Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

γεια σασ:P θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.... ο συντροφοσ μου ειναι καθολικοσ,και επειδη θελει να παντρευτουμε,θελει να γινει ορθοδοξοσ ο γλυκοσ μου :lol: ηθελα να ρωτησω αν ξερετε αν χρειαζεται τπτ χαρτια σαν διαβατηριο η ληξιαρχικη πραξη και τετοια γιατι ειναι απο εξωτερικο:!:αν μπορειτε να με βοηθησετε,,,,,:-) ευχαριστω εκ των προτερων;)

dev000br___.png

Διαφημίσεις

καλημερα !!με το καλο παντα μαζι και παντα ευτυχισμενοι !!!αν καταλαβα καλα πρωτα θελει να βαπτιστει σωστα ??!!λογικα μονο τα ΚΕΠ μπορουν να σε βοηθησουν η ενορια της γειτωνια σου !!

Ειμαι η ποιο χαζομαμα του κοσμου !:-P

Οχι, καλε, τι να βαπτιστεί?

Μπορούν να κάνουν ορθόδοξο γάμο, αρκεί να γίνει και πολιτικός, ή 2ος θρησκευτικός από την εκκλησία που ανήκει ο σύζυγος, καθώς η μία εκκλησία δεν ....αναγνωρίζει τα μυστήρια της άλλης....

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

εφοσον θελει να βαπτισθει ορθοδοξος θα πρεπει να γινει απο τον ιερεα ΠΡΙΝ το μυστηριο, κατηχηση για να μπορεσει να κατανοησει καποια βασικα πραγματα. μετα θα γινει το χρισμα. πηγαινε στον παπα της ενοριας σου. θα σε διαφωτισει.

lRR9p3.png

ναι πρωτα θελει να βαφτιστει και μετα να γινει ο γαμοσ.....και η βαφτιση τοθ παιδιου γιατι ειμαι εγκυοσ στον 4 μηνα.....σασ ευχαριστω πολυ ολεσ nineta,misspigi και rkt για τισ απαντησεισ σασ :)))))))

dev000br___.png

Διαφημίσεις