Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης???????????

Recommended Posts

καλησπέρα σε όλες τις ήδη και μέλλουσες μανούλες!

έχω ένα αγοράκι 11 μηνών το οποίο και θηλάζω απο την πρώτη μέρα έως και σήμερα!

στις 28 Μαϊου μου ήρθε περίοδος πρώτη φορά! είχα επαφή την 18η μέρα του κύκλου. και τώρα δεν μου έχει έρθει ακόμη περίοδος. είχα μονο λίγο ρόζ για 3 μέρες, αλλά μην φανταστείτε...δύο τρείς σταγόνες την μέρα. έχω ενοχλήσεις στην κοιλιά μου αλλά περίοδος.....άφαντη!

ο γιατρός μου μου είπε πως αφού πρώτα αποκλείσουμε μια εγκυμοσύνη, είναι μάλλον λόγω θηλασμού αυτή η κατάσταση και οτι θα μου έρθει να μην ανυσυχώ!

υπάρχει περίπτωση να έιμαι έγκυος? δεν είναι λίγο αργά η 18η μέρα?????

όσες μείνατε έγκυες κατα την διάρκεια του θηλασμού και μπορείτε να βοηθήσετε, θα με διευκολύνατε αρκετά!

βέβαια ξέρω οτι το καλύτερο είναι να κάνω ένα τεστ, αλλά κάθε μήνα τεστ....πάνε τα λεφτά μας. είναι και ακριβά τα άτιμα!!!!!!!!!!!

kc3rp3.pngD0HJp3.png

"Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον.. τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ..!"

31.07.2010

Διαφημίσεις

εγω εμεινα ετσι εγκυος στο 2ο παιδι, την πρωτη φορα που αδιαθετησα θηλαζοντας ακομα το 1ο παιδι. Ηταν τοτε 16 μηνων.

Λενε οτι ο κυκλος αργει να στρωσει καμια φορα (μπορει να παρει και 6 μηνες) ενω θηλαζεις. Παντως στη δικη μας περιπτωση ολες οι μετρησεις στο 2ο μωρο συνεπιπταν ακριβως με τη μια και μοναδικη τελευταια περιοδο μου, γεγονος που εδειχνε οτι ο κυκλος μου θα ηταν αμεσως 28ημερων περιπου..

εφοσον δεν θελεις να κανεις τεστ, αναγκαστικα περιμενεις, ολα ειναι πιθανα! :)

την 18η μέρα???? δεν είναι λίγο αργά?????? ή έτσι νομίζω εγώ????????

το σκέφτομαι να κάνω κι ένα τέστ, αλλά απο την άλλη λέω να περιμένω λίγο μήπως και έρθει. δεν έχω κανένα άλλο σύμπτωμα! τις ημέρες μονο που είχα ροζ αίμα, είχα τρελή υπνηλία, και πόνο περιόδου σε λογικά πλαίσια βέβαια. ούτε πρησμένο στήθος ούτε τίποτε άλλο!

αλλά όταν σκέφτομαι την 18η μέρα, λέω μπάααααααα

kc3rp3.pngD0HJp3.png

31.07.2010

σε κυκλο 36 ημερων η 18η μερα ειναι το μεσον του κυκλου.

το 18 σαν νουμερο δεν λεει κατι, το βλεπεις αναλογα με τον κυκλο.

Διαφημίσεις

1ος μύθος οι λεγόμενες γόνιμες μέρες...

2ος μύθος οταν θηλάζω δεν συλλαμβάνω...

Από τη στιγμή που είχατε ελεύθερη επαφή είναι πάρα πολύ πιθανό το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

την 18η μέρα???? δεν είναι λίγο αργά?????? ή έτσι νομίζω εγώ????????

το σκέφτομαι να κάνω κι ένα τέστ, αλλά απο την άλλη λέω να περιμένω λίγο μήπως και έρθει. δεν έχω κανένα άλλο σύμπτωμα! τις ημέρες μονο που είχα ροζ αίμα, είχα τρελή υπνηλία, και πόνο περιόδου σε λογικά πλαίσια βέβαια. ούτε πρησμένο στήθος ούτε τίποτε άλλο!

αλλά όταν σκέφτομαι την 18η μέρα, λέω μπάααααααα

18η ημέρα δεν είναι καθόλου αργά! Τον γιο μου τον συνέλαβα 21η ημέρα και την κόρη μου 16η. Οσο για το ότι δεν έχεις συμπτώματα, στο γιο μου δεν είχα κανένα συμπτωμα σε αντίθεση με την κόρη μου που απο την πρωτη εβδομάδα είχε ξεκινήσει αναγούλα.

6/ 11/2007: Ο μικρός Πρίγκιπας!!!

24/3/2011: Η Μπουκίτσα μας!!!

αδιαθέτησα στους 11,5 μήνες και οι πρώτοι κύκλοι μου κράτησαν πάνω από 45 μέρες. Οπότε, η 18η μέρα μπορεί να είναι και πολύ νωρίς...

Δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να σου πει με βεβαιότητα, μόνο αν κάνεις τεστ θα μάθεις

ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

έτοιμη είμαι να πάω να πάρω τεστ....!!!

τώρα μόλις ανακάλυψα -επιτέλους- και διαβάζω το θέμα με όσες μανούλες έμειναν έγκυες ενώ θήλαζαν!!!

thanks again!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kc3rp3.pngD0HJp3.png

31.07.2010

έτοιμη είμαι να πάω να πάρω τεστ....!!!

τώρα μόλις ανακάλυψα -επιτέλους- και διαβάζω το θέμα με όσες μανούλες έμειναν έγκυες ενώ θήλαζαν!!!

thanks again!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο μικρός είναι 4 μηνών και θηλάζει.

Αν και η περιοδος δεν έχει έρθει ακόμα ... υπάρχουν συμπτματα εγκυμοσνης,ανακατοσούρες κτλ. Το τεστ βγήκε αρνητικό αλλά συνεχίζουν οι ανακατοσούρες. Υπάρχει περίπτωση το τεστ να έκανε λάθος και αν ναι ... τι είναι όλες αυτές οι εσωτερικές διαταραχές ?

Διαφημίσεις

κοριτσια τα φωτα σας,,

θηλαζω εδω και 15 μηνες και περιοδος τιποτα,,,,,,πριν 10 ημερες ειχα ελευθερες επαφες με το συζυγο, κατι σαν δευτερος μηνας του μελιτος τετοια λυσσα, σημερα 10 μερες μετα τις επαφες ειδα λιγο καφε, βλεννα, αιματακι μια σταγονα ομως, μεχρι εκει

μου ηρθε περιοδος η μπορει να ειναι συμπτωμα συλληψης?

πως το εξακριβωνω? να κανω τεστ η μηπως ειναι νωρις? συμβαινει οντως εγκυμοσυνη κατα τον θηλασμο χωρις να εχει προυπαρξει εστω και μια περιοδος?

ευχαριστω

κοριτσια τα φωτα σας,,

θηλαζω εδω και 15 μηνες και περιοδος τιποτα,,,,,,πριν 10 ημερες ειχα ελευθερες επαφες με το συζυγο, κατι σαν δευτερος μηνας του μελιτος τετοια λυσσα, σημερα 10 μερες μετα τις επαφες ειδα λιγο καφε, βλεννα, αιματακι μια σταγονα ομως, μεχρι εκει

πως το εξακριβωνω? να κανω τεστ η μηπως ειναι νωρις? συμβαινει οντως εγκυμοσυνη κατα τον θηλασμο χωρις να εχει προυπαρξει εστω και μια περιοδος?

ευχαριστω

Δεν έχω προσωπική πείρα, αλλά μια φίλη μου έμεινε έγκυος ενώ θήλαζε.Σε μια συζήτηση που είχα με τον γιατρό μου είπε "αυτά περί αντισύλληψης στην διάρκεια του θηλασμού είναι χαζά!"Τι να σου πω...Περίμενε λίγες μέρες και κάνε μια χοριακή να είσαι σίγουρη..

κοριτσια τα φωτα σας,,

ευχαριστω

το παιδάκι σου είναι πολύ μεγάλο, η αντισυλληπτική προστασία ισχύει κατά την περίοδο του αποκλειστικού θηλασμού, αν το παιδί θηλάζει και τη νύχτα, δεν παίρνει πιπίλα και είναι μικρότερο από 6 μηνών.

Μπορείς να μείνεις έγκυος χωρίς να προϋπάρξει περίοδος

Διαφημίσεις