Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Θα τρελαθώ! Μας κλέβει η νταντά μπροστά στα μάτια μας.

Recommended Posts

Έχω 2 εβδομάδες που έχω χάσει τον ύπνο μου....

Έχανα συνέχεια κοσμήματα, μια φορά την κάρτα αναλήψεών μου που την ακύρωσα επιτόπου και το πορτοφόλι μου, ενώ ήμουν βέβαιη ότι ήταν μέσα στην τσάντα μου. Μια μέρα ξαφνικά χάσαμε και το λάπτοπ.

Φεύγοντας για τις διακοπές του Πάσχα ανακάλυψα ότι είχαν ανοίξει το χρηματοκιβώτιο και είχαν πάρει τις λίρες που μας χρύσωσαν τα μωρά οι παπούδες, τους σταυρούς της βάπτισης, ένα ρολόι γκούτσι(του αρραβώνα μου) και άλλα κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Το σπίτι δεν έχει παραβιαστεί ποτέ. Το μόνο άτομο που μπαίνει είναι η νταντά.

Δεν ήθελα να το πιστέψω ότι ο άνθρωπος που εμπιστέυομαι τα παιδιά μου και που της δίνω να φάει να φέρεται έτσι.

Άρχισα να αναρρωτιέμαι...μέχρι σήμερα.

Έκλεψε το πορτοφόλι μπροστά στα μάτια μου. Κοίμιζα το ένα μωρό και βγήκα να πάρω μωρομάντηλα γιατί χέστηκε, για καλή μου τύχη. Την είδα να βουτάει το πορτοφόλι και να το κρύβει αδέξια κάτω από τα μπουφάν.

Κοιτάω προς την ανοιχτή τσάντα μου και λέω μα καλά πού είναι πάλι το πορτοφόλι μου και εκείνη δίνει την τσάντα της, Να κοίτα δεν το έχω εγώ :shock:. Λέω δεν είπα ότι το έχεις εσύ.

Σε παρακαλώ της λέω αλλάζεις τον μικρό γιατί θέλω να πάω τουαλέτα;

Πάει και βλέπω το πορτοφόλι κρυμένο κάτω από τα μπουφάν. Το παίρνω, το κρύβω και βάζω σημάδια πάνω στα μπουφάν, φερμουαρ διπλωμένα και άλλα τέτοια.

Πάω μετά μέσα και της λέω φύγε θα τους κοιμίσω εγώ. Το βρήκες λέει το πορτοφόλι. Μπαααα θα ψάξω μετά. Αφού έφυγε πάω και βλέπω τα μπουφάν ανάκατα.

Έχω τρελαθεί. Πώς θα αποκαλύψω ότι με κλέβει. Μου είπαν μόνο επαυτοφόρο. Και πώς θα την κάνω να μου τα δώσει πίσω;

Σκέφτομαι και καλά που δεν μου πήρε και κανένα μωρό. Ούτε να το σκέφτομαι....

Δεν τη διώχνω ακόμα για να δω τί θα κάνω.

Έχετε καμιά ιδέα; Κανένας με αστυνομικό δαιμόνιο;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 105
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε φροσω τι να σου πω!

εχω μεινει με το στομα να χασκει! κοιτα παντα ειχα το νου μου σε κατι τετοια, αλλα η νταντα? κ την εχεις τοσο καιρο.

κ να κανεις τι?! σημερα εγινε?! μπορει κ να το καταλαβε κ να μην ξαναρθει.

με αποτυπωματα ισως?!

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Δηλαδή αντέχεις στη σκέψη να τη βάλεις ξανά στο σπίτι σου μετά απ' όλα αυτά? Αν όντως έχει τόσο θράσος, ποιός σου λέει ότι δε θα τολμήσει να σας κάνει κακό, τώρα μάλιστα που κατάλαβε ότι την αντιλήφθηκες?

Βάλε κάμερες... (κρυφά)

ή Πές της ότι θα βάλεις κάμερες για να σταματήσει....

Η΄ είναι κλεπτομανής άρρωστη ή τρελά επικίνδυνη.

Πόσο καιρό της έχεις?

95Jqp2.png

Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!!!

Διαφημίσεις

:shock::shock::shock::shock:

μα γιατι δεν την διωχνεις επιτοπου???? ειδικα τωρα που καταλαβε πως την πηρες χαμπαρι θα σκεφτεται να κανει καμια γερη επιδρομη και να σηκωθει να φυγει!!!!διωξτην οσο προλαβαινεις , πριν σας παρει κ αλλα!!!

Δεν την έδιωξα επιτόπου καταρχήν γιατί δεν κατάλαβε ότι την κατάλαβα.

Τη Δευτέρα θα της πω ότι το βρήκα το πορτοφόλι στο πάτωμα. Θα νομίζει ότι της έπεσε. Κατά δεύτερο γιατί θέλω να πάρω πίσω ότι μου πήρε.

Θέλω λίγο να το σκεφτώ. Έχετε κάποια ιδέα;

Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει μόνη της. Έχω αγγαρέψει τους γονείς μου να είναι εδώ όσες μερες ακόμα θα έρχεται.

Κάμερες δεν θέλει ο άνδρας μου να βάλουμε γιατί λέει αν τη δει να πειράζει και κανένα παιδί θα την σκοτώσει επιτόπου και θα μπούμε και φυλακή.

Εξάλλου το ξέρουμε ότι είναι εκείνη. Τί κάνουμε είναι το θέμα.

Αν την έδιωχνα απλά χάρη θα της έκανα. Θέλω να ΠΛΗΡΩΣΕΙ καταλαβαίνετε;

Την έχω σχεδόν ένα χρόνο και τη θεωρούσα πολύ έμπιστη.

Προσοχή κορίτσια όσες έχετε νταντάδες. Προσοχή.

Για μένα νταντάδες τέλος.

Δεν την έδιωξα επιτόπου καταρχήν γιατί δεν κατάλαβε ότι την κατάλαβα.

Τη Δευτέρα θα της πω ότι το βρήκα το πορτοφόλι στο πάτωμα. Θα νομίζει ότι της έπεσε. Κατά δεύτερο γιατί θέλω να πάρω πίσω ότι μου πήρε.

Θέλω λίγο να το σκεφτώ. Έχετε κάποια ιδέα;

Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει μόνη της. Έχω αγγαρέψει τους γονείς μου να είναι εδώ όσες μερες ακόμα θα έρχεται.

Κάμερες δεν θέλει ο άνδρας μου να βάλουμε γιατί λέει αν τη δει να πειράζει και κανένα παιδί θα την σκοτώσει επιτόπου και θα μπούμε και φυλακή.

Εξάλλου το ξέρουμε ότι είναι εκείνη. Τί κάνουμε είναι το θέμα.

Αν την έδιωχνα απλά χάρη θα της έκανα. Θέλω να ΠΛΗΡΩΣΕΙ καταλαβαίνετε;

Την έχω σχεδόν ένα χρόνο και τη θεωρούσα πολύ έμπιστη.

Προσοχή κορίτσια όσες έχετε νταντάδες. Προσοχή.

Για μένα νταντάδες τέλος.

Βρε ουστ......στα τσακιδια να παει .....

εγω δεν θα ηθελα τπτ πισω ,μονο να παρει δρομο απο τα παιδια μου.:evil:

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Σκεφτηκα.....

μπορεις να αφησεις χρηματα αφου τα εχεις πρωτα βγαλει φωτοτυπια ετσι ωστε να φαινονται τα νουμερα τους......

Πρεπει ομως να ξερεις ποτε θα στα παρει ετσι ωστε να τα βρεις πανω της και μετα να τις δειξεις τις φωτο και να τις πεις οτι αν δεν σου επιστρεψει τα κλεμμενα θα την πας στην αστυνομια.

Να εχεις και μαρτυρες μαζι σου την ωρα εκεινη

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

Βρε ουστ......στα τσακιδια να παει .....

εγω δεν θα ηθελα τπτ πισω ,μονο να παρει δρομο απο τα παιδια μου.:evil:

Σου λέω χάρη θα της κάνω να τη διώξω.

Θα πάρω πίσω ότι μου ανήκει.

Μου έρχεται να την πλακώσω στο ξύλο. Πώς κρατιέμαι....

Τα παιδιά δεν θα τα ξαναγγίξει. Μόνο δουλειές θα την βάλω να κάνει, που δεν κάνει. Για λίγες μέρες. Καλά και εννοείται πώς δεν θα την πληρώσω.

Δεν ξέρεις πώς αισθάνομαι....πολύ ηλίθια μα πολύ....

Σκεφτηκα.....

μπορεις να αφησεις χρηματα αφου τα εχεις πρωτα βγαλει φωτοτυπια ετσι ωστε να φαινονται τα νουμερα τους......

Πρεπει ομως να ξερεις ποτε θα στα παρει ετσι ωστε να τα βρεις πανω της και μετα να τις δειξεις τις φωτο και να τις πεις οτι αν δεν σου επιστρεψει τα κλεμμενα θα την πας στην αστυνομια.

Να εχεις και μαρτυρες μαζι σου την ωρα εκεινη

μμμμμ το έχουμε σκεφτεί αλλά δεν αποδεικνύει ότι πήρε και τα υπόλοιπα.

Το πρόβλημα είναι ότι θα μου πουν γιατί ήταν στο σπίτι σου; Με ποια ιδιότητα.

Σκατοκατάσταση.....μην πληρώσω τα μαλλιοκέφαλά μου μετά.

Συγνώμη για ποιον ακριβώς λόγο δεν έχεις καλέσει ακόμα αστυνομία είπαμε?

δευτερον, κάμερες δεν στέκουν σε κανένα δικαστήριο

Μόνο με την αστυνομία βγάζεις άκρη.

Τώρα αν δε σε νοιάζουν καθόλου τα ήδη κλεμένα, τι να σου πω, διώξτη...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Διαφημίσεις

Ωραια....να μην μπορεις να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελέφαντας....

Θα ρωτησω τον αντρα μου το βραδυ για καμμια ιδεα.

Σκ@τοκατάσταση....

Ναι ρε γαμ.... μου έρχεται να βρίζω μέχρι αύριο :evil:.

Για ρώτα κι εκείνον.

Ο νόμος είναι για τους κλέφτες. Άει στο καλό πια.

Συγνώμη για ποιον ακριβώς λόγο δεν έχεις καλέσει ακόμα αστυνομία είπαμε?

δευτερον, κάμερες δεν στέκουν σε κανένα δικαστήριο

Μόνο με την αστυνομία βγάζεις άκρη.

Τώρα αν δε σε νοιάζουν καθόλου τα ήδη κλεμένα, τι να σου πω, διώξτη...

Γιατί η κλοπή μόνο επαυτοφόρω θεωρείται κλοπή.

Γιατί αν δεν βρεθεί κάτι πάνω της τότε θα μου κάνει μήνυση για ψυχική οδύνη και για ΙΚΑ ίσως.

Αν διάβασες εννοείται με ενδιαφέρουν τα κλεμένα. Αλλιώς γιατί να την κρατάω;

στη θέση σου θα συμβουλευόμουν ένα καλό δικηγόρο...αλλά νομίζω πρέπει να κάνετε γρήγορες κινησεις να τελειώνει το θέμα για το καλό όλων σας, να ηρεμήσετε και να δικαιωθείτε.

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

στη θέση σου θα συμβουλευόμουν ένα καλό δικηγόρο...αλλά νομίζω πρέπει να κάνετε γρήγορες κινησεις να τελειώνει το θέμα για το καλό όλων σας, να ηρεμήσετε και να δικαιωθείτε.

Αυτό ακριβώς είναι το θέμα.

Εντωμεταξύ έχει αγοράσει 2 πανάκριβα κινητά τηλέφωνα και όσο σκέφτομαι ότι είναι από τα λεφτά μου κι εγώ είμαι με μια μπακατέλα.....:evil::twisted:

Σου λεω απο πείρα οτι δεν πρόκειτε να πάρεις πίσω τίποτα απ'όσα σου πήρε.

Δεν τα κρατάνε ποτέ ,τα "σπρώχνουν" αμέσως.Οπότε μπορείς να θεωρήσεις οτι σου πήρε χαμένο.

Επίσης , γνωμη μου είναι οτι δεν βγάζεις άκρη ακομα και να αποδείξεις οτι σου τα πήρε.Δηλαδή τι θα γίνει...θα στα πληρώσει?Δεν υπάρχει περίπτωση.

Στην καλύτερη περιπτωση και μετά από τρεξίματα σε δικαστήρια να περάσει κανενα 2μηνο μέσα- που και αυτό δύσκολο το βλέπω.

Γνωμη μου είναι να την διώξεις άμεσα, μην σας βρει κανένα μεγαλύτερο κακό, γιατί την βλέπω θρασύτατη και σίγουρα εχει και άλλους πίσω της!

QqmLp3.png

Λυπαμαι πολυ για αυτο που σου συνεβει.

Σκεφτηκα οτι εαν ειναι να κανεις κατι,πρεπει να το κανεις την επομενη φορα που θα ερθει,αλλιως μπορει το κολπο με το πορτοφολι στο πατωμα να μην πιασει,να καταλαβει οτι την καταλαβες και να σου βουτηξει οτι αλλο της γυαλισει και μην την ειδατε.

Θα προτεινα να κανετε μια προσπαθεια με τις καμερες,δεν βλεπω αλλη λυση η την επομενη φορα να την παρακολουθειτε,και αν δειτε οτι βουτηξε κατι,να πατε σε αλλο δωματιο,να παρετε την αστυνομια,να μην καταλαβει οτι ηρθαν,μεχρι να ανοιξετε την πορτα,να ειναι μεσα,απομονωμενη με το παιδακι σας,μακρια απο το μπουφαν της και να την ψαξουν οι αστυνομικοι.

Απο'κει και περα,για τα υπολοιπα,θα ψαξουν στο σπιτι της οι ιδιοι και αν δεν τα εχει πουλησει,θα τα παρετε.

Καπως ετσι το σκεφτηκα.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Σου λεω απο πείρα οτι δεν πρόκειτε να πάρεις πίσω τίποτα απ'όσα σου πήρε.

Δεν τα κρατάνε ποτέ ,τα "σπρώχνουν" αμέσως.Οπότε μπορείς να θεωρήσεις οτι σου πήρε χαμένο.

Επίσης , γνωμη μου είναι οτι δεν βγάζεις άκρη ακομα και να αποδείξεις οτι σου τα πήρε.Δηλαδή τι θα γίνει...θα στα πληρώσει?Δεν υπάρχει περίπτωση.

Στην καλύτερη περιπτωση και μετά από τρεξίματα σε δικαστήρια να περάσει κανενα 2μηνο μέσα- που και αυτό δύσκολο το βλέπω.

Γνωμη μου είναι να την διώξεις άμεσα, μην σας βρει κανένα μεγαλύτερο κακό, γιατί την βλέπω θρασύτατη και σίγουρα εχει και άλλους πίσω της!

:shock::shock::shock::shock::shock: λες; Δεν το είχα σκεφτεί.

Μου έρχεται να την πλακώσω στο ξύλο, δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε πώ αισθάνομαι...

Και τα υλικά στα κομμάτια. Όσο σκέφτομαι ότι την είχα μόνη της με τα παιδιά. Μήπως μου τα πείραξε; Μου τα χτύπησε;

Θα σκάσω...αλήθεια σας λέω.

Λυπαμαι πολυ για αυτο που σου συνεβει.

Σκεφτηκα οτι εαν ειναι να κανεις κατι,πρεπει να το κανεις την επομενη φορα που θα ερθει,αλλιως μπορει το κολπο με το πορτοφολι στο πατωμα να μην πιασει,να καταλαβει οτι την καταλαβες και να σου βουτηξει οτι αλλο της γυαλισει και μην την ειδατε.

Θα προτεινα να κανετε μια προσπαθεια με τις καμερες,δεν βλεπω αλλη λυση η την επομενη φορα να την παρακολουθειτε,και αν δειτε οτι βουτηξε κατι,να πατε σε αλλο δωματιο,να παρετε την αστυνομια,να μην καταλαβει οτι ηρθαν,μεχρι να ανοιξετε την πορτα,να ειναι μεσα,απομονωμενη με το παιδακι σας,μακρια απο το μπουφαν της και να την ψαξουν οι αστυνομικοι.

Απο'κει και περα,για τα υπολοιπα,θα ψαξουν στο σπιτι της οι ιδιοι και αν δεν τα εχει πουλησει,θα τα παρετε.

Καπως ετσι το σκεφτηκα.

Για να ψάξουν το σπίτι τους θέλουν ένταλμα που το βγάζει ο εισαγγελέας.

Μέχρι τότε αυτή μπορεί ή η ίδια ή άλλος να τα κρύψει και να μην βρουν τίποτα, ή να τα έχει ήδη διώξει.

Το πρόβλημα είναι και τί θα πω στην αστυνομία. Έχω νταντά χωρίς ένσημα;

Θα μου κάνει μετά μήνυση εκείνη.

Γκρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Όσο δε πας στην αστυνομία, τόσο το χειρότερο λεω εγώ... Ποτέ δεν ξέρεις κατ αρχην με ποιους δουλεύει...

Έχω συγγενείς αστυνομικούς και φίλους και μου είπαν ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Τους λόγους τους έχω γράψει αναλυτικά στα προηγούμενα ποστ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...