Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ύπνος max 15 λεπτά

ΒΕΡΑ

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Η μπέμπα (2 μηνών τώρα) κοιμάται ελάχιστα μέσα στη μέρα. Κλείνει τα μάτια της ... κι εκεί που λες κοιμήθηκε ... τσουπ ... μετά από max 15λεπτά τα ανοίγει. Βέβαια σφίγγεται συνήθως όταν το κάνει αυτό. Αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι το βράδυ δεν κάνει τέτοια σφοξίματα τόσο συχνά ή και όταν κάνει δεν ξυπνάει. Είναι λογικό αυτό? Θα στρώσει? Μου μκάνει εντύπωση στην ηλικία της να μην κοιμάται 1-2 ώρες συνεχόμενες μέσα στη μέρα!

azHYp2.png

vwuep3.png

Διαφημίσεις

Αχχχ την πρωτη φορά που κατάφερε να κλείσει τα μάτια της 15 λεπτά κάναμε πάρτυ:!!!!Και μιλάμε για 3μηνων! Απλά δεν κοιμόταν!! Σιγά σιγά θα στρώσει μην ανησυχείς! Εϊναι μερικά μωρά που απλα δεν γουστάρουν τον υπνο!!! Δυστυχώς για εμάς τους γονείς....

Αχχχ την πρωτη φορά που κατάφερε να κλείσει τα μάτια της 15 λεπτά κάναμε πάρτυ:!!!!Και μιλάμε για 3μηνων! Απλά δεν κοιμόταν!! Σιγά σιγά θα στρώσει μην ανησυχείς! Εϊναι μερικά μωρά που απλα δεν γουστάρουν τον υπνο!!! Δυστυχώς για εμάς τους γονείς....

Εσάς έστρωσε? Κοιμόταν το βράδυ? Γιατί εμένα αυτό μόνο μέσα στη μέρα το κάνει. Τώρα πόσο κοιμάται?

azHYp2.png

vwuep3.png

Οχι ούτε το βράδυ κοιμόταν (εκτος αν το 11.30-4 είναι ύπνος...)

Τώρα κοιμάται μετά το πρωινο για κανενα μισάωρο με 1 ωρα max....μετά το μεσημεριανό 1.5-2 ωρες και το βράδυ 7-7 το πρωί...είναι ο παράδεισος.....Βεβαια τίποτα δεν είναι στάνταρ, αλλά συνήθως αυτό το πρόγραμμα ακολουθει.

Διαφημίσεις

Οχι ούτε το βράδυ κοιμόταν (εκτος αν το 11.30-4 είναι ύπνος...)

Τώρα κοιμάται μετά το πρωινο για κανενα μισάωρο με 1 ωρα max....μετά το μεσημεριανό 1.5-2 ωρες και το βράδυ 7-7 το πρωί...είναι ο παράδεισος.....Βεβαια τίποτα δεν είναι στάνταρ, αλλά συνήθως αυτό το πρόγραμμα ακολουθει.

Τωρα είναι τέλεια!!!!!!!! Αχ .... μακάρι να είναι κι εμένα έτσι μεγαλώνοντας!!!

azHYp2.png

vwuep3.png

Τωρα είναι τέλεια!!!!!!!! Αχ .... μακάρι να είναι κι εμένα έτσι μεγαλώνοντας!!!
ΦANTAZOMAI NΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ.ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 7,5ΜΗΝΩΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ,ΑΝ ΚΑΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΠΤΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ(21:30-00:30,01:00-05:00,05:30-08:00).ΣΚΕΨΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ!ΤΥΧΕΡΕΣ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ1ΤΟ ΒΡΑΔΙΝΟ ΞΕΝΥΧΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!!

ημασταν ακριβώς στο ίδιο μοτίβο. μετα το 3μηνο εκανε πρόγραμμα μεσα στη μέρα. βεβαίως ξυπνούσε και το βράδυ. κανε υπομονή θα φτιάξει κάποια στιγμή το δικό του πρόγραμμα.

M6bap3.png

cik1p3.png

ο μικρος δεν κοιμοταν με τιποτα duracel σας λεω αφου ολοι απορουσαν τωρα πια τουλαχιστον κοιμαται μια ωρα το μεσημερι και 8 -9 το βραδυ.

l86Tp3.png d6AUp3.png

Διαφημίσεις

ο μικρος δεν κοιμοταν με τιποτα duracel σας λεω αφου ολοι απορουσαν τωρα πια τουλαχιστον κοιμαται μια ωρα το μεσημερι και 8 -9 το βραδυ.

8 το βράδυ με 9 το πρωί???

azHYp2.png

vwuep3.png

περιπου σε ποιον μηνα εστρωσε τον νυχτερινο υπνο το μωρακι σσας???

εμεις εκει που ξυπνουσαμε 2-3-4 φορες μεσα στο βραδυ τωρα ξυπναμεκαθε ωρα στην καλυτερη τον περιπτωσεων!! εχει ενα μηνα ειμαι σαν ζομπι,

Η Ζωηρούλα μου μας άλλαξε την ζωή!!!!

Εμάς πάντως την ημέρα μπορεί να μην κοιμάται αλλά το βράδυ χτες κοιμήθηκε 12-7!!!

ποσο σε ζηλευω!!!!!

Η Ζωηρούλα μου μας άλλαξε την ζωή!!!!

Αχ!! Λοιπόν:D!!

Εμένα μέχρι 3 μηνών κοιμόταν από 1-2 μισάωρα μέσα στη μέρα και μάλιστα με τα χίλια ζόρια!! Υπήρξαν 2 ή 3 σπάνιες στιγμές που κοιμήθηκε 3 μισάωρα!!!

Το βράδυ όταν ξυπνούσε θεωρουσε πρέπον να είναι ξύπνιος για ένα 3ωρο τουλάχιστον και φυσικά γκρινιάζοντας ασταμάτητα!! Από 3-4 μηνών κάπως έφτιαξε και κάναμε το σταυρό μας!! Από 4 μηνών άρχισε η γκρίνια για τα δόντια , 5 μηνών πρωτοβγάλαμε!

Από 6 μηνών άρχισε να κοιμάται 2 ώρες τη μέρα περίπου και να μη μένει 3ωρο ξύπνιος το βράδυ, αλλά 2ωρο:)!(είναι πρόοδος όπως και να το κάνουμε!!)

Ξαφνικά από 8 μηνών κοιμόταν σερί 11-10:shock::shock:!! Ε και εκεί που χαρήκαμε(μπαίνει στο 10ο σε 4 μέρες), τώρα ξαναείναι το βράδυ ένα 2ωράκι περίπου ξύπνιος!! Βέβαια, πάει για το 9ο δόντι τώρα και είναι φυσιολογικό να είναι ανήσυχα τα μωράκια!

Θα στρώσουν όμως , πού θα πάνε?? Είναι να το ΄χει και το παιδί και να μην είναι οπαδός του υπνου!! Υπομονή σε όλες μας, την υγειά τους να 'χουν όλα τα παιδάκια!!!

Co8Lp3.png

QkL2p3.png

Διαφημίσεις

Eνα εχω να πω....ΜΥΘΟΣ! Το οτι τα μωρα κοιμουνται πολλες ωρες....Απλα καποια...κοιμουνται αλλα οχι τα περισσοτερα!!!Λαγοκοιμουνται...:lol:

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Eνα εχω να πω....ΜΥΘΟΣ! Το οτι τα μωρα κοιμουνται πολλες ωρες....Απλα καποια...κοιμουνται αλλα οχι τα περισσοτερα!!!Λαγοκοιμουνται...:lol:

εμλενα ρε γμτ έχει ΓΟΠ και νομίζω ξυπνάει από αυτό ενώ το βράδυ που δεν τρώει πολύ δεν ξυπνάει! Υποθέτω δλδ τι να πω ...

azHYp2.png

vwuep3.png

εμλενα ρε γμτ έχει ΓΟΠ και νομίζω ξυπνάει από αυτό ενώ το βράδυ που δεν τρώει πολύ δεν ξυπνάει! Υποθέτω δλδ τι να πω ...

Κι εμενα ειχε κοριτσι κ κολικους κι απο ολα...αλλα τωρα ειναι 9,5 κ εξακολουθει να ξυπναει ανα μισαωρο λες κι εχει ξυπνητηρι:lol:.Πριτο να σου πω πως εχω γονατισει γιατι 9 μηνες τωρα δε κοιμαμαι πανω απο 6 ωρες το πολυ,το 24ωρο κ δενε χω κανεναν,απο πεθερα,μανα κ.λ.π. ουτε ως λεχωνα ειχα.Ολα περαστηκα ειναι ομως να κοιταμε τα παιδακια μας κ να λεμε Δοξα το Θεο που ειναι γερα και δυνατα...

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Δεν αντέχω άλλο! Θα την πνίξω!!! Δε μπορεί να κοιμηθεί μόνη της, δεν παίρνει πιπίλα για να κοιμηθεί και όταν καταφέρεις να την κοιμήσεις μετά από 10 λεπτά ξυπνάει. Αποτέλεσμα είναι πτώμα και μέσα στη γκρίνια!!! Πέστε μου ότι περνέι αυτό κάποια στιγμή!!!!

azHYp2.png

vwuep3.png

Περνάει βρε συ, απλά όσο αγχώνεσαι τόσο μεταδίδεις το άγχος σου στο μπεμπέ.

Πιο άυπνο παιδί από το δικό μου δεν υπήρχε. Ούτε μέρα, ούτε νύχτα!! Τρελλάθηκα τον πρώτο καιρό. Σιγά - σιγά έστρωσε αλλά και πάλι τώρα που πλησιάζει τα 3 κάποτε έχουμε ξεσπάσματα αυπνίας. Απλά τώρα κάνω και λίγο την πάπια όταν αντιληφθώ ότι δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να γυρνάμε πέρα δώθε άγρια μεσάνυχτα.

Δεν αντέχω άλλο! Θα την πνίξω!!! Δε μπορεί να κοιμηθεί μόνη της, δεν παίρνει πιπίλα για να κοιμηθεί και όταν καταφέρεις να την κοιμήσεις μετά από 10 λεπτά ξυπνάει. Αποτέλεσμα είναι πτώμα και μέσα στη γκρίνια!!! Πέστε μου ότι περνέι αυτό κάποια στιγμή!!!!

Περνάει....Σίγουρο αυτό.

Ο γιος μου ως νεογέννητος και μέχρι 40 ημερών μετά από κάθε θηλασμό κοιμόταν 2 ώρες περίπου. Χαρά εγώ.....Μετά και μέχρι 4,5 μηνών κοιμόταν μέσα στην ημέρα ΤΟ ΠΟΛΥ 3 εικοσάλεπτα. Μέχρι να τον κοιμίσω, ξύπναγε (και δεν ήθελε και πιπίλα ο σκ...λης). Και η γκρίνια σύννεφο βέβαια, αφού δεν ξεκουραζόταν. Και τα δικά μου νεύρα κρόσσια. Ξαφνικά έστρωσε και κοιμόταν το πρωί καμιά ωρίτσα και το μεσημέρι ένα 2ωρο, με μικρές εξαιρέσεις κάποιες μέρες που κοιμόταν μόνο μεσημέρι καμιά ώρα και τέλος. Βέβαια, από μωρό κοιμόταν το βράδυ κατά τις 9-9:30 (μετά τον 1ο μήνα αυτό..πριν χτυπάγαμε 3,4,5 το πρωί....γερμανικά νούμερα), ξύπναγε για γάλα 1 φορά και ξανακοιμόταν μέχρι το πρωί.

Σημειώνω ότι δεν είναι και από τα εύκολα παιδιά και ειδικά αν του λείπει ύπνος.....δεν παλεύεται.

KjMfp2.png

Together we stand, divided we fall

Ολα περαστηκα ειναι ομως να κοιταμε τα παιδακια μας κ να λεμε Δοξα το Θεο που ειναι γερα και δυνατα...

καλά τα λες, αλλά αμα είναι να πάμε εμείς στο νοσοκομείο ή στο τρελλάδικο....δε θα είναι καλά και αυτά :P:p:p

Υπομονή και σε σένα κούκλα, θα στρώσει. Εδώ έστρωσε ο δικός μου ο ταρζάν, τί στο καλό???

KjMfp2.png

Together we stand, divided we fall

Κάποια στιγμή θα περάσει!! Και μένα ήταν όλη μέρα μέσα στη γκρίνια από την αυπνία και όλο άκουγα για μωρά που χτυπόυσαν ατελείωτες ώρες ύπνου!! Θα διορθωθεί όσο μεγαλώνει!! Κάνε υπομονή!! Γαι να σου δώσω θάρρος και μένα έπιασε την πιπίλα 5 μηνών και τότε κάτι έγινε:-D!! Βέβαια , εγώ έχω ένα, εσύ έχεις 2 παιδάκια! Μόνο υπομονή!! Αυτή είναι η σωτήρια λέξη για πολλές καταστάσεις!!!

Co8Lp3.png

QkL2p3.png

Κάποια στιγμή θα περάσει!! Και μένα ήταν όλη μέρα μέσα στη γκρίνια από την αυπνία και όλο άκουγα για μωρά που χτυπόυσαν ατελείωτες ώρες ύπνου!! Θα διορθωθεί όσο μεγαλώνει!! Κάνε υπομονή!! Γαι να σου δώσω θάρρος και μένα έπιασε την πιπίλα 5 μηνών και τότε κάτι έγινε:-D!! Βέβαια , εγώ έχω ένα, εσύ έχεις 2 παιδάκια! Μόνο υπομονή!! Αυτή είναι η σωτήρια λέξη για πολλές καταστάσεις!!!

Ελπίζω να διορθωθεί!! Εμένα πιπίλα τη θέλει αλλά δε μπορει να την κρατήσει όλο της πέφτει! Και το βλέπω το δαχτυλάκι σιγά σιγά να το βάζει ... και φοβάμαι ότι θα ανακαλύψει τον αντίχειρα πριν κρατήσει την πιπίλα!!!

Οσο για τα 2 παιδάκια είναι μια αλήθεια ότι είναι δύσκολα. Με ένα κάτι γίνεται. Με 2 όταν ειδικά το μεγάλο είναι ζωηρό και ζηλεύει δύσκολα. Άσε που η μεγάλη μου που κοιμόταν πολύ καλά μικρή τώρα κοιμάται λίγο και 6:30 η ώρα είναι στο πόδι ανεξαρτήτως τι μέρα είναι ή τι ώρα έχει κοιμηθεί. Στρατός κανονικά!!!!

azHYp2.png

vwuep3.png