Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ;

Recommended Posts

ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

ΟΥΤΕ ΠΥΡΕΤΟΣ ΟΥΤΕ ΦΟΥΣΚΩΜΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΕΙΝΟ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΓΚΡΙΝΙΑ.

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΤΡΩΕΙ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 160ML ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ ΤΩΡΑ ΤΡΩΕΙ 70-80ML ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΡΙΝΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ 3 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ;

Διαφημίσεις

ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

ΟΥΤΕ ΠΥΡΕΤΟΣ ΟΥΤΕ ΦΟΥΣΚΩΜΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΕΙΝΟ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΓΚΡΙΝΙΑ.

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΤΡΩΕΙ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 160ML ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ ΤΩΡΑ ΤΡΩΕΙ 70-80ML ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΡΙΝΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ 3 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ;

ναι!!κι εμενα ετσι εκανε!!!Μην στεναχωριεσαι σε 2-3 μερες θα περασει! :D

βρε κοριτσια και εμενα τωρα 2-3 μερες ο δικος μου δεν τρωει πολυ :cry::cry: αντε να πιει 80-90 γρ.καθε 3 ωρες ανυσηχω!!!! :cry:

τωρα το εμβολιο το καναμε πριν μια εβδομαδα να φταιει αυτο?

βρε κοριτσια και εμενα τωρα 2-3 μερες ο δικος μου δεν τρωει πολυ :cry::cry: αντε να πιει 80-90 γρ.καθε 3 ωρες ανυσηχω!!!! :cry:

τωρα το εμβολιο το καναμε πριν μια εβδομαδα να φταιει αυτο?

Eνω πριν ποσο ετρωγε?Εμενα παντως,που της δινω μητρικο με μπουκαλι,κανει συνεχεια σκαμπανεβασματα στις ποσοτητες που τρωει,τον λογο δεν τον εχω καταλαβει... :?

λοιπον και εμενα το ιδιο αλλα της περισοτερες φορες μου τρωει 120γρ

και τωρα το εχει ελλατωσει γεννηθηκε μικρουλης 2280 και γι αυτο ανυσηχω :cry: στους 2 μηνες το βαρος του ηταν πολυ ικανοποιητικο 4800

για τον παιδιατρο τοσο κοπο εκανα συνεχεια με ενα μπουκαλι στο χερι και τωρα λεω να παει χαμενος!! :mad:

Διαφημίσεις

Κάθε παιδί είναι διαφορετικό, αλλά και η μικρή μου παιδεύεται μετά τα εμβόλια. Μέχρι και μια εβδομάδα έχει τύχει να είναι ανόρεχτη.

Νομίζω ότι το καλύτερο είναι να μιλησεις με τον παιδίατρό σου, αν και δε βλέπω λόγο ανυσηχίας, αλλά περισσότερο για να νιώθεις εσύ καλά.

Επίσης, αν διαβάσεις όλα τα θέματα με τα εμβόλια εδώ, θα διαπιστώσεις ότι η πλειοψηφία των παιδιών παρουσιάζουν μια αλλαγή στις συνήθειές τους για 2-3 μέρες το λιγότερο.

λοιπον πηρα τον παιδιατρο και μου ειπε οτι το εμβολιο επηρεαζει μονο 2-3 μερες μετα δεν υπαρχει περιπτωση να φταιει αυτο.

μαλλον λεει απο την ζεστη!! :)

λοιπον πηρα τον παιδιατρο και μου ειπε οτι το εμβολιο επηρεαζει μονο 2-3 μερες μετα δεν υπαρχει περιπτωση να φταιει αυτο.

Και το δικό μας το μωράκι όταν έκανε μια μεγάλη "κοιλιά" στο φαγητό και δεν έτρωγε όπως πριν, ήταν μετά το εμβόλιο. Τι να πω... σύμπτωση;

Πάντως κι εμένα η παιδίατρος μου είχε αποκλείσει να φταίει το εμβόλιο.

Διαφημίσεις

Και το δικό μας το μωράκι όταν έκανε μια μεγάλη "κοιλιά" στο φαγητό και δεν έτρωγε όπως πριν, ήταν μετά το εμβόλιο. Τι να πω... σύμπτωση;

Πάντως κι εμένα η παιδίατρος μου είχε αποκλείσει να φταίει το εμβόλιο.

Κορίτσια και ο δικός μου παιδίατρος είναι κάθετος ότι ουδεμία σχέση έχει το εμβόλιο με το αν τρώει ή όχι το παιδί και από τη δική μου εμπειρία με 3 παιδιά είμαι σίγουρη ότι έχει δίκιο.

Η ζέστη παίζει συχνά ρόλο, η οδοντοφυΐα και άλλοι παράγοντες... Όπως και εμείς δεν έχουμε την ίδια όρεξη κάθε μέρα, έτσι και τα παιδιά μας.

Πάντως δε νομίζω ότι πρέπει νά ανησυχούμε και τόσο σ΄αυτές τις περιπτώσεις. Άλλωστε -όπως αναγκάστηκε να μου πει ο παιδίατρός μου επειδή τον έπρηζα με τέτοια θέματα- απεργία πείνας κανένα παιδάκι δεν κάνει... :wink:

Απλώς δεν τρώνε πάντα όσο και όπως θέλουμε εμείς....

Ελίνα, μαμά του Θάνου-22/8/2003, της Εύας και της Χριστίνας (ομοζυγωτικά δίδυμα)-15/6/2006!

κοριτσια και εμενα ο γιατρος μου ξερετε τη μου απαντησε

εσας της μανουλες κανεις δεν μπορει να σας βρει αν τρωει το παιδι γιατι τρωει πολυ αν δεν τρωει γιατι δεν τρωει ετσι ειναι τα παιδια μην αγχωνεσαι.

και οντως εχει δικιο πριν δυο περιπου εβδομαδες ελεγα μα γιατι πινει καθε 2 ωρες γαλα :oops::oops::roll::roll::shock:

Εμεις παντως δεν ειχαμε καμια αντιδραση στα εμβολια κ πραγματι αποτι ξερω οτι ειναι να κανει το εμβολιο θα κρατησει 1-2 μερες το πολυ. Παντως κ εμεις εχουμε μειωσει πολυ το φαγητο. Κοψαμε τις φρουτοκρεμες, με το ζορι τρωμε το μισο φαγακι, μειωσαμε κ το γαλα..Πιστευω οτι φταιει η ζεστη, αλλα οπως κ να χει ειμαι σιγουρη οτι αν πεινασουν θα φανε. Οποτε μην αγχωνομαστε κ πολυ. Κ εμας εξαλλου δεν ειναι φασεις που μειωνεται η ορεξη μας κ αλλες που τρωμε σα ζωα?? Εγω τουλαχιστον προσπαθω να ειμαι χαλαρη μαμα κ οχι σαν αυτες σε κατι διαφημισεις που τρεχουν πισω απο τα μεγαλα πια παιδια τους στη θαλασσα για να ρωτησουν αν φαγανε..