Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΧΟΛΙΚΑ - ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Recommended Posts

Σε λίγι θα μπούμε σε ρυθμούς σχολικών. Αναρωτιέμαι αν καμμιά/κανείς έχει αγοράσει σχολικά από ιντερνετικά καταστήματα αν έχει κανείς να προτείνει κάτι οικονομικό εν' οψει των αγορών που μας περιμένουν από Σεπτέμβρη.....

Διαφημίσεις

Γράφω για να παρακολουθώ μια και μεις πρωτάκια από Σεπτεμβριο:lol: Είμαι διακοπές και δεν έχω σκεφτεί το θέμα σχολικά αλλά δεν είναι κακή ιδεα το ιντερνετ, αν κάνουν καλύτερες τιμές....

Αγόρια μου είστε οι λατρείες μας!

και εγώ follower εδώ κορίτισια...περιμένω με αγωνία....

πέρισυ έκανα και κάποιες αγορές από το "χαμόγελο του παιδιού"

Έχει τις ίδιες τιμές με τα βιβλιοπωλεία, αλλά είναι για καλό σκοπό , οπότε ρίξτε μια ματιά....τα πράγματα που έχει φέτος είναι πολύ λιγότερα, ίσως είναι νωρίς ακόμα...

http://www.hamogelo-eshop.gr/c.Scholika-Eidi.18768.html

Επίσης για σχολικές τσάντες εμπιστεύτηκα αυτό το site

http://www.lycshop.gr/site/list/index.php?nv=10&of=1&cp=4&bt=60∨=0

τιμές στα προϊόντα αγοράς σαφώς μικρότερες από τα καταστήματα , για τις lycsac εννοώ, και παραλαβή στην πόρτα μου σε λίγες μέρες χωρίς μεταφορικά, με δύο χρόνια εγγύηση...τις τσάντες θα τις χρησιμοποιήσουμε και φέτος...οι κασετίνες ήταν γεμάτες με προϊόντα carioca , καλής ποιότητας...αυτά της περισυνής αγοράς μου τονίζω....φέτος δεν παρήγγειλα ακόμα

Τυχαια σημερα στο facebook ειδα αυτη την σελιδα

http://www.welovetoys.gr/index.php?option=com_findastic&product_type=1&cat=353&utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_content=Sxolikes_Tsantes_3_FB&utm_campaign=Sxolika_Fb#/search/%26product_type%3D1%26cat%3D473

Σε γενικες γραμμες ουτε ακριβα ουτε φτηνα.... δεν ξερω.... αλλα αν το ξερει καποια κοπελα να μας πει την γνωμη της ή αν παραγγειλει καποια ας μας ενημερωση αν αξιζει να παρουμε καποια και απ κει...

Διαφημίσεις

καλημέρα!!! και εμείς 1η δημοτικού φέτος και με μεγάλη αγωνία γενικώς....

καλή ιδέα το χαμόγελο, εάν είναι να πάνε για καλό σκοπό! έστω και 1-2 τετράδια που λέει ο λόγος να αγοράσεις, κάτι θα πιάσει τόπος.

τελικά από amazon παραγγέλνουμε σχολικά? το έχετε ψάξει καθόλου? αξίζει??

εγώ το μόνο site που ξέρω και αυτό γιατί η κολλητή φίλη της κόρης μου είναι αριστερόχειρας και η μητέρα της το ψάχνει πολύ, είναι το http://www.aristeroxeiras.gr/

φτηνά δεν τα λες, αλλά είναι εξειδικευμένα. εκείνη λέει (η κόρη της δηλαδή) τα έχει βολευτεί πολύ

κατά τα άλλα θα ήθελα και εγώ φέτος να αποφύγω την τζαμποκατάσταση, το κακό είναι βέβαια ότι έχει καλές τιμές..........

πάντως εάν ακούσετε ή βρείτε κάτι ενημερώστε και εμάς:P

Άχ κορίτσια και εγώ ενδιαφέρομαι για τα βιβλία των αγγλικών του φροντιστηρίου.Κάθε χρόνο θέλω 80-100 ευρώ μόνο για τα βιβλία.

Αν γνωρίζει κάποια κοπέλα κάτι...Δεν έχω ιδέα από αγορές μέσω ίντερνετ ,αλλά σίγουρα θα βρω κάποιον να με βοηθήσει από εκεί και πέρα..

Αχ αυτός ο Σεπτέμβρης...καταστροφικός μήνας

Άχ κορίτσια και εγώ ενδιαφέρομαι για τα βιβλία των αγγλικών του φροντιστηρίου.Κάθε χρόνο θέλω 80-100 ευρώ μόνο για τα βιβλία.

Αν γνωρίζει κάποια κοπέλα κάτι...Δεν έχω ιδέα από αγορές μέσω ίντερνετ ,αλλά σίγουρα θα βρω κάποιον να με βοηθήσει από εκεί και πέρα..

Αχ αυτός ο Σεπτέμβρης...καταστροφικός μήνας

Κοριτσια κι εμενα μ ενδιαφερει αυτο αν ξερει καποια κοπελα...

Ειναι και 3 εμενα ...και 200 ερυω δεν με φτανουν....

Δυστυχώς το θέμα των βιβλίων ξένων γλωσσών το έχω ψάξει χωρίς επιτυχία. Τα βιβλία τυπώνονται από Ελληνικές ή Κυπριακές εταιρίες οπότε δεν τα βρίσκεις στο amazon. Πέρσυ ο Ελευθερουδάκης είχε σε όλα τα σχολικά (και τα ξενόγλωσσα) 20% έκπτωση αλλά του έκαναν ασφαλιστικά μέτρα οι υπόλοιποι και τον σταματήσαν. Για να δούμε αν θα κάνει τίποτα φέτος... αν και μετά τα περισινα δεν το βλέπω...

Δυστυχώς το θέμα των βιβλίων ξένων γλωσσών το έχω ψάξει χωρίς επιτυχία. Τα βιβλία τυπώνονται από Ελληνικές ή Κυπριακές εταιρίες οπότε δεν τα βρίσκεις στο amazon. Πέρσυ ο Ελευθερουδάκης είχε σε όλα τα σχολικά (και τα ξενόγλωσσα) 20% έκπτωση αλλά του έκαναν ασφαλιστικά μέτρα οι υπόλοιποι και τον σταματήσαν. Για να δούμε αν θα κάνει τίποτα φέτος... αν και μετά τα περισινα δεν το βλέπω...

Αντί να κατεβάσουν και οι άλλοι όσο μπορούσαν ώστε να είναι όλοι ωφελημένοι του έκαναν ασφαλιστικά μέτρα:shock:. Μπράβο τζιμάνια!

Αγόρια μου είστε οι λατρείες μας!

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...