Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αποτελεσματα εξετασεων ουρων??????

Recommended Posts

γεια σε ολεσ!!!σημερα μου ηρθε χαρτι σπιτι με τα αποτελεσματα εξετασεων ουρων που ειχα κανει.....ενω ολα μου φενονται φυσιολογικα,ειναι 2 πραγματα που με προβληματιζουν....πρωτον,το ph των ουρων πρεπει να ειναι απο 5.0 εωσ 8.0 συμφωνα με το τι γραφει το χαρτι....και εγω εχω 8.0.....δηλαδη ειναι στα ανωτερα φυσιολογικα ορια,ετσι?????:confused: τι προβληματα μπορει να προκαλεσει αν ανεβει κ αλλο το ph στο εμβρυο??? θα χρειαστει αντιβιωση???? και δευτερων,ενω για κατι αλλα μικροβια λεει οτι δεν υπαρχουν, γραφει τη λεξη Urobilinogene,oτι υπαρχουν ιχνη απο αυτο στα ουρα....επειδη ειναι γραμμενο στα γαλλικα(δεν ζω ελλαδα)εκανα μεταφραση και εψαξα στο ιντερνετ και λεει κατι για ικτερο,και για τα νεφρα:(αυτο παλι ειναι κακο για την ομαλη αναπτυξη του εμβρυου,η θα χρειαστω αντιβιωση????......μηπωσ καποια μπορει να μου δωσει περισσοτερεσ πληροφοριεσ σχετικα με τισ 2 αποριεσ μου????:confused::cry::cry: ειναι να παω στο γιατρο για υπερηχο σε 3 ευδομαδεσ και με εχει φαει η αγωνια.....σημιωτεον ειμαι ακριβωσ 18 εωδομαδων..... σασ ευχαριστω εκ των προτερων,για οτι πληροφοριεσ θα μπορουσατε να μου δωσετε.....:(

dev000br___.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και με το καλό να έρθει το μωράκι σου! αυτό με τις εξετάσεις το είχα και εγώ.. με το που τις έπαιρνα στα χέρια μου κατευθείαν στο ιντερνετ να βρω πληροφορίες... έτρωγα τα νύχια μου αγχωνόμουν και μετά πήγαινα στο γιατρό και μου έλεγε ότι όλα είναι μια χαρά :) αφού το ραντεβού σου είναι σε 3 εβδομάδες πάρτον τηλέφωνο και ρώτησέ τον να σου φύγει η ιδέα...

Με το καλό να γεννηθεί το μωράκι σου!!!

Δεν γνωρίζω τι μπορει να σημαίνουν τα συγκεκριμένα

αποτελέσματα

αλλα οι φυσιολογικές τιμές που αναγράφονται στο χαρτί σου

ΔΕΝ αφορούν περίοδο κύησης!!!

Γιατί έκανες τώρα τις εξετάσεις αφού σε 3 εβδ. έχεις γιατρο;

Συνήθως (νομίζω) τις κάνουμε πριν πάμε

για να έχει κ άξια η ..διάγνωση του γιατρού..!

Κάνε του ένα τηλ οπωσδήποτε κ διάβασε του

τις τιμές...

Κ το άγχος θα σου φύγει, κ αυτός θα πρέπει να ενημερωθεί

για την υγεία σου όπως είναι σήμερα!!!

Σε 3 εβδομάδες που θα ξαναπας, αν θέλει ίσως σου ζητήσει επανέλεγχο...

Μην ανησυχείς πάντως.. Όλα θα είναι καλά

κ ακόμη κ αν χρειαστει να πάρεις αντιβίωση ή οποίο άλλο φάρμακο,

συμβατό με την εγκυμοσύνη θα είναι...

Τηλ του κ ενημέρωσε μας αν θέλεις..

Όλα καλά!!!

Καλησπέρα και με το καλό να έρθει το μωράκι σου! αυτό με τις εξετάσεις το είχα και εγώ.. με το που τις έπαιρνα στα χέρια μου κατευθείαν στο ιντερνετ να βρω πληροφορίες... έτρωγα τα νύχια μου αγχωνόμουν και μετά πήγαινα στο γιατρό και μου έλεγε ότι όλα είναι μια χαρά :) αφού το ραντεβού σου είναι σε 3 εβδομάδες πάρτον τηλέφωνο και ρώτησέ τον να σου φύγει η ιδέα...

ευχαριστω πολυ:Dμα ιδιεσ να ειμαστε??? δεν ειμαι τελικα η μονη που φερεται ετσι και με κοιτανε σαν alien....χαχαχαχαχαχα:rolleyes::rolleyes::-P8-):-D

dev000br___.png

Με το καλό να γεννηθεί το μωράκι σου!!!

Δεν γνωρίζω τι μπορει να σημαίνουν τα συγκεκριμένα

αποτελέσματα

αλλα οι φυσιολογικές τιμές που αναγράφονται στο χαρτί σου

ΔΕΝ αφορούν περίοδο κύησης!!!

Γιατί έκανες τώρα τις εξετάσεις αφού σε 3 εβδ. έχεις γιατρο;

Συνήθως (νομίζω) τις κάνουμε πριν πάμε

για να έχει κ άξια η ..διάγνωση του γιατρού..!

Κάνε του ένα τηλ οπωσδήποτε κ διάβασε του

τις τιμές...

Κ το άγχος θα σου φύγει, κ αυτός θα πρέπει να ενημερωθεί

για την υγεία σου όπως είναι σήμερα!!!

Σε 3 εβδομάδες που θα ξαναπας, αν θέλει ίσως σου ζητήσει επανέλεγχο...

Μην ανησυχείς πάντως.. Όλα θα είναι καλά

κ ακόμη κ αν χρειαστει να πάρεις αντιβίωση ή οποίο άλλο φάρμακο,

συμβατό με την εγκυμοσύνη θα είναι...

Τηλ του κ ενημέρωσε μας αν θέλεις..

Όλα καλά!!!

ευχαριστω πολυ :Dπιο πολυ ανχωνομουνα μην χρειαστει να παρω αντιβιωση...αλλα αμα ειναι συμβατη με την εγκυμοσινη οκ....σκεφτηκα τι στο καλο,ειμαι που ειμαι αλεργκικη στο χοιρινο,το γαλα το τυρι και γενικα οτι εχει γαλα και δεν μπορω να το φαο αλλιωσ τρεχω στο νοσοκομειο.....να εχω και προβληματα τωρα????δεν λεει:rolleyes::rolleyes::rolleyes: απλα ειμαι και πολυυυυυυ φοβητσιαρα:-P:razz::-P:razz::-P

dev000br___.png

Διαφημίσεις