Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια..ειμαι παλιο μελος εδω απλα λογο υποχρεωσεων δεν εχω καταφερει να μπω συντομα..

ο μικρος μου ειναι σχεδον 3 ετων και εδω και 2 μηνες ανακαλυψαμε οτι μας κανει υπογλυκαιμιες..πηγαμε σε παιδοενδοκρινολογο εχουμε κανει μια σειρα εξετασεων που ειπαν πως ειναι καλες...πρεπει να τρωει συχνα για να κραταμε το ζαχαρο ανεβασμενο και γενικα θα ζοριστουμε ασχημα οταν αρρωσταινει που δεν θα μπορει να φαει ή οταν κανει εμετους.θα πρεπει να τρεχουμε νοσοκομειο..για ορο γλυκοζης..

εχω πεσει πολυ ψυχολογικα και συνεχως ζω μεσα στο αγχος..αν φαει(ειναι κακοφαγος) τι φαει,ποσο,μην κανει εμετο και γενικα εχω χασει την παραμικρη ηρεμια που ειχα...

γνωριζει καποια για το θεμα αυτο...σας ευχαριστω εκ των προτερων...και κοριτσια πανω απολα υγεια στα παιδακια μας....

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

Διαφημίσεις

κοριτσι μου πρωτη φορα το ακουω, τι λεει ο ο ενδοκρινολογος? ειναι αυτοανοσο? μηπως σχετιζεται και με υπερθηροειδισμο? να δεις κι αλλον γιατρο? πρεπει να παιρνει φαρμακα? στον διαβητη ξερω οτι η χαμηλη ινσουλινη δεν διασπα τη γλυκοζη στο αιμα οποτε κανουνε τις ενεσεις ινσουλινης,,,,σε αυτη την περιπτωση συμβαινει το αναποδο η γλυκοζη στο αιμα διασπαται πολυ γρηγορ γιατι? προκειεται για αυτοανοσο? στον αυτοανοσο υπερθηροειδισμο λογω των υψηλων καυσεων η γλυκοζη διασπαται γρηγορα,αλλα αν με φαρμακα διρθωσεις τοω υπερθυροειδισμο ολα ισορροπουν και παλι,,,μηπως μια δευτερη γνωμη?

πες μας νεα

• 10 years later...

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Καλησπέρα! Ο μικρός μου είναι ενός έτους και διαγνώσθηκε με υπογλυκαιμίες μετά από επεισόδιο σπασμων. Όλες οι εξετάσεις που έχουν γίνει (βιοχημικά, μεταβολικά, γενετικα) είναι καθαρές. Παρακολουθείτε από παιδοενδοκρινολογο, έχουμε μια διατροφή πλέον πλούσια σε υδατάνθρακες και παίρνει φαρμακευτική αγωγή. Υπάρχει κάποια μανούλα που έχει αντίστοιχη εμπειρία?