Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΥΠΕΡΗΧΟΣ & ΧΕΙΛΕΟΣΧΙΣΤΙΑ

Recommended Posts

Καλησπέρα σας! Εάν και σας παρακολουθώ σιωπηλά όλες τις συζητήσεις σας δεν υπήρχε κάποιο θέμα που να με ανησυχούσε ώστε να μου δώσετε τις πολύτιμες συμβουλές σας. Δυστυχώς την προηγούμενη Πέμπτη προέκυψε και σε εμένα ένα πρόβλημα στον μπεμπούλη μας. Είμαι 4 1/2 μηνών και ο γιατρός μας είπε οτι στο δεξιό χείλος του μωρού μας υπάρχει σχίσιμο. Ωστόσο, μου είπε οτι θα με ξαναδει στις 4 Ιουλίου για να σιγουρευτεί, που θα έχει μεγαλώσει λίγο. Εάν όντως συμβαίνει αυτό, το πρώτο που θα πρέπει να κάνω είναι αμνιοκέντηση (εξέταση που την φοβάμαι άπειρα) για να δούμε εάν υπάρχει κάποια άλλη ανωμαλία. Να τονίσω οτι στην αυχενική διαφάνεια όλα ήταν τέλεια. Εάν δεν βγει κάτι τότε όταν γεννηθεί ο μικρός θα κάνει πλαστική επέμβαση....Πραγματικά θέλω ο μικρούλης μου να είναι καλά και να μην χρειαστεί να τον χάσω. Υπάρχει κάποια με το ίδιο πρόβλημα?Περιμένω απαντήσεις.......

Διαφημίσεις

Δεν ξερω να σου απαντησω σχετικα αλλα σου ευχομαι ολα να πανε καλα!!! δεν ξερω αν το εχεις δει ή αν σε βοηθησει απλα σου βαζω ενα link μεχρι να σου απαντησει καποια κοπελα που ξερει κατι :http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=49855&highlight=%F3%F7%E9%F3%F4%E9%E1

ariel1 τώρα είδα τη δημοσίευσή σου. και εγώ 4,5 μηνών έγκυος έμαθα για την σχιστεία της μικρής μου. πανικοβλήθηκα γιατί δεν ήξερα τίποτα για το θέμα. ενημερώσου. ρώτα. ψάξε.

και εγώ έκανα αμνιοκέντηση (δεν είναι και τίποτα το φοβερό τελικά) και όλα ήταν καλά με την μικρή. ούτε και σε 'μένα είχε δείξει κάτι η αυχενική πάντως...

εύχομαι να πάνε όλα καλά και να κράτησεις το μωρό σου υγιές στην αγκαλιά σου σε λίγους μήνες!

bpGZp3.png

ooAsp3.png

Για την χειλεοσχιστία δεν ξέρω να σου πω, αλλά η αμνιοπαρακέντηση δεν είναι τίποτα το φοβερό, όπως λέει και η dimidana. Είναι πολύ σύντομη εξέταση, δεν πονάει και οι πιθανότητες να πάει κάτι στραβά (να αποβάλεις) είναι ελάχιστες - 1 στις 1.600! Ούτε καν να το σκέφτεσαι ότι υπάρχει περίπτωση να τον χάσεις κάνοντας αυτή την εξέταση, εκτός αν ο γιατρός σου έχει αντίθετη γνώμη.