Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

κ. Κάτια Σοφιανού-Κατσούλη

little

Recommended Posts

Θέλω να αλλάξω παιδίατρο και σκέφτομαι να πάω στην κ. Κάτια Σοφιανού. Έχει πάει κανείς; Μείνατε ευχαριστημένοι; Με ενδιαφέρουν τα κλασσικά:) Δηλαδή να είναι έμπειρη, να απαντά στα τηλ.να μου μιλάει για το παιδί μου και να μου απαντά κάθε απορία που έχω η που ξέρει ότι θα έχω καί να νοιώθω ότι μου απαντα κάποιος που ξέρει και εμπιστεύομαι.

Διαφημίσεις

Η κ. Σοφιανού έχει αναλάβει την κόρη μου. Δεν την γνωρίζω πολύ καιρό γιατί το μωρό είναι μόλις 1 μηνός αλλά προς το παρόν μόνο θετικά μπορώ να πω. Και μας άλλος μας τη σύστησε. Είναι και σύμβουλος θηλασμού εκτός από παιδίατρος, που είναι πολύ σημαντικό σε περίπτωση που θηλάζεις. Σημειωτέον, είναι διαθέσιμη να σου μιλήσει στο τηλέφωνο για ο ποιοδήποτε πρόβλημα ανά πάσα στιγμή. Τουλάχιστον σε μένα, όποτε έχει τύχει να της τηλεφωνήσω για κάποια ερώτημα ή πρόβλημα, πάντα απαντάει, είναι πάντα ευγενική και αφιερώνει χρόνο.

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Little, επικοινώνησα με τη γραμματέα της κας Σοφιανού για ραντεβού και μου είπε ότι είναι σε άδεια λοχείας μέχρι την 1η Ιουλίου. Με παρέπεμψε στο κινητό της αλλά ακόμα δεν τη βρήκα. Εσύ πώς έκλεισες ραντεβού;Την είδες τελικά;

Ναι την είδα. Εγω έτυχε όταν πήρα να είναι η ίδια εκει οπότε και έκλεισα το ραντεβού. Δοκίμασε Δευτέρα Τετάρτη παρασκευή 6 και μετα. Αλλιώς στο κινητο της.

Little, σε ευχαριστώ πολύ!Τελικά τη βρήκα στο κινητό της πολύ εύκολα, αλλά θα τα πούμε από Ιούλιο, αφού γεννήσει κι εκείνη. Ποιες ήταν οι εντυπώσεις σου; Στο τηλ. μου φάνηκε συμπαθέστατη!!!

Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη είναι ευγενική καλή με το μωρό φοβερά ενημερωμένη και το ιατρείο της εντυπωσιακό:) ως τώρα δεν έχω κανένα παράπονο. Α και ξέχασα να σου πω ότι ενώ δεν ήμουν καν πελατισσα την πήρα στο κινητο με πήρε πίσω και με εξυπηρέτησε χωρίς να έχει καμία υποχρέωση.

Και εμένα στο τηλ. μου φάνηκε πραγματικά ευγενέστατη, με πήρε εκείνη πίσω, μιλήσαμε αρκετή ώρα και επειδή όταν θα επιστρέψει στο ιατρείο της εγώ θα είμαι στην 35η εβδομάδα (εκτός απροόπτου...) μου πρότεινε για να μη με ταλαιπωρήσει και να έρθει εκείνη στο σπίτι...Εγώ περιμένω διδυμάκια και θέλω και τη βοήθειά της ως συμβούλου θηλασμού! Έχω πολύ θετικό προαίσθημα για εκείνη!! Να τολμήσω να ρωτήσω πόσα σου πήρε ή θα μας κόψει η λογοκρισία;;; :wink:

Διαφημίσεις

• 6 months later...

Κορίτσια περιμένω δεύτερο παιδάκι και σκέφτομαι να απευθυνθώ και εγώ στην κα Σοφιανού τόσο για τον θηλασμό όσο και για να αναλάβει και το πρώτο μου παιδάκι.

Τελικά εσείς την επιλέξατε; Πως είναι;

• 5 εβδομάδες μετά...
Κορίτσια περιμένω δεύτερο παιδάκι και σκέφτομαι να απευθυνθώ και εγώ στην κα Σοφιανού τόσο για τον θηλασμό όσο και για να αναλάβει και το πρώτο μου παιδάκι.

Τελικά εσείς την επιλέξατε; Πως είναι;

Με το καλό το παιδάκι σου!

Tην συγκεκριμένη παιδίατρο δεν μου την σύστησε κάποιος αλλα την επέλεξα μόνη μου καθώς έψαχνα να βρω εναν παιδίατρο που να ειναι και συμβουλος θηλασμου ταυτόχρονα.

έχω να πω μόνο καλά λόγια για την συγκεκριμένη...

πρόκειται για μια γλυκύτατη γυναίκα και έμπειρη στη δουλειά της.

Θα σε κερδίσει από την πρώτη στιγμή,είμαι σίγουρη!

Απαντάει στα τηλέφωνα και αν δεν μπορει να μιλησει εκεινη τη στιγμή σε παιρνει πίσω.

Ειναι πολύ ευγενική κάθε φορά και μας εξηγεί πράγματα χωρίς να μας αγχώνει.

Ασχολείται πραγματικά και ποτέ δεν θα νιώσεις...ας μου επιτραπει η εκφραση...οτι σε ''ξεπετάει".

Επίσης ειναι η μοναδική γιατρός που κόβει πάντα απόδειξη χωρίς να το ζητήσεις!

Δοκίμασε την και θα με θυμηθείς!;)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...