Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

2 fores idia eksetasi???

Recommended Posts

kalispera

exthes piga kai ekana se mia idiotiki kliniki to test papp-a,sto opoio mou ta brikan ola kala sto embruo ektos apo auxeniki diafaneia pou ebgaine ligo parapano 2,9.o giatros mou mou eipe oti einai ligo anusixitiko pano apo 2,5 opote na perimenoume kai tis apantiseis apo tis aimatologikes eksetaseis.ego eimai 26 eton kai sto parelthon oute ego oute o andras mou eixame kapio periergo istoriko gia sundromo down.simera epeidi konteua na trelatho piga se mia alli idiotiki kliniki kai ksanaekana to test,pou auti ti fora ola bgikan teleia akoma kai i auxeniki diafaneia me 1,9.aurio perno kai tis aimatologikes eksetaseis ap ti deuteri kliniki pou ekana tin eksetasi.alla epeidi konteuo na trelatho boithiste me pio ap ta 2 test einai akribi???einai dunaton me 1 mera diafora na bgainei sto ena 2,9 kai tin epomeni 1,9???milamai gia treli diafora..oti gnorizete peite sas parakalo..

sas euxaristo polu kai sugnomi gia to katebato alla konteuo na trelatho.

:cry:

line_m123_beg_40_time_1229922000_text_6f20e1ede4f1e1eaeff220eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Καταρχήν γλυκιά μου ηρέμησε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν κάνεις καλό στο μωράκι σου έτσι....................

Μην στεναχωριέσαι!!!!!!!! Όλα πάνε καλά...........

Αφού στην 2η εξέταση σου βγήκε καλή η αυχενική μην αγχώνεσαι.

Απο όσο ξέρω το ραρ-α αφορά πιθανότητες...............που δεν έχουν κατά την γνώμη μου μεγάλη σημασία γιατί τις μετράνε με βάση την ηλικία σου, η αυχενική τώρα είναι οι μετρήσεις που κάνουν στο μωρό σωστά????????

Ε μπορεί να μην ήτανε σε καλή θέση στην πρώτη το μωράκι σου γι αυτό να βγήκε αυτή η μέτρηση.

Δεν νομίζω ότι πρέπει να ανυσηχείς το ίδιο πιστεύω να σου πει και ο γιατρός σου........

Η Β επιπέδου είναι η πιο κρίσιμη εξέταση....

xOSvp3.png

Θα ηρεμουσα αρχικα με τα αποτελεσματα του 2ου κεντρου

Προσωπικα θα πηγαινα στην 1η Ιδιωτικη Κλινικη και θα τα εκανα λαμπογυαλο. Θα τους υποχρεωνα να ξανακανουν την αυχενικη και θα εβλεπα τι λενε τα αποτελεσματα.

Θα ελεγα οτι στην 1η εκαναν ...κια την 1η φορα και απλα με το 3ο θα κατεληγα καπου.

Στον υπερηχο λεει 1.9 ή μονο στο μπροστα φυλλο? Μηπως εκανε λαθος αυτη που το εγραφε?

Ο γιατρος σου τι ειπε?

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

αφού η εξέταση αίματος βγήκε καλή μην ανησυχείς

στηνη αυχενική θεωρώ ότι το αποτέλεσμα βγαίνει σύμφωνα με το πόσο τσακάλι είναι ο γιατρός και πόση υπομονή έχει έτσι ώστε να πάρει το μωρό την κατάλληλη θέση!

Διαφημίσεις

Κατ'αρχάς ενημέρωσε το γιατρό σου για τη διαφορά των 2 αποτελεσμάτων και έπειτα πήγαινε πάλι στο 1ο κέντρο και πες τους οτι επανέλαβες την εξέταση αλλού και σου έβγαλαν φυσιολογικά αποτελέσματα και ότι αν θέλουν να ειναι έγκυροι σαν κέντρο θα πρέπει να στην επαναλάβουν δωρεάν!!!! Εαν εσυ θες να εισαι σίγουρη αλλά όχι να ξαναπληρώσεις τόσα χρήματα κλείσε ένα ραντεβού στο ΕΛΕΝΑ που φαντάζομαι θα ειναι σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή. Πάντως μην αγχώνεσαι γιατί δεν θα υπάρχει κανένας λόγος.

eilikrina euxaristo para polu pou mou apantisate toso suntoma.mou edose para polu kouragio auta pou mou eipate :) ,apla kai ego otan eida auti ti diafora den iksera pia einai i sosti kai pia i lathos .sigoura mesa mas panta exoume tin elpida oti ola tha pane kala,apla me epiase panikos.oso gia tis aimatologikes apantiseis pao na tis paro se misi ora elpixzo na einai ola kala.

sas euxaristo eilikrina kai pali kai gia ta fota sas kai tin sumparastasi sas

line_m123_beg_40_time_1229922000_text_6f20e1ede4f1e1eaeff220eceff520e5e9ede1e9.gif

Και γω προχτες την εκανα σε δημοσιο νοσοκομειο. Αρχικα το μωρο δεν ειχε τη σωστη θεση και ηταν ενας γιατρος που ακομη μαθαινε. Το πηγαινε απο δω το πηγαινε απο κει τιποτα. Μετα ηρθε μια γιατρος πολυ καλη και ανελαβε αυτη και αφου παιδευτηκε βεβαια καναμε τη δουλεια μας. Παντως ο,τι και να μου ελεγε ο πρωτος δε μου ενεπνευσε εμπιστοσυνη. Απλα θα πηγαινα καπου ιδιωτικα μετα. Στο ιντερνετ που το εψαξα βρηκα οτι ο γιατρος που θα κανει την αυχενικη πρεπει να ειναι καλος και εμπειρος.

Διαφημίσεις

Και να συμπληρωσω πως θα πρεπει να εχει καποια πιστοποιηση..........ειναι μια λεπτη εξεταση-μετρηση που δεν μπορουν να την κανουν ολοι οι γιατροι............μιας και τα αποτελεσματα της εχουν να κανουν με χιλιοστα και η οποιαδηποτε αποκλιση παιζει πολυ σημαντικο ρολο..... :wink:

Fagm.jpg

Και να συμπληρωσω πως θα πρεπει να εχει καποια πιστοποιηση..........ειναι μια λεπτη εξεταση-μετρηση που δεν μπορουν να την κανουν ολοι οι γιατροι............μιας και τα αποτελεσματα της εχουν να κανουν με χιλιοστα και η οποιαδηποτε αποκλιση παιζει πολυ σημαντικο ρολο..... :wink:

Ιδού και η λίστα με τους πιστοποιημένους υπερηχογραφιστές

http://www.webs4sme.co.uk/fmf01/cert-11-14.htm

γλυκια μου μην ανησυχεις!στη φαση αυτη βρισκετε τωρα και η κουμπαρα μου οπως και τοσες αλλες.εγω οταν εμεινα εγκυος στα διδυμα-φυσιολογικα-ειχα καλη αυχενικη αλλα ασχημο papp-a μετα εκανα το a-test και ηταν φυσιολογικο.βεβαια ο γιτρος μου μου σενστησε αμνιοπαρακεντηση και τελικα ολα ηταν φυσιολογικα.μην τρελενεσαι,ηρεμησε και ακουσε το γιατρο σου.παντως η κουμπαρα μου θα παει για αμνιο.

γενικα πολλες φορες υπαρχει αποκληση αλλα μην τα βαζετε με τα εργαστηρια αυτα βγαινουν με τυπους και βαη των ορμονικων δεικτων,μπορει δηλ. μια γυναικα να εχει ανεβασμενους βιοχημικους δεικτες και το μωρο να ειναι μια χαρα.ειναι ολα πιθανοτητες και τελικα μονο η αμνιο ειναι αξιοπιστη.

kalispera kai pali

telika piga kai se triti idiotiki kliniki kai tin ekana ksana tin eksetasi :?

kai fusika bgikan alla apotelesmata.gbike kati endiameso ap alles 2.auti tin stigmi tha sas grapso ta posa mou,sas parakalo peite mou ti pithanotites uparxoun gia sundromo,to pio pithano einai na pao gia amnioparakentisi ,mono pou t akousa klaio oli mera,giati fobamai polu.loipon mou brikan ap tis aimatologikes 1:1685 gia down kai gia trisomies 18+13 ,1:12773.kai apo to uperuxo tou morou 1:237 gia down kai gia trisomies 18+13 ,1:1789.o giatros mou eipe amnioparagketisi gia sigoura,den ksero ti na kano exo tromokratithei,auti ti fora tin auxeniki mou tin brikan 2,7 :cry:

pia einai i gnomi sas!!!

στο ξανα εγραψα κ χθες ο ΚΟΥΡΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ μην πηγαινεις σε διαφορα διαγνωστικα γιατι μπορει καθε μερα να σου βγαζουν κ διαφορετικες μετρησεις,παρτον τηλ να σου κλεισει ενα ραντεβου πεστου οτι ειναι επειγον κ θα δεις τι θα σου πει, ο συγκεκριμενος γιατρος κανει μονο υπερηχους κ ειναι ο καλυτερος.

Διαφημίσεις

Καλύτερα να πας σε κάποιον γιατρό κορυφή που λέει και η vann για να μην κάνεις τζάμπα αμνιοπαρακέντηση και σκορπάς χρήματα απο δω κι απο κει! Πολύ καλό κέντρο (έκανε και η Νατάσα Καραμανλή τις δικές τις) ειναι το ΕΜΒΡΥΟ στο Κολωνάκι...εχει ξαναφερθεί κάπου εδω μέσα...ισως το θέμα "αυχενική διαφάνεια". Πάντως ειναι σοβαρή εξέταση και καλό ειναι να μην πηγαίνουμε δεξια και αριστερά.

στο ξανα εγραψα κ χθες ο ΚΟΥΡΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ μην πηγαινεις σε διαφορα διαγνωστικα γιατι μπορει καθε μερα να σου βγαζουν κ διαφορετικες μετρησεις,παρτον τηλ να σου κλεισει ενα ραντεβου πεστου οτι ειναι επειγον κ θα δεις τι θα σου πει, ο συγκεκριμενος γιατρος κανει μονο υπερηχους κ ειναι ο καλυτερος.

Συμφωνώ απόλυτα με τη φίλη Vann... Είναι από τους καλύτερους στη Ελλάδα... Ο γυναικολόγος μου μόνο με αυτόν συνεργαζεται και τον θεωρέι κορυφή... Αλλά κι εγώ έμεινα 100% ευχαριστημένη... Είναι πολύ "ψείρας" σε αυτά...