Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Παντοσ χριστοφοριδησ?

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια θα ηθελα τη δικη σασ εμπειρια απο αυτουσ τουσ δυο γιατρουσ.ειμαι αναμεσα σ αυτουσ τουσ δυο και δε ξερω ποιον να παω.εχω ραντεβου στισ 23 ιουλιου στο χριστοφοριδη και δεν ξερω να κλεισω η οχι ραντεβου στον παντο.φοβαμαι ρε κοριτσια μην απογοητευτω και μπερδευτω.βοηθηστε με γιατι πνιγομαι σε μια κουταλια νερο

Διαφημίσεις

tonia καλημερα και απο κοντα!

θα σου απαντησω ετσι ακριβως οπως το ενιωσα και εγω περσι που ηθελα να παρω μια αποφαση και νομιζω θα σε βοηθησει!

κλεισε ραντβου και με τους 2 , πηγαινε συζητα μαζι τους και οπου νιωσεις ηρεμη και χαλαρη επελεξε! το ιδιο ακριβως ειχα παθει και εγω περσυ ημουν αναμεσα σε 2 (ονοματα δε θα πω δε μου αρεσει η διαφημιση On line) και μετα τα ραντεβου ειχα καταληξει! Βαλε και τον αντρα σου να εχει αποψη ωστε να μπορεσετε απο κοινου οτι δε νιωθει ο ενας να το νιωσει ο αλλος!!!

καλη επιτυχια:wink:

tonia καλημερα και απο κοντα!

θα σου απαντησω ετσι ακριβως οπως το ενιωσα και εγω περσι που ηθελα να παρω μια αποφαση και νομιζω θα σε βοηθησει!

κλεισε ραντβου και με τους 2 , πηγαινε συζητα μαζι τους και οπου νιωσεις ηρεμη και χαλαρη επελεξε! το ιδιο ακριβως ειχα παθει και εγω περσυ ημουν αναμεσα σε 2 (ονοματα δε θα πω δε μου αρεσει η διαφημιση On line) και μετα τα ραντεβου ειχα καταληξει! Βαλε και τον αντρα σου να εχει αποψη ωστε να μπορεσετε απο κοινου οτι δε νιωθει ο ενας να το νιωσει ο αλλος!!!

καλη επιτυχια:wink:

καρκινακι σε ποιουσ πηγεσ για να παρεισ γνωμεσ?στειλε πμ.σου εχω στειλει και γω