Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ

Recommended Posts

Θα ηθελα εαν γνωριζει καποια κοπελα να μου πει εαν ολα ειναι καλα.

Τελευταια περιοδο ειχα 27/4 εκανα την πρωτη χοριακη με 2μερες καθυστερηση κ εδειξε 12,84 πηρα τηλ τον γιατρο μου κ μου ειπε να την επαναλαβω μετα απο 5μερες την εκανα ξανα χθες κ ηταν οι μοναδες 55με 7μερες πλεον καθυστερηση,κ χθες ειδα καφε υγρα,μου ειπε οτι δεν τρεχει τιποτα κ μου εδωσε μαγνησιο κ το filicine.Η μικροβιολογος μου ειπε οτι κανονικα θα επρεπε να ειχε δειξει περισσοτερες μοναδες τουλαζιστον 200 κ οτι δεν ειναι κ τοσο καλο δειγμα αυτο, ο γιατρος μου, μου ειπε οτι μπορει να εγινε η συλληψη αργοτερα κ γι αυτο να ειναι λιγες οι μοναδες,κ να ξαναπαω να επαναλαβω την εξεταση σε 4μερες.Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη οι μοναδες με τις ιδιες μερες καθυστερησεις ηταν 650.Πειτε μου την γνωμη σας γιατι εχω τρελλαθει

Διαφημίσεις

κοίτα το καλό είναι ότι ανεβαίνουν....

η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά χαμηλές, αλλά όντως συμβαίνει αυτό που σου είπε ο γιατρός σου...δηλαδή η ωορρηξία σου να έγινε αργότερα, απο ότι συνηθώς και η εμφυτευσή να καθυστέρησε...

θέλει λιγάκι υπομονή... πρέπει όντως να ξανακάνεις την χοριακή σου, για να δουμε πόσο ανεβαίνει...

ο γιατρός σου πότε θα σε δει;

κοίτα όντως μπορεί να έγινε αυτό που σου είπε ο γιατρός αλλά εγώ πιστεύω ότι απο τη στιγμή που σου ήρθε αυτό το λίγο αίμα θα έπρεπε να σου δώσει utrogestan και όχι μαγνήσιο...

δε θέλω να σε αγχώσω απλά ίσως θα ήταν καλύτερα αν έπαιρνες την γνώμη και 2ου γιατρού

μου ειπε οτι δεν υπαρχει λογος να με δει γιατι ειναι παρα πολυ μικρο κ οτι πρεπει να περιμενουμε, αμα ειναι χαμηλες οι μοναδες σημανει οτι κατι δνε παει καλα?το αλλο ασχημο ειναι οτι το στηθος μου δεν με ποναει ενω πριν δεν μπορουσα να το ακουμπησω,κ ειχα κ σημερα λιγα καφε υγρα,εαν ειναι λιγες οι μοναδες σημανει οτι κατι δεν παει καλα με το εμβρυο?

Διαφημίσεις

εαν παρω αυτο σαν βαση τοτε ειμαι πολυ πισω, δεν ξερω τι να κανω γιατι δεν μπορω να περιμενω μεχρι την παρασκευη, θα εχω σκασει,εχει τυχει σε καμια αλλη κοπελα να εχει τοσο χαμηλες μοναδες?δηλ εαν οντως ισχυει αυτο που μου ειπε ο γιατρος οτι κ καλα να εγινε η συλληψη αργοτερα?

εαν παρω αυτο σαν βαση τοτε ειμαι πολυ πισω, δεν ξερω τι να κανω γιατι δεν μπορω να περιμενω μεχρι την παρασκευη, θα εχω σκασει,εχει τυχει σε καμια αλλη κοπελα να εχει τοσο χαμηλες μοναδες?δηλ εαν οντως ισχυει αυτο που μου ειπε ο γιατρος οτι κ καλα να εγινε η συλληψη αργοτερα?

Αρχικά πρέπει να ήρεμησεις γιατί όλο αυτό το άγχος σίγουρα δεν σου κάνει καλό. Η αλήθεια είναι ότι οι μονάδες της χοριακής σου είναι χαμηλές. Είναι πιθανό να ωφείλεται όπως σου είπε και ο γιατρός σου στο οτι έγινε αργότερα η σύλληψη. Το ότι αυξήθηκε είναι θετικό. Τα καφέ υγρά εμφανίζονται στην πλειοψηφία των εγγύων στην αρχή της εγκυμοσύνης και αντιμετώπιζονται με ένεσεις, υποθέτα κλπ και το σημάντικότερο με ξεκούραση και ηρεμία. Έυχομαι όλα να πάνε καλά. Κράτα μας ενήμερες.

NVZ0p3.png 

οποτε καμια δεν ειχε τοσο χαμηλες μοναδες ε? τοτε κατι δεν παει καλα σιγουρα,μπορω να το μαθω πιο γρηγορα απο την Παρασκευη?

μην αγχώνεσαι

αν ήταν σίγουρο οτι κάτι δεν πάει καλά τότε ο γιατρός σου θα σου το έλεγε και δεν θα σε έβαζε στη διαδικασία να ξανακάνεις την εξέταση

Διαφημίσεις

Ειλικρινά δεν γνωρίζω κάτι για τις φυσιολογικές τιμές της χοριακής γι'αυτό δεν θέλω να σου πω κάτι ανυπόστατο.

Αυτό όμως που μπορώ να σου πω με σιγουριά γιατί το είχα ως σύμπτωμα...είναι τα καφέ υγρά τα οποία ο γιατρός μου τα αντιμετώπισε με απόλυτη ψυχραιμία. Μου είπε οτι είναι κάτι φυσιολογικό και είναι σύμπτωμα της εγκυμοσύνης. Δεν πήρα απολύτως τίποτα εκτός του filicine, ούτε έμεινα στο κρεββάτι και ούτε γενικά δημιουργήθηκε λόγος ανησυχίας.

Εγώ κατάλαβα την εγκυμοσύνη μου πααρα πολύ σύντομα, σχεδόν 2 εβδομάδες μετά τη σύλληψη και τα καφέ υγρά διήρκησαν περίπου για μια εβδομάδα.

Ξέρω οτι είναι δύσκολο...αλλά κάνε υπομονή μέχρι την επόμενη εξέταση και την επίσκεψη στο γιατρό. Τότε μόνο θα λάβεις υπεύθυνη γνώμη και απάντηση για το τι συμβαίνει. Μέχρι τότε να σκέφτεσαι θετικά!!!! :wink:

Τελευταια περιοδο ειχα 27/4 εκανα την πρωτη χοριακη με 2μερες καθυστερηση κ εδειξε 12,84 πηρα τηλ τον γιατρο μου κ μου ειπε να την επαναλαβω μετα απο 5μερες την εκανα ξανα χθες κ ηταν οι μοναδες 55με 7μερες πλεον καθυστερηση,κ χθες ειδα καφε υγρα,μου ειπε οτι δεν τρεχει τιποτα κ μου εδωσε μαγνησιο κ το filicine.Η μικροβιολογος μου ειπε οτι κανονικα θα επρεπε να ειχε δειξει περισσοτερες μοναδες τουλαζιστον 200 κ οτι δεν ειναι κ τοσο καλο δειγμα αυτο, ο γιατρος μου, μου ειπε οτι μπορει να εγινε η συλληψη αργοτερα κ γι αυτο να ειναι λιγες οι μοναδες,κ να ξαναπαω να επαναλαβω την εξεταση σε 4μερες.Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη οι μοναδες με τις ιδιες μερες καθυστερησεις ηταν 650.Πειτε μου την γνωμη σας γιατι εχω τρελλαθει

Κατά την ταπεινή μου γνώμη ο γιατρός σου στα είπε άριστα. Και να πας νωρίτερα, με τόσο χαμηλή χοριακή αποκλείεται να δείτε τίποτα. Όσο δεν πονάς και η χοριακή ανεβαίνει με σταθερό ρυθμό διπλασιασμού ανά 48 ώρες είσαι σε καλό δρόμο. Σε σχέση με τα καφέ υγρά, συμβαίνουν σε πολύ κόσμο στην αρχή, τα είχα κι εγώ. Το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα κανείς δεν το ξέρει, ούτε ο γιατρός ούτε κανείς. Προσπάθησε να είσαι ήρεμη και να προσέχεις τον εαυτό σου και προπαντώς να μην κάνεις αρνητικές σκέψεις

ειναι κατι πιο λιγο απο διπλασιασμο δηλ απο 12,84 που ηταν στην πρωτη χοριακη μετα απο 5μερες πηγε 55,εμενα το θεμα μου ειναι οτι δεν εχω ξανα ακουσει τοσο χαμηλες τιμες,μου ειπε κ η μικροβιολογος τα δικα της οποτε εχω φοβηθει αρκετα

ειναι κατι πιο λιγο απο διπλασιασμο δηλ απο 12,84 που ηταν στην πρωτη χοριακη μετα απο 5μερες πηγε 55,εμενα το θεμα μου ειναι οτι δεν εχω ξανα ακουσει τοσο χαμηλες τιμες,μου ειπε κ η μικροβιολογος τα δικα της οποτε εχω φοβηθει αρκετα

Vann μου καλησπέρα! Καταρχήν χαλάρωσε και όλα θα πάνε καλά. Ν' ακούς τον γιατρό σου, ξέρει εκείνος. Τώρα να σου πω για την δική μου περίπτωση, μήπως και νιώσεις καλύτερα! Λοιπόν, εγώ είχα πολύ άστατο κύκλο, ποτέ δεν ήμουν σίγουρη για το πότε θα αδιαθετήσω, οπότε δεν μπορούσα και να υπολογίσω με ακριβεία αν είμαι σε καθυστέρηση ή όχι. Επειδή εκείνο το μήνα ήθελα να κάνω τεστ - παπ και είχα μια αμυδρή υποψία - ελεύθερα γινόταν, λέω ποτέ δεν ξέρεις!!! - ότι ίσως και να έχει γίνει κάτι παίρνω ένα τεστάκι από το φαρμακείο... Το κάνω, δείχνει μία αχνούλα γραμμή, λέω τα μάτια μου το κάνουν!!! Το βλέπει κι ο αντρούλης μου, πολύ διφορούμενο μου λέει... Παίρνω τον γιατρό μου και μου λέει κάνε μία χοριακούλα. Την κάνω : 19,8... σαν τώρα το θυμάμαι... Πάνω από 5 είναι θετικό, αλλά εμείς δεν ξέραμε αν έπρεπε να χαρούμε ή όχι... λίγο μας φαινόταν... Παίρνω ξανά τον γιατρό και μου λέει ότι, ακριβώς επειδή είχα ακατάστατο κύκλο, είχα ωορρηξία πολύ αργότερα απ' ό,τι νόμιζα (τελικά αποδείχθηκε αργότερα ότι ήταν 24 μέρα του κύκλου) και ότι ακόμη ήταν πολύ νωρίς για θεαματική αύξηση της χοριακής. Μου είπε μάλιστα να μην την επαναλάβω σε 2, 4, κ.ο.κ. μέρες, όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο... "Μην τρυπιέσαι μέρα παρά μέρα, θυμάμαι μου είπε, κάνε τον σταυρό σου και όταν με το καλό σε δώ σε 7 μέρες κάτι θα έχει αρχίσει να φαίνεται" . Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει, θυμάμαι μας είχε πει χαρακτηριστικά, όλα θα πάνε καλά. Μας έκλεισε ραντεβού σε μία εβδομάδα και όταν πήγαμε, πράγματι, είχε ήδη αρχίσει μόλις να φαίνεται ο σάκος. Από τότε όλα πήγαν κατ' ευχήν, δόξα να έχει ο Θεός. Χοριακή δεν ξαναέκανα και τελικά μου είχε κάνει πολύ καλό που δεν μπήκα στην όλη διαδικασία. Ο γιατρός μου με είχε αφήσει με την εντύπωση ότι όλα είναι όπως θα έπρεπε να είναι και δεν είχα αγχωθεί καθόλου, πράγμα σπάνιο για εμένα!!!! Όπως βλέπεις από το τικεράκι μου μπήκα πλέον στον 4ο μήνα, όλα εξελίχθηκαν μια χαρά! Μην ανησυχείς, λοιπόν, κατά πάσα πιθανότητα η σύλληψη έγινε αργά και στη δική σου περίπτωση. (Αυτά αφορούν την προσωπική μου περίπτωση, δεν σε συμβουλέυω ασφαλώς να μην κάνεις χοριακή ξανά.. Απλά σου λέω τί είχε γίνει μ' εμένα, μην παρεξηγηθώ..)

Όσο για τα καφέ που λες, είχα δει κι εγώ αλλά αργότερα, στον 2ο μήνα. Είναι σύνηθες κατά το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης. Μη φοβάσαι να ρωτάς τον γιατρό σου, ακόμη και να τον πρήζεις, ειδικά τώρα που είσαι ακόμη σε πολύ αρχικό στάδιο. Είναι δουλειά του, οφείλει να σε ενημερώνει επαρκέστατα.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα κατ' ευχήν και περιμένουμε νεότερά σου!!!! :D

Μακαρι να ειναι ετσι κ σε εμενα, το ευχομαι,εγω του ειπα να παω στο ιατρειο του, κ μου ειπε οτι δεν θα δει τιποτακ να παω, κ οτι ειναι καλυτερα να ξανα κανω χοριακη.Παντως κοριτσια σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥ

Διαφημίσεις

από ότι ξέρω οι τιμές της χοριακής δεν έχουν σ΄χση απλά πρέπει να διπλασιάζονται περίπου ανά δύο μέρες! λοιπόν μια χαρά πας, απλά μπορεί η σύλληψη να έγινε πιο αργά! ξέρω κι άλλη κοπέλα με τόσο μικρή χοριακή και τώρα κλείνει τον τρίτο μήνα!

EPLX.jpg.png

.png

αυτες οι χωριακες......εριξα τρελο κλαμα στην αρχη της εγκυμοσυνης μου και εφταιγαν οι χωριακες...αυξανοταν μεν αλλα πολυ λιγοτερο απο το κανονικο!!Ο γιατρος φουλ απαισιοδοξος!! Μου εδωσε utrogestan και salospir για καλυτερη και ευκολοτερη τροφη του εμβρυου (αραιο αιμα περναει πιο ευκολα απο τον πλακουντα λεει!!)!! Και το σωσαμε ναι...με 20 μερες κρεβατωμα βεβαια!! Ειχα ανωμαλια στον κυκλο και ηταν πιο μικρο αποτι επρεπε τελικα συμφωνα με την τελευταια περιοδο!

Μην κουραζεσαι καλου κακου, χαλαρωσε και μην εχεις αγχος.

Οι χωριακες ειναι διαφορετικες απο γυναικα σε γυναικα αποτι καταλαβα.

Σου ευχομαι το καλυτερο :)

HAmI.jpgHAmIp3.png

Μαρικακι 12/1/2007

Λενιώ 26/5/2009

οποτε καμια δεν ειχε τοσο χαμηλες μοναδες ε? τοτε κατι δεν παει καλα σιγουρα,μπορω να το μαθω πιο γρηγορα απο την Παρασκευη?

Εγω είχα παρόμοπια περίπτωση με την δική σου. Ανέβαιναν οι μονάδες με ρυθμό χελώνας μέχρι που κατέληξε σε παλίνδρομη κύηση. ΚΑι εμένου μου έλεγε ότι ίσως να εχει γινει αργο η εμφυτευση ή οτι μπορεί απο την φυση μου να ανεβάζω αργά μονάδες αλλά όλα ήτνα βλακείες. Είχα και εγω αιματάκι, μου εδωσε utrogestan και παιδική ασπιρίνη και τελικά κατέληξα να αποβάλλω στο μπάνιο μου. Ελπίζω να μην σου συμβεί το ίδιο. Κουράγιο ότι και να γίνει.[/u]

Μακαρι να ειναι ετσι κ σε εμενα, το ευχομαι,εγω του ειπα να παω στο ιατρειο του, κ μου ειπε οτι δεν θα δει τιποτακ να παω, κ οτι ειναι καλυτερα να ξανα κανω χοριακη.Παντως κοριτσια σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥ

Vann τι γίνεται? πώς είναι σήμερα τα πράγματα? Γράψε μας που έχουμε αγωνία

Λοιπον ακουστε πως εχουν σημερα τα πραγματα,πρωι πρωι που σηκωθηκα ειδα αιμα πηρα τηλ κατευθειαν τον γιατρο κ του ειπα οτι ειδα κανονικα αιμα κ οχι καφε, μου ειπε να παω να κανω σημερα μια χοριακη να δουμε πως παει, πηγα κ μεχρι το μεσημερι θα ξερω.Βασικα πιστευω οτι τελειωσε η οτι θα τελειωσει

Ξεχαζα να σας πω οτι πηγα σε αλλον μικροβιολογο απο αυτον που πηγαινα μεχρι τωρα, κ οταν του ειπα τις προηγουμενες μετρησεις μου λεει δεν παει καλα.Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι απο δω κ περα τι γινεται αν οντως δεν παει καλα?

Ή πάλι θα σε κρεβατώσει ο γιατρός για κάμποσες μέρες και θα πάνε όλα κατ'ευχήν... Ίσως είναι αποκόλληση και την προλάβεις.. Είδες που ανησυχούσες για την εγκυμοσύνη?? Τώρα πια είσαι σίγουρη πως δεν έπρεπε ν'ανησυχείς για τη χοριακή. Όσο γοα τους μικροβιολόγους, έχουν άποψη για όλα πια!!! Ξέρεις πόσοι μ'έχουν αγχώσει άδικα με τις διαγνώσεις τους???

Ξάπλωσε & περίμενε τ'αποτελέσματα. Δε μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο, τουλάχιστον προσπάθησε να είσαι χαλαρή & ξεκούραστη.

Εύχομαι όλα να πάνε καλά & να προχωρήσει η εγκυμοσύνη σου ώσπου θα κάνεις μία τεράστια κοιλίτσα στον 9ο μήνα!!!!

Το χειρότερο που λες είναι μία πιθανότητα που σαφώς πρέπει να την έχεις στο μυαλό σου, ειδικά αφού ήσουν από την αρχή υποψιασμένη.

Όμως μην προδικάζεις τις εξελίξεις.. άσε να βγουν τ'αποτελέσματα & στο μεταξύ να ελπίζεις για το καλύτερο. Ίσως... Πού ξέρεις???? Ίσως....