jtse Posted May 29, 2008 Share Posted May 29, 2008 Κορίτσια καλημέρα, Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μία ανησυχία μου. Πριν 2 εβδομάδες κάναμε τις πρώτες προσπάθειες με τον άντρα μου για ένα δεύτερο παιδί (το πρώτο είναι 5 ετών). Εδώ και δύο μέρες έχω πονόδοντο (από ένα δόντι που είναι προβληματικό αλλά ο οδοντίατρος είναι αποφασισμένος να το κρατήσουμε όσο μπορούμε). Στην αρχή δεν πήρα παυσίπονο γιατί ο πόνος ήταν υποφερτός αλλά από εχθές το βράδυ δεν τον αντέχω. Έτσι τα ξημερώματα πήρα ένα depon.΄ Ξέρεις καμιά σας αν σε περίπτωση που είμαι σε αρχή εγκυμοσύνης αυτό είναι απαγορευτικό?? Ντρέπομαι να πάρω τον γιατρό και να τον ρωτήσω. Φιλάκια Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lilly Posted May 29, 2008 Share Posted May 29, 2008 Ο γιατρός μου μού είπε πως επιτρέπεται το depon. Επίσης αν χρειαστεί να πας οδοντίατρο, μπορείς να κάνεις παυσίπονη ένεση. Ρώτα και το γιατρό σου για να είσαι 100% σίγουρη-και ήρεμη! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vann Posted May 29, 2008 Share Posted May 29, 2008 οταν ειχα αρρωστησει με ιωση μου ειχε πει καθε 4ωρες να περνω ντεπον,οποτε φανταζομαι οτι επιτρεπεται,να σου πω κατι ομως πρεπει να νιωθεις ανετα με τον γιατρο σου κ να τον περνεις να τον ρωτας το οτιδηποτε,εγω στην θεση σου θα τον επερνα κ θα του ελεγα οτι εχουμε αρχισει με τον αντρα μου να κανουμε ελευθερα, υπαρχει προβλημα να παρω καποιο φαρμακο εαν τυχον εχω μεινει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vazelaki Posted May 29, 2008 Share Posted May 29, 2008 το depon ξερω οτι δεν απογορευεται λες και πινεις και συνεχεια;Αρα μην ανησυχείς Quote Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jtse Posted May 29, 2008 Author Share Posted May 29, 2008 Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση. Αν ο πόνος επιμείνει θα πάρω και τον γιατρό μου. Φιλάκια Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerakina Posted May 29, 2008 Share Posted May 29, 2008 Καλό θα ήταν να του τηλεφωνείς πριν παρεις οτιδήποτε. όσο για το depon εεε ένα χαπάκι δεν πειράζει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts