Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αγορι-κοριτσι στο ίδιο κρεββατι?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ειδικός δεν είμαι, αλλά εγώ θα προσπαθούσα με τρόπο να το κόψω,

λέγοντάς τους ότι ο καθένας κοιμάται στο κρεβάτι του, και αν θέλουν να κάνουν παρεούλα λίγο πριν τον ύπνο, οκ, αλλά για λίγη ώρα να συζητήσουν/παίξουν στο ίδιο κρεβάτι, και μετά για ύπνο ο καθένας στο κρεβάτι του.

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Και από τότε που ο άνεμος μού εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους. Φ. Νίτσε

και εγώ έτσι το σκεφτομαι, και δεν τους το επιτρεπω...

απ' την αλλη και εγώ κοιμομουν με την αδελφή μου και μου αρεσε, αλλά ήμασταν κοριτσια:confused::rolleyes:.

εγω κοιμομουν με τον αδερφο μου καποιες φορες σε ημιδιπλο στο χωριο οταν πηγαιναμε. βεβαια το θελαμε για να μην κοιμαμαι εγω στο ιδιο δωματιο με τους γονεις μου. φυσικα και για την πλακα μας, να κουβεντιαζουμε και τετοια. αλλά οχι για συνεχεια.

Διαφημίσεις

Μωρά είναι ακόμη, τί να πω... Τί σε φοβίζει μη συνηθίσουν ή κάτι πιο πονηρό; (οχι να κάνουν κάτι τα παιδιά, προς Θεού, δεν εννοώ αυτό. Απλά για να μη παίζουν το αντρόγυνο...)

Το δωμάτιο δε χωράει μια κουκέτα ή ένα δεύτερο κρεβάτι;

iyuNp3.png4hNCp3.png

Εγώ νόμιζα ότι τα έχεις στο ίδιο δωμάτιο. Μπορείς να τα βάλεις στο ίδιο δωμάτιο με τα κρεβατάκια τους κοντά. Αν δεν γίνεται, μπορείς να τους πεις, καθίστε λίγο μαζί και μετά ο καθένας στο κρεβάτι του.

Δεν βλεπω κατι πονηρο σε αυτο περαν του οτι μπορει να συνηθίσουν κ μετα μετα να μην θελουν να χωριστουν. Κ γω κοιμιζω τα δικα μου μαζι(αγορι-κοριτσι) ειναι πιο μικρα σε ηλικια απο τα δικα σου(3 χρον. κ 16 μηνων.) Μπορει κ να ειμαι λαθος δεν ξερω.

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

πριν απαντησω πες μου κατι, σε πειραζει που ειναι αγορι και κοριτσι ή γενικως δε θελεις τα δυο παιδια να συνιθισουν σ'ενα κρεββατι; Και για ποιο λογο;

τα παιδια βρισκονται στο ιδιο δωματιο σε κουκετα με συρταρωτο το κατω κρεβατι. Απλώς ζητανε πολλες φορες να κοιμουνται μαζι στο ενα κρεββατι.

αυτο που με ανησυχει ειναι να μην γινει συνηθεια γιατι δεν ειναι του ιδιου φυλου

Η αληθεια ειναι πως δεν το χω με τα αγορια καθολου:lol::lol:

Εγω απολαμβανα την παρεα της αδελφης μου που κοιμομασταν μαζί και γι αυτο δε θέλω να το ξεκοψω αλλα επιφυλάσσομαι κιολας.

Διαφημίσεις

εγω κοιμομουν με τον αδερφο μου καποιες φορες σε ημιδιπλο στο χωριο οταν πηγαιναμε. βεβαια το θελαμε για να μην κοιμαμαι εγω στο ιδιο δωματιο με τους γονεις μου. φυσικα και για την πλακα μας, να κουβεντιαζουμε και τετοια. αλλά οχι για συνεχεια.

αυτο συμβαινει και με μας οταν παμε σε χωρια, διακοπες κτλ και τους αρεσει για αυτους τους λόγους

Εξάλλου μια απάντηση-δικαιολογια που τους δινω οταν τους αρνουμαι να κοιμηθουν μαζι ειναι οτι θα το κανουν όταν παμε στο χωριο.

τα δικα μου παντα καταληγουν να κοιμουνται στο ιδιο κρεββατι και νομιζω ειναι πολυ ομορφο το οτι ειναι τοσο αγαπημενα, δυστυχως δεν ειναι ολα τ'αδελφια ετσι.

Η διαφορα του φυλλου δεν εχει καμμια σημασια, οταν αυτα νιωσουν αβολα (πιθανως καπου στη διαρκεια της προεφηβιας ή και λιγο αργοτερα) θα το κοψουν μονα τους. Εγω τ'αφηνω ν'απολαμβανουν το ενα τη συντροφια του αλλου που τοσο αποζητουν... τι σε φοβιζει ακριβως οτι μπορει να συμβει;

δεν νομιζω να συμβει κάτι, αλλα δεν ειμαι και σιγουρη κατα πόσο ειναι καλό να κοιμουνται μαζι εφοσον το θέλουν

Βοηθάει στο δέσιμο τους ή εινια υπερβολή

να τους αφησω να κανουν οτι νιωθουν ή πρεπει να τους βαλω οριο?

Αν συνηθίσουν δεν υπάρχει προβλημα μετά?

ειναι αδελφακια, το φυλλο δεν παιζει ρολο... Και στο μπανιο να δεις που το μεγαλο θα σου ζητησει να κανει μονο του οταν ερθει εκεινη η ωρα. Να ξερεις ομως οτι πρωτα θ'αρχισει απο εσενα να "κρυβεται" και υστερα απο το αδελφακι του. Αν το πρωτο σου ειναι κοριτσι ισως αυτη η ωρα να ερθει πολυ συντομα ουτως ή αλλως.

Εγω προσωπικα δε βλεπω κανενα προβλημα.

ειναι αδελφακια, το φυλλο δεν παιζει ρολο... Και στο μπανιο να δεις που το μεγαλο θα σου ζητησει να κανει μονο του οταν ερθει εκεινη η ωρα. Να ξερεις ομως οτι πρωτα θ'αρχισει απο εσενα να "κρυβεται" και υστερα απο το αδελφακι του. Αν το πρωτο σου ειναι κοριτσι ισως αυτη η ωρα να ερθει πολυ συντομα ουτως ή αλλως.

Εγω προσωπικα δε βλεπω κανενα προβλημα.

μες στο μυαλο μου εισαι...

και στο μπάνιο άρχισα να προβληματιζομαι...τους κάνω μαζι μπανιο απο πάντα, αλλα πότε πρεπει να το κόψω.

η κορη μου ειναι μεγαλύτερη και γενικά πόλυ ντροπαλή (το μοναδικο παιδι στο κολυμβητηριο που κρυβεται για να αλλαξει), αλλά στο μπανιο δεν δειχνει να έχει προβλημα με τον αδελφο της...

Διαφημίσεις

ξερεις τι θυμηθηκα; οτι με τον αδελφο μου συχνα κοιμομασταν στο ιδιο κρεββατι οταν ειχαμε κατι να συζητησουμε, γιατι ειχαμε ξεχωριστα δωματια και δε βολευε και μας επαιρνε ο υπνος μιλωντας. και μιλαμε για ηλικιες πολυ μεγαλυτερες, εφηβοι. Βεβαια, επειδη ειναι 4,5 χρονια μεγαλυτερος εγω δεν θυμαμαι να κανουμε μπανιο μαζι...

Και αργοτερα, στο πανεπιστημιο οταν επισκεπτομασταν ο ενας τον αλλο μαζι κοιμομασταν (αν το επετρεπαν οι διαστασεις του κρεαββατιου, αλλιως κι οι δυο στο πατωμα). Ποτε δε μου περασε καν απο το μυαλο οτι αυτος ειναι αντρας κι εγω γυναικα. Ειναι απλα ο αδελφος μου.. Πιθανως να νιωθω μαζι του οπως εσυ με την αδελφη σου (αν και δεν εχω αδελφη και δεν ξερω). -ισως ομως να μην τον εστελνα για σερβιετες:-P Και ροχαλιζει και σα γουρουνι.

ναι να χαλαρωσεις..πιστευω οτι τα βοηθαει να δεθουν..Το εχω σκεφτει για τα παιδακια μου, θα μου αρεσε να κοιμοντουσαν μαζι, αν θελανε φυσικα.Η ανηψια μου 16 χρονων καμια φορα κοιμαται με τον διδυμο αδερφο της.Νιωθει μονη της στο δωματιο της

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...