Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

"θα σας παρουν οι μαυροι"

lena-aggelos

Recommended Posts

ειμαι στο λεωφορειο και απο πισω μου καθεται μια μαμα με τα δυο της παιδακια.δυο αγορακια,το ενα γυρω στα 5-6,το αλλο γυρω στα 4.σε καποια φαση αρχισαν να κανουν φασαρια,να ψιλομαλωνουν,να ψιλογκρινιαζουν...εκεινη τη στιγμη,κανει σταση το αστικο και ανεβαινουν δυο νεα παιδια(γυρω στα 20-25),οι οποιοι ηταν μαυροι.οποτε λεει η μαμα στα παιδακια της..."ειδατε τους δυο μαυρους που ανεβηκαν?καντε ησυχια γιατι θα σας παρουν"και επειδη τα παιδακια ηταν απασχολημενα με το παιχνιδι τους,τους το επαναλαμβανει..."θα σας παρουν οι μαυροι,αν δεν σταματησετε,τους βλεπετε?εκει ειναι".....τα σχολια δικα σας :confused:

Διαφημίσεις

θα σας παρουν οι γυφτοι θα σας παρουν οι μαυροι θα σε παρει η μαγισσα κτλ κτλ κτλ δεν υπαρχει πιο αναποτελεσματικος τροπος συνετισμου, από ολες τις αποψεις....καποιος πρεπει να πει στη μαμα αυτη οτι αν ετσι ευκολα μπορει καποιος να της παρει τα παιδια κ μαλιστα με τη 'συναινεση' της μαλλον δεν δημιουργει κλιμα ασφαλειας κ εμπιστοσυνης στα βλασταρια της...:rolleyes:

το ρατσιστικο του πραγματος το αφηνω , εχω βαρεθει να σχολιαζω τετοια 'διαμαντια'

Εγω για να φαω μικρη μου ελεγε η γιαγια μου οτι ζει ο μπαμπουλας στο παταρι και θα ερθει αν δεν φαω και τελικα ετρωγα λιγο.. σε παταρι ανεβηκα καπου 17 χρονων πρωτη φορα.. και ακομα νιωθω καπως οταν πρεπει να κατεβασω κατι απο εκει αν και ξερω οτι δεν υπαρχει κατι..

Ορεξη που την είχαν οι μαύροι να πάρουν τα βλαστάρια της....

Και να τα έπερναν, θα τα επέστρεφαν άμεσα...

Οι μαύροι, οι γύφτοι, οι αλβανοί.....

Εμένα θυμάμαι όταν ήμουν μικρή, μου έλεγαν ότι θα με πάρουν οι ....Εβραίοι!!! Αλλά, μπα... Κανένας τους δεν φιλοτιμήθηκε....:lol:

Ωραία ρατσιστικά μηνύματα περνάει στα παιδιά της. Αν μεγαλώνοντας τις γίνουν Χρυσααυγίτες, να δω τα μούτρα της θέλω.....

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Διαφημίσεις

Καλα κατι τετοια με τρελαινουνε οπου δημιουργουνε και ανασφαλειες και απαισιες φοβιες και ρατσισμο στα παιδια , ανοητες ειναι κατι τετοιες γυναικες . ΕΕΕ ας μην παμε πισω , μια καλη μου φιλη καποια εποχη πετουσε μια λαλακια .... ελεγε λοιπον στον γιοκα της ηλικιας τωρα 3 ετων και 3 μηνων οτι αμα δεν σταμτησει τη φασαρια θα ερθει να τον παρει ο γυφτος και οταν ακουγαν αυτοκινητο ε3ω το μικρο παθαινε πανικο γιατι νομιζε οτι θα τον παρει ο γυφτος , ΕΛΕΟςςςςς , τι να της πω ??? δεν ανακατευομαι γιατι θα τα ακουσω και αποπανω , ας κανει οτι θελει , εγω εκεινο το διαστημα δεν εφερνα σε επαφη τα παιδια μου με το δικο της και εκεινη γιατι δεν ηθελα καν να ακουσουνε κατι τετοιο .Κατα αλλα ειναι μαμω τα παιδια η φιλη μου ,ουτε μπορεις να φανταστεις οτι θα πεταει τετοιες κοτσανες .

εχω φιλη, που εχω ημασταν μαζι στις κουνιες και κυνηγουσαμε τα πιτσιρικια μας να φανε μια κουταλια γιαουρτι, εκεινη την ωρα περναει ενας νεαρος που πουλουσε ντι βι ντι... και του κλεινει το ματι η φιλη μου, και λεει στη κορη της "φαε το γιαουρτι σου, γιατι να... ηρθε ο κυριος μαυρος να σε παρει... ε, κυριε μαυρε??? δεν θα την παρετε???"

η αμηχανια του ανθρωπου, δεν ηταν τιποτα μπροστα στη δικη μου, να πεθανω ηθελα...

οταν της εβαλα χερι, 'πας καλα ρε παιδι μου, τι ειναι αυτα που λες?', προεβαλε σαν μεγιστο επιχειρημα οτι το σημαντικο ειναι να ταισει το παιδι της, θα εκανε και θα ελεγε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ για να φαει το παιδι της..

σημειωτεον, προκειται για μορφωμενη γυναικα... που εργαζεται σαν εκπαιδευτικος

ο συζυγος της ιδιας ειναι ενας ανθρωπος με ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ μυτη..

μπηκα στον πειρασμο, λιγες μερες μετα, να πω στην κορη μου την ωρα που την ταιζα και ηταν και εκεινος και η γυναικα του μπροστα... 'φαε, γιατι θα σε ρουφηξει ο ταδε με τη μυτη του!!!!!!! ε, κυριε μυτογκα??? δεν θα την ρουφηξετε???????'

και το δικο μου παιδι πρεπει να φαει, σωστα? οτιδηποτε για να φαει!!! :twisted::twisted:

[quote name=

'φαε, γιατι θα σε ρουφηξει ο ταδε με τη μυτη του!!!!!!! ε, κυριε μυτογκα??? δεν θα την ρουφηξετε???????'

και το δικο μου παιδι πρεπει να φαει, σωστα? οτιδηποτε για να φαει!!! :twisted::twisted:

Τι μυτη εχει αυτος ο ταδε και θα ρουφηξει το παιδι ??? ελεος ρε γμτ που τα ακουνε αυτα .

Διαφημίσεις

Εμένα πάντως μου έλεγε η μαμά μου ότι θα έρθει ο κακός να με πάρει, και έβγαινα στο μπαλκόνι και ΄φωναζα "Κακεεεεεεε, έλα να με πάρεις!!!"

Σημ. Δεν ήρθε ποτέ!!!!!!

εγώ τους έχω πει στο παρκο που παιζουν να μην απομακρύνονται για να μην τους αρπάξει κανένας (γυφτος μαυρος ασπρος ανώμαλος δεν έχει σημασια) κακόβουλος, και δεν το λεω για εκφοβισμό ή απειλή το εννοώ και τρέμω στην ιδέα...

ΦΑΕ ΤΟ ΦΑΙ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟς ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΦΑΕΙ!!! :lol::lol:

και αυτος δεν εχει αμηχανια........θα σου το φαει στ'αληθεια.......!!!!:lol::lol::lol:

(δεν παιζουμε με αυτα τα πραγματα παιδακι μου!!!!):-P:razz:

apHGp3.png

εγώ τους έχω πει στο παρκο που παιζουν να μην απομακρύνονται για να μην τους αρπάξει κανένας (γυφτος μαυρος ασπρος ανώμαλος δεν έχει σημασια) κακόβουλος, και δεν το λεω για εκφοβισμό ή απειλή το εννοώ και τρέμω στην ιδέα...

αυτο το "κανενας" το ελεγα και γω... :lol::lol::lol::lol:

'που πας παιδι μου, θες να σε βουτηξει κανενας και να χουμε αλλα?'

μεχρι που αρχισε να ρωταει, 'μαμα, που ειναι ο κανενας? σπιτι του? με τη μαμα του? τον αγαπαω τον κανενα!!! ειναι φιλος μου!!!!!' :lol::lol:

Ε, ρε έρμες μάνες. Οτι και να πούμε, χαμένες είμαστε..... με τα βλαστάρια μας που μας αφήνουν άφωνες.

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Διαφημίσεις

Αυτο με τον παγκαλο ειναι οτι πιο τραυματικο μπορεις να πεις Θεε μου ..... :lol: αν και ρε παιδια εκανε δηλωση οτι δεν τρωει τπτ παρα μονο σαλατα με πολυ λαδι και τυρι , ποσοτητες δεν διευκρινησε :cool:

δε θασχολιασωγια λυκους και μπαμπουλες. τοχεκανει η μαμα μου στη μικη (παλιο μυαλο)και ταπερναασχημα.

αυτο μετους μαυρους ομως.. οπως καιναχει ειναι ρατσιστικο και αλλα πολλα.. κριμα αν και οι νεες μαμαδες λενε τετοιεςμπουρδες.μα δε καταλαβαν πως πλεον τα παιδια δε τρομαζουν. μια δυο σουλεει ουτε λυκος ερχετε ουτε αρκουδα ουτε μαυρος ουτε ασπρος! αρα? με δουλευει η μαμα...

1-2-3MPOMPIRES!!!

εχω φιλη, που εχω ημασταν μαζι στις κουνιες και κυνηγουσαμε τα πιτσιρικια μας να φανε μια κουταλια γιαουρτι, εκεινη την ωρα περναει ενας νεαρος που πουλουσε ντι βι ντι... και του κλεινει το ματι η φιλη μου, και λεει στη κορη της "φαε το γιαουρτι σου, γιατι να... ηρθε ο κυριος μαυρος να σε παρει... ε, κυριε μαυρε??? δεν θα την παρετε???"

η αμηχανια του ανθρωπου, δεν ηταν τιποτα μπροστα στη δικη μου, να πεθανω ηθελα...

οταν της εβαλα χερι, 'πας καλα ρε παιδι μου, τι ειναι αυτα που λες?', προεβαλε σαν μεγιστο επιχειρημα οτι το σημαντικο ειναι να ταισει το παιδι της, θα εκανε και θα ελεγε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ για να φαει το παιδι της..

σημειωτεον, προκειται για μορφωμενη γυναικα... που εργαζεται σαν εκπαιδευτικος

ο συζυγος της ιδιας ειναι ενας ανθρωπος με ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ μυτη..

μπηκα στον πειρασμο, λιγες μερες μετα, να πω στην κορη μου την ωρα που την ταιζα και ηταν και εκεινος και η γυναικα του μπροστα... 'φαε, γιατι θα σε ρουφηξει ο ταδε με τη μυτη του!!!!!!! ε, κυριε μυτογκα??? δεν θα την ρουφηξετε???????'

χαχαχα,καλα εισαι απαιχτη!!

Στην αυλή του πατρικού της μαμάς μου στο χωριό είχε μαγγανοπήγαδο, για το οποίο, ως παιδί, αδιαφορούσα μέχρι που μου είπε η γιαγιά μου "μην ανοίξεις το σκέπασμα του πηγαδιού, γιατί έχει δράκο μέσα". Ε, από εκείνη τη στιγμή είχα φαγωθεί να ξεσκεπάσω το πηγάδι να δω το δράκο :P

Επίσης, επειδή τα μεσημέρια δεν κοιμόμουν, για να μπορούν να κοιμηθούν οι μεγάλοι χωρίς να έχουν την έννοια μου, μου έλεγαν να μη βγω έξω γιατί κυκλοφορούν νεράιδες. Κάθε μεσημέρι λοιπόν τους κοίμιζα και έπαιρνα τις ρούγες να συναντήσω τις νεράιδες :rolleyes:

Τι μου θυμήσατε...:lol::lol:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Στην Αφρικη λενε το αντιθετο, "θα σε παρει ο λευκος".Ειναι πιστευω το διαφορετικο που τρομαζει το παιδι ακομα περισσοτερο με σκοπο τη συμμορφωση του.

Παιδαγωγικα απαραδεκτο.

Το παιδι εχει μεγαλη φαντασια και οταν η απειλη ειναι κατι που δεν γνωριζει, ο φοβος πολλαπλασιαζεται και διογκωνεται στο μυαλο του για αυτο πολλοι ανθρωποι θυμουνται μεχρι μεγαλοι αυτες τις απειλες.

Στο Πανεπιστημιο μια καθηγητρια μας ελεγε, καλυτερα το παιδι να φοβαται μη φαει σφαλιαρα (κατι υπαρκτο), παρα να φοβαται τον μπαμπουλα (το ελεγε για να δειξει ποσο λαθος τροπος διαπαιδαγωγησης ειναι αυτη η απειλη, δεν επικροτουσε τη σφαλιαρα φυσικα).

9Gm6p2.png?qzCQ8hue

Ο γιος μου μια μέρα είχε εξαφανιστεί. Μας το έσκασε μπροστά στα μάτια μας.

Είχα ανοίξει και σχετικό θέμα εδώ.

Ήταν 3 ετών. Δεν φοβάται τίποτα.

Του εξηγήσαμε ότι οι κακοί άνθρωποι θα τον κλέψουν κτλ κτλ.

Πώς θα τον πονηρέψουμε; Τί να του πούμε;

Σημειωτέον πώς το κάνει ακόμα. Τρέχει τρέχει και δεν γυρίζει πίσω να κοιτάξει αν ακολουθούμε.

Στη βόλτα μας είμαι συνέχεια τρομοκρατημένη. Έχουμε και τα δίδυμα μαζί.

Δεν του έχω πει ποτέ για μαύρους ασπρους κτλ αλλά μόλις βλέπει κάποιον έγχρωμο κλάνει μέντες. Μαζεύεται και με ψάχνει.

Μα τι τα φοβίζει; Η διαφορά του χρώματος :confused:;

Ο γιος μου μια μέρα είχε εξαφανιστεί. Μας το έσκασε μπροστά στα μάτια μας.

Είχα ανοίξει και σχετικό θέμα εδώ.

Ήταν 3 ετών. Δεν φοβάται τίποτα.

Του εξηγήσαμε ότι οι κακοί άνθρωποι θα τον κλέψουν κτλ κτλ.

Πώς θα τον πονηρέψουμε; Τί να του πούμε;

Σημειωτέον πώς το κάνει ακόμα. Τρέχει τρέχει και δεν γυρίζει πίσω να κοιτάξει αν ακολουθούμε.

Στη βόλτα μας είμαι συνέχεια τρομοκρατημένη. Έχουμε και τα δίδυμα μαζί.

Δεν του έχω πει ποτέ για μαύρους ασπρους κτλ αλλά μόλις βλέπει κάποιον έγχρωμο κλάνει μέντες. Μαζεύεται και με ψάχνει.

Μα τι τα φοβίζει; Η διαφορά του χρώματος :confused:;

Δεν ειναι μονο η διαφορα χρωματος. Ειναι πως θα τους κατσει... Εδω εχει ολες τις φυλες φυσικα.. Καποιους εγχρωμους δειχνουν να τους φοβουνται οι δικοι μου αλλους οχι (παντως στις συνομιλικες τους τσουπρες κανουν θραυση με την εκτυφλοτικη ασπριλα τους)

Έφτασα 40 χρονών και ακόμη θυμαμαι την γιαγιά μου, που για να μας κρατήσει ήσυχους το μεσημέρι στο χωριό μας έλεγε.... Αν βγείτε έξω το μεσημέρι που οι υπόλοιποι κοιμούνται θα σας αρπάξουν οι Οβραίοι. Περνάνε, αρπάζουν τα παιδάκια, τα πάνε στο δάσος (δίπλα στα σπίτια μας) και τους πίνουν το αίμα....

όποιο θόρυβο ακούγαμε το βράδυ από το δάσος νομιζαμε ότι ήταν τα παιδάκια που φώναζαν...

Έφτασα 40 χρονών και ακόμη θυμαμαι την γιαγιά μου, που για να μας κρατήσει ήσυχους το μεσημέρι στο χωριό μας έλεγε.... Αν βγείτε έξω το μεσημέρι που οι υπόλοιποι κοιμούνται θα σας αρπάξουν οι Οβραίοι. Περνάνε, αρπάζουν τα παιδάκια, τα πάνε στο δάσος (δίπλα στα σπίτια μας) και τους πίνουν το αίμα....

όποιο θόρυβο ακούγαμε το βράδυ από το δάσος νομιζαμε ότι ήταν τα παιδάκια που φώναζαν...

ανατριχιαστικο!!:(

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...