Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ξυπναει ξημερωματα

Recommended Posts

Και πανω που ειχα πει οτι επιτελους θα ηρεμησω στον υπνο και θα κοιμαμε σαν ανθρωπος ενα 5ωρο σερι εκει το γκαντεμιασα...Ας τα παρω απο την αρχη,η κορη μου απο 1,5χρονων ξυπνουσε συνεχεια καθε βραδυ 3-4φορες με κλαμματα και λυγμους και μου επαιρνε κανα 20λ να την ηρεμησω(να σημειωσω εγω εγκυος στο 2παιδι τοτε)Το εκοψε αυτο το συνηθειο σχεδον 3χρονων..Ο γιος μου 1,5ετους τωρα εχει καμια 10αρια μερες που αρχισε να κοιματε και να ξυπναει 1φορα μονο το βραδυ.(Απο νεογενητο ξυπνουσε 4-5φορες,τωρα εστρωσε)Και που ελεγα ησυχασα η κορη μου εχει αλλαξει τελειως,οσο κουρασμενη και να ειναι το βραδυ στις 5μερες της βδομαδας θα ξυπνησει ξημερω,ατα και θα αρχιζει να κανει φασαρια να ξυπνησει και τον μικρο(τα εχω στο ιδιο δωματιο)και παιζουνε χαραματα,προχτες παιζανε απο τις 4,30το πρωι μεχρι της 7,30..Δεν ξερω τι να κανω νιωθω οτι οι δυναμεις μου με εγκαταλειπουν νυσταζωωωωωω...Υπαρχει καμια κοπελα με παρομοιο προβλημα??Και πως το αντιμετωπισε?:cry::cry::cry:

Διαφημίσεις

σε νιωθω σε νιωθω σε νιωθω!

ο γιοκας μου καθε πρωι απο τις 6 και εχει τυχει και καποιες φορες απο τις 5 !αυτο το παιδι απο νεογεννητο δε ξυπνησε ποτε μετα τις 7 !τι κακο κιαυτο!!

σημερα σηκωθηκε 6 το πρωι και φωναζε οτι θελει μπαταριες να βαλει σε ενα παιχνιδι!και οτι θελει να πιει και το γαλα του!αποτελεσμα?ξυπνησε και τα αλλα 2 και δεν ειναι και ολα στο ιδιο δωματιο!και εγω σαν ζομπι να περιφερομαι τα 2 τα μεγαλα να μαλωνουν πρωι πρωι 6 ηωρα πιαστικαν μαλλι με μαλλι το μωρο να κλαιει γιατι τρομαξε να μη ξερω σε ποιον να πρωτοπαω!και δεν θελω να ξυπναω τον αντρα μου γιατι δουλευει ως τις 12 το βραδυ και μεχρι να κανει ενα μπανιο να χαλαρωσει κιολας λιγο απο την υπερενταση,παντα κοιμαται μετα τις 2 !

τι κακο κιαυτο ρε φιλεναδα αχ...

Μια απο τα ιδια δημητρα ο μαυρος κυκλος ειπαμε παρεα με το β@ζι στα πατωματα..Και δεν μπορεις να τον ηρεμεις ε??Αλλα εσενα κοιμουνται νωρις εμενα τωρα ειναι ξυπνια απο της 9αφου εκανε διαλειμα στις 5,30το πρωι μεχρι της 6..Μεσημερι δεν κοιμηθηκε καθολου και τωρα την ηρε ο υπνος πριν απο ενα 15...

μη νομιζεις οσες φορες ειπα να τον βαλω αργα για υπνο μηπως και κοιμηθει λιγο παραπανω...τζιφος!εχει τυχει να κοιμηθει και 12 το βραδυ και παλι 6-6.30 ξυπναει!!θελει γαλα και πρεπει σε 1 δευτερολεπτο να το εχω ετοιμο αλλιως εχει νευρα και αρχιζει κοπαναει πορτες παιχνιδια,παει τουαλετα και για να κατουρησει μας ακουει ολη η οικοδομη,το γιογιο το σερνει σε ολο το πατωμα,

παλια επαιρνε κατι αστυνομιες που εχει και πατουσε τα κουμπια και ιουυυ ιουυυ μας επαιρνε τα αυτια.

μετα εβγαλα τις μπαταριες για να μη κανουν ιου ιου αλλα ηταν ακομα χειροτερα γιατι αρχισε να το κανει με το στομα!και ακουγοταν πιο πολυ!

μετα εξαφανησα τις αστυνομιες αλλα ελα που ξυπνησε και δε τις βρηκε και αρχισε να φωναζει σαν τρελλος!

απο μαυρο κυκλο δε το συζητω!σαν ζωντανος νεκρος καταντησα!μονο για ζομπι στο dawn of the deads που δε με ζητησαν!:evil:

Α βλεπω ολες ωραια περναμε!!!Πριν γεννησω ο μεγαλος ειχε αρχισει να ψιλοκοιμαται σερυ 10.30-με 8-9 με 1 ξυπνημα για πιπιλα!Πριν ξυπναγε 3-4 φορες.Τωρα το τελευταιο 10ημερο ξυπναει μπορει και στις 4 και φωναζει και οριεται ΔΕΝ ΣΕΛΩ ΝΑΝΙ!!!καμια φορα ξανακοιμαται!προχτες ξυπνησε στις 2.30 και δεν ξανακοιμηθηκε.Εχθες σηκωθηκε πηγε στο σαλονι και ανοιξε τις μπαλκονοπορτες!!!Εγκεφαλικο!!!!.Ακουσα φασαρια 6.15...δεν ξερω τι ωρα ειχε σηκωθει!

εχω μια υποψια οτι απο τη ζηλια για το μωρο και απο ανασφαλεια χει καταστραφει ο υπνος του.Εβαλα και το μωρο στο δωματιο του και μαλλον τον αποτελιωσα!Σκφτομαι τελικα να τους χωρισω!Αν εχω εστω και μια μικρη ελπιδα να κοιμαται το μωρο καπω καλυτερα μονο σε ξεχωριστα δωματια α γινει μου φαινεται!

Καλα κουραγια μανουλες!!!!

Διαφημίσεις

οντως τελεια περναμε ολες τελικα!:lol:

εμενα δε το κανει απο ζηλεια!ετσι ειναι απο τη μερα που γεννηθηκε!και εχει και φωναρα ρε παιδι μου δε ξερει να μιλησει σιγα σιγα!μεχρι και για τεστ ακοης τον εχω παει γιατι φοβομουν μηπως δεν ακουει καλα και γιαυτο γκαριζει!

3 ωρες εξεταση του εκαναν και ολα τελεια βγηκαν.αυτος μια χαρα ακουει!ολους εμας ομως θα μας κουφανει!

μια μερα ρε μαμωτο λεω μια μερα να ξυπνησω στις 8!!φαντασου εχω καταντησει το 8.00 να μου φαινεται αργα!!και πολυτελεια!

καλως ηρθες στο κλαμπ!!!!!!εμενα ξυπναει καθε πρωι στις 6 κλαιγοντας και φωναζοντας!!!!!!ασχετως τι ωρα θα εχει κοιμηθει το βραδυ.....τελικα βλεπω πολλες μανουλες εχουν το ιδιο προβλημα....δεν ειμαι μονη....και ναι!!!!!!ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!!!!!!!:lol::lol::lol:

PRW0p2.pngORfXp3.png

Αχ κοριτσια παρηγοριεμε(η κακουργα)που δεν ειμαι η μονη,και μενα για να σηκωθει να κατουρησει σβαρνιζει σε ολο το μπανιο το σκαμπουδακι κοπαναει το καπακι της λεκανης πορτες παραθυρα...Υπομονη τι αλλο να κανουμε!

τι κακο κιαυτο ρε παιδι μου και εκτος οτι ξυπναμε και πουρνο πουρνο ξυπναμε και αμεσως αρχιζει το τρεξιμο!ουτε 1 λεπτακι να χαλαρωσω!να τεντωθω!!να κατουρησω με την ηρεμια μου!!μεχρι και για κατουρημα με την ψυχη στο στομα!

Διαφημίσεις