Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κυτταρομεγαλοιος.sos!

Recommended Posts

Koριτσια ειμαι στην 20 εβδομαδα και βρεθηκα θετικη στον κυτταρομεγαλοϊο.Ψαχνοντας εδω γι'αυτον τον ιο,ειδα οτι υπαρχει μια πολυ καλη γιατρος(η κ.Αντωνιαδου στο Αττικο).Οποια κοπελα γνωριζει το τηλεφωνο της,θα την ευχαριστουσα παρα πολυ αν το εγραφε εδω(αν γινεται) η μου εστελνε πμ.

Διαφημίσεις

Στον προγεννητικο ελεγχο που εκανα στην αρχη της εγκυμοσυνης σε ιδιωτικο εργαστηριο ειχα CMV-G:170.5 και CMV-M:11.2 και η μικροβιολογος μου ειπε να μην ανυσηχω ειναι παλια λειμωξη.Κανω τωρα επαναληπτικο ελεγχο στο Ικα και μου βρισκουν CMV-G:22 και CMV-M:59,6 που σημαινει οτι η λειμωξη ειναι ενεργη.Παιρνω την γιατρο μου και μου λεει να κανω παλι την εξεταση στο ινστιτουτο Παστερ αυτη τη φορα,που ειναι πιο αξιοπιστο.Πηρα σημερα τα αποτελεσματα και ειναι το CMV-G:87 και CMV-M:1.18 και εχει τιμες αναφορας οτι το Μ πανω 0.9 ειναι θετικο.Η γιατρος μου μετα απ'αυτο μου ειπε να επαναλαβω την εξεταση στο ιδιο κεντρο σε 15 μερες, να δουμε αν ανεβουν οι τιμες.Συγνωμη βρε κοριτσια αν σας κουρασα,αλλα εχω μπερδευτει και ελπιζω η κ. Αντωνιαδου μηπως με βοηθησει που ειναι πιο ειδικη,οποια γνωριζει το τηλεφωνο της ας μου το στειλει.

δεν ξερω το τηλεφωνο της,ομως ενα δικο μου ατομο που επαθε το ίδιο η γιατρός αφου της είπε ότι παίρνει την ευθυνη πανω της,εκανε συνεχεια εξετασεις στο παστερ και τελικα το μωρο της είναι μια χαρα (παρολο που της ελεγαν για τυφλωση κ.α. ).Απο ότι καταλαβαινω τον κυτταρομεγαλοιο τον είχες απο πριν αφου οι τιμες βαση του παστερ πέφτουν,αυτο είναι καλο,δηλαδη δεν το κολλησες τωρα ωστε να υπαρχει προβλημα.Ελπιζω να πανε όλα καλα,αλλα μην το αφηνεις ψαξτο αμεσα

YiMXp3.png

Διαφημίσεις