Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ηλιοθεραπεια και σαλπιγγεσ

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια τι κανετε?σημερα επισκεφθηκα τη γυναικολογο μου να τη ρωτησω για τισ παιρετερω κινησεισ που πρεπει να κανω.καταρχασ ξεκιναω με σαλπιγγογραφια και μετα μαλλον λαπαροσκοπηση.μου προτεινε το κεντρο του παντου γεννεσισ αθηνων.πιθανν να εχω μου ειπε υδροσαλλπιγγεσ και να χρειαστει να κανουμε αφαιρεση.να σασ πω το ευχομαι να εχω κατι μετα απο ολα αυτα που εχω περασει και να μου βρουν το προβλημα μου και να μεινω αγκυοσ αν ακαι με εξωσωματικη.μου εδωσε μια συμβουλη οταν πηγαινω στη θαλασσα να κατεβαζω το μπικινι χαμηλα και να αφην την κοιλια μου να λιαζεται με καλυμενο το στηθοσ με μια πετσετα.μου ειπε οτι βοηθαει παρα πολυ στισ σαλπιγγεσ και σε ολο το γυναικειο συστημα...κοριτσι ψηθειτε στο γκριλ οσεσ μπορειτε.ελπιζω να σασ εδωσα μια συμβουλη και να σασ βοηθησει.εγω παντοσ θα το κανω.α και ποτε μαηνμ λεσ ποτε μοπυ κανει σε μια φυσιολογικη συλληψη,αν και με ενα σοβαρο προβλημα...

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

Τί λες βρε παιδί μου? Αλήθεια??? Πολύ ενδιαφέρον! Καλά... αυτές τις απλές συμβουλές γιατί δεν τις λένε όλοι οι γυναικολόγοι?

Και γω παιδευόμουν με δυσμηνόρροια τόσα χρόνια (λόγω οπίσθιας κάμψης στη μήτρα) και πριν 2 μήνες πήγα σε έναν γυναικολόγο και μου συνέστησε να παίρνω μαγνήσιο (trofocard) λίγες μέρες πριν αδιαθετήσω για να μειωθούν οι κράμπες και να μην πονάω και όντως έπιασε κιόλας!!! Απορώ... τόσα χρόνια με τόσους διαφορετικούς γυναικολόγους (τουλάχιστον 5) γιατί δεν μου το είχε πει κανείς? Αυτά δεν πρέπει να μένουν κρυφά!

Τί λες βρε παιδί μου? Αλήθεια??? Πολύ ενδιαφέρον! Καλά... αυτές τις απλές συμβουλές γιατί δεν τις λένε όλοι οι γυναικολόγοι?

Και γω παιδευόμουν με δυσμηνόρροια τόσα χρόνια (λόγω οπίσθιας κάμψης στη μήτρα) και πριν 2 μήνες πήγα σε έναν γυναικολόγο και μου συνέστησε να παίρνω μαγνήσιο (trofocard) λίγες μέρες πριν αδιαθετήσω για να μειωθούν οι κράμπες και να μην πονάω και όντως έπιασε κιόλας!!! Απορώ... τόσα χρόνια με τόσους διαφορετικούς γυναικολόγους (τουλάχιστον 5) γιατί δεν μου το είχε πει κανείς? Αυτά δεν πρέπει να μένουν κρυφά!

μου ειπε να κατεβαζω χαμηλα το μπικινι γιατι αν οι σαλλπιγεσ ειναι βουλωμενεσ ο ηλιοσ μπορει και να τισ θεραπευσει.εχω και εγω οπισθια μητρα?κανεισ εξωσωματικη και εσυ?

Ίσως γιατί θεωρούν ότι τις ξέρουμε; Είναι γνωστό ότι η ζέστη κάνει καλό στο γεννητικό μας σύστημα.

Μια γνωστή μεγάλης ηλικίας, είχε φλεγμονή στις σάλπιγγες και πώς τις ξεβούλωσε λέτε; Με θερμά λουτρά που της σύστησε ο γιατρός. Τότε δεν είχαν άλλα μέσα. Όταν πονούσε η κοιλιά παλιά, κάνανε ζεστές κομπρέσες. Ρωτήστε και καμιά μεγαλύτερη βρε κορίτσια. Οι γιαγιάδες ξέρουν πολλά γιατροσόφια.

• 3 months later...
:confused::confused::confused:μηπως γνωριζει να μου απαντησει καποια απο δω μεσα ή αν ειχε το ιδιο προβλημα και το εχει λυση ή αν γνωριζει κατι σχετικο που μπορει να βοηθησει.:oops::oops: ειναι οι πονοκεφαλοι κατα τη διαρκεια της ωορρηξιας και πριν την περιοδο. δεν παιζονται. και οσο ακουω ορμονικο ειναι. το ξερω. :mrgreen::mrgreen:αλλα δεν εχουν γιατρικο αυτοι?:mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις