Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

2η εγκυμοσυνη και προγεννητικος ελεγχος

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Τις επανέλαβα όλες εκτός από την ηλεκτροφόρηση της αιμοσφαιρίνης για το στίγμα και την ομάδα αίματος.

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

Τις επανέλαβα όλες εκτός από την ηλεκτροφόρηση της αιμοσφαιρίνης για το στίγμα και την ομάδα αίματος.

εκανες και για αντισωματα ερυθρας ας πουμε ; αυτο δεν ελεγχεται μια φορα και τελος ;

Για να αντισώματα νομίζω εξαρτάται την περίπτωση. Εγω που είχα περάσει ερυθρά μικρή και τα αντισώματα βγήκαν θετικά στην εξέταση της α εγκυμοσύνης, δεν ξαναέκανα εξέταση στην δεύτερη εγκυμοσύνη. Τοξόπλασμα που ήμουν αρνητική ξαναέκανα..

7/3/2009

28/5/2010

weijp2.png

Διαφημίσεις

Για να αντισώματα νομίζω εξαρτάται την περίπτωση. Εγω που είχα περάσει ερυθρά μικρή και τα αντισώματα βγήκαν θετικά στην εξέταση της α εγκυμοσύνης, δεν ξαναέκανα εξέταση στην δεύτερη εγκυμοσύνη. Τοξόπλασμα που ήμουν αρνητική ξαναέκανα..

Τοξόπλασμα λογικό μου φαίνεται γιατί μπορει να το κολλήσεις από φαγητό (σαλάτα που δεν εχει πλυθεί καλά, μισοψημένο κρεας). Για λιστερια σας εχει πει να κάνετε; Εμενα στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν μου είχε πει και το είχα άγχος γιατί ειχε μια γνωστή μου...

Επί τη ευκαιρία πόσο κοστίζουν περιπου αυτές οι εξετάσεις κορίτσια;; Τις δικαιολογει το ΙΚΑ;

Έχω σκοπό να παρω σήμερα το γιατρό για να ρωτήσω τι πρεπει να επαναλάβω...άντε να δούμε...θα σας πω νεότερα...;)

εκανες και για αντισωματα ερυθρας ας πουμε ; αυτο δεν ελεγχεται μια φορα και τελος ;

εγώ δεν είχα περάσει ερυθρά και δεν έχω αντισώματα οπότε και την ξαναέκανα τώρα.Γενικά σε ότι είσαι αρνητικός το ξανακάνεις.Επίσης σε κάτι άλλο που έχεις αντισώματα το ξανακάνεις γιατί μου είπε ότι μπορεί τώρα να το ξαναπερνάμε οπότε πρέπει να το αντιμετωπίσουμε.

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

Κορίτσια, εσείς που σκεφτεστε για 2ο παιδάκι, ποιες εξετάσεις σας συνέστησε ο γυναικολόγος σας να επαναλάβετε;; Εμένα μου είπε τις εξής:

Γενική αίματος και ούρων

Σιδηρο

Φερριτίνη

Σάκχαρο

Εμμεσο Coombs

Καλλιεργεια κολπικού υγρου αερόβια & εναερόβια

Μύκητες

Μυκοπλασμα

Θέλω να παω και από κοντά να μου τα δωσει γραπτως γιατί αυτά τα έγραψα από το τηλέφωνο και μπορεί να έχω κανει και κανενα λάθος.

Γαι κυστικη ίνωση δεν μου είπε κατι, εγώ όμως αφού ευτυχώς ενημερώθηκα από το φόρουμ, έκλεισα στο Λαϊκό μέσω του 1535, δυστυχώς ειχε διαθέσιμο ραντεβού το Νοέμβριο! Άρα θα περιμένουμε...;)