Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τεστ τροφικής δυσανεξίας

Recommended Posts

ακουω ακουω ακουω για αυτο το τεστ απο γνωστες κ φιλες οτι εχουν δει αποτελεσμα κ εχουν χασει κιλα χωρις διαιτα μονο κ μονο με το να αποφευγουν καποια φαγητα ή ακομα κ τον καφε...

Επειδη δεν ειμαι πολυ της διαιτας κ επειδη 1,60 με βαρος 65 κιλα θεωρειτε υπερβαρο ψαχνω ενα φυσικο τροπο να τα χασω...

εχω ηδη χασει 26 διοτι φροντισα στην εγκυομοσυνη μου να φορτωθω με 30!τωρα θελω να χασω συνολο 8 αλλα εχω κολλησει...

εχει κανει καμια το τεστ?θα παω στις 6 το απογευμα να το κανω...εχετε ακουσει τπτ?λενε να πληρωσω αδικα? :?

Διαφημίσεις

το έκανε μια γνωστή μου όταν μετά από 6 μήνες δίαιτας κόλλησε η ζυγαριά και δεν έλεγε να ξεκολλήσει με τίποτα, αν θυμάμαι καλά πλήρωσε 300 με 400 ευρώ και μετά που άλλξε λίγο τις τροφές τις με βάση αυτά που έλεγε το τεστ ξεκόλλησε η ζυγαριά,δεν ξέρω αν θα έχεις αποτελέσματα ή οχι απλά προσωπικά πιστεύω ότι όλα είναι θέμα μάσας , όσο τρως τόσο παχαίνεις, αν δεν τρως πολύ τότε σίγουρα θα χάσεις έστω και λίγο πιο αργά! εσύ για ποιο λόγο το κάνεις?συγχαρητήρια για τα 26 κιλά που ξεφορτώθηκες!!!είναι πραγματικά κατόρθωμα!!!!μπράβο!!!τα άλλα 8 ειλικρινά ακούγονται ψίχουλα μπροστά σε αυτά που έχασες!καλή συνέχεια

συγχαρητήρια για τα 26 κιλά που ξεφορτώθηκες!!!είναι πραγματικά κατόρθωμα!!!!μπράβο!!!τα άλλα 8 ειλικρινά ακούγονται ψίχουλα μπροστά σε αυτά που έχασες!καλή συνέχεια

Θα συμφωνήσω...

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

μολις εκανα το τεστ,ουσιαστηκα δε μου εκοψε πολλα φαγητα..παλι καλα...ξεκιναω απο αυριο κ βλεπουμε :D θα σας ενημερωνω καθε δευτερα : :P:P:P

Διαφημίσεις

Η δίαιτα που βασίζεται στο τεστ τροφικής δυσανεξίας είναι η τελευταία λέξη της μόδας. Μέσα της δεκαετίας του 90 παρουσιάστηκε ως ιδέα και στην Ελλάδα ήρθε πριν από λίγα χρόνια. Το τεστ γίνεται είτε αναίμακτα είτε με λήψη αίματος. Ανάλογα με το που θα απευθυνθείς πληρώνεις από 250 έως 700 ευρώ.

Το καλό που έχει αυτή η δίαιτα είναι πως όχι μόνο χάνεις κιλά αλλά βελτιώνονται και κάποια μικρά προβλήματα υγείας όπως καούρες στο στομάχι, διάρροιες, δυσκοιλιότητα, δερματικά προβλήματα. Επίσης η διατήρηση στο επιθυμητό βάρος γίνεται πολύ πιο εύκολα από άλλες δίαιτες. Το τεστ ενδείκνυται και για τις περιπτώσεις παιδικής παχυσαρκίας και εφόσον το παιδί έχει συμπληρώσει τα 8 του χρόνια (κάποιοι υποστηρίζουν τα 3).

Grow up and get a life!

• 3 months later...

Σκέφτομαι να κάνω το Τέστ Δυσανεξίας Τροφών, το έχει κάνει κάποια ή κάποιος απο εσάς. Θέλω να αδυνατίσω και δεν μπορώ με τίποτα, όσο δίαιτα κι αν κάνω δεν χάνω και σκέφτομαι να το δοκμάσω κι αυτό. Αν και είναι αρκετά ακριβό (γύρω στα 200 euro) τουλάχιστον θα δω σε ποιες τροφές είμαι δυσανεκτική ( έτσι λέγεται?) και θα τις περιορίσω έτσι ώστε να αδυνατίσω. Τί λέτε ?? ξέρετε τίποτα για το τέστ αυτό???

Καλημερα! Εγω το εκανα, γιατι ειχα προβληματα με φουσκωμα στην κοιλια κ πιστευα οτι καποια τροφη με πειραζε. Κανοντας το τεστ μου βρηκε διαφορες τροφες που υποτιθεται οτι δεν μεταβολιζε καλα ο οργανισμος μου. Αυτο υποτιθεται οτι μου προκαλουσε το φουσκωμα κ με παχαιναν. Περιοριζοντας αλλα κ κοβοντας αυτες τις τροφες θα επρεπε να δω αποτελεσμα, ......αλλα δεν ειδα!!!

Το καλο ειναι οτι το εκνα μεσω γνωστου κ δεν πληρωσα! Αλλιως θα τα εκλαιγα τα 200 ευρουλακια!!

Η εμπειρια μου αυτη ειναι. Μπορει καποιον αλλο να τον βοηθησε ή το σωμα μου να μην ανταποκριθηκε καλα. Εγω παντως λυση στο προβλημα μου δεν βρηκα!

Παρε κ αλλες γνωμες πριν προχωρησεις!

Ποτέ δεν μας δίνεται κάτι που δεν μπορούμε να αντέξουμε...

Διαφημίσεις

Τις περιορισα για 3 μηνες, αλλα επειδη δεν ειδα αποτελεσμα, ξαναμπηκα στην διατροφη που ειχα προηγουμενως. Οσο για το φουσκωμα, καποιες φορες ενιωθα σαν να με εχουν φουσκωσει με αερα κ ειχα πονο. Κοβοντας τις τροφες που βγηκα δυσανεκτικη δεν παρατηρησα να μειωνεται το φουσκωμα, ουτε να αδυνατιζω!! Καποιες φορες ετρωγα κ τροφες οπου φαινοταν να τις μεταβολιζει καλα ο οργανισμος μου κ να εχω παλι τα ιδια συμπτωματα.

Κοιτα 4-5 κιλα τα χανεις ωραιοτατα κ πολυ πιο αξιοπιστα με εναν διαιτολογο σε περιπου 1-2 μηνες. Οι διαιτολογοι παιρνουν περιπου 80-100 ευρω τον μηνα. Αρα αν ειχες σκοπο να δωσεις 200ευρω σε κατι που δεν αξζει, οικονομικα σου ερχεται μια ή αλλη. Δοκιμασε με καποιον διαιτολογο. Και σιγουρα αποτελεσματα θα εχεις και υποστηριξη και λιγοτερα λεφτα θα δωσεις :wink:

Διαφημίσεις

pitsirdeli εκανα κ γω το οτι τεστ.Αυτο που εκανα εγω δεν γινεται με εξεταση αιματος.Ειναι κατι σαν μεταλλικο στυλο κ σε "παταει" σε ενα σημειο στην παλαμη κ μεσω υπολογιστη βγανουν τα αποτελεσματα.Το εκανα σε διαιτολογο μαζι με τον αντρα μου.Δωσα με 300ευρουλακια με την μια(ακομα κλαιμε).Βεβαια χασαμε κιλα οσο καιρο ακολουθουσαμε την διατροφη που μας εδωσε αλλα γενικα εγω πιστευω οτι το τεστ ειναι λιγο μαπα.Γιατι οπως ειπε κ η φιλη mariadi,στα φαγητα που αισθανομαι φουσκωματα δεν ειμαι δυσανεκτικη.Θα με βρεις επισης συμφωνη με την mariadi,πηγαινε καλυτερα σε εναν διαιτολογο να σου δωσει διατροφη να δεις ασπρη μερα!!

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Αυτο που εκανα εγω δεν γινεται με εξεταση αιματος.Ειναι κατι σαν μεταλλικο στυλο κ σε "παταει" σε ενα σημειο στην παλαμη κ μεσω υπολογιστη βγανουν τα αποτελεσματα.

Αυτο εκανα κ εγω. Το αλλο με την εξεταση αιματος δεν το γνωριζω

Eπίσης θυμήθηκα οτι έιχε δείξει ο Ευαγγελάτος,αν δεν κάνω λάθος, το εν λόγω τέστ με το ίδιο μηχάνημα σε διαφορετικά κέντρα το ίδιο άτομο-ασθενής, έκανε το τέστ και έβγαλε διαφορετικά αποτελέσματα. Δεν μπορέι δηλαδή να είμαι δυσανεκτική στα α" τρόφιμα τώρα και σε μισή ώρα να έιμαι σε άλλα, έτσι δεν είναι?

Το αλλο με την εξεταση αιματος δεν το γνωριζω

Ειναι μια πολυ γνωστη διαιτολογος-διατροφολογος που χρησιμοποιει

αυτη την μεθοδο αλλα μου διαφευγει το ονομα της αυτη την στιγμη.

Αφου εκανα το τεστ κ μετα,το εψαξα μεσω ιντερτ σε διαφορα σαιτ που βρηκα

απο ξενα ινστιτουτα λεγανε οτι η μονη μεθοδος που αναγνωριζουν κ δεχονται ειναι αυτη που γινεται με εξεταση αιματος.Αυτο παντως δεν εχω σκοπο να το κανω,φτανουν τοσα λεφτα που εδωσα.

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Έχει πάει κανείς σε (ειδικό) αλλεργιολόγο σε δημόσιο νοσοκομείο;

Επίσης, νομίζω ότι, όταν ετοιμάζεσαι για δίαιτα, ενδείκνυται μια επίσκεψη σε ενδοκρινολόγο. Νομίζω ότι κάποιος θα γλυτώσει χρόνο και χρήμα ξεκινώντας από εκεί και σκεφτόμουν να κάνω το ίδιο κι εγώ ....

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

• 5 months later...

Το εκανα το καλοκαιρι, πληρωσα 180 ευρω και μου το εκανε η φαρμακοποιος-κανονικα απαγορευεται αλλα ειναι γνωστη μου η κοπελα. Στην αρχη το ακολουθησα... μετα οχι και τοσο, τωρα απλα προσπαθω να μαγειρευω χωρις αυτα που με πειραζουν.

Τι έγινε ρε κορίτσια? Ελένη? Είδες βελτίωση? Κι εγώ ενδιαφέρομαι, όπως επίσης το ψάχνω και για τη δίαιτα DNA.

• 11 months later...
  • 2 months later...

Να απαντήσω? Δεν ειμαι μανούλα όμως.

Το είχα κανει πριν από δύο χρόνια σε ενα γυμναστήριο που είχε και γραφείο διατροφολόγου-διαιτολόγου δεν θυμαμαι ακριβώς.

Μεγάλη μούφα το τεστ.

Μου έβγαλε δυσανεξία στον ανανα, στο λευκό κρασί, στο δεντρολίβανο και σε κατι αλλα που δεν θυμαμαι. Εγω κανενα προβλημα με ολα αυτά. πιο πολύ το έκανα για να διαπιστώσω την δυσανεξία μου στο γάλα. Το τεστ μου έβγαλε οτι δεν εχω δυσανεξία στο γάλα. Εγω οταν πιω φουσκώνω, και νιωθω σαν να εχω φαει πέτρες. Είχα δώσει και 130 ευρώ νομίζω.