Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ

Recommended Posts

Άνοιξα την Παρασκευή για να δώσω στο γιο μου ένα παιδικό ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ γιαουρτάκι γνωστής πλέον εταιρίας, που το βρίσκουμε σε όλα τα σούπερ μάρκετ, και ήταν μουχλιασμένο. Είχε ημερομηνία λήξης 7/6/2011. Τηλεφωνώ στην εταιρία να το αναφέρω και η απάντηση της ήταν ότι ίσως να είχε χτυπηθεί η συσκευασία και άνοιξε. Επίσης ο πωλητής προσεφέρθει να έρθει να μου φέρει ένα άλλο για αντικατάσταση. (Λες και με το 1? θα σωθώ). Μπορείτε να μου πείτε τι πρέπει να κάνω;

Διαφημίσεις

Κι εμεις το παθαμε αυτο παλια, η εταιρεια μας αγνοησε εντελως,

δεν ειχα κανει καταγγελια ομως αφου ηταν αυγουστος και ειμασταν σε διακοπες,

Υπαρχουνε οαιδικα βιολογικα γιαουρτακια?

Οταν ανοιγουμε ενα σκευασμα κ δουμε οτι εχει προβλημα το παμε αμεσως στο καταστημα με την αποδειξη οχι για απλη αντικατασταση αλλα τους ζηταμε κ να επικοινωνησουνε αμεσα με την εταιρια παρουσια μας για εξηγησεις.Τι θα πει χτυπηθηκε η συσκευασια?Δηλαδη αν το παιδι το επερνε μονο του(οπως κ συνηθιζεται) κ το ετρωγε εν αγνοια του κ παθενε κατι?:rolleyes:

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

ενταξει τωρα αφου δεχτηκε να στο αλλαξει δεν νομιζω να χρειαζετε να το κανεις παραπανω θεμα...ειναι γενικα ευπαθη αυτα τα προιοντα και πρεπει να δειξουμε και μεις λιγο ανοχη...οχι με το παραμικρο αμεσως καταγγελια.τωρα καλο θα ειναι πριν το δωσουμε στο παιδι μας να δοκιμαζουμε και εμεις γιατι τωρα με την ζεστη τα πραγματα δυσκολευουν.

Διαφημίσεις

ενταξει τωρα αφου δεχτηκε να στο αλλαξει δεν νομιζω να χρειαζετε να το κανεις παραπανω θεμα...ειναι γενικα ευπαθη αυτα τα προιοντα και πρεπει να δειξουμε και μεις λιγο ανοχη...οχι με το παραμικρο αμεσως καταγγελια.τωρα καλο θα ειναι πριν το δωσουμε στο παιδι μας να δοκιμαζουμε και εμεις γιατι τωρα με την ζεστη τα πραγματα δυσκολευουν.

και γιατί όχι κατευθείαν καταγγελία;είναι ή δεν είναι μέσα στο πλαίσιο της δουλειάς τους ο έλεγχος των προιόντων που διαθέτουν στην αγορά;και έστω δεν είχε ευθύνη η εταιρία,ο οδηγός αυτός που το παρέλαβε δεν είχε;

io6Qp3.png

g3BCp2.png

ειναι υποχρεωμενοι εκτος να παρεχουνε ποιοτητα και ασφαλεια...Ειχα παρει απο ενα μαγαζι ενα γιαουρτι να ταισω το παιδι κ μολις το ανοιξα,λεω δε κοιταω την ημερομηνια(ειμαι λιγο ψειρας...) κοιτω...ειχε 17 μερες ληγμενο:shock:.Παω στο καταστημα κ μου λενε οτι ειναι δικη μου η ευθυνη να προσεχω τις ημερομηνιες....:shock::shock::shock:

Ωραια τους λεω...εχω ενα παιδι 3 χρονων που ανοιγει μονο του το ψυγειο,επιστρεφω στο σπιτι δε κοιταω τις ημερομηνιες το βαζω ψυγειο,παει το παιδι ,το περνει το ρωει κ παθαινει κατι,ξερετε τι θα σας κανω,τους απαντω?:cool:θα ερθω επι τοπου κ θα σας καθαρισω ολους ενανα εναν με τη ιδια δικη μου ευθυνη....

Δεν ιδρωσε το αυτι τους...μου ειπανε να παρω ενα αλλο αλλα ητανε ολα ληγμενα:evil::evil::evil: κ δε το ειχανε παρει χαμπαρι τοσο καιρο...τρελλα!!!Ηθελα να τους καταγγειλω αλλα ημουνσε ξενη πολη,πηγα αυθημερον κ ειχα κ το μωρο,μες στη ταλαιπωρια αλλα δεν ασχοληθηκα.Αν ητανε στη πολη μου θα του ειχα σκισει.....

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

ειναι υποχρεωμενοι εκτος να παρεχουνε ποιοτητα και ασφαλεια...Ειχα παρει απο ενα μαγαζι ενα γιαουρτι να ταισω το παιδι κ μολις το ανοιξα,λεω δε κοιταω την ημερομηνια(ειμαι λιγο ψειρας...) κοιτω...ειχε 17 μερες ληγμενο:shock:.Παω στο καταστημα κ μου λενε οτι ειναι δικη μου η ευθυνη να προσεχω τις ημερομηνιες....:shock::shock::shock:

Ωραια τους λεω...εχω ενα παιδι 3 χρονων που ανοιγει μονο του το ψυγειο,επιστρεφω στο σπιτι δε κοιταω τις ημερομηνιες το βαζω ψυγειο,παει το παιδι ,το περνει το ρωει κ παθαινει κατι,ξερετε τι θα σας κανω,τους απαντω?:cool:θα ερθω επι τοπου κ θα σας καθαρισω ολους ενανα εναν με τη ιδια δικη μου ευθυνη....

Δεν ιδρωσε το αυτι τους...μου ειπανε να παρω ενα αλλο αλλα ητανε ολα ληγμενα:evil::evil::evil: κ δε το ειχανε παρει χαμπαρι τοσο καιρο...τρελλα!!!Ηθελα να τους καταγγειλω αλλα ημουνσε ξενη πολη,πηγα αυθημερον κ ειχα κ το μωρο,μες στη ταλαιπωρια αλλα δεν ασχοληθηκα.Αν ητανε στη πολη μου θα του ειχα σκισει.....

Λένα το ξέρεις οτι μπορούσες να τους πάρεις και τα σώβρακα; (που λέει ο λόγος!!!)η αδερφή μου δουλεύει σε σ/μ και τους τσακίζουν με τους ελέγχους,αν φώναζες εκείνη την ώρα Υγειονομικές υπηρεσίες θα ήταν σαν βρεγμένες γάτες....το λάθος που κάνουμε είναι εις βάρος όλων.

io6Qp3.png

g3BCp2.png

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΩ!

ειμαι υπερ της καταγγελιας μεσα σε λογικα πλαισια-και ναι ειμαστε και εμεις υπευθυνοι να βλεπουμε τα προιοντα που αγοραζουμε-ημερομηνια ληξεως και συσκευασια...οπως και εμεις ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ καμια φορα δεν το βλεπουμε και περνουμε ληγμενα προιοντα ετσι και αυτοι πολλες φορες δεν τα καταβαζουν απο τα ραφια.και οταν εχουν την καλη διαθεση να μου το αλλαξουν δεν βρισκω λογο να το κανω θεμα.τωρα αν γινετε συνεχεια με αλλο σκοπο-ναι και καταγγελια να κανεις και τα παντα.

οσο για το παιδακια που ανοιγουν το ψυγειο και δεν ρωτανε να τα μαθουμε να μην το κανουν.γιατι μπορει να φαει οτιδηποτε που μπορει να το πειραξει....απο καποιο φαρμακο μεχρι την μαγιονεζα που εχουμε μερες ανοιχτη

Διαφημίσεις

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΩ!

ειμαι υπερ της καταγγελιας μεσα σε λογικα πλαισια-και ναι ειμαστε και εμεις υπευθυνοι να βλεπουμε τα προιοντα που αγοραζουμε-ημερομηνια ληξεως και συσκευασια...οπως και εμεις ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ καμια φορα δεν το βλεπουμε και περνουμε ληγμενα προιοντα ετσι και αυτοι πολλες φορες δεν τα καταβαζουν απο τα ραφια.και οταν εχουν την καλη διαθεση να μου το αλλαξουν δεν βρισκω λογο να το κανω θεμα.τωρα αν γινετε συνεχεια με αλλο σκοπο-ναι και καταγγελια να κανεις και τα παντα.

οσο για το παιδακια που ανοιγουν το ψυγειο και δεν ρωτανε να τα μαθουμε να μην το κανουν.γιατι μπορει να φαει οτιδηποτε που μπορει να το πειραξει....απο καποιο φαρμακο μεχρι την μαγιονεζα που εχουμε μερες ανοιχτη

τί πάει να πεί "όταν έχουν την καλή διάθεση να μου το αλλάξουν" ;δηλαδή σου κάνουν και χάρη;

io6Qp3.png

g3BCp2.png

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΟΛΛΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ-ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΗ.

και αν ειναι να καταγγελουμε να το κανουμε με συνεση και οταν δεν μπορουμε να τα βρουμε με την εταιρια ή καταστηματαρχη στα πλαισια της λογικης και της ανθρωπιας-αυτα ειχα να πω!

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΟΛΛΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ-ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΗ.

και αν ειναι να καταγγελουμε να το κανουμε με συνεση και οταν δεν μπορουμε να τα βρουμε με την εταιρια ή καταστηματαρχη στα πλαισια της λογικης και της ανθρωπιας-αυτα ειχα να πω!

κολλάω σε λεπτομέρεια όταν κάποιος δεν κάνει σωστά τη δουλειά του;και ναι εχω καλή διάθεση και γενικώς δε μπορώ να πω οτι με το παραμικρό δημιουργώ καταστάσεις αλλά αυτό δεν είναι λεπτομέρεια.

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Από ληγμένα και σε εμένα άλλο τίποτε .. λες και τα τραβάω... σε σουπερ μαρκετ είχα βρει τυποποιημένο προϊόν ληγμένο τουλάχιστον 3 μήνες... μίλησα με υπευθύνους έδειξαν ενδιαφέρον δεν το προχώρησα το θέμα.. γιαούρτι πάνω που πήγα να το φάω είδα ότι είχε λήξει 2 εβδομάδες... στην γιορτή μου αγόρασα χυμό ληγμένο 5 ημέρες πάνω που το είχαα σερβίρει το πήρα πίσω :) αυτό που έχω να πω είναι ότι ΠΑΝΤΑ πρέπει να κοιτάμε την ημερομηνία λήξης γιατί ασχέτως εάν καταγγείλουμε κάποιον ή όχι εμείς θα υποστούμε τις συνέπειες ενός ληγμένου προιόντος.. συμφωνώ και επαυξάνω βέβαια ότι πρέπει οπωσδήποτε να καταγγέλουμε τέτοιου είδους θέματα μπας και συμμορφωθούν και κάνουν τους ελέγχους που είναι υποχρεωμένοι να κάνουν...

Επικοινώνησα με τον ΕΦΕΤ και μου είπαν ότι πρέπει να πάω το γιαουρτάκι και την απόδειξη αγοράς για να προχωρήσουν αυτοί πλέον δικαστικώς.

Διαφημίσεις