Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

δεν σκεφτεται για 3ο!!!

maria1976

Recommended Posts

καμια φορα συζηταμε αν θα καναμε τριτο παιδι και ο μονος λογος που εγω το σκεφτομαι ειναι λογω της κρισης αλλα θα ηθελα αργοτερα σε καμια διετια αν ξεκαθαρισουν τα πραγματα να καναμε αλλο ενα παιδακι. ο αντρας μου ομως πιστευει οτι ειμαστε πολυ μεγαλοι πλεον!!!!! εγω 35 και αυτος 38!!!! ποσο μαλλον οταν το εχω εγω στο μυαλο μου!!!

πως να το αντιμετωπισω λετε?

l86Tp3.png d6AUp3.png

Διαφημίσεις

Και μεις σκεφτόμαστε για τρίτο.Θα περιμένουμε όμως τουλάχιστον 3 χρόνια ακόμα να μεγαλώσουν λίγο τ'άλλα.Τώρα είμαι 33.Δε νομίζω οτι θα είμαι μεγάλη για τρίτο.

Μεγάλοι; Εγώ είμαι ήδη 37 και σκεφτόμαστε καιρό τώρα για 3ο. Λίγο τα οικονομικά μας συγκρατούν αλλά δε μας βγαίνει από το μυαλό. Και όχι δεν νιώθω καθόλου μεγάλη, ούτε κουρασμένη παρόλο που είμαστε εργαζόμενοι και οι 2 (ευτυχώς) και τα μεγαλώνουμε τελείως μα τελείως μόνοι μας.

ε οχι και μεγαλοι!! και εγω ειμαι 34 χρονων και ο συζυγος 38 μονο που ειμαστε σε αντιθετες θεσεις με εσας δηλαδη εγω θα το σκεφτομουν σε καμμια 2-3ετια ενω ο αντρας μου θελει τωρα για να ειναι κοντα ηλικιακα με τα αλλα 2 αλλα βρε κοριτσακι ποτε δεν σκεφτηκαμε οτι θα ειμαστε μεγαλοι σε 2-3 χρονια...μηπως γενικα δεν εχει και τοσο μεγαλη επιθυμια οποτε αυτο καπως το χρησιμοποιει σαν δικαιολογια για τον ιδιο του τον εαυτο? αστο για τωρα αφου ετσι και αλλιως ειναι για 2 χρονια μετα και το συζητατε τοτε, ισως να εχει αλλαξει γνωμη.

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Καλημέρα! Κι εμείς θέλουμε 3ο οπωσδήποτε. Αλλά δε βιάζομαι... σε κανά χρόνο να ξεκινήσουμε προσπάθειες, να έχει μεγαλώσει λίγο ο δεύτερος, να πάει και παιδικό... Το κακό είναι ότι ο άντρας μου θέλει να το επισπεύσουμε για να κάνουμε και 4ο... Αμ δε! Δε με σταματάει η κρίση, η κούραση με προσγειώνει....

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Διαφημίσεις

Μαρία δε θα έλεγα ότι είστε μεγάλοι, καθόλου. (Εγώ 31, ο Βασίλης 40.) Εφόσον δε θέλει, δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις πολλά, μια αποπλάνηση ίσως;:lol:;)

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Μπραβο βρε κοριτσια για το κουραγιο σας!! Εμεις δυσκολευομαστε να αποφασισουμε για το δευτερο!! Τι μεγαλοι βρε να ειστε? Αλλοι ξεκινουν τη ζωη τους στα 40 και βαλε... Παντως γνωμη μου... αν ο ενας απο τους δυο δεν ειναι ετοιμος, η δε θελει, η κατι τον κρατα τελος παντων για αλλο παιδακι, καλυτερα ειναι ο αλλος να του αφησει και χρονο και χωρο. Αυτα τα πραγματα με το ζορι δεν ειναι καλο να γινονται.

Μπραβο βρε κοριτσια για το κουραγιο σας!! Εμεις δυσκολευομαστε να αποφασισουμε για το δευτερο!! Τι μεγαλοι βρε να ειστε?.

Θα συμφωνήσω , ειδικά αν δεν υ΄πάρχει βοηθεια και η μαμά εργαζεται είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα .

jHgFp3.png

εμεις παλι για 3ο ουτε σκεψη... Η πεθερα μου καμια φορα το λεει και εκτος του οτι της φερνω το επιχειρημα πως "σε λιγο θα θελουνε φροντιστηρια κλπ και δραστηριοτητες και δε θα τα βγαζουμε περα, ο αντρας μου της λεει "κι αν κανω κι αλλη κορη δε θα το αντεξω"(χαριτολογωντας αλλα εχει κι ενα παραπονο γιατι ειναι μοναχοαγορι στην οικογενεια και δε θα συνεχιστει το ονομα), εγω παλι τους λεω " σε 10 χρονια το ξανασυζηταμε. (ηδη το λεω 1 χρονο οποτε εχουμε αλλα 9...:)

Η μανα μου ουτε να ακουσει πως θα κανω κι αλλο δε ξερω γιατι αλλα θυμωνει, αρχισε τα κηρυγματα και μονο που ακουσε στη βαφτιση να μου λενε "αντε και με το γιο"....Ακουστε να δειτε κατι πραματα!

H αληθεια ειναι πως δε σκοπευω να κανω αλλο. εχω ευτυχως τη δουλεια μου και εγω κι ο αντρας μου και μπορουμε οικονομικα να τα ψιλοκαταφερνουμε εχουμε ομως κατι εξοδα-θριλερ. Μπορω να πω πως δε το σηκωνουμε με τιποτα το 3ο.

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

δεν σκοπευω να τον πιεσω βρε παιδια σε καμια περιπτωση εννοειται αλλα το να σου λεει ο αλλος στα 38 οτι ειμαστε μεγαλοι δεν ειναι λιγο ανησυχητικο?

παντως εχει γελιο αυτο με την πεθερα και την μανα.. η πεθερα μου ολο λεει αντε και με το τριτο και η μανα μου κανονισε κακομοιρα μου να κανεις και κανα αλλο να δω τι θα κανεις κοιτα και λιγο την Μαρια κλπκλπ.

l86Tp3.png d6AUp3.png

Διαφημίσεις