Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Το μωρο μου ειναι 7 μηνων και ηλθε ενα παιδακι(περιπου 2 ετων) στο καροτσι και το δάγκασε επίμονα και δυνατα, με αποτελεσμα να πρηστεί το δαχτυλάκι και να κάνει λιγο αιματωμα εσωτερικά. Απο το φαρμακειο μας εδωσαν arnica αλλα ο παιδιατρος συνεστησε αντιβιωση amoxil 250 ml ανα 8ωρο.

Μας ειπε οτι τα δοντια εχουν μικροβια και γιάυτο...δεν ηθελα να δωσω αντιβιωση αλλα αν ειναι να υπαρξει προβλημα....

Διαφημίσεις

νομίζω οτι θα πρέπει να κάνεις αυτό που σου είπε η γιατρός σου!

τα δόντια έχουν όντως μικρόβια, άρα γι'αυτό΄σου έδωσε αντιβίωση!

τί να πώ? περαστικά σας!!!

kc3rp3.pngD0HJp3.png

"Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον.. τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ..!"

31.07.2010

Και εγω αυτο ξερω, οτι το ανθρωπινο στομα εχει πολλα μικροβια και αν ο γιατρος το συστησε, κατι παραπανω απο εμας ξερει. Μην το αφησεις ετσι, η εισβολη μικροβιων ή οτι αλλο στο σωμα δεν ειναι οτι καλυτερο. Περαστικα...

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

ημαρτον Κυριε! λυσσα το επιασε?

πωπω το μικρουλι σου πονο κ σοκ που θα περασε!

πολυ πιθανο να σου εδωσε αντιβιωση και για το εσωτερικο αιματωμα.

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

ναι το νινι μου καναμε αμαν για να συνελθει...μεχρι τις 1 το βραδυ ηθελε να βρισκεται στο στήθος μου...

παντως κοριτσια πρεπει να του βαλουν ταμπελιτσα του αλλου παιδιου : ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΑΓΚΩΝΕΙ!!!

Η μαμα του ηταν εγκυος και πιστευω οτι εβγαλε τη ζηλεια του στο μωρο μας...σκεφτομαι το αδελφακι του τι εχει να τραβηξει....

Διαφημίσεις

Το μωρο μου ειναι 7 μηνων και ηλθε ενα παιδακι(περιπου 2 ετων) στο καροτσι και το δάγκασε επίμονα και δυνατα, με αποτελεσμα να πρηστεί το δαχτυλάκι και να κάνει λιγο αιματωμα εσωτερικά. Απο το φαρμακειο μας εδωσαν arnica αλλα ο παιδιατρος συνεστησε αντιβιωση amoxil 250 ml ανα 8ωρο.

Μας ειπε οτι τα δοντια εχουν μικροβια και γιάυτο...δεν ηθελα να δωσω αντιβιωση αλλα αν ειναι να υπαρξει προβλημα....

Σε καταλαβαίνω απόλυτα ο γιος μου 15 μηνών δαγκώνει συνέχεια την κόρη μου 3 χρονών :-(:confused:

Αλλα κατα την γνώμη μου μην δώσεις αντιβίωση για μια ενδεχόμενη φλεγμονη που είναι και μικρά τα ποσοστά απο οτι κατάλαβα καθώς δεν υπήρχε κόψιμο στο δέρμα. Κρίμα το μωρακι να φαρμακωθεί χωρίς λογο. Πως είναι σήμερα το δακτυλάκι βλέπεις σημάδια φλεγμονής (πρήξιμο, ερυθρότητα, είναι ζεστό, πόνος;)

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

ναι, είναι ακομα πρησμενο και κοκκινο

επισης, εχει εσωτερικο αιματωμα το νυχακι του

και να φανταστεις οτι ο γιατρος ειναι κατα της νατιβιωσης αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση ηταν καθετος.

Η αντιβίωση τι μπορει να προκαλέσει?

Καλε γιαιτ δαγκώνει την αδελφούλα του?

..γενικα παντως πρεπει να προσεχουμε τους μικρους εισβολεις, διοτι ειναι απροβλεπτοι μερικες φορες....

όντως έτσι είναι. εγώ έχω ένα διχρονο και ένα δύο μήνων και ενώ δεν αντιμετωπίζουμε κρίση ζήλειας (κάθετε δίπλα μου ο μεγάλος όταν θηλάζει το μικρό) θέλωντας να παίξει ο μεγάλος και να έχει ανταποκριση από το μικρό του τραβά χεράκια ποδαράκια!:P πρεπει να προσέχουμε πολύ και τα αδερφάκια και τα ξένα:wink:

You can buy your children everything in the world, but nothing will compare to the memories you make with them...

G0Xpp3.pngj0Hcp3.png

αν και νομίζω υπερβολικός ο γιατρός σου, δεν είναι κάτι πρωτοφανή δεν νομίζω όλα τα παδάκια να πίνουν αντιβίωση μετά από δάγκωμα, να κάνεις αυτό που σου είπε και δεν θα πάθει τπτ αν πιει αντιβίωση μια φορά. δεν είναι η χρήση που πειράζει αλλα η κατάχρηση στα φάρμακα.

Περάστικα στο μωράκι σου λύπαμαι που 7 μήνων το πέρασε αύτο.

You can buy your children everything in the world, but nothing will compare to the memories you make with them...

G0Xpp3.pngj0Hcp3.png

Διαφημίσεις

ναι, είναι ακομα πρησμενο και κοκκινο

επισης, εχει εσωτερικο αιματωμα το νυχακι του

και να φανταστεις οτι ο γιατρος ειναι κατα της νατιβιωσης αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση ηταν καθετος.

Η αντιβίωση τι μπορει να προκαλέσει?

Καλε γιαιτ δαγκώνει την αδελφούλα του?

Οντως το ανθρώπινο δάγκωμα είναι αρκετα επικινδυνο γιατί ο άνθρωπος (ακόμα και ο μικρούλης ανθρωπάκος που δάγκωσε το παιδάκι σου) μεταφέρει πολλά μικρόβια με το σαλιο και με το δοντι.

Μην ανησυχεις τόσο για την αντιβίωση. Ναι μεν δεν ειναι καλο να δινουμε στα παιδάκια μας αντιβίωση για ψυλλου πηδημα, αλλά στην προκειμένη περιπτωση και αφού το συνεστησε ο γιατρος σας που λες οτι δεν ειναι και υπερ των φαρμακων, προφανως θα το εκρινε απαραίτητο.

Περαστικα σας!

Όταν ήταν η κόρη μου 2 χρονών, είχαμε πάει επίσκεψη σ' ένα φιλικό σπίτι. Εκεί ήταν και η αδερφή της οικοδέσποινας, με τον 2χρονο γιό της. Εκεί που έπαιζαν ωραία και καλά, ακούω την δική μου να σπαράζει! Την είχε δαγκώσει στο μάγουλο, μιλάμε για πολύ μεγάλη πληγή, σχεδόν της έκοψε κομμάτι. Τρελάθηκα, την έτρεξα στο νοσοκομείο και θυμάμαι ότι ο γιατρός έδωσε αντιβίωση. Έτρεμα μην της αφήσει σημάδι στο προωπάκι της, αλλά δόξα τω Θεό όλα καλά μετά. Δώσε αντιβίωση να είσαι σίγουρη.