπεζα...

Έπειτα έρχεται το 2ο παιδάκι τους...πριν από δύο χρόνια και αρχίζει η ανατροπή....

Οι σχεσεις μας ψυχραίνονται χωρίς ιδιαίτερο λόγο, τηλεφωνούμε μόνο εμείς για νέα, πηγαίνουμε μόνο εμείς να επισκεπτούμε το παιδί, ενώ μέχρι τότε τονίζω πως μιλούσαμε 3-4 φορές τη μέρα, βγαίναμε μαζί έξω, κρατούσαμε η μία τα παιδιά της άλλης για δουλειές, εκδρομές -διακοπές μαζί κλπ.....

Προσπάθησα μάταια πολλές φορές να συζητήσω, να μάθω γιατί, να καταλάβω αλλά σιωπή.....

Επίσης πριν από 1 1/2 χρόνο σταμάτησαν να καταθέτουν χρήματα στο δάνειο....... του οποίου το αρχικό ποσό αυξήθηκε αφού δεν είχε πληρωθεί καθόλου κεφάλαιο....

μετά από λίγο μαθαίνουμε πως η ξαδέρφη μου έχει μια εξωσυζυγική σχέση και όλα γίνονται μαλλιά κουβάρια.....

Της μίλησα για αυτό σα να μην είχε συμβεί τίποτα, σαν να ήταν ακόμα η αγαπημένη μου αδερφή και θύμωσε.....γιατί δεν τη στηριξα στην απόφασή της να χωρίσει και να αφήσει δύο παιδιά για έναν άλλο άντρα.....

Έγιναν πολλά...πάρα πολλά, καυγάδες , φασαρίες.....και δεν μιλάμε πλέον....

Το δάνειο το πληρώνουμε εμείς με δυσκολία, καθώς εγώ είμαι άνεργη τον τελευταίο χρόνο..... σε λίγες μέρες γεννάω και δε μου τηλεφωνεί καν να μάθει νέα μου....

Αυτό που με προβληματίζει πολύ επίσης είναι, ότι σε λίγες μέρες είναι τα γεννέθλια του βαφτιστηριού μας.....και δεν ξέρω πως να το χειριστώ....Το Πάσχα, παρόλο που δεν μας μιλούσαν , πήραμε με τον άντρα μου τα δώρα του και πήγαμε στο σπίτι τους....ακάλεστοι, γιατί το τηλέφωνο δε το σηκώνουν όταν καλούμε.....χάρηκε ο μικρός , τρελάθηκε !!!!

Αλλά όταν φύγαμε νιώσαμε εντελώς ηλίθιοι....τώρα με τα γεννέθλια τι να κάνουμε ;;;;

υ.γ. έγραψα πολλά, συγνώμη αν σας κουράζω, δεν ξέρω πως να τα πω με λιγότερα λόγια...

Διαφημίσεις

Τι να πω... Η συμφωνία για το δάνειο ήταν για 2 μήνες... Γιατί; Σε ποιο μέρος μένετε; Εγώ ξέρω ότι ανά την Ελλάδα το ζευγάρι την ίδια νύχτα του γάμου έχει συχνά τόσα μετρητά ώστε να υπερκαλύψουν τα έξοδα του γάμου.

Aθηνά, στην Ελλάδα μένουμε...και ναι μάζεψαν αρκετά χρήματα το βράδυ του γάμου.... αλλά ούτε λόγο δεν έκαναν για να μας ξεχρεώσουν....

Το λεφτά του δανείου -αν και πολλά- όσα περίπου βγάζουμε σε μισό χρόνο, τα θεωρώ χαμένα πλέον....πιο πολύ με απασχολεί το παιδί κι η σχέση μου μαζί του....

Πραγματικά δύσκολη η κατάστασή σου! Είστε και εσείς που τους βοηθήσατε, δε σας μιλάνε και απο πάνω! Τι να πώ? Πραγματικά κάποιοι άνθρωποι τελικά είναι πολύ αχάριστοι. Και καλά αυτός, είναι ένας ξένος, η ξαδέρφη σου?

Στο τέλος τη πληρώνουν τα παιδιά που δε φταίνε και σε τίποτα...

Μια πρόταση που θα σου κάνω είναι να παίρνεις το παιδί όποτε θές να το δείς στο σπίτι σου, στο πάρκο, κάπου εκτός του σπιτιού του για να αισθάνεσαι άνετα, αφού πρώτα έχεις συνεννοηθεί με τους γονείς του. Το άλλο είναι να προσπαθήσεις να μιλήσεις με τη ξαδέρφη σου και να της πείς οτι πρέπει να διαχωρίσετε τη θέση σας ως νονοί και οτι πρέπει να σας "λούζονται" κάθε φορά που θέλετε να επισκεφτείτε το παιδί, για δικό του καλό! Νομίζω οτι δε θα έχει αντίρρηση στο να έχει τη σωστή επαφή το παιδί της με τους νονούς του. Άλλωστε θα σας ζητάει και το ίδιο το παιδί...

Ναι Μίννι...μας ζητάει το παιδί ! Ειδικά τον άντρα μου τον λατρεύει !!! Μας είχε συνηθίσει άλλωστε, κάθε μέρα σχεδόν στη ζωή του....

Μα δε δέχονται καμμία επικοινωνία...δε σηκώνουν το τηλέφωνο .... ούτε καλούν πίσω όταν πέρνουμε εμείς....προσπάθησαν να τους μιλήσουν κι η μαμά μου και μια θεία μου...αλλά κι αυτές έχουν απογοητευτεί.....

Διαφημίσεις

Προτιμούν το παιδί τους να είναι αποκομμένο απο συγγενείς?? Θα γίνει δυστυχισμένο, δε το καταλαβαίνουν? Δε τους νοιάζει? όταν το παιδί σας ζητάει, τι του λένε?

Μήπως νομίζουν οτι θέλετε απεγνωσμένα επαφή λόγω του δανείου? Μήπως νομίζουν οτι με το να φτιάξουν λίγο οι σχέσεις σας για χατίρι του παιδιού, εσείς θα βρείτε αφορμή να ζητήσετε τα λεφτά σας πίσω?

Tα λεφτά μας πίσω δε τα ζητήσαμε εδώ και τόσα χρόνια...γιατί θέλαμε να είναι καλές οι σχέσεις μας, καθώς και εγώ και ο άντρας μου, βάζουμε πάνω από τα λεφτά τους αγαπημένους μας..... θέλω να πιστεύω ότι εχουν τη στοιχειώδη λογική να το έχουν κατανοήσει αυτό .....

και όχι δεν πιστεύω ότι τους ενδιαφέρει τόσο η ψυχική υγεία του παιδιού....εδώ διέλυσαν το σπίτι τους για τρίτα πρόσωπα.....

πωπω ρε κοπελα μου πως εμπλεξες ετσι

καλα κανενας μεγαλυτερος εχθρος απο τον ευεργετημενο

κι εσυ κακως ανελαβες το ρολο της μαμας της ξαδερφης σου, να την προικισεις, να κανεις γαμους, βαφτισια, κλπ

αν ειχες λεφτα, μαγκια σου

αλλα να δανειζεσαι για αλλους.......λαθος μεγαλο

τα λεφτα τα ξεχνας το καταλαβες ηδη

οσο για το παιδι, αν δε θελουν παρε δωσε τι να κανεις

δε μπορεις να κανεις κατι

να πηγαινεις ακαλεστη και να σου κανουν μουτρα

ως ποτε??? κι αν μια μερα δεν ανοιξουν ουτε την πορτα?

εγω στη θεση σου θα προσπαθουσα να μιλησω μαζι της μονες μας

κι αν δε δεχοταν θα στελνα τα δωρα με κουριερ στο παιδακι

τι να πω

Λυπάμαι που θα το πω ωμά, αλλά ωμή είναι και η αλήθεια...όπου βλέπεις άνθρωπο να απατά να τον κάνεις πέρα...μόνο αυτό δείχνει για τον χαρακτήρα του ανθρώπου τα πάντα....παρτάκιας, ανεύθυνος, ψεύτης και ο κατάλογος ατέλειωτος όλος με κακά...ότι ακριβώς είναι και η ξαδέρφη σου δηλαδή...κρίμα για τα παιδάκια, αλλά ναι...υπάρχουν και γονείς που δε νοιάζονται......

Γράψτη κανονικά....πήγαινε όποτε μπορείς να βλέπεις τα παιδιά και καλό κουράγιο γιατί είναι πολύ δύσκολο αυτό.......

κι εγω είχα πάρει πριν χρόνια ένα δάνειο στ'ονομά μου για τον αδερφό μου τελικά το ξεχρέωσα εγω...όταν μπλέκουν λεφτά στη μέσαη ασ'το χάνονται όλα...τώρα όσον αφορά το παιδάκι κάνε αυτό που σου λέει η καρδιά σου κι ας μην σηκώνουν τα τηλ...επίσης άσε την ξαδέρφη σου να ηρεμήσει να καταλαγιάσει όλο αυτό και μίλησέ της όταν θα είναι ήρεμη..χώρισε το ζευγάρι τελικά;

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Διαφημίσεις

Λυπάμαι που θα το πω ωμά, αλλά ωμή είναι και η αλήθεια...όπου βλέπεις άνθρωπο να απατά να τον κάνεις πέρα...μόνο αυτό δείχνει για τον χαρακτήρα του ανθρώπου τα πάντα....παρτάκιας, ανεύθυνος, ψεύτης και ο κατάλογος ατέλειωτος όλος με κακά...ότι ακριβώς είναι και η ξαδέρφη σου δηλαδή...κρίμα για τα παιδάκια, αλλά ναι...υπάρχουν και γονείς που δε νοιάζονται......

Γράψτη κανονικά....πήγαινε όποτε μπορείς να βλέπεις τα παιδιά και καλό κουράγιο γιατί είναι πολύ δύσκολο αυτό.......

Εγώ διαφωνω με αυτό sesame. Οχι όπου βλέπεις άνθρωπο να απατα. Δεν ξέρεις τι τον έφτασε εκει. Εμένα αυτό που με προβληματίζει είναι ότι σκέφτεται να εγκαταλείψει τα παιδιά της..... Με τον σύζυγο για χ,ψ λόγους δεν τα βρηκε. Οκ. Τα παιδια όμως? Πως αφήνει μια μάνα τα παιδια της?

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Ίσως τελικά είναι καλύτερο να δώσετε λίγο χρόνο στο ζευγάρι να αντιμετωπίσει τα προβλήματά του, γιατί αποτι φαίνεται είναι πολλά και δύσκολά. Ίσως γι'αυτο δε δίνουν και μεγάλη σημασία σε τρίτους.. Αντιμετωπίζουν πρόβλημα στη μεταξύ τους σχέση και μέχρι να ισορροπήσουν σε αυτή, δύσκολα να δεχτούν παρεμβάσεις, συμβουλές!

κι εγω είχα πάρει πριν χρόνια ένα δάνειο στ'ονομά μου για τον αδερφό μου τελικά το ξεχρέωσα εγω...όταν μπλέκουν λεφτά στη μέσαη ασ'το χάνονται όλα...τώρα όσον αφορά το παιδάκι κάνε αυτό που σου λέει η καρδιά σου κι ας μην σηκώνουν τα τηλ...επίσης άσε την ξαδέρφη σου να ηρεμήσει να καταλαγιάσει όλο αυτό και μίλησέ της όταν θα είναι ήρεμη..χώρισε το ζευγάρι τελικά;

To ζευγάρι τελικά δε χώρισε στέγη, είπαν να μείνουν μαζι μέχρι να βρει η ξαδέρφη μου δουλειά... βέβαια αυτή λέει πως δε γίνεται να καταπιέζεται τόσο πολύ για να μη στεναχωρηθούν οι άλλοι....

Ίσως τελικά είναι καλύτερο να δώσετε λίγο χρόνο στο ζευγάρι να αντιμετωπίσει τα προβλήματά του, γιατί αποτι φαίνεται είναι πολλά και δύσκολά. Ίσως γι'αυτο δε δίνουν και μεγάλη σημασία σε τρίτους.. Αντιμετωπίζουν πρόβλημα στη μεταξύ τους σχέση και μέχρι να ισορροπήσουν σε αυτή, δύσκολα να δεχτούν παρεμβάσεις, συμβουλές!

Τα προβλήματά τους είναι πολλά όντως...και νομίζω πως οφείλονται σε βιώματα της παιδικής τους ηλικίας τα περισσότερα...μακάρι να ισορροπήσει η σχέση τους τόσο για τους ίδιους, όσο και για τα μικρά, εμείς ειλικρινά, μιλήσαμε μια φορά όταν μας ζητήθηκε, και δε θα το ξανακάνουμε αν δε μας ζητηθεί....Τα παιδιά όμως τι φταίνε ;;;

Εγώ διαφωνω με αυτό sesame. Οχι όπου βλέπεις άνθρωπο να απατα. Δεν ξέρεις τι τον έφτασε εκει. Εμένα αυτό που με προβληματίζει είναι ότι σκέφτεται να εγκαταλείψει τα παιδιά της..... Με τον σύζυγο για χ,ψ λόγους δεν τα βρηκε. Οκ. Τα παιδια όμως? Πως αφήνει μια μάνα τα παιδια της?

Προσπαθούσα μήνες να καταλάβω τι την έφτασε εκεί.... η απάντησή της ήταν ότι είχε βαρεθεί και κουραστεί μέσα στο σπίτι με δύο παιδιά όλη μέρα...

Ευτυχώς δεν τα εγκατέλειψε τα μικρά.... μένουν ακόμα όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι... αλλά οι συνθήκες δεν είναι κι οι ιδανικές για αυτά.....

Διαφημίσεις

Τελικά τα παιδιά τη πληρώνουν πάντα! Με το νονό του άλλου παιδιού, έχουν σχέση? Το βλέπει το παιδί ή συμβαίνει το ίδιο σκηνικό με σας?

Τελικά τα παιδιά τη πληρώνουν πάντα! Με το νονό του άλλου παιδιού, έχουν σχέση? Το βλέπει το παιδί ή συμβαίνει το ίδιο σκηνικό με σας?

To άλλο ανίψι μου αν και έχει κλείσει τα 2 , δε το έχουν βαπτίσει ακόμα....καθώς πριν από κανά χρόνο ο μπαμπάς μάλωσε με την υποψήφια νονά....και χάλασε το κουμπαριό

Η κατάσταση δυστυχώς είναι πολύ άσχημη...μεγαλώσατε σαν αδερφές και γι'αυτό θέλω να πιστεύω πως κι αυτή σε νοιάζεται...κάνε μια προσπάθεια να της μιλήσεις και να έχετε μια κάποια σχέση πάνω απο ολα για το καλό των παιδιών.Αν πας απο το σπίτι της δεν θα σου μιλήσει?Ο άντρας της τι στάση κρατάει απεναντί σας?Αν μη τι άλλο σας χρωστάει ευγνωμοσύνη...

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Αν μπορείς κάνε λίγο τον βλάκα και στρέψε το ενδιαφέρον σου στα παιδιά. Προσφέρσου να τα κρατήσεις κάποια μέρα με την δικαιολογία ότι θέλεις να ξεκουράσεις την ξαδέρφη σου που από ότι λέει καταπιέζεται και κάνε τα τα περάσουν ωραία. Φαντάζομαι ότι το έχουν πολλή ανάγκη. Όσο για τα λεφτά επειδή ζω μιά light εκδοχή της δικής σου κατάστασης...τι να πω...πιστεύω απλά ότι κάποιοι άνθρωποι είναι ανεύθυνοι και κακομαθημένοι και ζουν εις βάρος των άλλων χωρίς ίχνος ενοχής. Πάντως η δική σου περίπτωση με παρηγόρησε αφού εμένα μου χρωστάει μόνο 3000 ευρώ. Τυχερή είμαι...!:rolleyes:

"Ο φανατισμός είναι η μόνη μορφή θέλησης που μπορεί να διαπνέει τους αδύναμους"

Η κατάσταση δυστυχώς είναι πολύ άσχημη...μεγαλώσατε σαν αδερφές και γι'αυτό θέλω να πιστεύω πως κι αυτή σε νοιάζεται...κάνε μια προσπάθεια να της μιλήσεις και να έχετε μια κάποια σχέση πάνω απο ολα για το καλό των παιδιών.Αν πας απο το σπίτι της δεν θα σου μιλήσει?Ο άντρας της τι στάση κρατάει απεναντί σας?Αν μη τι άλλο σας χρωστάει ευγνωμοσύνη...

και εγώ θέλω να πιστεύω ότι μας νοιάζεται, και εμένα και τα παιδιά μου και τη μάνα μου προπάντων που έδωσε τα πάντα για να τη μεγαλώσει...

Είναι τόσο απόμακρη όμως που δεν ξέρω αν έχω το θάρρος να ξαναπάω ακάλεστη στο σπίτι της, καθώς όπως σας είπα στο τηλέφωνο δεν απαντάει..

Ο άντρας της τα ίδια....ενώ με τον άντρα μου έκαναν πολύ παρέα, εξαφανίστηκε....κάποια στιγμή πριν από μήνες απάντησε μια κλήση, και του έκλεισε ένα ραντεβού για να μιλήσουν...ακόμα έρχεται...

Αν μπορείς κάνε λίγο τον βλάκα και στρέψε το ενδιαφέρον σου στα παιδιά. Προσφέρσου να τα κρατήσεις κάποια μέρα με την δικαιολογία ότι θέλεις να ξεκουράσεις την ξαδέρφη σου που από ότι λέει καταπιέζεται και κάνε τα τα περάσουν ωραία. Φαντάζομαι ότι το έχουν πολλή ανάγκη. Όσο για τα λεφτά επειδή ζω μιά light εκδοχή της δικής σου κατάστασης...τι να πω...πιστεύω απλά ότι κάποιοι άνθρωποι είναι ανεύθυνοι και κακομαθημένοι και ζουν εις βάρος των άλλων χωρίς ίχνος ενοχής. Πάντως η δική σου περίπτωση με παρηγόρησε αφού εμένα μου χρωστάει μόνο 3000 ευρώ. Τυχερή είμαι...!:rolleyes:

Το βλάκα όπως θα κατάλαβες αν διάβασες όσα έχω γράψει , μπορώ και τον κάνω πολύ καλά...τρομάρα μου...για όσκαρ βλακείας είμαι !!

Σε αυτή τη φάση και να ήθελε πρακτικά δε θα μπορούσα να τη βοηθήσω καθώς έχω και εγώ δυό παιδιά και σε λίγες μέρες γεννάω το τρίτο... αλλά παρόλα αυτά πριν από μερικές μέρες που θα πηγαίναμε τα δικά μας σε ένα θεματικό πάρκο , προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε για να πάρουμε τον μεγάλο της μαζί μας , το βαφτηστήρι μας, άκαρπα....

Το θέμα με τα λεφτά είναι μεγάλο....εγώ δε θα μπορούσα να κάνω την πάπια αν χρωστούσα έστω και 5 ευρώ....

Τώρα με το τρίτο σου παιδάκι, ίσως είναι μια καλή ευκαιρία επανασύνδεσης! Δε θα έρθει στο μαιευτήριο να σε δεί? Ή μια επίσκεψη αργότερα στο σπίτι? Θα είναι μια καλή ευκαιρία να επιδιώξεις να μιλήσετε οι δυό σας, χωρίς τους άντρες σας, χωρίς συγγενείς. Και αν όπως λές σε νοιάζεται, ίσως καταλάβει την ανάγκη σου να βλέπεις το παιδί και εκείνη...

To ζευγάρι τελικά δε χώρισε στέγη, είπαν να μείνουν μαζι μέχρι να βρει η ξαδέρφη μου δουλειά... βέβαια αυτή λέει πως δε γίνεται να καταπιέζεται τόσο πολύ για να μη στεναχωρηθούν οι άλλοι....

η ξαδέρφη σου πάντως μου ακούγεται σαν ένα κακομαθημένο κ...παιδο που του στερούν τα παιχνίδια και κάνει πείσματα...νομίζω οτι επειδή της συνέβη κάτι τόσο τραγικό στην παιδική της ηλικία πέσατε πάνω της και τη "χαλάσατε" με αποτέλεσμα τώρα να ξέρει πως να σας χορέψει στο ταψί.πατέρα δεν έχει;οι μόνοι που ενδιαφέρεστε είστε εσείς;

io6Qp3.png

g3BCp2.png

δυστυχως η Ρινιω εχει δικιο. σας παιζει κανονικα. καλα για τα λεφτα δεν το συζηταμε. επεσες σε λαμογια. λυπαμαι που διαπιστωσες με τοσο ασχημο τροπο το ποιον της ξαδελφης. αν αναλογιστεις τη ζωη σου θα δεις οτι ο χαρακτηρας της παντα ηταν ανωριμος και εσεις τη ξελασπωνατε. τελος παντων, οσον αφορα το βαπτιστηρι, εδω θα γινεις θρασυτατη. το παιδι ηδη βιωνει μια εγκαταλειψη απο τη μανα (δεν εχει σημασια που ειναι στο σπιτι) ας μην νιωσει οτι το εγκαταλειπει και η πνευματικη του μητερα. θα πηγαινεις ακαλεστη φυσικα οση ωρα θα εισαι εκει τα τυπικα με την απαραδεκτη και θα πεφτεις με τα μουτρα στο παιδακι. σκασιλα σου. αντι να ντρεπεται που σας φεσωσε, εχει το θρασος και κλαψουριζει και απο πανω.

lRR9p3.png

η ξαδέρφη σου πάντως μου ακούγεται σαν ένα κακομαθημένο κ...παιδο που του στερούν τα παιχνίδια και κάνει πείσματα...νομίζω οτι επειδή της συνέβη κάτι τόσο τραγικό στην παιδική της ηλικία πέσατε πάνω της και τη "χαλάσατε" με αποτέλεσμα τώρα να ξέρει πως να σας χορέψει στο ταψί.πατέρα δεν έχει;οι μόνοι που ενδιαφέρεστε είστε εσείς;

Ρηνιώ, αποδίδω και εγώ πολλές από αυτές τις συμπεριφορές της στα βιώματά της...ναι την "κακομάθαμε" .... ο πατέρας της ξαναπαντρεύτηκε και έκανε άλλη οικογένεια όταν η μάνα της απεβίωσε...και την είχε σχεδόν εγκαταλείψει από τότε...οι σχέσεις τους είναι από τυπικές εώς ανύπαρκτες....

Εγώ θέλω για αυτήν και την οικογένειά της να είναι ευτυχισμένη και να τα ξεπεράσει όλα αυτά, και έχω προσπαθήσει πολύ...πλέον όμως δε μου αφήνει χώρο....μια φορά διαφώνησα έντονα μαζί της , στο θέμα του χωρισμού κι έκλεισε τις γέφυρες επικοινωνίας.....