Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΓΙΑΤΡΟΣ Κ.ΣΙΣΚΟΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΤΣΗΣ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

γνωριζεται κοριτσια πληροφοριες για αυτους τους γιατρους..???ο σισκος ειναι στα ιλισια και ο χαλατσης στο πειραια..οποια μπορει και ξερει ας με βοηθησει..!!!

Ο Σισκος είναι γυναικολόγος και ο Χαλάτσης είναι πράγματι ακτινολόγος (εκτός αν υπάρχει συνωνυμία...)

Διαφημίσεις

Ξέρω ότι ο Σίσκος-αν μιλάμε για τον ίδιο- είναι στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα όπου ασχολείται και με τις εξωσωματικές εκεί. Μέχρι στιγμής όμως δεν έχω ακόμη ολοκληρωμένη άποψη γιατί τον γνώρισα μόνο μια φορά. Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις γι'αυτόν και σε τι φάση βρίσκεσαι; Είσαι έγκυος και ψάχνεις γιατρό;

Ξέρω ότι ο Σίσκος-αν μιλάμε για τον ίδιο- είναι στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα όπου ασχολείται και με τις εξωσωματικές εκεί. Μέχρι στιγμής όμως δεν έχω ακόμη ολοκληρωμένη άποψη γιατί τον γνώρισα μόνο μια φορά. Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις γι'αυτόν και σε τι φάση βρίσκεσαι; Είσαι έγκυος και ψάχνεις γιατρό;

καλησπερα!δεν ειμαι εγκυος..αλλα μετα απο μια αποτυχημενη εγκυμοσυνη ψαχνω ενα καλο γιατρο κ επειδη μου ειπαν να τον επισκεφτω ζηταω γνωμες!γνωριζω οτι ειναι στο αλεξανδρας αλλα δε ξερω τι ανθρωπος ειναι...

Δεν ξέρω αυτούς τους γυναικολόγους.Ο γιατρός μου όμως είναι απίστευτος άνθρωπος και φοβερός σε αυτά τα θέματα.Δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει κάποιος άλλος ή αν θες μόνο αυτός τους δυο.Λέγεται Αντώνης Μαραγκουδάκης και θα βρεις όλα τα στοιχεία του στο διαδίκτυο(είναι Μασσαλίας στο Κολωνάκι)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...