Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Και οι μαμαδες εχουν ψυχη....

Recommended Posts

Την παρασκευή εχω τα γενεθλιά μου...

Και μιας την γιορτη μου την περασα μονη μου γιατι ειχα αρρωστουλι τον μικρο σκεφτομαι να κανω κατι για τα γενεθλια μου..

Για το σπιτι το αποκλειω γιατι πρωτον πρεπει να το ξεβρωμίσω και βαριεμαι φοβερα (εννοω γενικη μπατζουρια κλπ που εχουν γινει χαλια με τον παλιοκαιρο τις βροχες και τους αεριδες και δεν προκειτε να τα κανω πριν φτιαξει ο καιρος) και δευτερον θα πρεπει να τρεχω σαν την τρελη να εξυπηρετω τους αλλους και γω τελικα δεν θα ευχαριστηθω τιποτα (κλασσικο προνομιο της οικοδεσποινας)

Σκεφτηκα αρχικα να μαζεψω τους φιλους μου και να βγουμε το βραδακι για φαγητο η για ποτο... Ομως.. Οι περισσοτεροι (μην πω ολοι) εχουν μωρα και δεν θα εχουν που να τα αφησουν .. και απο την αλλη και γω θελω τον χαρουλη μαζί μου να με βοηθησει να σβήσω τα κερακια μου.

Ειναι χαζομαρα να κανω τα γενεθλια μου στον παιδοτοπο που παμε?

Η κοπελα αλλωστε που τον εχει ειναι φιλη μου (μην πω οτι πλεον εχει γινει κολλητη μου αφου την βλέπω συχνοτερα και απο τον αντρα μου :lol: και ολοι οι θαμωνες ειναι γνωστοι.. Ε ας φανε και αυτοι ενα κομματακι τουρτα δεν τρεχει τιποτα..

Μια η αλλη θα μου παει οσον αφορα το οικονομικο και θα μπορουν να φερουν και τα παιδακια τους μαζι..

Τι λετε?

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Ναι βρε Δωρα μου γιατι οχι? τελεια θα ειναι κ τα παιδακια σας θα παιζουν ενω εσεις θα λετε τα δικα σας, και τα γεννεθλια σου θα γιορτασεις κ μαλιστα εκτος σπιτιου, οπως θελεις. Το τερπνον μετα του ωφελιμου. Μπραβο! Να ζησεις!!!

Εμένα μου φαίνεται φοβερή ιδέα αφού θέλεις να έχεις και τον Χαρούλη μαζί.

Θα περάσετε όλοι σούπερ!

Δυο γλυκά χαμόγελα...η ζωή μου όλη...

Και μένα μου φαίνεται σούπερ ιδέα και μπορούνε να σου πάρουνε δωράκια από το jumbo :D κουβαδάκια, φτυαράκια και μαγιώ barbie! :wink:

Na είσαι πολύχρονη να σε χαίρεται η οικογένεια σου και όσοι σε αγαπάνε :wink:

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

Χρόνια Πολλά προκαταβολικά και από εμένα.

Η Ιδέα σου είναι πολύ καλή.

Εξάλλου το πάρτι θα το κάνεις για σένα, την οικογένεια σου και για τους φίλους που σε αγαπάνε. Οπότε και αν σε κάποιον δεν αρέσει η ιδέα θα το δει με αγάπη.

Καλά να περάσετε ότι και να κάνετε.

Φιλιά,

Κατερίνα

ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ ΠΟΥ ΔΙΩΞΑΜΕ ΑΠ' ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΩΣ ΤΟ ΠΡΩΙ.. ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΙ ΑΣ ΜΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

καταρχας να σου πω οτι με ενθουσιασε ως ιδεα!!

θα μου αρεσε πολυ να με καλεσει μια φιλη μου για τα γενεθλια της , και να μπορω να παρω τους μπομπιρες μου μαζι!!!!

τελεια ιδεα!!!

σου ευχομαι να ζησεις!!πολυχρονη !!!να χαιρεσαι και τον χαρουλη σου!!

και να περασετε τελεια !!!!!!!! :):):)

Κατ'αρχήν χρόνια πολλά προκαταβολικά κι απο μένα

Εχω τύχει στον παιδότοπο που πάμε καμια φορά να κάνει ένας μπαμπάς έτσι τα γενέθλιά του και είχαν περάσει όλοι σούπερ. Δεν ειναι δύσκολο ούτε παράξενο αυτό που ζητάς, αρκετοί το κάνουν πλέον!

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Και μένα μου φαίνεται σούπερ ιδέα και μπορούνε να σου πάρουνε δωράκια από το jumbo :D κουβαδάκια, φτυαράκια και μαγιώ barbie! :wink:

Η αληθεια ειναι οτι ενα μαγιο barbie μου ελειπε απο την γκαρνταρομπα μου.. :oops:

λες να σκεφτουν να μου το φερουν?????????? :lol:

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Μπορει με αυτα που θα γραψω να γινω η "αιρετικη" του φορουμ αλλα η δικη μου αποψη ειναι οτι χρειαζομαστε και καποια πραγματα να τα κανουμε χωρις τα παιδια μας. Χρειαζομαστε λιγο αερα απο τα καθημερινα τετριμμενα πχ παιδοτοπους. Δεν θα ηταν πολυ ωραια να μαζευτει η παρεα χωρις παιδια πχ σε ενα μπαρακι για να ξεσκασει. Παρολο την δυσκολια που εχει αυτο, εφοσον οτι οι περισσοτεροι εχουν παιδια και θα ειναι δυσκολο να τα τακτοποιησουν καπου, πιστευω οτι θα αρεσει μια τετοια εξοδος. Ειναι κατι που εχει γινει πολυτελεια για ολους εμας που εχουμε παιδια, αλλα νομιζω οτι το χρειαζομαστε αυτο, να ξεφυγουμε απο την καθημερινοτητα μας και να γυρισουμε λιγα χρονια πισω.

Πολυχρονη και ευτυχισμενη προκαταβολικα και απο μενα.

:)

Διαφημίσεις

να σου πω την αληθεια εγω αν θελω να βγω εχω τη μαμα μου και το κραταει.. αλλα στα γενεθλια μου θελω οποσδηποτε τον γιοκα μου να μου φυσηξει τα κερακια :D

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Τελικα τα εκανα τα γενεθλια μου στον παιδοτοπο και περασαμε οντως σουπερ..

Ειχε πολυ πλακα γιατι μολις εφτασα με τα φαγητα και τα ειδαν τα πιτσιρικια που ηταν ηδη εκει (οχι αυτα των καλεσμενων μου.. εννοειτε οτι δεν εκλεισα αποκλειστικα τον παιδοτοπο για τα 5-6 παιδακια που θα ειχα και αλλωστε πλέον ολοι γνωστοι ειμαστε) αρχισαν να με ρωτανε αν ειναι και αυτοι καλεσμενοι στο παρτι... :D

Ευτυχως ειχαμε μια πολυ μεγαλη τουρτα και αρκετα φαγητα και βολευκαμε ολοι... αφου μεινανε κιολας...

Μετα μου ειπαν ολα τα παιδακια το τραγουδακι (και στα κινεζικα παρακαλω..) φτυσανε ολοι μαζι στην τουρτα μου(ολο και κατι φευγει οταν τοσα στοματα φυσανε μαζι) :lol: και ολα ωραια και καλα...

Μετα φορτωσα τον μικρο στους δικούς μου (σας καλεσα να κρατατε το μωρο...τι σας καλεσα να μου πειτε τα χρονια πολλα!!!!) και στρογγυλοκαθισα και το ευχαριστηθηκα πολυ.

Τελικα αποδειχτηκε πολυ εξυπνη ιδεα γιατι το ευχαριστηθηκαν και οι φιλοι μου με παιδια αφου δεν χρειαστηκε ουτε καν να μεριμνήσουν τι θα φανε (τα φροντισε η κοπελα) και ουτε καν βγηκαν απ τον παιδοτοπο μεχρι που φυγανε..

και το καλυτερο... ολο αυτο μου κοστισε μονο 70 € !!!! (εξτρα η τουρτα που πηγε 55 € γιατι ηταν τεραστια και με παιδικη διακοσμηση που παει κατι παραπανω και κανα 30αρι ο μπουφες γιατι τον εφτιαξα μονη μου με οτι ειχα σπιτι.. μονο κατι ψωμακια και κατι κρουασανακια αγορασα τελευταια στιγμη)

Και ουτε ειχα να μαζευω ουτε να τρεχω να σερβιρω ουτε τιποτα..

Θα το κανω συχνα μου φαινετε.. :roll:

O5Lop2.png

kIP3p2.png

• 4 weeks later...