Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

«Κάντε ησυχία μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες»

Recommended Posts

ΔΕΙΤΕ: Γίναμε σύνθημα στα χείλη των Ισπανών διαδηλωτών

Με το σύνθημα «Κάντε ησυχία μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες», οι Ισπανοί συγκεντρωμένοι διαδηλωτές στη Μαδρίτη μας χλευάζουν για την απάθειά μας.

Ισπανοί «Αγανακτισμένοι», όπως έχει ονομαστεί το κίνημα της 15ης Μαΐου, παραμένουν εδώ και μέρες στην πλατεία Puerta del Sol της Μαδρίτης, αψηφώντας τις απαγορεύσεις των διαδηλώσεων.

Όπως λένε οι διοργανωτές, στις 28 του μήνα θα αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους. Έως τότε δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν και από τα μεγάφωνα φωνάζουν «Δεν αποχωρούμε» και «Δεν θα μας μετακινήσουν από την πλατεία del Sol».

http://www.newsbeast.gr/world/arthro/174439/kade-isuhia-min-xupnisoume-tous-ellines/

Δεν ξέρω αν έχει μπει πουθενά σε άλλο ποστ, αλλά νομίζω ότι τα "ρεζιλίκια" μας αξίζουν ένα πόστ από μόνα τους.

Αν και δεν είμαι υπέρ του ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ, αυτή τη φορά θα συμφωνήσω με τους Ισπανούς που μας κοροϊδευουν πλέον ανοιχτά για την απραξία μας.

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Διαφημίσεις

Πόσο λυπάμαι!!!

Νιώθω πως όταν οι κατακτητές μπουν στο σπίτι μας, εμείς θα πάμε στο εξοχικό και όταν έρθουν και στο εξοχικό, εμείς θα πάμε στο ξενοδοχείο μέχρι να φάμε όλα τα λεφτά που έχουμε μαζέψει και όταν μας τελειώσουν μάλλον θα προσπαθήσουμε να φύγουμε για το εξωτερικό και αν δεν τα καταφέρουμε, τότε θα φωνάξουμε δυνατά : Αϊ χάσου μυρμηγκάκι!!

Εχουν δικιο οι Ισπανοι. Χιλια δικια για την ακριβεια. Κ αν αυτη τη φορα ξυπνησει ο πατριωτισμος μας, πρεπει να στραφει εναντιον των εαυτων μας κ οχι αυτων που λενε την αληθεια.

"Ν'αγαπας την ευθυνη. Να λες, εγω μοναχος μου θα σωσω τον κοσμο. Αν χαθει, εγω θα φταιω." Ν.Καζαντζακης

Ο καθενας σε αυτη την ζωη,περνει οτι θελει!Εμεις οι Ελληνες ειμαστε βιοτσιζοι,θελουμε το χαλκα στην μυτη!

Καλα να παθουμε!Προσωπικα,εβλεπα το χαλι της Ελλαδας,χρονια πριν!Αλλα ενα χελιδονι δεν φερνει την Ανοιξη!

Καποια στιγμη θα ερθει και η Ανοιξη.....ελπιζω!!

καλά δε λένε;

αλλά κάτσε να εξαγγελθεί κμιά πορεία για να διώξουμε τους λαθρομετανάστες απ'τη χώρα κι εκεί Harlow περίμενε και θα γίνει το έλα να δεις.....για να δεις πόσο ζώα μας έχουν κάνει.....μας κατάντησαν να σκεφτόμαστε οτι αφού εγω είμαι εντάξει (και βολεμένος στην ήσυχη ζωή μου) τί με νοιάζει για τον διπλανό....

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Διαφημίσεις

Δίκιο έχουν, αλλά ας κοιτάξουν κι εκείνοι τη καμπούρα τους.

Στον ίδιο παρανομαστή είμαστε!

δεν είμαστε..αυτοί είναι στις πλατείες...προσπαθούν....κινούνται..κάτι κάνουν..

βεβαια, εδω που τα λεμε.... ειναι λιγο ακυρο να σε κραζει ο λαος που υποκλινεται στην αδερφη του κοκου...

Αφηστε ησυχους τους κουμπαρους... τουλαχιστον αυτοι αντιστεκονται...

"Ν'αγαπας την ευθυνη. Να λες, εγω μοναχος μου θα σωσω τον κοσμο. Αν χαθει, εγω θα φταιω." Ν.Καζαντζακης

Διαφημίσεις

δεν είμαστε..αυτοί είναι στις πλατείες...προσπαθούν....κινούνται..κάτι κάνουν..

Δε λέω.... ναι....

Αλλά τί θα καταφέρουν; Όσο και να κοπανιούνται, οι άνωθεν έχουν πάρει τις αποφάσεις τους....

iyuNp3.png4hNCp3.png

Δε λέω.... ναι....

Αλλά τί θα καταφέρουν; Όσο και να κοπανιούνται, οι άνωθεν έχουν πάρει τις αποφάσεις τους....

Με αυτή τη λογική επειδή οι άνωθεν έχουν πάρει τις αποφάσεις τους, θα'πρεπε να μην κάνουν τίποτε οι Ισπανοί (κι εμείς κατ'επέκταση).

Οι αποφάσεις και μάλιστα τόσο προκλητικές και άδικες παίνρονται και μετά ανατρέπονται (ελπίζω χωρίς αιματοχυσία).

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Με αυτή τη λογική επειδή οι άνωθεν έχουν πάρει τις αποφάσεις τους, θα'πρεπε να μην κάνουν τίποτε οι Ισπανοί (κι εμείς κατ'επέκταση).

Οι αποφάσεις και μάλιστα τόσο προκλητικές και άδικες παίνρονται και μετά ανατρέπονται (ελπίζω χωρίς αιματοχυσία).

Δε μιλάω για απραξία....

Αλλά όταν φτάνεις στο χείλος του γκρεμού, μπροστά σου απλώνεται μονόδρομος για τη ''σωτηρία''.

iyuNp3.png4hNCp3.png

Συγγνώμη αλλά θα εκφραστώ άσχημα.

Από πού κι ως που παράδειγμα οι αγωνιστές του κ.... -συγγνώμη- στρωματσάδας Ισπανοί;

Γιατί εγώ θυμάμαι να έχουν για καμιά 15αριά ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ χρόνια ποσοστά ανεργίας πάνω από 15%. Οι Ισπανοί είναι τόσο αγωνιστές ώστε θα ξαναψήφιζαν τον ανεκδιήγητο Αθνάρ αν εκείνος δεν έκανε την ανοησία να φορτώσει στην ΕΤΑ τις επιθέσεις στα τρένα. Και τελικά δεν τον ψήφισαν για να βγάλουν στην εξουσία το σημερινό "σοσιαλιστή" σάλιαγκα. Και τώρα θέλουν να αντισταθούν-άκουσον άκουσον-με σιέστα. Από πού κι ως πού λοιπόν υπόδειγμα;

iyuNp3.png4hNCp3.png

Συγγνώμη αλλά θα εκφραστώ άσχημα.

Από πού κι ως που παράδειγμα οι αγωνιστές του κ.... -συγγνώμη- στρωματσάδας Ισπανοί;

Γιατί εγώ θυμάμαι να έχουν για καμιά 15αριά ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ χρόνια ποσοστά ανεργίας πάνω από 15%. Οι Ισπανοί είναι τόσο αγωνιστές ώστε θα ξαναψήφιζαν τον ανεκδιήγητο Αθνάρ αν εκείνος δεν έκανε την ανοησία να φορτώσει στην ΕΤΑ τις επιθέσεις στα τρένα. Και τελικά δεν τον ψήφισαν για να βγάλουν στην εξουσία το σημερινό "σοσιαλιστή" σάλιαγκα. Και τώρα θέλουν να αντισταθούν-άκουσον άκουσον-με σιέστα. Από πού κι ως πού λοιπόν υπόδειγμα;

Μα και μεις όλο άχρηστους δεν ψηφίζαμε τόσα χρόνια?

"σοσιαλιστές" διέλυσαν κι έφαγαν (σε συνεργασία με τους ανεκδιήγητους με τους οποίους εναλλάσσονταν στην εξουσία όλα αυτάααααααααα τα χρόνια) και τους υπόλοιπους να χειροκροτούν να αρπάζουν κανένα κόκαλο και να συμφωνούν όλοι μαζί και να χτυπιούνται αναμεταξύ τους στην πλάτη όταν "πάλευαν" για τα δικά τους συμφέροντα...μη και χάσουν κανα αναδρομικό............

Μπράβο στους Ισπανούς που ΜΠΟΡΟΥΝ να διαμαρτύρονται και ντροπή μας που κοιμόμαστε...ΑΚΟΜΑ...........γιατί άμα ξυπνήσει το θηρίο..........................ΧΑ!

Διαφημίσεις

εμας μας ψεκαζουν εισπνεομενα λεξοτανιλ, κατσε να σου εξηγησω πως γινzzzzzzzzzzzzz...

Λιακοπουλος.....δεν εξηγειται διαφορετικα...

83hKp3.png

sesame γειά στο χέρι σου!

Εμείς ακόμη δεν έχουμε πάρει χαμπάρι τι γίνεται. Το ψωμί πχ θα φτάσει 2 ευρώ αλλά το θέμα μας είναι ο DSK και άλλα σκαμπριόζικα.

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

http://www.facebook.com/pages/%CE%91%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%A3%CF%84%CE%BF-%CE%A3%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1/210627972310743?sk=wall

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4632413

iReport —

Greeks are ready to rise tomorrow in all the major cities around Greece. The movement ''aganaktismenoi sto Syntagma'': Frustrated in Syntagma Square is based on the movement of the people in Spain. Media are trying to sabotage this effort and all the movement pages around Facebook are deleted suspiciously! But we will be there!

πηγή:http://ireport.cnn.com/docs/DOC-612296

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

gavrias σου πηρα τις πηγες σου και ανοιξα καινουριο θεμα..

μα καλα δεν εχει ακουστει τιποτααααααααααααααααααααα...........

για να πουνε μετα οτι δεν ειχε συμμετοχη..:evil::evil::evil::evil:

83hKp3.png

ας το προωθησουμε ολοι στις λιστες μας λοιπον........;)

paros καλα εκανες.

κ μπραβο στους ισπανους, εμενα δεν με ενδιαφερει τι εκαναν πριν με ενδιαφερει αυτο που κανουν τωρα κ αυτο που κανουν τωρα δεν εχει καμια σχεση μα καμια με την ελληνικη αποχαυνωση.

Και πολύ καλά έκανες paros :-))))

Το πολύ καλό είναι ότι φαίνεται να οργανώνεται σε πολλές πόλεις!!

Και συμφωνώ με Daf.

κλεμμενο απο το φεης

οταν ΕΜΕΙΣ λεγαμε 'παμε πλατεια', οι ισπανοι ακομα επλεναν πιατα στη βιλαριμπα και το βιλαμπαχο!!!!

που σημαινει οτι ανακαλυπταμε τον φραπε! ε, και;:P:p:p

Πόσο λυπάμαι!!!

Νιώθω πως όταν οι κατακτητές μπουν στο σπίτι μας, εμείς θα πάμε στο εξοχικό και όταν έρθουν και στο εξοχικό, εμείς θα πάμε στο ξενοδοχείο μέχρι να φάμε όλα τα λεφτά που έχουμε μαζέψει και όταν μας τελειώσουν μάλλον θα προσπαθήσουμε να φύγουμε για το εξωτερικό και αν δεν τα καταφέρουμε, τότε θα φωνάξουμε δυνατά : Αϊ χάσου μυρμηγκάκι!!

................................:cry:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!