Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΙΑΣΩ και Internet

Recommended Posts

Θα μου πείτε, είναι το τελευταίο που μας απασχολεί (και είναι... εδώ που τα λέμε) αλλά ξέρει καμιά μαμά που γέννησε πρόσφατα αν το internet στο ΙΑΣΩ είναι free ή αν το χρεώνουν ανάλογα με το δωμάτιο;

NEwNp3.pngUnT9p3.png

Διαφημίσεις

Καλέ 3-4 μέρες θα μείνεις μονάχα!

Δεν μπορείς χωρίς internet?

Εθισμό έχεις; :D

Χα, χα... μάλλον! Εδώ που τα λέμε δε θα έχω κανέναν μαζί μου. Ολοι την κάνουν για διακοπές... πώς θα περνάει το βράδυ. Και μή μου πείτε να κοιμηθώ, γιατί και την άλλη φορά με την καισαρική είχα ξενυχτήσει από τους πόνους παρά τα παυσίπονα.

NEwNp3.pngUnT9p3.png

Διαφημίσεις

...και την άλλη φορά με την καισαρική είχα ξενυχτήσει από τους πόνους παρά τα παυσίπονα.

Άλλαξε γιατρό!

Δεν επιτρέπεται να πονάει πλέον η λεχώνα.

Είναι γραμμένο στα "Ανθρώπινα Δικαιώματα"!

Ναι βρε κορίτσια μη με απογοητευεται ...και παω πρωτη φορά για καισαρική η γυναικα.. MARKAR να το παρεις πισω απο που εγραψες οτι πονουσες ολη νυχτα. Λάθος θυμάσαι μια χαρα κοιμήθηκες ..χα...χα...

s-age.png[/img]Z7Txp2.png

Γέννησα 30 Μαίου και το internet (εθισμένη επίσης!!!)έίναι free!!

Εύχομαι καλη λευτερια!!!

Σ' ευχαριστώ πολύ, καλή μου. Να χαίρεσαι το αγγελούδι σου!!!

Επιτέλους η απάντηση που ήθελα...

NEwNp3.pngUnT9p3.png

Άλλαξε γιατρό!

Δεν επιτρέπεται να πονάει πλέον η λεχώνα.

Είναι γραμμένο στα "Ανθρώπινα Δικαιώματα"!

Μακάρι να μην πονούσε αλλά έχεις κάνει καισαρική; Εύχομαι όχι... Πονάς και πονάς για πολλές μέρες. Μακάρι να μπορούσα να την αποφύγω... Όσο για γιατρό, δεν είναι πουκάμισο να τον αλλάξω. Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Κι ο πόνος ξεχνιέται όταν βλέπεις το όμορφο πλασματάκι σου στην αγκαλιά σου.

NEwNp3.pngUnT9p3.png

Ναι βρε κορίτσια μη με απογοητευεται ...και παω πρωτη φορά για καισαρική η γυναικα.. MARKAR να το παρεις πισω απο που εγραψες οτι πονουσες ολη νυχτα. Λάθος θυμάσαι μια χαρα κοιμήθηκες ..χα...χα...

Μην απογοητεύεσαι... είναι η χαρά σου τόσο μεγάλη που δεν το σκέφτεσαι και πολύ. Απλά, να, δε μπορείς να στρίψεις εύκολα, μόνο ανάσκελα αντέχεις. Κι όταν πας να σηκωθείς είναι λίγο φρίκη... αλλά σιγά σιγά ο πόνος φθίνει. Επιπλέον αν θηλάσεις και από την αρχή όπως εγώ, την ώρα του θηλασμού κάνει συσπάσεις η μήτρα (το οποίο είναι φυσιολογικό και εντέλει ωφέλιμο) αλλά είναι πόνος. Μην αποθαρρύνεσαι από αυτό. Σκέψου ότι κάποιες από μας πονάμε πολύ στην περίοδο και δε βλέπουμε το αποτέλεσμα που βλέπουμε στη γέννα. Δηλαδή, έναν ολόκληρο νέο άνθρωπο!!!

NEwNp3.pngUnT9p3.png

Διαφημίσεις

Σ' ευχαριστώ πολύ, καλή μου. Να χαίρεσαι το αγγελούδι σου!!!

Επιτέλους η απάντηση που ήθελα...

Ευχαριστώ πολύ!!! Τα βράδυα όντως ήταν βαρετά!! Και με τα αγγελούδακια μας να μας επισκέπτονται 12 -2 και 4 - 5 που τα εφερναν αντε να κοιμηθεις μετα!!!

2XNsp3.png