Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα

σημερα εμαθα κατι που με εχει σοκαρει

ο αντρας μου εχει ενα καλο φιλο ο οποιος μενει με την μανα του,εχθες το απογευμα χτυπησε η πορτα και οταν ανοιξε ο φιλος μας κοντευει να μην αναγνωρισει την αδερφη του απο το πολυ ξυλο που ειχε φαει αυτη απο το αντρα της

εχει τρελαθει και φυσικο ειναι ,την εχει ξαναδειρει ο μλκς κ τοτε ο φιλος μας τον ειχε πλακωσει στο ξυλο αλλα μυαλο δεν βαζει και η αδερφη του απο τ καταλαβα δεν την νοιαζει να κανει κατι.δεν λεει να τον χωρισει

εχουν ενα παιδι αλλα ευτυχως ακομα δεν το εχει ακουμπησει ο ηλιθιος

σημερα ο φιλος μας πηγε σε δικηγορο να ρωτησει τι μπορει να κανει και δεν εχουμε μιλησει ακομα να μας πει τι του ειπε,αλλα εχω σκασει και εγω κ ο αντρας μου

για πειτε λυσεις που μπορει να κανει ο φιλος μας ωστε να σωσει την αδερφη του και τον ανηψιο του

μπορει να απευθυνθεί καπου?????

αντε κοριτσια δωστε λυσεις να του πω γιατι την ερημη την μανα τους λυπαμαι και το παιδακι

Διαφημίσεις

Καταρχην να παει στο νοσοκομειο η κοπελα για να εχει επισημο χαρτι απο γιατρο του δημοσιου. Μετα με αυτο το χαρτι καταγγελια στην αστυνομια να το χωσουν μεσα το γουρουνι.

δυστυχως, αν αρχικα δεν κανει καποια κινηση μονη της, δεν γινετε τπτ.

(ξερω απο μια κουμπαρα μου:()

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

κριμα ... κριμα που ενω εχει κ τον αδερφο της με το μερος της ....δε σηκωνεται να φυγει.... κριμα κ για το παιδακι κριμα! μπορει να μη το εχει χτυπησει ακομη αλλα κ αυτο δε θα αργησει να γινει.....το οτι βλεπει τη μανα του σακατεμενη ...αυτο δε τραυματιζει εξισου πολυ την παιδικη του ψυχουλα?

χιλιοειπωμενες κουβεντες λεω αλλα ...

Το κακό είναι ότι οι γυναίκες που κακοποιούνται σωματικά, λεκτικά ή ψυχολογικά απο τον άντρα τους, πιστεύουν ότι το "αξίζουν" γιατί έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση και φυσικά όταν υπάρχουν και παιδιά την πληρώνουν και αυτά δυστυχώς γιατί η μάνα τους δεν έχει το κουράγιο να τα προστατεύσει. Εδώ δεν προστατεύει τον εαυτό της. Καταρχήν πρέπει να πάει σε ένα νοσοκομείο και να την δεί ένας ιατροδικαστής για να της δώσει χαρτί ώστε μετά να πάει στην αστυνομία ώστε να κάνει καταγγελία. Το θέμα όμως είναι ότι για εμένα πρέπει καταρχήν να δεί ένα ψυχολόγο που θα την βοηθήσει και θα την ωθήσει να κάνει αυτές τις κινήσεις γιατί δυστυχώς αυτές οι γυναίκες φοβούνται να κάνουν την οποιαδήποτε κίνηση.

Διαφημίσεις

οπως λεει και η φιλη παραπανω τα παντα εξαρτωνται απο την κοπελα,οτι και να κανει ο αδερφος αν δεν θελει αυτη τιποτα δεν γινεται,πως θα βρεθουν στοιχεια αλλιως!!

Είμαι ερωτευμένη με δυο άντρες!!

Στο χέρι της είναι αν θέλει να σώσει τον εαυτό της από την σωματική βία και το παιδί της από την ψυχολογική βία ( που σίγουρα του ασκείται όταν βλέπει τέτοιες καταστάσεις μέσα στο σπίτι του.) Πρώτα πάει σε ιατροδικαστή στο νοσοκομείο και έπειτα καρφί στην αστυνομία με το χαρτί από το νοσοκομείο. Είναι πολύ βασικό μάνα και αδερφός να της υπενθυμίσουν ότι είναι κοντά σε κείνη και το παιδί.

Γειά σας,

μπορείτε να δείτε επίσης κι εδώ

ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Αν πάλι δεν βοήθησει το παραπανω link

απευθυνθείτε σε ατομα γύρω απο την πλατεία Βικτωριας και Αμερικης

οι οποιοι με 2 κατοσταρικα το πολυ θα προσφέρουν μια "συνεδρια"

στον κυριο για μαθήματα συμπεριφορας.

Καταρχην να παει στο νοσοκομειο η κοπελα για να εχει επισημο χαρτι απο γιατρο του δημοσιου. Μετα με αυτο το χαρτι καταγγελια στην αστυνομια να το χωσουν μεσα το γουρουνι.

ναι αυτο για αρχη! αλλα ολα γινοντε αν θελει η γυναικα αλλιως...

1-2-3MPOMPIRES!!!

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν συμφωνω με την μέθοδο αλλα είναι κάποια λύσης κι αυτη !!! :lol:

σε τετοιες περιπτωσεις την καλυτερη λυση την δινει ενας καλος δικηγόρος. πρεπει να σταθει στα ποδια της να το παρει ΑΠΟΦΑΣΗ και να πολεμισει. Αλλιώς δυστυχως θα υποφερει μια ζωή.

s-age.png[/img]Z7Txp2.png

Χμ....υποτίθεται ότι πρέπει να πω ότι δεν είναι καλή ιδέα, αλλά εδώ που τα λέμε....είναι! :lol:

Συγνώμη για το γελάκι, εννοείται ότι δεν είναι για γέλια το θέμα, αντιθέτως είναι τραγικό. Κρίμα κυρίως για την κοπέλα που δεν αντιδράει. Η γυναίκα αυτή είναι τυχερή, γιατί έχει και μάνα και αδερφό που την υποστηρίζουν, αν αποφασίσει να φύγει, δεν μένει στο δρόμο, γιατί λοιπόν δεν το συνειδητοποιεί ότι πρέπει να τον παρατήσει αυτόν τον τύπο?

Τί να κάνει κι ο δικηγόρος αν η γυναίκα δεν θέλει να ενεργησει καταλλήλως?

Το μόνο που μπορεί να κάνει ο φίλος σας είναι να την καθίσει κάτω και να της κάνει τα αφτιά χωνιά και το συκώτι τούμπανο από το μπλα μπλα, μπας και πάρει απόφαση να κάνει αυτό που έπρεπε να κάνει από την πρώτη φορά που συνέβη αυτό...

Κι αν θέλει ας μου στείλει προς τα δω αυτό το ανθρωποειδές να του κάνω μερικά εντατικά μαθήματα συμπεριφοράς...

(Τώρα εντατικά θα είναι, εντατική θα είναι... δεν υπόσχομαι τίποτα!)

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Evolve or Dissolve

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Η δική μου γνώμη; Διαζύγιο! Για μένα δεν δικαιολογείται μια γυναίκα που μετά από όλα αυτά παραμένει με τον άντρα της ακόμη για ''χάρη'' του παιδιού. Μόνο χάρη δεν είναι. Χαρτί από το νοσοκομείο, καταγγελία και διαζύγιο. Μακριά από άντρες που σηκώνουν το χέρι σε μια γυναίκα.

Διαφημίσεις

Πριν λίγες μέρες μία γειτόνισσα ούρλιαζε γιατί ο φίλος της την είχε σαπίσει στο ξύλο. Οι γείτονες φώναξαν την αστυνομία. Οταν ήρθε η αστυνομία αυτός κρύβονταν στο σπίτι, άνοιξε η ίδια την πόρτα και του έλεγε "σας παρακαλώ μην του κάνετε κακό, δε φταίει αυτός, φταίει η μάνα του που δεν τον αφήνει να με παντρευτεί". Όλα αυτά τα έλεγε μία γυναίκα 30-35 ετών εμφανίσιμη και μελανιασμένη στο ξύλο, άντε μετά να βγάλεις άκρη. ευτυχώς τον πήραν οι αστυνομικοί αυτόφωρο και εδώ και έναν μήνα τα πράγματα ηρέμησαν, ή σταμάτησε να τη δέρνει ή της βουλώνει και το στόμα για να μην ακούγεται.

Λύσεις υπάρχουν εφόσον η κοπέλα έχει στήριξη από την οικογένεια.Αρκεί η ίδια να το θέλει. Αν η ίδια δεν το θέλει πρέπει να την "αναγκάσουν" να το κάνει.Αν επρόκειτο για την δική μου αδερφή και είχε αυτή την παθητική στάση, θα την έσερνα με το ζόρι σε νοσοκομείο να πάρω γνωμάτευση για την κατάστασή της και στη συνέχεια θα της έλεγα, ότι είτε χωρίζει είτε κάνω μήνυση στον εισαγγελέα και θα της πάρω την κηδεμονία του παιδιού. Τόσο "απλά" και αυστηρά. Αποκλείεται να μην ξυπνήσει αν νιώσει ότι το εννοεί ο άλλος!Πρέπει μάλιστα να σας πω ότι η "ιδέα" δεν είναι δική μου, αλλά αυτό ακριβώς έγινε φέτος στο σχολείο όπου δούλευα. Αντίστοιχη περίπτωση, κακοποίηση μητέρας από τον πατέρα με αποτέλεσμα το παιδί να μην θέλει να πάει σπίτι του και να κοιμάται στο πάρκο μπροστά από το σχολείο. :( Φωνάξαμε τους γονείς, δεν συνετίστηκαν. Μία-δύο, την τρίτη τους καλέσαμε ενώπιον εισαγγελέα και της υπεύθυνης ψυχολόγου του συμβουλευτικού σταθμού. Ή στρώνετε και παρακολουθείτε υποχρεωτικά συνεδρίες μία φορά την εβδομάδα ή σας πάμε στα δικαστήρια και παίρνουμε το παιδί, τους είπε η ψυχολόγος..Μέχρι στιγμής, το μέτρο έχει αποτελέσματα!!!

Συμφωνω με την skountri!! Μπραβο και παλι μπραβο σας που δρασατε με αυτον τον τροπο!

Πιστευω οτι σε αυτες τις καταστασεις χρειαζονται τετοια δραστικα μετρα καθως τα θυματα ειναι μπερδεμενα σχετικα με το τι ειναι καλο για αυτα. Με το ζορι λοιπον στο νοσοκομειο, με το ζορι σε ενα ψυχολογο, πολυ πολυ μπλα μπλα και απομακρυνση απο αυτον τον ''αντρα'' μεχρι να καταλαβει η γυναικα οτι δεν της αξιζει ολο αυτο ουτε σε αυτην αλλα ουτε και στο παιδι τους.

Πολυ κριμα..

Αυτο που πρεπει να κανει ο αδελφος της ειναι να ΄΄ξυπνησει το θυμα-αδελφη του΄΄ αυτο ειναι το πιο δυσκολο. Οτι και κινησεις να κανει ακομα και να την παρει με το ζορι απο το σπιτι αν δεν το εχει παρει αποφαση το θυμα δεν θα γινει δυστυχως τιποτα. Σε τετοιες περιπτωσεις το θυμα μονιμως συγχωρει και παντα υπομενει...:(

Θα πρέπει οι δικοί της άνθρωποι να της μιλήσουν και να της πουν ότι αν την σκοτώσει αυτό το κάθαρμα που λέγεται άντρας της, το παιδί της θα μείνει απροστάτευτο στα χέρια του. Για αυτο το λόγο οφείλει να προστατέψει τον εαυτό της για να φροντίσει το παιδάκι της. Ισως με αυτό τον τρόπο καταλάβει ότι πρέπει να φύγει όσο το δυνατόν πιο μακριά του.

s-age.pngs-age.png

Το παιδί τι φταίει να τα ζει όλα αυτά ? Δεν σκέφτεται αυτή η γυναίκα πόσο κακό κάνει στο ίδιο της το παιδί ? Ο φίλος σας πρέπει πρώτα απ' όλα να μιλήσει με κάποιον ψυχολόγο ή κοινωνικό λειτουργό και μετά να αναλάβουν αυτοί που γνωρίζουν τον τρόπο να την πείσουν να προχωρήσει στο διαζύγιο.

Άλλη λύση δεν βλέπω.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

η κοπελα κοριτσια δεν ξερω γιατι αλλα απ οτι καταλαβα δεν εχει σκοπο να τον χωρισει

δεν ξερω γιατι ,τον αγαπαει ....σιγα μην τον αγαπαει

τον φοβαται ....μαλλον

την απειλή...ξερω και εγω

εχει 2 αδερφια η κοπελα που την προηγουμενη φορα που την εδειρε τον πλακωσανε και τους εκανε μήνυση κ αυτη ξαναγυρισε σ αυτον

δεν τον εχω γνωρισει αλλα ο αντρας μου μου λεει οτι ειναι μισο μετρο ανθρωπος

πραγματικα αν την δω ποτε αυτη θελω να της πω

ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΑ????? ΕΙΣΑΙ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΗΛΙΘΙΑ??????

εγω ειπα στον αντρα μου να πει στον φιλο του να την τραβηξει φωτογραφια ο ιδιος αν δεν θελει να παει στο νοσοκομειο αυτη,τωρα δεν ξερω τι εκανε

ελπιζω να βαλει μυαλο και να βρεθει μια λυση

Λοιπον τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα οπως τα λεμε. Η ξαδελφη μου και στην αστυνομια ειχε παει και σε κεντρο κακοποιημενων γυναικων... και τιποτα. Πας στην αστυνομια και κανεις καταγγελια και μετα? Γυριζεις σπιτι και τις ξανατρως... Το θεμα ειναι να αποφασισει να φυγει - αν θελει ομως. Θελει?

Λοιπον τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα οπως τα λεμε. Η ξαδελφη μου και στην αστυνομια ειχε παει και σε κεντρο κακοποιημενων γυναικων... και τιποτα. Πας στην αστυνομια και κανεις καταγγελια και μετα? Γυριζεις σπιτι και τις ξανατρως... Το θεμα ειναι να αποφασισει να φυγει - αν θελει ομως. Θελει?

μπα ,πιστευω δεν θελει να τον αφησει

ολοι της λενε να τον αφησει ,ολοι η οικογενεια της ειναι μαζι της αλλα αυτη καθε φορα που τρωει ξυλο παει στο πατρικο της για λιγο και μετα ξαναγυρναει σπιτι της