Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Υπερηχοκαρδιογραφημα εμβρυου

Recommended Posts

Κορτιτσια καλημερα.

Ειμαι στην 23η εβδομαδα και κανοντας την Β' επιπεδου μου βρηκαν ενα προβλημα στην καρδουλα του μωρου. Εκανα υπερηχοκαρδιογραφημα εμρυου μετα απο αυτο και Το συμπερασμα συγκεκριμενα λεει

¨Παρατηρειται κοινη κολποκοιλιακη βαλβιδα ισοζυγισμενη στις δυο κοιλιες. Η κοινη κολποκοιλιακη βαλβιδα απεικονιζεται ευκινητη χωρις στενωση ουτε ανεπαρκεια. Οι δυο κοιλιες απεικονιζονται ισομεγεθεις. Μετριου μεγεθους πρωτογενες μεσοκολπικο ελλειμμα και μετριου μεγεθους περιμεμβρανωδης μεσοκοιλιακη επικοινωνια, υπολειπομενη αναπτυξη του ισθμου χωρις αναστροφη ροη¨

Υπαρχει περιπτωση να αλλαξει κατι?

Να διορθωθει μονο του?

Εχω απογοητευτει εντελλως. Προχθες εκανα και αμνιοπαρακεντηση για να αποκλεισουν το συνδρομο down, παρ'ολο που οι εξετασεις ολες μεχρι τωρα Papp-A, αυχενικη κτλ. ηταν πολυ καλες. Θελουν να αποκλεισουν και το 3%. Περιμενω τα αποτελεσματα...

Μου ειπαν να μιλησω με νεογνοκαρδιοχειρουργο, γιατι πιθανοτατα θα εγχειριστει με το που γεννηθει. Γνωριζεται καποιον? Εγω εχω ασφαλεια Τεβε και ο συντροφος και πατερας της μικρης μου ΟΓΑ.

Ο γιατρος μου λεει οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι μογγολακι....

Οι εξετασεις μου και η εικονα της μικρης ειναι πολυ καλες...

Στο Μητερα ομως με στελνουν ο ενας στον αλλον...

Εχω αρχισει να φοβαμαι..

Ειχε καποια παρομοια εμπειρια???

Διαφημίσεις

Κορτιτσια καλημερα.

Ειμαι στην 23η εβδομαδα και κανοντας την Β' επιπεδου μου βρηκαν ενα προβλημα στην καρδουλα του μωρου. Εκανα υπερηχοκαρδιογραφημα εμρυου μετα απο αυτο και Το συμπερασμα συγκεκριμενα λεει

¨Παρατηρειται κοινη κολποκοιλιακη βαλβιδα ισοζυγισμενη στις δυο κοιλιες. Η κοινη κολποκοιλιακη βαλβιδα απεικονιζεται ευκινητη χωρις στενωση ουτε ανεπαρκεια. Οι δυο κοιλιες απεικονιζονται ισομεγεθεις. Μετριου μεγεθους πρωτογενες μεσοκολπικο ελλειμμα και μετριου μεγεθους περιμεμβρανωδης μεσοκοιλιακη επικοινωνια, υπολειπομενη αναπτυξη του ισθμου χωρις αναστροφη ροη¨

Υπαρχει περιπτωση να αλλαξει κατι?

Να διορθωθει μονο του?

Εχω απογοητευτει εντελλως. Προχθες εκανα και αμνιοπαρακεντηση για να αποκλεισουν το συνδρομο down, παρ'ολο που οι εξετασεις ολες μεχρι τωρα Papp-A, αυχενικη κτλ. ηταν πολυ καλες. Θελουν να αποκλεισουν και το 3%. Περιμενω τα αποτελεσματα...

Μου ειπαν να μιλησω με νεογνοκαρδιοχειρουργο, γιατι πιθανοτατα θα εγχειριστει με το που γεννηθει. Γνωριζεται καποιον? Εγω εχω ασφαλεια Τεβε και ο συντροφος και πατερας της μικρης μου ΟΓΑ.

Ο γιατρος μου λεει οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι μογγολακι....

Οι εξετασεις μου και η εικονα της μικρης ειναι πολυ καλες...

Στο Μητερα ομως με στελνουν ο ενας στον αλλον...

Εχω αρχισει να φοβαμαι..

Ειχε καποια παρομοια εμπειρια???

Θα σου προτεινα να πας στο Ωνασειο κατευθειαν. Εχει 2 καρδιολογους για εμβρυα. Εγω εκει εκανα τον υοερηχο καρδιας εμβρυου.

UJF8p2.png

aq8Pp2.png

σε λιγες μερες εχω ραντεβου με την παιδιατρο μου αν θες να δειξω το μυνημα σου και να την ρωτησω....ειναι μεσα στο μητερα και ξερει απο αυτα.....................οταν εχω νεα θα σου στειλω πμ

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ......

Θα σου προτεινα να πας στο Ωνασειο κατευθειαν. Εχει 2 καρδιολογους για εμβρυα. Εγω εκει εκανα τον υοερηχο καρδιας εμβρυου.

Εχω κανονισειω για τελος του μηνα να παω στο Ωνασειο. Σ'ευχαριστω

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω.

Η αληθεια ειναι οτι θα σκασω μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα της αμνιοπαρακεντησης, και μεχρι να παω Ωνασειο για το δευτερο εμβρυικο υπερηχογραφημα!!!!