Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΓΥΑΛΙ ΣΕ ΒΡΕΦΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ!!!!!

Recommended Posts

Είναι ΤΕΡΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοιτάξτε εδώ να δείτε τι τρώνε τα αγγελούδια μας....

ΕΦΕΤ: Βρέθηκε γυαλί σε παιδικό γιαούρτι

Καταγγελία για ύπαρξη ξένου σώματος (γυαλί) σε επιδόρπιο γιαουρτιού (ADVANCE με φρουτόκρεμα αχλάδι - βερίκοκο) της εταιρείας Δέλτα Τρόφιμα ΑΕ με ημερομηνία λήξης 29-05-2011 δέχθηκε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, διενεργήθηκαν έλεγχοι από ελεγκτές της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας του ΕΦΕΤ και πέραν του καταγγελόμενου, δεν διαπιστώθηκε άλλο περιστατικό.

Παράλληλα, η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής του ΕΦΕΤ διενήργησε έλεγχο στην εγκατάσταση παραγωγής της εταιρείας και από τους έως τώρα διενεργούμενους ελέγχους δεν διαπιστώθηκε κάτι σχετικό. Οι έλεγχοι συνεχίζονται.

Ο ΕΦΕΤ καλεί το καταναλωτικό κοινό που έχει στην κατοχή του το παραπάνω προϊόν, για προληπτικούς λόγους να μην το καταναλώνει.

Πηγή από http://www.ethnos.gr και http://www.tanea.gr

Διαφημίσεις

και να φανταστείς ότι το μπουμπούκι μου είχε φάει από την συγκεκριμένη παρτίδα....και τον πήγαινε η κοιλιά του για 2 μέρες!!!!!! Λέω... "μάλλον κρύωσε" αλλά τελικά κάτι "παίχτηκε"....γιατί δεν είχε άλλο σύμπτωμα και μόλις το διάβασα χτες κατάλαβα ΠΟΛΛΑ!!!!

Παίζουν με την υγεία των παιδιών μας οι ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ!!!!!

Εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να του ξαναδώσω τα συγκεκριμένα και γενικώς ΚΑΝΕΝΑ απο τα βρεφικά γιαούρτια.....θα του φτιάχνω κρεμούλες με το γάλα εβαπορέ που πίνει....

Διαφημίσεις

Αμα ξεραμε τι πραγματικα τρωμε ολοι μας....το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα ξανατρωγαμε ποτε!Θα χορταιναμε με τον αερα!!!

Κυριακη ξερεις τι ειναι τα parabens?Ειναι χημικες ουσιες που προκαλουν καρκινο...(παραβενες στα Ελληνικα).

Βρισκονται σε ολα τα καλλυντικα,σαπουνια,σαμπουαν,οδοντοκρεμες....ακομα και παιδικα καλλυντικα και σαμπουαν!

Περισσοτερο με ανυσηχει η εκθεση των παιδιων στις παραβενες απο το γιαουρτι!

Φαρμακα οπως ο σιδηρος σε υγρη μορφη εχουν επισης παραβενες.....!!

Τελικα απο οπου και να πιαστεις,ειναι μια βρωμικη ιστορια!

Τουλαχιστον αν μενεις Επαρχια....λιγο πολυ μπορεις να ελεγξεις τι καταναλωνει το παιδακι σου..!!!

Εχω γνωστή που δουλευε σε μεγαλη γαλακτοβιομηχανια, στη γραμμή παραγωγης παγωτού, γεμιζε τα χωνάκια. Καποια στιγμή κατι συνεβη με το μηχανημα και αρχισε να βγαζει παγωτο πιο γρήγορα, δεν προλαβαινε η κοπελα, χυθηκε το παγωτο κατω. Φωναζει την υπευθυνη, σταματανε τη μηχανη, πηγαινει διπλα της, μαζευει το παγωτο που ειχε χυθει στο πατωμα και το εριξε ξανα μεσα στους κάδους (οχι των σκουπιδιων, της παραγωγης!...)

Καλό, ε? :)

Τι ψάχνουμε τώρα....

EXXQp3.pngAIzKp2.png

παντάκριβο, πλαστικούρα, ξυνήθρα (αν το έχετε δοκιμάσει έχει απαίσια γεύση), τίγκα στο χημικό!!!!!!

προσθέσατε και το γυαλί........

ευχαριστώ, δεν το δίνω στα παιδιά μου, προτιμώ τον handmade τραχανά της μανούλας μου

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Διαφημίσεις

χμμμ.. λοιπον αν τοβλεπα καιγω σε κατι που ταιζα το παιδακι μου η κατι και για μενα δηλ.. θατα περνα κανονικα! ΑΛΛΑ.. οπως λεει και μια κοπελα αν κατσουμε και ψαξουμε τετοια θα τρωμε αερα στο τελος. (γιανα μη μιλησω ακομη και για τον αερα τι ριχνουν..)οποτε? λιγη προσοχη και σινεχιζουμε. δε νομιζω να θελει μια εταιρια χ να διαφημηστει ασχημα. ατυχηματα συμβαινουν..

προσωπικη αποψη ετσι?

1-2-3MPOMPIRES!!!

ατυχηματα συμβαινουν..

θα είχες την ίδια άποψη αν επεφτε σε εσενα το λαχειο με το συγκεκριμένο γιαουρτάκι και το μωρό έτρωγε το γυαλί???

ούτε να το σκεφτομαι δε θελω, ότι ναι, καποιο ατύχημα προφανως συνέβη στο εργοστάσιο κι αντί να πετάξουν την συγκεκριμένη παρτίδα, τη διέθεσαν στην αγορά... σε μωρά απευθύνονται τα προϊόντα!

απαράδεκτο, αν μη τι άλλο!!!

EXXQp3.pngAIzKp2.png

θα είχες την ίδια άποψη αν επεφτε σε εσενα το λαχειο με το συγκεκριμένο γιαουρτάκι και το μωρό έτρωγε το γυαλί???

ούτε να το σκεφτομαι δε θελω, ότι ναι, καποιο ατύχημα προφανως συνέβη στο εργοστάσιο κι αντί να πετάξουν την συγκεκριμένη παρτίδα, τη διέθεσαν στην αγορά... σε μωρά απευθύνονται τα προϊόντα!

απαράδεκτο, αν μη τι άλλο!!!

Με κάλυψες ΑΠΟΛΥΤΑ!!!

Αμα ξεραμε τι πραγματικα τρωμε ολοι μας....το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα ξανατρωγαμε ποτε!Θα χορταιναμε με τον αερα!!!

Κυριακη ξερεις τι ειναι τα parabens?Ειναι χημικες ουσιες που προκαλουν καρκινο...(παραβενες στα Ελληνικα).

Βρισκονται σε ολα τα καλλυντικα,σαπουνια,σαμπουαν,οδοντοκρεμες....ακομα και παιδικα καλλυντικα και σαμπουαν!

Περισσοτερο με ανυσηχει η εκθεση των παιδιων στις παραβενες απο το γιαουρτι!

Φαρμακα οπως ο σιδηρος σε υγρη μορφη εχουν επισης παραβενες.....!!

Τελικα απο οπου και να πιαστεις,ειναι μια βρωμικη ιστορια!

Τουλαχιστον αν μενεις Επαρχια....λιγο πολυ μπορεις να ελεγξεις τι καταναλωνει το παιδακι σου..!!!

Εννοείται ότι ξέρω τις παραβένες....και ΠΑΝΤΑ κοιτάζω τα συστατικά ή έστω αυτά που γράφουν χωρίς παραβένες ακόμα και για μένα πόσο μάλλον για τον μπουμπούκο μου....τώρα βέβαια θα μου πεις αν γράφουν αλήθεια ΟΛΟΙ αυτοί στα συστατικά???

Εμ....εδώ σε θέλω μάστορα....ΜΟΝΟ ο Θεός το ξέρει....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...