Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ 22 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

Recommended Posts

καλημέρα μανούλες. εχει κανει καμια β΄επιπεδο στο Ιασω με τον κο Θεοδωρόπουλο?εχω ραντεβού μαζί του, και δεν τον ξερω καθόλου.επίσης το κοστος της εξέτασεις με ενδιαφέρει.

Ειμαι στην 22η εβδομάδα και εδω και λίγες μέρες νοιωθω το μωρακι μου.εχω τρομερό αγχος με την εξεταση αυτή. Εχω παρει και 6 κιλάκια, δυσκολευομαι πολυ να κοινηθω το δράδυ, τα νευρα μου ειναι χάλια...κατα τα αλλα ολα καλα. περιμένω απαντησούλες :?:

s-age.png[/img]Z7Txp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα, σμαρα. το γιατρο αυτο δεν τον ξερω αλλα σου γραφω να σου πω οτι την εκανα πριν μια εβδομαδα την εξεταση και πληρωσα 150 ευρω. κι εγω 22 εβδομαδων ειμαι.

slHcp2.png lnj3p2.png

καλημερα!θα μας φαει το αγχος τελικα...και το πραγματικο αγχος ερχεται μαλλον με του γενναμε...μια χαρα ειναι τα μικρουλια μας μεσα στις κοιλιτσες τους τωρα!

σμαρα κι εγω 150 πληρωσα πριν 10 μερες περιπου,το γιατρο δυστυχως δεν το ξερω.

σου ευχομαι ολα να πανε και με το καλο το μωρακι σου!

tt1108c2.aspx

• 2 weeks later...
καλημέρα μανούλες. εχει κανει καμια β΄επιπεδο στο Ιασω με τον κο Θεοδωρόπουλο?εχω ραντεβού μαζί του, και δεν τον ξερω καθόλου.επίσης το κοστος της εξέτασεις με ενδιαφέρει.

Ειμαι στην 22η εβδομάδα και εδω και λίγες μέρες νοιωθω το μωρακι μου.εχω τρομερό αγχος με την εξεταση αυτή. Εχω παρει και 6 κιλάκια, δυσκολευομαι πολυ να κοινηθω το δράδυ, τα νευρα μου ειναι χάλια...κατα τα αλλα ολα καλα. περιμένω απαντησούλες :?:

kalispera!!exo kanei k ego tin eksetasi b epipedou an k oxi sto iaso.ego plirosa 120 euro k i eksetasi diarkise peripou 2 ores mias k den kathotan i beba mou!!tora vriskomai stin 23 vdomada :lol: na exeis kala apotelesmata :-P

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...
  • 5 months later...
Κορίτσια εγω εχω σε 2 μερες το Σαββατο στο ιασω με την Φωκιαλάκη.Την ξερει κανεις????

και εγώ το σάββατο έχω ραντεβού. Στο Ρέα. Καλά αποτελέσματα να έχουμε αμφότερες!!!

utpHp2.png

Εγώ την άλλη Πέμπτη στο Ρέα, ξέρω είναι 120 ευρω.

Να ρωτήσω βρε κοριτσια και κατι άσχετο, γιατί το 2ο 3μηνο είναι μέχρι τις 24 εβδομάδες; Το λογικό δεν θα ήταν να ειναι και ο 6ος μήνας μέσα;

Με αυτόν τον υπολογισμό, το τελευταίο είναι τετράμηνο και όχι τρίμηνο. Επειδή το βλέπω στον τίτλο της κατηγορίας (Β τρίμηνο)γι'αυτο ρωτάω.

OmKAp2.png

tt13621d.aspx

silent κι εμενα μου κανει αυτο εντυπωση.. μηπως εχουν κανει λαθος?

καλη τυχη με β' επιπεδου οσες εχουν.. εγω την εκανα χθες , ολα καλα και ηρεμησα λιγο. Βεβαια η αγωνια οπως λετε δεν φευγει ποτε! Μονο οταν γεννησουμε και μετα θα εχουμε αλλες...!! φιλια

cf7op3.png

wQtYp3.png

Διαφημίσεις