Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αυτοάνοσο - Γνωρίζετε κάποιον ρευματολόγο Θεσσαλονικη?

Recommended Posts

Γνωριζετε κάποιον καλό ρευματολόγο στη Θεσσαλονίκη??? Ανακλύθφηκε τυχαία αυτοάνοσο νόσημα σε εξετάσεις που μου έδωσε πνευμονολόγος. Θα πάω στον γιατρό που μου πρότεινε ο πνευμονολόγος μου αλλά θα ήθελα και μία δευτερη γνώμη.

Στη ζωή, το θέμα δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο.

Robert Louis Stevenson

Διαφημίσεις

• 1 year later...

Κορίτσια θα ήθελα και εγώ πληροφορίες για ρευματολόγο στη Θεσσαλονίκη που να ασχολείτε περισσότερο με την πάθηση σε σχέση με την εγκυμοσύνη. Με παρακολουθούν αυτη τη στιγμή σε δημόσιο νοσοκομείο, άλλα δεν δίνουν και πολύ σημασία! Ειδικά στο θέμα εγκυμοσύνη που με απασχολεί.... λίγο "φλου" τα βλεπω τα πράγματα. Χρειάζομαι ένα γιατρό που να παρακολουθεί τετοια περιστατικά, να έχει μια παραπάνω εμπειρία. Όλοι οι ρευματολόγοι γνωρίζουν, αλλα χρειαζομαι κάποιον με εμπειρία στο θέμα! Υπάρχει??? Ευχαριστώ.

• 9 months later...

Διαφημίσεις

Καθ. Λουκάς Σέττας (είναι και στο ΑΧΕΠΑ)

ο κος Σεττας ειναι κορυφη. επισης και ο κος Βουνοτρυπιδης.

Που παιρνω τηλ για να κλεισω ραντεβου μαζι τους?? Ιδιωτευουν ή ειναι μονο στο ΑΧΕΠΑ ? Εχετε προσωπικη εμπειρια??? Συγγνωμη για τα απανωτα ερωτηματα αλλα θα θελα καποιον που να μπορω να κλεισω αντεβου σχετικα γρηγορα . Πηρα εχθες το απογευμα σε ρευματολογο κ μου εκλεισε μετα απο 10+ μερες . Κ η αιματολογος μου ειπε να παω οσο το δυνατον πιο γρηγορα σε ρευματολογο κ να της πω τι μου ειπε για να δουμε τι αλλη θεραπεια θα χρειαστω πριν αρχισω τις προσπαθειες για νινι....

64Bcp3.png

για τον σεττα δεν ξερω.

ο βουνοτρυπιδης εινα ιεξωτερικος γιατρος αλλά δεχεται και μεσω ικα

2310268082 ειναι του ιατρειου του

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

Διαφημίσεις

• 1 year later...

τηλ κυρίου Σεττα 2310268666

μπακατσελου 3 είναι ο καλύτερος ως άνθρωπος και ως επιστήμονας έχω προσωπική άποψη .ακολούθησα όλα αυτά που μου είπε και τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα ρευματοειδούς αρθρίτιδας

• 2 years later...

Καλησπέρα σας κορίτσια, πρόσφατα μου έγινε διάγνωση ρευματολογικού νοσήματος και θα ήθελα μια δεύτερη γνώμη από σωστό επιστήμονα. Εσείς ποιον θα προτείνατε; είναι σοβαρό θέμα...

Αν εχεις πρόσβαση στο Ναυτικο Νοσοκομείο λέγεται Κατσιφής - με μεγάλη αναμονή για εξέταση 4-5 μήνες- αλλιως ιδιωτικά στο ιατρείο του στην Ευελπίδων. Αν θες να μιλήσουμε με PM να βρω να σου στείλω στοιχεια του.