Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πάλι καφέ υγρά!!!!!!

Recommended Posts

κορίτσια και πάλι καλησπέρα σας! είμαι σε διακοπές 2η μέρα σήμερα και αν και προσέχω πάρα πολύ σήμερα είδα πάλι καφέ.......(είχα δει και πριν 2 εβδομάδες)

πήρα την γιατρό μου τηλ και μου είπε αν σνεχιστει να πάρω ουτροτζεσταν και ξάπλα....

έχει συμβει σε καμιά σας σ'αυτόν τον μήνα εγκυμοσύνης??????????????

b1xOp2.png

QBskp2.png

Διαφημίσεις

τώρα ψάχνοντας, διάβασα κάτι, πως μετα που βγαίνουμε από η θάλασσα πρέπει να αλλάζουμε κατευθειαν μαγιο για να μη σταγνωνει πάνω μας.... εγώ δεν το ήξερα!!!!!!!!!!!!! και η γιατρός ενω της ρωτησα τι πρεπει να κάνω αυτο ούτε καν μου το ανέφερε.... λέτε να έπαιξε ρόλο κ αυτό????

b1xOp2.png

QBskp2.png

εσυ φροντισε να φορας μπικινι για να μην στεγνωνει το μαγιω πανω στην κοιλια σου. και οσο μπορεις αλλαζε το κιολας για να εισαι σιγουρη. και μακρια απο τον ηλιο και την ζεστή αμμο

οσο αφορα τα καφε μηπως ειναι γιατι αλλαζεις μηνα; αρκετες κοπελες το παθαινουν

βεβαια ειχες και πριν δυο βδομαδες λες. παρε τα ουτρο και με την πρωτη ευκαιρια πηγαινε να σε δει καποιος για να ησυχασεις τελειως

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

εσυ φροντισε να φορας μπικινι για να μην στεγνωνει το μαγιω πανω στην κοιλια σου. και οσο μπορεις αλλαζε το κιολας για να εισαι σιγουρη. και μακρια απο τον ηλιο και την ζεστή αμμο

οσο αφορα τα καφε μηπως ειναι γιατι αλλαζεις μηνα; αρκετες κοπελες το παθαινουν

βεβαια ειχες και πριν δυο βδομαδες λες. παρε τα ουτρο και με την πρωτη ευκαιρια πηγαινε να σε δει καποιος για να ησυχασεις τελειως

σε ευχαριστω πολύ!!! στη γιατρο μου πήγα προχθες κ όλα ηταν τέλεια.... τι να πώ θα δω αν δεν σταματησαν θα τα πάρω...

b1xOp2.png

QBskp2.png

Γειά σας, εγώ τώρα κλείνω τον 3ο μήνα και είδα πάλι καφέ υγρά και άρχισα πάλι τα ουτροτζεστάν απο χθές (τα έπερνα και στην αρχή και πριν μισό μήνα τα είχα σταματήσει). Αυτό με την αλλαγή του μήνα το έχω ακούσει κι εγώ αλλα ξέχασα να ρωτήσω τον γιατρό αν ισχύει.

Διαφημίσεις

Κι εγώ είμαι στη 13η εβδομάδα και για πρώτη φορά έχω καφέ υγρά. Θα πάω από βδομάδα στο γιατρό. Τυχερές όσες μπορείτε να ξαπλώνετε, έτσι σίγουρα θα το ξεπεράσετε. Με άλλα δυο μωρά εμένα μου είναι πολύ δύσκολο να ξεκουραστώ.

• 2 weeks later...

να ρωτήσω κάτι οταν λέμε καφέ υγρά και δη ανησυχητικά εννοούμε οτι τα βλέπουμε στο εσώρουχο ή στο χαρτί της τουαλέτας; γιατι που και που και εγω βλέπω στο εσωρουχο αλλα δεν τους δινω σημασια καθώς ανέκαθεν είχα υγρά.

age.png

να ρωτήσω κάτι οταν λέμε καφέ υγρά και δη ανησυχητικά εννοούμε οτι τα βλέπουμε στο εσώρουχο ή στο χαρτί της τουαλέτας; γιατι που και που και εγω βλέπω στο εσωρουχο αλλα δεν τους δινω σημασια καθώς ανέκαθεν είχα υγρά.

καλησπέρα κορίτσι!! εγώ πότε είχα στο εσώρουχο πότε στο χαρτί! τελικά πήγα στη γιατρό και είδε μια μικρή αποκόληση. και μου είπε να συνεχίσω τα ουτροτζεσταν..... εσύ σε ποια εβδομάδα είσαι?

b1xOp2.png

QBskp2.png

καλησπερα anastasaki! Ειμαι στην 16η εβδομάδα.. την αλλη εβδομάδα εχω ραντεβου με τον γιατρο και θα μου πει.. αρα να προσπαθήσω οσο μπορώ να ξεκουραζομαι..

age.png

καλησπερα anastasaki! Ειμαι στην 16η εβδομάδα.. την αλλη εβδομάδα εχω ραντεβου με τον γιατρο και θα μου πει.. αρα να προσπαθήσω οσο μπορώ να ξεκουραζομαι..

ναι εννοείτε! και ο γιατρός αυτός θα σου πεί! και αν χρειαστεί θα σου δώσει ουτροτζεσταν... εγώ τα συνεχίζω ακόμη..μέχρι την παρασκευη σίγουρα..και αν δεν δω καφε μου ειπε θα τα ελλατωσομε σιγά σιγά... εύχομαι όλα να είναι καλά όταν πας!!!

b1xOp2.png

QBskp2.png

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

να μαι πάλι..... σήμερα ήταν να τα ελλατωσω τα χάπια αλλά.... πάλι καφετιά είχα...:( και τα συνεεχίζω κανονικά... Δεν ξέρω αν έπεξε ρόλο που ήμουν πολλές ώρες όρθια σημερα και αρκετό περπάτημα και κουράστηκε ο οργανισμός......:(:(

b1xOp2.png

QBskp2.png

καφε ειχα πριν περιπου ενα μηνα και μου εδωσε για δυο βδομαδες ουτροτζεσταν. Εχτες πηγα μια βολτα στα μαγαζια και περπατησα και ειχε και ζεστη και μολις γυρισα ξανα καφε. Παλι χαπια για λιγες μερες και βλεπουμε. Στο γιατρο ειχα παει προχτες και ηταν ολα καλα οποτε μολις τον πηρα τηλ να του πω για τα καφε μου ειπε κατευθειαν " τι εκανες παλι?" . Απ οτι καταλαβαινω δεν θελει ζεστη, περπατημα και ορθοστασια.

κορίτσια σίγουρα παίζει ρόλο αυτό με την κούραση, εγώ συνεχίζω τα χάπια... και δεν περπαταω τόσο... αφηστε μου 10 μερες δεν το κκούνησα ρούπι από το φόβο μου!!!!!

ραντεβού με τη γιατρο μου εχω στις 15 του μήνα! και βλέπουμε!!

μεθαυριο έχω την β'επιπέδου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

QBskp2.png

anastasaki παίρνε τη χάπια σου, ξεκουράσου και όλα καλά!! και μην αγχώνεσαι!

p.s. είμαστε εγγυούλες ίδιων εβδομάδων και ημερών!!!

αυτό κάνω καλιρόη!!! ναι είμαστε ακριβως με ίδιο τικεράκι!!! τωρα που εχω και β'επιπέδου θα μου πει σίγουρα πόσο είμαι!!!!:P

εσύ εκανες???? με το καλό εύχομαι το μωρακι σου!!!

b1xOp2.png

QBskp2.png

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...
:(Καλημερα κοριτσια.... Ειμαι στην 21η εβδομαδα και ενω ολα πηγαιναν τελεια εχθες πηγα στην τουαλετα κ ειχα καφε υγρα... τρελαθηκα~!!!! δεν περγραφεται.... τρεχαμε στο Ρεα στο γιατρο μου για υπερηχους κτλ... Μια ωρα με ειχε ο ανθρωπος μεσα!! Τελικα ενα αγγειο λεει ειχε σπασει η κατι τετοιο αλλα τιποτα ανυσηχητικο...δεν εχω αποκολληση,.. Ξεκινησα ουτροστατζαν... και ο θεος βοηθος!!!:(

:(Καλημερα κοριτσια.... Ειμαι στην 21η εβδομαδα και ενω ολα πηγαιναν τελεια εχθες πηγα στην τουαλετα κ ειχα καφε υγρα... τρελαθηκα~!!!! δεν περγραφεται.... τρεχαμε στο Ρεα στο γιατρο μου για υπερηχους κτλ... Μια ωρα με ειχε ο ανθρωπος μεσα!! Τελικα ενα αγγειο λεει ειχε σπασει η κατι τετοιο αλλα τιποτα ανυσηχητικο...δεν εχω αποκολληση,.. Ξεκινησα ουτροστατζαν... και ο θεος βοηθος!!!:(

εχω ακούσει για τέτοιες περπτωσεις! Δηλ. Για καφέ υγρά χωρίς να υπάρχει αποκόλληση η άλλος σοβαρός λόγος. Ξεκουρασου και πάρε την αγωγή σου κ όλα θα πανε καλά. :))

UJF8p2.png

aq8Pp2.png