Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γάμος και συγγενεις...

tzo28

Recommended Posts

Κορίτσια έχω ένα πρόβλημα και θέλω τη γνώμη σας...

Είμαι παντρεμένη με πολιτικό εδώ και τρία χρόνια και απο μέρα σε μέρα περιμένω το πρώτο μου παιδάκι.Σύντομα λοιπόν θα κάνουμε ή γάμο και βάφτιση μαζί ή μόνο τη βάφτιση..Εϊναι ακόμα υπο συζήτηση...Το θέμα μου τώρα είναι η αδερφή του πατέρα μου και η οικογενειά της.Απο μικρή που ήμουν είχε θέμα μαζί μου.Ελεγε πάντα τα χειρότερα για μένα,με έβριζε παντου και μου δημιουργούσε παντα προβλήματα.Η μόνη εξήγηση που μπόρεσα να δώσω ποτέ είναι ότι μοιάζω πολύ στη μαμά μου,την οπόια δεν ήθελε ποτέ. Ολα αυτά ο πατέρας μου τα ξέρει και τα βλέπει,αλλά το μόνο που μου έλεγε ήταν να μην πεσω στο επιπεδό της και να μην ασχολούμαι.Ο ίδιος δεν πήρε ποτέ θέση γιατί είναι αδερφή του λέει και τι να κάνει;Να τη σκοτώσει; Εγώ τα τελευταία 5-6 χρόνια δεν έχω καμία επαφή μαζί της.Δεν μιλάμε ακόμα κι αν πέσουμε η μια πάνω στην άλλη.Εδώ να πώ οτι και τα παιδιά της έιναι στο ίδιο στυλ και έχουν την ίδια εμπαθεια απεναντί μου.

Τώρα που τέθηκε το θέμα του γάμου και της βάφτισης ο πατέρας μου λέει οτι δεν μπορεί να μην τους καλέσει γιατί θα γίνει ρεζίλι.Εγώ πάλι θεωρώ οτι είναι η χαρά μου και άτομα που μόνο κακό μου έχουν κάνει δεν έχουν θεση σ΄αυτή.Απο τους υπόλοιπους συγγενεις δεν την θέλει κανείς,ούτε αυτή.ουτε τα παιδιά της.Ειναι σωστό να μου βάζει τέτοια διλημματα ο πατέρας μου; Εχω άδικο;

Σορρυ για το σεντόνι αλλα ηθελα να τα πω κάπου...

xceZp3.png

Διαφημίσεις

Εχεις δικιο και εφοσον δεν την θελεις και το προβλημα το εχει αυτη ουσιαστικα καλα θα ηταν να μην την καλεσεις. Απο την αλλη και ο πατερας σου εχει και αυτος καποιο δικιο αλλα εγω πιστευω οτι θα ηταν καλυτερα αν υποχωρουσε στην επιθυμια σου. Ετσι κι αλλιως αν η θεια ειναι τοσο στραβη με τι μουτρα θα ερθει στον γαμο σου απο τη στιγμη που δε σε θελει καθολου. Μακρια και...ας μην ειστε αγαπημενοι!

6e27704b68.png

1ce464eb8b.png

Δεν γίνεται να μην την καλέσει, έχει δίκαιο. Στο γάμο καλούν και οι γονείς. Στην Βάφτιση μόνο εσείς. Πιστεύεις οτι θα έρθει?

Μπορείτε να πείτε οτι κάνετε κλειστό γάμο, οπότε δεν τους καλείτε.

95Jqp2.png

Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!!!

Το ίδιο πρόβλημα είχα εγώ με τον νονό μου (ο Θεός να τον κάνει...). Ήμουν εντελώς αρνητική στο να έρθει αυτός ο τύπος στην ομορφότερη στιγμή της ζωής μου. Τσακώθηκα γι αυτό με τον πατέρα μου. Αλλά τελικά τον άφησα να τον καλέσει. Είπα πως δεν θα ασχοληθώ καν μαζί του. Κι όμως, ήρθε και μάλιστα καμάρωνε σα σκεπάρνι... Έχω φωτο με αυτόν να κάνει πως χαίρεται που χορεύει μαζί μου και εμένα να μη του ρίχνω ματιά...Όπως ειπώθηκε παραπάνω, στον γάμο καλούν οι γονείς. Αν κάνετε βάπτιση, μπορείς να μην την καλέσεις. Σ αυτή καλείς εσύ.

Στο τέλος τέλος, κάντο για τον πατέρα σου και μόνο γι αυτόν. Δεν είναι ότι φοβάται μη παρεξηγηθεί. Όπως και να το κάνουμε, είναι αδελφή του. Μιλάει το αιμα που λένε...

Με το καλό να δεχτείς το νινι σου!

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

και εγώ είχα τέτοια θέματα στον γάμο μου...για την ακρίβεια δεν ήθελα στον γάμο τους γονείς της μητέρας μου και την αδελφή της και δεν τους κάλεσα...θεωρώ πως ο γάμος είναι για σένα και τον άντρα σου ΜΟΝΟ!!!!! ΕΣΥ και ο ΑΝΤΡΑΣ σου θα αποφασίσετε ποιον θα καλέσετε. Ο μπαμπάς σου οφείλει να σεβαστεί την επιθυμία σου, θα είναι η δική σου μέρα και μην αφήσεις τίποτα να σε προβληματισει και να σου χαλάσει την διάθεση...

επίσης είσαι το παιδί του...είχε την υποχρέωση τόσα χρόνια να πάρει θέση και να σε στηρίξει απέναντι στην θεία σου, επειδή ακριβώς είσαι παιδί του και είναι αδελφή του!

εύχομαι με το καλό να έρθει το παιδάκι σας!!!!!

Vyf0p2.png

Εσύ 'σαι μόνο που μπορείς να μπαίνεις στη σιωπή μου ν' ακούς την κάθε σκέψη μου πριν να στην πει η φωνή μου

Διαφημίσεις

ο γάμος και η βάπτιση είτε γίνουν μαζί είτε χώρια, είναι υποτίθεται μέρα χαράς για σένα!

αν και μόνο η σκέψη να την καλέσεις σε χαλάει, μην το κάνεις...

εξήγησε τον στον πατέρα σου....στην αρχή ίσως να μην το δεχτεί αλλά τελικά θα το καταπιεί...

εγώ έκανα γάμο και βάπτιση μαζί, σε πολύ κλειστό κύκλο γιατί γενικά δε μου αρέσουν τα νταβαντούρια και περασαμε υπέροχα!!!

Βέβαια τα σόγια ακόμα δε μας μιλάνε που δεν τους καλέσαμε αλλά...ξύδι....

είδα συγγενείς να θυμώνουν που δεν τους καλέσαμε, που αν τους ρωτούσες αν το παιδί μου είναι αγόρι ή κορίτσι, δε θα ήξεραν να απαντήσουν!!!

οπότε καλέσαμε όσους πραγματικά θέλαμε να είναι μαζί μας εκείνη τη μέρα και το ευχαριστηθηκαμε!!!

45 άτομα καλεσμένοι ήταν εκ των οποίων απο συγγενείς μόνο οι γονείς και τα αδέρφια μας και οι υπόλοιποι φίλοι!!!

Οπότε να κάνεις οτι σας ευχαριστεί εσάς και μόνο εσάς!!!

με το καλό να έρθει το παιδάκι σου!!!!

Μωρέ, αν δεν ήθελα να την καλέσω, δε θα είχα πρόβλημα να το κάνω. Από την άλλη, όμως, σκέφτομαι και λέω...κάντε έναν γάμο υπέροχο, να τους βγουν όλους τα μάτια και καλέστε τους για να σκάσουν! Αυτό κάναμε στη βάφτιση του μωρού μου κι αυτό θα κάνουμε όταν παντρευτούμε με το σύντροφό μου!

I believe in miracles, they happen every day:mrgreen:

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντησεις...η αλήθεια είναι πως είμαι θυμωμένη.Κυρίως με τον πατέρα μου,γιατί μπορεί αυτη να είναι τρελή,κομπλεξική ή οτιδηποτε άλλο,αλλά εκείνος όφείλε τόσα χρόνια να την βάλει στη θέση της.Εγώ ξέρω πως αν κάποιος πειράξει το παιδί μου θα τον κάνω κομμάτια,όποιος κι αν είναι αυτός.

Αν την καλέσει θα έρθει σίγουρα..μόνο και μόνο για να δημιουργήσει πρόβλημα και να σχολιάζει.Ξερω οτι στο τέλος θα τσακωθώ με τον πατέρα μου αλλά δεν υπαρχει περιπτωση να το δεχτω και να κάνω πίσω..

xceZp3.png

Εγω απεκλισα απο την βαπτιση πλευρα της οικογενειας με την οποια δεν ειχαμε σχεσεις. Γαμο καναμε μονο πολιτικο μονοι μας...

καλησπέρα-καλημέρα!!!

επειδή θα αντιμετωπίσω το ίδιο πρόβλημα με την αδερφή της μαμάς μου αποφάσισα ήδη να μην την καλέσω....το θεωρώ υποκρισία και μόνο στη σκέψη.αυτό να πεις του πατέρα σου.

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Διαφημίσεις

Γνώμη ειναι να μην την καλέσεις.Απο τη στιμή που δεν ανταλλάσετε ουτε καλημέρα ποιος ο λόγος να την καλεσεις?Για το τι θα πει ο κόσμος? Αυτη η μερα ανήκει σε σενα και στον αντρα σου και δεν αξίζει να την χαλάσεις για ατομα που δεν αξίζουν.Ευχομαι να σε καταλάβει και ο πατερας σου και να σεβαστεί την αποφασή σου.

να ΜΗ την καλεσεις εννοειται!!ο μπαμπας σου δε θα ρεζιλευτει σε κανεναν εφ' οσον ολοι ξερουν τις σχεσεις σας. σκεψου κ το αλλο: αυτη θα θελει να την καλεσεις;; δεν πιστευεις πως θα βγει κι απο πανω λεγοντας σε ολους οτι "ειμαστε τσακωμενοι, αλλα μας καλεσε στο γαμο για να παρει το δωρο/φακελακι"... οι σκ@τοψυχοι ανθρωποι δε θα αλλαξουν ποτε, ασ'τους στη μιζερια τους.:evil:

Συνήθως καλούμε αυτούς που μας αγαπούν και θα χαρούν να μοιραστούν μαζί μας την δική μας χαρά. Η θεία σου και τα ξαδέρφια σου δεν ούτε σ' αγαπάνε ούτε χαίρονται με την ευτυχία σου. Ποιος ο λόγος να παραβρεθούν ?

Μόνο άτομα που θα χαρούν με την χαρά σου να καλέσεις.

Εγώ δεν θα την καλούσα για να μη με γλωσσοφάει:oops:!!!! Και τώρα μπορείτε να γελάσετε!