Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Προ-καλοκαρινό σύνδρομο!

Recommended Posts

Καλημέρα σας!

Γιατί πάντα τέτοια εποχή με πιάνει η ανησυχία μου να συμαζέψω τον ασυμάζευτο, να σουλουπωθώ για να βγω στην παραλία μου λέτε?? :mad:

Το προηγούμενο καλοκαίρι σκέφτηκα: έχω γεννήσει πρόσφατα δικαιολογημένα απέχω από κάθε προσπάθεια επανένταξης στο πρόγραμμα "ΣΥΣΦΙΞΗ-ΚΥΤΑΡΙΤΙΔΑ"!

Έχοντας διανύσει όμως έναν χείμώνα και αφήνοντας πίσω πίσω την Δευτέρα (που πάντα ακύρωνα το ραντεβού μαζί της!) είπα να προλάβω έστω και έναν μήνα πριν φύγω για διακοπές να περιποιηθώ λίγο παραπάνω τον εαυτό μου!

Τώρα που ο μικρός μεγάλωσε και οι απαιτήσεις του "ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ" στην παραλία να προλάβετε τον Γιαννάκη - χωρίς να χοροπηδάνε και τα λιπάκια μαζί- μεγάλωσαν είπα να με ... βοηθήσεις λίγο(ναι ορθώς σκέφτηκες, ρίξε το πράμα πάνω μας τώρα!) και να μου προτείνεις ότι δοκιμασμένο σε αντικυταριδικό και συσφικτικό προϊόν υπάρχει! Τα άλλα διατροφή, νερό κλπ τα έκανα ανέκαθεν, δεν έχω παραπανίσια κιλά αλλά να μωρέ..μετά την γέννα..το κατιτοίς παραπανίσιο σε χαλαρωτικό θες? σε λιπάκι θες? το έχω :lol:

Φιλενάδες περιμένω..όχι πολλά...αλλά να....μερικά θαυματουργά δοκιμασμένα προϊόντα-με ημερομηνία λήξης έστω και (να υπολογίσω 2Ιουλίου, 3, 4, ...) 1 μηνός!

Φιλούρες!

5qfMp3.pngM5Bvp3.png

Διαφημίσεις

Δυστυχώς μία από τα ίδια μπορώ να σου πω!! πάντα λέω "φέτος θα οργανωθώ εγκαίρως..." αλλά πουουουουουουυο... αγγούρια!!

ποτέ δεν το κάνω!!

ούτε καν την υπόσχεση που μου είχα δώσει για προσωπική περιποίηση (μούρη, νύχια, μαλλία, κορμί...) κάθε Παρασκευή, δεν κατάφερα να κρατήσω!! Με το ζόρι 4 Παρασκευές έκανα μόνο μάσκα προσώπου και αυτό ήταν όλο! πάπαλα... ούτε κρέμα δεν βάζω!!!

Για δοκιμασμένα προϊόντα πάντως...από άλλες φυσικά!! που μου τα έχουν συστήσει αλλά δεν έχω αξιοθεί να αξιολογήσω... είναι η κρέμα κατά της κυτταρίτιδας της L'ymola (με εφαρμογή πρώι βράδυ βλέπεις ορατή διαφορά σε 1 μήνα...) και γενικώς ΟΛΑ τα προϊόντα της Sant'Angelica (με εφαρμογή περίπου στο δύμηνο!)...

αν ξεκινήσεις εσύ... δώσε και σε μένα κουράγιο!!! :lol::lol::lol::lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

xrysalis σίγουρα θα ξεκινήσω!

Εγώ είχα ακούσει και για της Lancome αλλά όταν πήγα σε ένα φαρμακείο που έχει μόνο "φυσικά" προϊόντα μου είπε ότι ναι μεν όλα αυτά είναι θαυματουργά αλλά από την άλλη να προσέχουμε και τί βάζουμε πάνω μας!

(Από θέμα ποιότητας και συστατικών)..και μου είχε προτείνει μία λασποθεραπεία που πασαλίβεις τα πόδια σου τυλίγεσαι σε μεβρανοειδή κατάσταση αλλά SOS μακριά από τον σύζυγο μην κολλήσει καμία τσούχτρα επειδή μιλάμε για..φύκια! Αυτή η ιδέα με δελέασε!Όχι η απομάκρυνση από τον κύρη του σπιτιού αλλά η αποτελεσματικότητα του προϊόντος που μου πε ότι το έχει δοκιμάσει.

:wink: Πρόκεται για τα φύκια Guam, αλλά δεν ξέρω..θέλω την γνώμη σας και για άλλα δοκιμασμένα γιατί και αυτοί να πουλήσουν θέλουν!

Είναι σαν να πας σε μεγάλη αλυσίδα καλυντικών όπου η πωλήτρια για όποιο προϊόν δείξεις επιθυμία θα σου πει τα καλύτερα..μα όλα τα δοκιμάζουν πια πάνω τους?δε νομίζω.. :wink:

5qfMp3.pngM5Bvp3.png

Είναι σαν να πας σε μεγάλη αλυσίδα καλυντικών όπου η πωλήτρια για όποιο προϊόν δείξεις επιθυμία θα σου πει τα καλύτερα..μα όλα τα δοκιμάζουν πια πάνω τους?δε νομίζω.. :wink:

δεν εχεις δει τις μουρες τους?? ολα τα δοκιμαζουν! τσιτα στο make up ειναι!

Μωρέ αυτό το είχε ξεκινήσει μια φίλη μου, γιατί γενικά λένε πως είναι ένα κι ένα για κυτταρίτιδα... αλλά δεν μπορώ να σου πω για την επιτυχία της μιας και από την γκαντεμιά της... για μιά φορά είχε αποφαασήσει να τα σκάσει για πάρτυ της... έδωσε κάπου στα 400 ευρώ προκαταβολή και τελικά μιά καλή πρώια έκλεισε το κέντρο και μην τον είδατε τον Παναή!!!! Έμεινε με τη γλύκα.....

Γενικά λέγεται όμως πως τα φύκια κάνουν σούπερ δουλειά και φυσικά έχεις πολύ καλύτερα αποτελέσματα όταν η προσπάθεια συνδιάζεται με μασάζ μιάς και το πρϊόν εισχωρεί βαθυά και με τη ζελατίνα δημιουργήται θερμότητα που βοηθά ακόμη περισσότερο στην απορρόφηση...

οπότε... αφού το έχεις πάρει απόφαση...

εγώ λέω ΌΡΜΑ!!!

μόνες μας δεν το αποφασίζουμε ή δεν το ακολουθούμε... αν τα σκάσουμε και είναι να μας περιποιηθούν άλλοι... είναι πολύ ποιό σίγουρο πως θα ολοκληρώσουμε τη προσπάθεια!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Μωρέ αυτό το είχε ξεκινήσει μια φίλη μου, γιατί γενικά λένε πως είναι ένα κι ένα για κυτταρίτιδα... αλλά δεν μπορώ να σου πω για την επιτυχία της μιας και από την γκαντεμιά της... για μιά φορά είχε αποφαασήσει να τα σκάσει για πάρτυ της... έδωσε κάπου στα 400 ευρώ προκαταβολή και τελικά μιά καλή πρώια έκλεισε το κέντρο και μην τον είδατε τον Παναή!!!! Έμεινε με τη γλύκα.....

Όχι καλέ!σιγά μην τα σκάσω..ποτέ δεν θα υπάρξει περίπτωση να πάω σε τέτοιο ινσιτούτο .. είπα απλώς να αγοράσω ένα προϊόν και να κάνω κάτι μόνη μου!

Καλά, ούτε πρόκεται να πάθω και υστερία για τέτοια θέματα..δεν αξίζέι ή μάλλον το αξίζουμε αλλά μέχρι ένα σημείο :lol:

5qfMp3.pngM5Bvp3.png

αγαπητη Αριστεα μπορω να πω οτι ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΠΛΗΡΩΣ!!!!

δεν θα μπορουσα να πω πιο τελεια αυτο που νιωθω.

πηρα λοιπον απο το φαρμακειο την αντικυταρριδικη κρεμα της Roc που συσσφιγγει,εξαφανιζει την κυταρριτιδα και χανεις εως 2,7εκ.

την εχω ξαναπαρει και κανει οντως δουλεια.μεσα σε ενα μηνα.

ελπιζω να βοηθησα.κι εδυ αν μαθεις κατι καλυτερο ενημερωσε κι εμας! :D

καλά κορίτσια περιττό να σας πω ότι από το πρωί που είμαι στην δουλειά με έχει πιάσει πλήρης τεμπελίαση και σερφάρω αντί να δουλεύω.. :cool:

Ευδοκία και εγώ στο παρελθόν την είχα πάρει αυτή, είχε κάνει δουλειά και είχα χάσει και πόντους αλλά δεν ήξερα αν έκανε δουλειά η Roc ή η γυμναστική..

Thanks όλες σας!

Σημειώνω κορίτσια..πείτε εσείς!

5qfMp3.pngM5Bvp3.png

Επίσης θαυματουργά κατά την δική μου εμπειρία:

1. Clarins - Total Body Lift....χρόνια τώρα!!!!!

2. Scrub στο μπάνιο με γαλλικό καφέ!

Και γίνεσαι....αλαβάστρινη! (...λέμε τώρα.... :lol::lol::lol::lol: )

2. Scrub στο μπάνιο με γαλλικό καφέ!

Και γίνεσαι....αλαβάστρινη! (...λέμε τώρα.... :lol::lol::lol::lol: )

Πλάκα με κάνεις?Καλό!!Γαλλικός ε? :shock: Πόσες φορές την εβδομάδα?

Και βρε κορίτσια..μια χαζή ερώτηση :roll:

Πώς βάζετε τα mages να φαίνονται κάτω από το profil σας να βάλω τον μικρό μου και πώς αυτό που γράφει πόσο μηνών είναι?

5qfMp3.pngM5Bvp3.png

Διαφημίσεις

Καλέ τι πλάκα?

Μυστικό που μου το είπε μακιγιέζ φιλη/γνωστή σε μεγάλο περιοδικό μόδας, ότι το κάνουν όλα τα μοντελα, πριν τα ντεφιλε, γιατί τα αποτελέσματα είναι άμεσα αλλά δεν κρατάνε....

Το δοκίμασα και δουλεύει....θα δεις βελτίωση (μικρή μεν, αλλά θα δεις)...

Καλέ τι πλάκα?

Μυστικό που μου το είπε μακιγιέζ φιλη/γνωστή σε μεγάλο περιοδικό μόδας, ότι το κάνουν όλα τα μοντελα, πριν τα ντεφιλε, γιατί τα αποτελέσματα είναι άμεσα αλλά δεν κρατάνε....

Το δοκίμασα και δουλεύει....θα δεις βελτίωση (μικρή μεν, αλλά θα δεις)...

και πώς το βάζω?η πρωτάρα..!εννοώ σε βεγμένο δέρμα παίρνω καφέ και κάνω μασάζ?όπως κάνουμε με τα peeling?

5qfMp3.pngM5Bvp3.png

Τί τέλειο αυτό με τον καφέ......... Δεν αντέχω τη μυρωδιά βέβαια του καφέ γενικά εγώ αλλά μπρος τα κάλη τι είναι ο πόνος!!! Θα πάω να πάρω γαλλικό και θα το δοκιμάσω

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

κοιτα τες!! κατευθειαν τρεχουν να πασαλειφτουν!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

εχει σημασια η μαρκα?? :shock::lol::lol::lol: ?

χωρις πλακα αν κρατουσε και δεν εφευγε κατευθειαν θα το εκανα σιγουρα!

αλλα τι να το κανεις?? τη μια χοντρη και ασχημη, την αλλη κουκλαρα??

θα μπερδευτει κ ο κοσμος! :lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΤΕΛΟΣ Είμαι 33 χρονών και ναι πλέον δεν έχω κυτταρίτιδα ( ορατή βέβαια, πρέπει να ζουλήξεις για να δεις ). Τη μεγάλη φρίκη την έπαθα στην εγκυμοσύνη που έκανα κυτταρίτιδα στις γάμπες, τρελάθηκα. :shock: Ρώτησα, το έψαξα και έμαθα. Δεν παίζει σχεδόν καθόλου ρόλο η κρέμα που θα χρησιμοποιήσετε αν και εγώ πήρα τη lipometric-Vichy, πρέπει να κάνετε με σωστό τρόπο το μασάζ. Για μηρούς-γλουτούς κάνουμε επάληψη και ενώνουμε τους αντίχειρες σαν πεταλούδα, πρώτα από την πάνω μεριά σπρώχνοντας το δέρμα με πίεση προς τα γόνατα, μετά ενώνουμε τις άκρες των δακτύλων από την κάτω μεριά του ποδιού και κάνουμε την ίδια κίνηση. Για να δουλέψουμε λίγο παραπάνω τα σημεία αυτά με την παλάμη κάνουμε μικρά κυκλάκια με φορά προς τα πάνω. Για κοιλιά και περιφέρεια, ξαπλώνουμε και ενώνουμε τους δύο δείκτες σαν να κοιτάμε τα νύχια μας και κάνουμε κυκλικές κινήσεις από αριστερά προς τα δεξιά σε όλη την κοιλιά. Για να ξυπνήσουμε τους μυς της κοιλιάς και να γίνει πιο επίπεδη, από το κέντρο της κοιλιάς γλιστράμε τα χέρια προς τα έξω σαν να στέλνουμε το δέρμα προς τα νεφρά. Δεν ξεχνάμε να πιέζουμε στα σημεία που βάζουμε κρέμα και κάνουμε τις ασκήσεις. :wink:

ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΤΕΛΟΣ Είμαι 33 χρονών και ναι πλέον δεν έχω κυτταρίτιδα ( ορατή βέβαια, πρέπει να ζουλήξεις για να δεις ). Τη μεγάλη φρίκη την έπαθα στην εγκυμοσύνη που έκανα κυτταρίτιδα στις γάμπες, τρελάθηκα. :shock: Ρώτησα, το έψαξα και έμαθα. Δεν παίζει σχεδόν καθόλου ρόλο η κρέμα που θα χρησιμοποιήσετε αν και εγώ πήρα τη lipometric-Vichy, πρέπει να κάνετε με σωστό τρόπο το μασάζ. Για μηρούς-γλουτούς κάνουμε επάληψη και ενώνουμε τους αντίχειρες σαν πεταλούδα, πρώτα από την πάνω μεριά σπρώχνοντας το δέρμα με πίεση προς τα γόνατα, μετά ενώνουμε τις άκρες των δακτύλων από την κάτω μεριά του ποδιού και κάνουμε την ίδια κίνηση. Για να δουλέψουμε λίγο παραπάνω τα σημεία αυτά με την παλάμη κάνουμε μικρά κυκλάκια με φορά προς τα πάνω. Για κοιλιά και περιφέρεια, ξαπλώνουμε και ενώνουμε τους δύο δείκτες σαν να κοιτάμε τα νύχια μας και κάνουμε κυκλικές κινήσεις από αριστερά προς τα δεξιά σε όλη την κοιλιά. Για να ξυπνήσουμε τους μυς της κοιλιάς και να γίνει πιο επίπεδη, από το κέντρο της κοιλιάς γλιστράμε τα χέρια προς τα έξω σαν να στέλνουμε το δέρμα προς τα νεφρά. Δεν ξεχνάμε να πιέζουμε στα σημεία που βάζουμε κρέμα και κάνουμε τις ασκήσεις. :wink:

Θα το δοκιμάσω (αν βρω χρόνο και δεν είμαι πτώμα).... Κι εγώ δεν έχω περιττά κιλα (1,67 ύψος και 56 κιλά είμαι όσα και πριν μείνω έγκυος) αλλά κυτταρίτιδα δυστυχώς έχω αρκετη :cry:

Πού ήσουνα καλή μου κοπέλα τόσο καιρό να μας βάλεις τα γυαλιά? :cool:

Πολύ καλή φάση μου ακούγεται το παραπάνω! Η αλήθεια είναι ότι στο παρελθόν(αλλά τότε δεν είχα κυτταρίτιδα) μου χε πει μία γνωστή ότι "σώθηκε" από την κυτταρίτιδα επειδή ο άντρας της την έβαζε κάτω και την μασαζούριαζε!Της εξαφανίστηκε!Μακάρι να πιάσει και σε μένα. :wink:

Εγώ χτες πήρα τελικά της Roc το τζέλ και άρχισα την επάλειψη. Από σήμερα λοιπόν θα εφαρμόσω την μέθοδό σου, καθώς κα τον γαλλικό της φιλενάδας erica και ελπίζω να δω κάποια άμεσα αποτελέσματα.

5qfMp3.pngM5Bvp3.png

Θα το δοκιμάσω (αν βρω χρόνο και δεν είμαι πτώμα).... Κι εγώ δεν έχω περιττά κιλα (1,67 ύψος και 56 κιλά είμαι όσα και πριν μείνω έγκυος) αλλά κυτταρίτιδα δυστυχώς έχω αρκετη :cry:

desdemona και εγώ σχετικά δεν είμαι παραπάνω απο τα κιλά μου(1,58 κοντούλα :lol: και 49 κιλά) αλλά αχ!αυτή η εγκυμοσύνη πέρα από το μικρό μου μανιταροπιτοκεφτεδοντουλουπάκι μου (στον γιόκα μου αναφέρομαι)μου άφησε κυτταρίτιδα για ενθύμιο!

Άντε να δούμε κορίτσια!!

5qfMp3.pngM5Bvp3.png

Πολύ καλή φάση μου ακούγεται το παραπάνω! Η αλήθεια είναι ότι στο παρελθόν(αλλά τότε δεν είχα κυτταρίτιδα) μου χε πει μία γνωστή ότι "σώθηκε" από την κυτταρίτιδα επειδή ο άντρας της την έβαζε κάτω και την μασαζούριαζε!Της εξαφανίστηκε!Μακάρι να πιάσει και σε μένα. :wink:

Ωράιο αυτό, μ' αρεσει :lol: Το θεμα ειναι ποτε θα βρουμε τον σύζυγο ξυπνιο να το εφαρμόσουμε :cool:

Πού ήσουνα καλή μου κοπέλα τόσο καιρό να μας βάλεις τα γυαλιά? :cool:

Εγώ χτες πήρα τελικά της Roc το τζέλ και άρχισα την επάλειψη. Από σήμερα λοιπόν θα εφαρμόσω την μέθοδό σου, καθώς κα τον γαλλικό της φιλενάδας erica και ελπίζω να δω κάποια άμεσα αποτελέσματα.

Της roc είναι η καλύτερη κρέμα γιατί βλέπεις γρήγορα αποτελέσματα αλλά της vichy κρατάνε περισσότερο καιρό. Καλή αρχή κοριτσάκι. :wink:

Τη μεγάλη φρίκη την έπαθα στην εγκυμοσύνη που έκανα κυτταρίτιδα στις γάμπες, τρελάθηκα. :shock:
Παρομοίως!!!

Λοιπόν θα τα δοκιμάσω όσα λές! γιατί μου τη σπάει να είμαι αδύνατη (ναι... τώρα πιά ήρθα στα φυσιολογικά μου!!!) και να έχω κυτταρίτιδα!

Αλήθεια... σε πόσο καιρό βλέπεις διαφορά;;; και να υποθέσω πως μιλάμε για καθημερινό μασάζ ε;;; :)

Αχ μ'αρέσει πολύ αυτό το τόπικ. Θα δοκιμάσω όλες τις συμβουλές των γκουρού και θα σας πω αποτελέσματα. Αυτό το δεν έχω κυτταρίτιδα με τσάκισε desdemona :D

Μα υπάρχουν τέτοιες μαμάδες;σνιφ :D