Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

κορισια βοηθηστεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

καλησπερα ειμαι καινουρια σας διαβαζω ομως συνεχεια.ειμαι 31 ετων και 5 χρονια παντρεμενη πριν 2 χρονια ειχα μεινει εγκυοσ αλλα δυστηχως εξωμητριο τωρα παω για εξωσωματικη.εχουμε προβλημα με το σπερμα τυ αντρα μου ειχαμε κοντα στα 2500000 σπερματοζωαρια ανα 1ml .σημερα ειχε 180000 ανα 1ml.κοριτσια ετυχε να κανει καμια εξωσωματικη με τετοιο αριθμο και να πετυχει σασ παρακαλω απαντηστεμε κοντευω να τρελαθω.ξεχασα να πω σημερα εδωσε 4ml ειναι 780000:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

Διαφημίσεις

μην αγχωνεσαι ζουζου,στην μικρογονιμοποιηση οπως σου ειπε η lion πιο πανω αρκει ενα σπερματοζωαριο για να το γονιμοποιησουν με το αυγουλακι σου!!!

Μην αγχωνεσαι καθολου!! Η επιστημη κανει θαυματα.Ολα θα πανε καλα!!

Διαφημίσεις

κορισια ευχαριστω που μου απαντησατε στισ 18 του μηνα εχω ραντεωου με το νικολετο στην αλεξανδρουπολη εχει κανει καμια μαζι του εχω ακουσει πολυ καΛΑ ΛΟΓΙΑ

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

κορισια ευχαριστω που μου απαντησατε στισ 18 του μηνα εχω ραντεωου με το νικολετο στην αλεξανδρουπολη εχει κανει καμια μαζι του εχω ακουσει πολυ καΛΑ ΛΟΓΙΑ

φίλος μου με 0 έκανε μικρογον/ση με εξω/ματική και έχει μια μικρή κόρη τωρα......................χαλάρωσε όλα καλά θα πάνε,,,

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...