Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλησπέρα

Μην το κάνεις καθόλου. Εφερα κάποια στιγμή 2 διαφορετικές εταιρείες. Το αποτέλεσμα ήταν (από ότι μου είπαν στο κατάστημα που είχα αγοράσει τον καναπέ μου), ότι με τα χημικά που χρησιμοποίησαν μου τον έκαψαν.

Απο τι υλικο ειναι ο καναπες σου; Η μητερα μου καθαριζει τον δικο της που ειναι τυρκουαζ υφασμα με αμμωνια κ νερο

Τους δικους μου που ειναι μπεζ δερμα τους κανω 2 φορες το χρονο με νερο κ swaz κ τους ξεβγαζω επειτα με νερο, του;ς εχω 8 χρονια σαν καινουριους

Απο τι υλικο ειναι ο καναπες σου; Η μητερα μου καθαριζει τον δικο της που ειναι τυρκουαζ υφασμα με αμμωνια κ νερο

Τους δικους μου που ειναι μπεζ δερμα τους κανω 2 φορες το χρονο με νερο κ swaz κ τους ξεβγαζω επειτα με νερο, του;ς εχω 8 χρονια σαν καινουριους

Υποθέτω πως το swaz είναι κάποιο υγρό καθαρισμού ειδικό για δερμάτινους καναπέδες? Κάνει αφρό? Πως ακριβώς το χρησιμοποιείς? πλένεις τον καναπέ και τον αφήνεις ή ξεβγάζεις αμέσως? Συγνώμη αν σε κουράζω, αλλά έχω και εγώ μπέζ δερμάτινους και ο μικρός μου έριξε νερό επάνω και έχει λεκιάσει, λες να καθαρίσει μ΄αυτό? ή το χρησιμοποιείς ας πούμε για συντήρηση? Δοκίμασα ένα ειδικό καθαριστικό που βρήκα στην ΙΚΕΑ αλλά δεν έκανε τίποτα....

Σε ευχαριστώ πολύ!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

Nancy79,

Μου είχε συστήσει φίλη την παρακάτω εταιρεία http://steamway.gr/, η οποία όμως εδρεύει στο Κερατσίνι. Δεν ξέρω σε ποιά περιοχή μένεις (κατά πόσο σε καλύπτει δλδ).

Τους έδωσα πέρυσι τα χαλιά για καθαρισμό-φύλαξη κι έμεινα τόσο ικανοποιημένη που τον περασμένο Σεπτέμβριο ήρθαν κι έκαναν και επιτόπιο καθαρισμό στο σαλόνι και στις καρέκλες της κουζίνας !

Έχω στα υπόψιν να κάνω μια και τα στρώματα (ιδίως των παιδιών με ενδιαφέρει), αλλά, δεν περισσεύουν ποτέ τα χρήματα κι όλο το αναβάλλω...

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Αυτό δεν είναι απλά καθαριστικό αλλά ΜΑΓΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ!!!! και φυσικά μη τοξικό. Είναι αυτό που λένε : ¨δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο¨.

Καθαρίζει ΤΕΛΕΙΑ χωρίς κόπο το οτιδήποτε. Σήμερα καθάρισα το ύφασμα από το κρεβάτι του γιου μου που είχε λεκέδες από γάλα και δεν έφευγαν με όλα τα καθαριστικά του εμποριου εδώ και δύο χρόνια που το πάλευα. E! έβαλα σε νερό λίγο μαγικό φίλτρο"SWAZ" και με απαλό πέρασμα με το πανί χωρίς τρίψιμο έγινε σαν καινούργιο. Να είναι καλά αυτός που το φτιάχνει:D:D:D

O5X4p2.png 

Υποθέτω πως το swaz είναι κάποιο υγρό καθαρισμού ειδικό για δερμάτινους καναπέδες? Δοκίμασα ένα ειδικό καθαριστικό που βρήκα στην ΙΚΕΑ αλλά δεν έκανε τίποτα....

Σε ευχαριστώ πολύ!

Δεν ειναι καθαριστικό για δερμάτινα αλλά καθαριστικο γενικής χρήσης κ το βρίσκεις σε αποθήκες απορρυπαντικων.

Είχα πάρει κι εγώ το καθαριστικό του ΙΚΕΑ, απλά το πέταξα, δεν καθάριζε απολύτως τίποτα. Το SWAZ το ξεβγάζεις επειδή ειναι αρκετά ισχυρό, αν εχεις επίμονους λεκέδες το κάνεις τοπικά αδιάλυτο και πάλι ξεβγάζεις. Εμένα τα παιδά ειναι ιδιαίτερα προσεκτικά κ λερώνεται μονο από το καθισιο (δλδ εχω την αίσθηση ότι τα υφάσματα ξεβάφουν πάνω στον καναπέ) πάντως κα΄θε 6μηνο φαίνεται τρελά η διαφορά κ ανακτά το κανονικό μπεζ από το μπεζ-γκρι της χρήσης του

Αυτό δεν είναι απλά καθαριστικό αλλά ΜΑΓΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ!!!! και φυσικά μη τοξικό. Είναι αυτό που λένε : ¨δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο¨. Να είναι καλά αυτός που το φτιάχνει :D:D:D

Για τα πάντα όμως!!!! Ακομα κ για σκουριά σε μέταλλα, λαδιές , τα λευκά σημάδια που αφήνουν τα αποσμητικά στις μπλούζες

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις απαντησεις σας.Εκλεισα εταιρεια καθαρισμου να ερθει να μου το καθαρισει γιατι πιστευω τα επαγγελματικα μηχανηματα κανουν πιο αποτελεσματικη δουλεια για ενα βαθυ καθαρισμο μια φορα στο τοσο.Τις υπολοιπες φορες το κανεις και μονη σου με απορρυπαντικα.Θα δω βεβαια και το αποτελεσμα

Αυτό δεν είναι απλά καθαριστικό αλλά ΜΑΓΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ!!!! και φυσικά μη τοξικό. Είναι αυτό που λένε : ¨δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο¨

Δεν ειναι καθαριστικό για δερμάτινα αλλά καθαριστικο γενικής χρήσης κ το βρίσκεις σε αποθήκες απορρυπαντικων.

Είχα πάρει κι εγώ το καθαριστικό του ΙΚΕΑ, απλά το πέταξα, δεν καθάριζε απολύτως τίποτα. Το SWAZ το ξεβγάζεις επειδή ειναι αρκετά ισχυρό, αν εχεις επίμονους λεκέδες το κάνεις τοπικά αδιάλυτο και πάλι ξεβγάζεις. Εμένα τα παιδά ειναι ιδιαίτερα προσεκτικά κ λερώνεται μονο από το καθισιο (δλδ εχω την αίσθηση ότι τα υφάσματα ξεβάφουν πάνω στον καναπέ) πάντως κα΄θε 6μηνο φαίνεται τρελά η διαφορά κ ανακτά το κανονικό μπεζ από το μπεζ-γκρι της χρήσης του

Για τα πάντα όμως!!!! Ακομα κ για σκουριά σε μέταλλα, λαδιές , τα λευκά σημάδια που αφήνουν τα αποσμητικά στις μπλούζες

Κορίτσια δεν έχω λόγια να σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ!!!!! Θα ψάξω να το βρω και θα σας πω αποτελέσματα!

jesgk τους έχω καλυμένους τους καναπέδες αν και προσέχουν και εμένα τα παιδιά, και όταν έριξε το νερό φοβήθηκε να μου το πει, ίσως αν είχα σηκώσει το ριχτάρι να στεγνώσει να μην γινόταν....προχθές έβγαλα τα καλύματα να τα πλήνω και έπαθα το εγκεφαλικό!!! Δοκίμασα το καθαριστικό που σου είπα και όχι μόνο δεν καθάρισε αλλά έγινε χειρότερο! Καταστεναχωρήθηκα!!! Μακάρι να καθαρίσει! Ευχαριστώ πολύ! Πάρα πολύ!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

να ρωτησω κι εγω,με αυτο το καθαριστικο που λετε (Swaz),πως καθαριζετε τον απλο υφασματινο καναπε;το σαλονι μου ειναι μελί,και θελω να το καθαρισω,δεν εχει καποιο λεκε,απλα απο την χρηση που καθομαστε.ποiα ειναι η διαδικασια,και πως το ξεπλενετε,που αναφερθηκε οτι θελει ξεβγαλμα ;δεν θα πιασει μουχλα αν μεινει νωπο,πως θα στεγνωσει ο καναπες απο τα νερα;σορυ για τις πολλες αποριες αλλα ειμαι ..ασχετη εντελως..:oops:

να ρωτησω κι εγω,με αυτο το καθαριστικο που λετε (Swaz),πως καθαριζετε τον απλο υφασματινο καναπε;

Βάζω σε λεκάνη νερό και την ανάλογη ποσότητα του Swaz και με μία βούρτσα μαλακή ή ένα πανί τον τρίβω όχι κάτι ιδιαίτερο μη φανταστείς.

το σαλονι μου ειναι μελί,και θελω να το καθαρισω,δεν εχει καποιο λεκε,απλα απο την χρηση που καθομαστε.ποiα ειναι η διαδικασια,

Ο δικός μου είναι το εκρού!!! Ακόμα χειρότερα δηλαδή.Απάντησα πιο πάνω αφού πρώτα όμως τον περάσω λίγο με την ηλεκτρική να φύγει ή σκόνη, μην λασπουριάσει κιόλας:D

και πως το ξεπλενετε,, που αναφερθηκε οτι θελει ξεβγαλμα ;

προσωπικά δεν τον ξεπλένω γιατί στις οδηγίες γράφει ότι μπορείς και να μην τον ξεπλύνεις απλά αλλάζεις την δοσολογία που αραιώνεις το απορρυπαντικό. Αλλά αν θες να τον ξεπλύνεις βάζεις μόνο καθαρό νερό και με πανί τον ξαναπερνάς για να φύγει το απορρυπαντικό. Πάντως επειδή γράφει ότι χρησιμοποιείται και στο πλυντήριο για ρούχα ή για υπερλευκαντικό είναι χαμηλού αφρισμού.

δεν θα πιασει μουχλα αν μεινει νωπο,

Γιατί νομίζεις ότι τα συνεργεία καθαρισμού κάνουν εντελώς στεγνό καθάρισμα; Χρησιμοποιούν τις ειδικές τους σκούπες με ισχυρά απορρυπαντικά που τα ξεπλένουν και αυτά με την σκούπα. Και στο λέω σίγουρα γιατί συγγενής μου κάνει αυτή τη δουλειά. Άρα και πάλι νωπός μένει ο καναπές σου. Μούχλα δεν πιάνει γιατί δεν καταβρέχεις με λάστιχο, τον περνάς με ένα βρεγμένο πανί και η υγρασία μένει επιφανειακά και στεγνώνει σε λίγη ώρα.

πως θα στεγνωσει ο καναπες απο τα νερα;

τον αφήνεις στην ησυχία του, δίνοντας του λίγο χρόνο να αναρρώσει:D:D:D. Σε μία ωρίτσα είναι σαν καινούργιος, ειδικά τώρα που ξεκίνησαν και οι ζέστες.

σορυ για τις πολλες αποριες αλλα ειμαι ..ασχετη εντελως..:oops:

Ελπίζω να σε κατατόπισα, άντε και καλή επιτυχία, μην το φοβάσαι θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα όχι μόνο στον καναπέ αλλά όπου και να το χρησιμοποιήσεις και θα πίνεις νερό στο όνομά του, σαν και εμάς.:D

O5X4p2.png 

Κορίτσια δεν έχω λόγια να σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ!!!!! Θα ψάξω να το βρω και θα σας πω αποτελέσματα!

......................Μακάρι να καθαρίσει! Ευχαριστώ πολύ! Πάρα πολύ!

Βίκυ ή σε αποθήκες απορρυπαντικών ή ακόμα και σε λαική το έχω βρει ή ψιλικατζίδικά. Η τιμή του από 1,80 μέχρι 2,50 ευρωπουλάκια.

O5X4p2.png 

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις απαντησεις σας.Εκλεισα εταιρεια καθαρισμου να ερθει να μου το καθαρισει γιατι πιστευω τα επαγγελματικα μηχανηματα κανουν πιο αποτελεσματικη δουλεια για ενα βαθυ καθαρισμο μια φορα στο τοσο.Τις υπολοιπες φορες το κανεις και μονη σου με απορρυπαντικα.Θα δω βεβαια και το αποτελεσμα

Nancy πόσο χρεώνουν για τον καθαρισμό; Γιατί ενδιαφέρομαι κι εγώ και σε μια εταιρεία που ρώτησα μου είπαν 25 ευρώ / θέση.

"Πού να σε κρύψω γιόκα μου να μη σε φτάνουν οι κακοί

σε ποιο νησί του ωκεανού, σε ποια κορφή ερημική..."

Μαριλού εγω του είπα να καθαρισει μονο τιν σκελετο γιατι τα μαξιλαρια τα βγαζω και τα πλενω μονη μου.Μου ειπε για ενα διθεσιο και ενα τριθεσιο 75 ευρω.Ειναι φυσιολογικη τιμη.

Διαφημίσεις

Ελπίζω να σε κατατόπισα, άντε και καλή επιτυχία, μην το φοβάσαι θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα όχι μόνο στον καναπέ αλλά όπου και να το χρησιμοποιήσεις και θα πίνεις νερό στο όνομά του, σαν και εμάς.:D

αν με κατατόπισες λεει;;πιο πολύ δεν γινεται,σε ευχαριστω παααρα πολύ!:-D ανυπομονω να το αγορασω την Δευτερα και να πιασω...δουλεια!!θα σας πω εντυπωσεις μετα εννοειται!!

Βίκυ ή σε αποθήκες απορρυπαντικών ή ακόμα και σε λαική το έχω βρει ή ψιλικατζίδικά. Η τιμή του από 1,80 μέχρι 2,50 ευρωπουλάκια.

Το βρήκα!!!! 1,95? το λίτρο, πολύ οικονομικό νομίζω.

Το έχω πάνω στο γραφείο μου και το είδε ο καθαριστής του κτηρίου, με ρώτησε γιατί πράγμα το θέλω αυτό με γουρλωμένα μάτια, χαχαχα, και όταν του είπα για τους δερμάτινους καναπέδες, ΕΦΡΙΞΕ!!! Μου είπε να μην το βάλω γιατί θα μου "ξεφλουδίσει" ο καναπές! Είναι λέει πάρα-πολύ δυνατό! Εγώ θα το βάλω!

Θα το κάνω το μεσημέρι και θα σας πω τι έγινε!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Το έχω πάνω στο γραφείο μου και το είδε ο καθαριστής του κτηρίου, με ρώτησε γιατί πράγμα το θέλω αυτό με γουρλωμένα μάτια, χαχαχα, και όταν του είπα για τους δερμάτινους καναπέδες, ΕΦΡΙΞΕ!!! Μου είπε να μην το βάλω γιατί θα μου "ξεφλουδίσει" ο καναπές! Είναι λέει πάρα-πολύ δυνατό! Εγώ θα το βάλω!

Αραιωσε το αρχικά με νερό κ ξέπλυνε το ... σίγουρα το δέρμα ειναι πιο ευαίσθητο από το ύφασμα κ ξέπλυνε το μετά με ένα πανι

Κορίτσια ενδιαφέρομαι και εγώ να καθαρίσω τους δερμάτινους καναπέδες μου. Είναι μπεζ και έχουν γίνει γκρι. Με τον μικρό λερώνονται πάρα πολύ. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να τους καθαρίσω με τίποτα. Έχω δοκιμάσει με υγρό πιάτων, που μου είχαν πει, κανένα αποτέλεσμα. Φοβόμουν να βάλω κάτι πιο δυνατό. Διάβασα όμως γι ένα καθαριστικό πιο πάνω, που έχει αποτέλεσμα. Μήπως όμως χαλάει τους καναπέδες από δέρμα ? Αν το έχει δοκιμάσει κάποια κοπέλα θα με βοηθούσε πολύ.

Βίκυ τώρα είδα ότι θα το χρησιμοποιήσεις σε δερμάτινους καναπέδες . Γράψε μας το αποτέλεσμα να το κάνω κι εγώ. Δεν καθαρίζουν με τίποτα.

Δεν μπορώ να τους καλύψω κιόλας γιατί ότι βάζω γλυστράει.

Βίκυ τώρα είδα ότι θα το χρησιμοποιήσεις σε δερμάτινους καναπέδες . Γράψε μας το αποτέλεσμα να το κάνω κι εγώ. Δεν καθαρίζουν με τίποτα.

Δεν μπορώ να τους καλύψω κιόλας γιατί ότι βάζω γλυστράει.

τι χρώμα ειναι οι δικοί σου, εμένα ειναι μπεζ και τους καθαρίζω 8 χρονια με αυτό το καθαριστικό κ ειναι σαν καινουργιοι

και ναι,τελειωσα ουφ! καθαρισα με το swaz τον καναπε μας(εκανα τον ενα για δοκιμή,και μεχρι να στεγνωσει να εχουμε τον αλλο στεγνο),και τα χαλια μου.Ο καναπες,αν και νωπος ακομα,δειχνει καθαροτερος, απο τωρα!Οσο για τα χαλια,εχω shaggy,το μπεζ ειδικα που ηταν πολυ λερωμενο,γιατι ηταν κοντα στην κουζινα,το σκουπισα πολυ καλα με την σκουπα,και μετα το περασα με τις ιδιες αναλογιες του υγρου όπως και με το χαλι,το ψευτοξεβγαλα με λιγο νερο και πανι,και εγινε λαμπίκο! το εβγαλα και στον ηλιο να στεγνωσει,και ..μαζεμα μετα.σας ευχαριστω κοριτσια,μου ανοιξατε τα ματια!!Α! θα το δοκιμασω και στο παντελονι του αντρα μου που εχει γεμισει χρωματα απο την δουλεια,εχω την εντυπωση οτι θα καθαρισει κι αυτο!:idea:

Εμένα πάλι...ΔΕΝ....

Ο λεκές είναι στη θέση του.

Τον πέρασα πρώτα με διαλυμένο το swaz και αφού είδα οτι δεν γίνεται τίποτα το πέρασα και αδιάλυτο. Έχει στεγνώσει πλέον, αλλά δεν καθάρισε καθόλου.

Πάντως δεν χάλασε το δέρμα, δεν έπαθε τίποτα. Ίσως να είναι και θέμα δέρματος, δεν ξέρω. Θα πάω και σε ένα ειδικό μαγαζί που μου είπαν οτι πουλάει ειδικά επαγγελματικά καθαριστικά για καναπέδες δερμάτινους και αν βρω κάτι αποτελεσματικό θα σας ενημερώσω.

anastasiaspil έχεις δίκιο, ΑΣΤΑ!!! Ό,τι και να τους βάλω συνέχεια πρέπει να στρώνω! Και με 2 αγόρια που παίζουν συνέχεια πάνω τους καταλαβαίνεις! Έτσι μου ρχετε να τους στείλω για ανακύκλωση!!! Και χωρίς κάλυμα παγώνει ο #@#% το χειμώνα, δεν μπορείς να κάτσεις και το καλοκαίρι το αντίθετο. Και κάνουν και ένα σωρό λεφτά θα μπορούσα να είχα αγοράσει 2 ωραιότατους γωνιακούς με αποθηκευτικούς χώρους ΚΑΙ να γίνονται και κρεββάτι!!! Τα χω πάρει!!!!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Εμένα πάλι...ΔΕΝ....

Ο λεκές είναι στη θέση του.

Τον πέρασα πρώτα με διαλυμένο το swaz και αφού είδα οτι δεν γίνεται τίποτα το πέρασα και αδιάλυτο. Έχει στεγνώσει πλέον, αλλά δεν καθάρισε καθόλου.

Πάντως δεν χάλασε το δέρμα, δεν έπαθε τίποτα. Ίσως να είναι και θέμα δέρματος, δεν ξέρω. Θα πάω και σε ένα ειδικό μαγαζί που μου είπαν οτι πουλάει ειδικά επαγγελματικά καθαριστικά για καναπέδες δερμάτινους και αν βρω κάτι αποτελεσματικό θα σας ενημερώσω.

anastasiaspil έχεις δίκιο, ΑΣΤΑ!!! Ό,τι και να τους βάλω συνέχεια πρέπει να στρώνω! Και με 2 αγόρια που παίζουν συνέχεια πάνω τους καταλαβαίνεις! Έτσι μου ρχετε να τους στείλω για ανακύκλωση!!! Και χωρίς κάλυμα παγώνει ο #@#% το χειμώνα, δεν μπορείς να κάτσεις και το καλοκαίρι το αντίθετο. Και κάνουν και ένα σωρό λεφτά θα μπορούσα να είχα αγοράσει 2 ωραιότατους γωνιακούς με αποθηκευτικούς χώρους ΚΑΙ να γίνονται και κρεββάτι!!! Τα χω πάρει!!!!

Και εγώ το ίδιο. Μετάνιωσα και για το δέρμα και για το χρώμα. Είναι μπεζ και φαίνονται όλοι οι λεκέδες. Αγόρασα ριχτάρια και τους έντυσα, αλλά απλά μόλις πας να κάτσεις, γλιστράνε και πέφτουνε. Τους έχω 8 χρόνια και τους είχα πληρώσει πανάκριβα. Τουλάχιστον αν υπήρχε τρόπος να τους καθαρίσω να φαίνονται σαν καινούργοι. Στα divani & divani μου είχαν δώσει ένα απαλό καθαριστικό, αλλά δεν έκανε τίποτα.

Φοβάμαι να δοκιμάσω ισχυρό καθαριστικό, έστω και στην πλάτη του καναπέ, γιατί εμένα φαίνεται η πλάτη του όπως είναι στο καθιστικό.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...