Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μια μικρή βοήθεια...(τραπεζι βαπτισης)

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους.

Μένουμε στα νότια προάστεια και 10 Ιουλίου βαπτίζουμε το αγοράκι μας..ΑΛΛΑ ο θαλασσινός αέρας μάλλον είναι μολυσμένος και από τα βαρέα μέταλλα που έχουν κατακάτσει στον πυθμένα της θάλασσας δημιουργούνται "αναθυμιάσεις" οι οποίες χτυπάνε στον εγκέφαλο τους "απανταχού" ταβερνιάρηδες. Οι τιμές που έχουμε ακούσει φυσικά κ ξεφεύγουν, τα μενού φτωχά και γελοία..η κατανάλωση ποτών έξτρα (οπότε δεν ξέρεις εξ'αρχής πόσο θα σου στοιχίσει)! Βρήκαμε ένα οικονομικό μαγαζί (κοντά στο Πλανητάριο) αλλά μετά μας είπαν κάποιοι φίλοι μας ότι το φαγητό είναι χάλια.Απελπισία..

Αποφασίσαμε λοιπόν να επεκτείνουμε τις έρευνές μας και σε άλλους δήμους του νομού..απλά να μην ξεφύγουμε πάααααρα πολύ...Ψάχνουμε κάτι σε ταβερνούλα που να έχει και χώρο (εξωτερικό ή εσωτερικό) για να απασχοληθούν παιδάκια...Περίπου 100+ ενήλικες και 10-15 παιδιά...Αν έχει κάποιος υπόψη του κάτι σας παρακαλώ ας το προτείνει θα με βοηθήσει πολύ..Παγκράτι, Καισαριανή, Πειραιά ακόμα και Χαϊδάρι..Τιμές για ΒΑΠΤΙΣΗ και όχι για ΓΑΜΟ (καταλάβατε φαντάζομαι τι εννοώ).Ευχαριστώ πολύ πολύ εκ των προτέρων

an1cCDg0g410030MDAwOGQ0fDAwMDU2NjlkYXxTZSBsYXRyZXlveW1lIGthcmRveWxhIG1hcyE.gif

Διαφημίσεις

κοιτα στο airotel ειναι αλυσιδα εγω πηγα στο παρθενων στην ακροπολη.κατι παραπανω απο αψογη εξυπηρετηση οτι κ να πω ειναι λιγο.26 ολα μεσα με μπουφε τουρτα δωματιο λουουδια 2ημερη εκδρομη.μπες στο σαιτ θα δεις.μιλα με την κα χαλατση αν θελησεις

Διαφημίσεις

Vastrag ευχαριστώ πολύ αλλά τα κοίταξα...Καταρράκτης από 26 ευρω/άτομο, Πράσινος λόφος Άλιμος χάλια κριτικές, Μάσα δεν απαντάει, Πέτρινο Γλυφαδα ο υπεύθυνος θα είναι εκεί μετά τις 5.30 κλπ,κλπ,κλπ...Για να ανοίξω θέμα προφανώς καταλαβαίνεις ότι μίλησα με αρκετούς - γιατί δεν μπορώ να σκάσω μύτη με τα 2 μωρά- οπότε όλες οι συζητήσεις γίνονται τηλεφωνικα..Καρέας κουνέλια δε μίλησα και μου μένει και η "μασαμπούκα". Μου είπαν και για Μικρολίμανο ο Βόσπορος και για Καλλιθέα Premiera και...είδομεν

lilouko,

Με το καλό η βάπτιση !

Στον Βόσπορο είχαμε κάνει εμείς το τραπέζι της βάπτισης τον περασμένο Οκτώβριο στην κορούλα μας και, αν θυμάμαι σωστά, για περίπου 30 άτομα πληρώσαμε 1.000ευρώ στο σύνολο με ποτά και γλυκό... το φαγητό του ήταν όντως "καλό" (στο είδος του πάντοτε) αλλά αυτό που με χάλασε ήταν ότι χρέωσε και τα παιδάκια όλα (από το βαπτιζόμενο μέχρι και τα πιο μεγάλα...).

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Ε,βέβαια,το παιδί που βαφτίστηκε τρώει πιο πολύ από όλους στο γλέντι!!

Ήμαρτον,τί άλλο θα ακούσουμε...:evil:

Αφού είναι και το "τιμώμενο" πρόσωπο βρε Χριστίνα !!! Είναι δυνατόν να ΜΗΝ φάει ? Τί λέμε τώρα ?:lol:

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

αυτό που με χάλασε ήταν ότι χρέωσε και τα παιδάκια όλα (από το βαπτιζόμενο μέχρι και τα πιο μεγάλα...).

Καλά, απίστευτο ε;;;

lilouko,

κάποια κοπέλα νομίζω ότι έκλεισε στο "Μαϊδανό & Άνιθο" στην Αργυρούπολη. Δεν το ξέρω το μαγαζί, αλλά δες κι εκεί.

k3NGp3.pnga>

Διαφημίσεις

Αφού είναι και το "τιμώμενο" πρόσωπο βρε Χριστίνα !!! Είναι δυνατόν να ΜΗΝ φάει ? Τί λέμε τώρα ?:lol:

Το επόμενο που θα ακούσουμε,θα είναι να χρεώνουν διπλά στα τραπέζια και τις κοπέλες που περιμένουν μωρό,μια και ό,τι γαρδουμπίτσα φάει η μαμά,την τρώει και το έμβρυο!!:lol:

Καλημέρα σε όλους.

Μένουμε στα νότια προάστεια και 10 Ιουλίου βαπτίζουμε το αγοράκι μας..ΑΛΛΑ ο θαλασσινός αέρας μάλλον είναι μολυσμένος και από τα βαρέα μέταλλα που έχουν κατακάτσει στον πυθμένα της θάλασσας δημιουργούνται "αναθυμιάσεις" οι οποίες χτυπάνε στον εγκέφαλο τους "απανταχού" ταβερνιάρηδες. Οι τιμές που έχουμε ακούσει φυσικά κ ξεφεύγουν, τα μενού φτωχά και γελοία..η κατανάλωση ποτών έξτρα (οπότε δεν ξέρεις εξ'αρχής πόσο θα σου στοιχίσει)! Βρήκαμε ένα οικονομικό μαγαζί (κοντά στο Πλανητάριο) αλλά μετά μας είπαν κάποιοι φίλοι μας ότι το φαγητό είναι χάλια.Απελπισία..

Αποφασίσαμε λοιπόν να επεκτείνουμε τις έρευνές μας και σε άλλους δήμους του νομού..απλά να μην ξεφύγουμε πάααααρα πολύ...Ψάχνουμε κάτι σε ταβερνούλα που να έχει και χώρο (εξωτερικό ή εσωτερικό) για να απασχοληθούν παιδάκια...Περίπου 100+ ενήλικες και 10-15 παιδιά...Αν έχει κάποιος υπόψη του κάτι σας παρακαλώ ας το προτείνει θα με βοηθήσει πολύ..Παγκράτι, Καισαριανή, Πειραιά ακόμα και Χαϊδάρι..Τιμές για ΒΑΠΤΙΣΗ και όχι για ΓΑΜΟ (καταλάβατε φαντάζομαι τι εννοώ).Ευχαριστώ πολύ πολύ εκ των προτέρων

Τον ''Πόντο'' ή τις ''Αλκυόνες'' λες; Το πρώτο πάντως, από κρεατικά 'ποντίκια' σερβίρει!

Εκεί κοντά είναι και οι ''Ελλάδος εικόνες'' πολύ όμορφος χώρος και καλό φαγητό!

iyuNp3.png4hNCp3.png

Το επόμενο που θα ακούσουμε,θα είναι να χρεώνουν διπλά στα τραπέζια και τις κοπέλες που περιμένουν μωρό,μια και ό,τι γαρδουμπίτσα φάει η μαμά,την τρώει και το έμβρυο!!:lol:

:lol::lol::lol:

Βέβαια! Γιατί η εγκυούσα μπορεί να λιγουρευτεί και να φάει διπλή μερίδα!!!

k3NGp3.pnga>

love4four...ο κόσμος δεν πάει καλά...Ενοχλήθηκα και μόνο που το άκουσα....

Θαυματάκι πήγα στην αγαπημένη Jennifer που ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ και βρήκα τα πάντα...Πόντος...χάλι μαύρο!!!!και συνιστώ σε όλους να το αποφεύγουν ΓΕΝΙΚΑ

Ελλάδος Εικόνες είναι το χειμερινό μαγαζί εδώ...το καλοκαιρινό είναι στη Γλυφάδα...

Κατά τα άλλα στην Αγίου Αλεξάνδρου κάνουν έργα...πάει δηλαδη και η εκκλησία και ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ...ΩΡΑΙΑΙΑΙΑΙΑΑΑΑΑΑΑΑ...

Σκέφτομαι να κάνω και άλλο παιδί...μήπως ο Βόσπορος θα με χρεώσει 1,5 ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΈΨΗ;;;;Επιπλέον ο μικρός μου είναι ΚΑΙ ΦΑΓΑΝΟΣ...πόσο θα τον χρεώσει άραγε;;;;;Ε ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΕΕΕΕΕΣ

Διαφημίσεις

Θαυματάκι πήγα στην αγαπημένη Jennifer που ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ και βρήκα τα πάντα...Πόντος...χάλι μαύρο!!!!και συνιστώ σε όλους να το αποφεύγουν

Μπράβο κούκλα μου! Πολύ χαίρομαι που βοήθησα! :-D

iyuNp3.png4hNCp3.png

θα σου προτεινω το ΜΙΑ ΦΟΡΑ στο Μπουρναζι!

Εκει εκανα τη βαπτιση τη Πρωτομαγια.....τελειο φαγητο....και απο design το κεντρο ειναι τελειο!

http://www.partyguide.gr/places/aithouses/3839,%CE%9C%CE%B9%CE%B1+%CE%A6%CE%BF%CF%81%CE%AC.html

αν θες λεπτομερειες στειλε πμ να σου πω να πας συστημενη απο μενα.... το ατομο απο 22Ε εως 26Ε......με φαγητο ομως παααααααρα πολυ και πολυ καλο!

Εχει και χωρο μεσα που μπορεις να του πεις να στον εχει αδειο απο τραπεζια για να παιξουν τα παιδια ....και αν φερεις και κλοουν ακομα πιο καλα θα τα απασχολησει!!

Δεν χρειαζεται να δωσεις τα χρηματα σου σε μια ταβερνα γιατι αποκλειτεαι αν βρεις κατι κατω απο 20Ε και καλο.....δωστα καλυτερα με 22΅Ε και ποοοολυ κυριλε κατασταση! Σου αναλαμβανει και τη διακοσμηση των τραπεζιων και αμα του πεις σου βαζει και δικη του μουσικη...οποτε δεν χρεωνεσαι ουτε το dj ουτε διακοσμητη της αιθουσας.....

οποια θελει καμια λεπτομερεια να μου πει.....πραγματικα αξιζει!!!

Θαυματάκι πραγματικά ΗΡΕΜΗΣΑ ΛΕΜΕ...Και στο γάμο μου και στη βάπτιση της μικρής μου είχα κάνει τα πάντα εκεί...είναι από τους λίγους που ΔΕ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ...Η δε Ρούλα ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!Πραγματικά υπέροχα ΟΛΑ!!!!Βρήκα κάαααααατι μπομπο ΤΡΕΛΑ και βαφτιστικα κομπλε τα πάντα σε πολύ νορμαλ τιμή (+κουτί ξύλινο ζωγραφισμένο στο χέρι)..Άντε γιατί η νονά μας κόντευε να σαλτάρει η κοπέλα με αυτά που άκουγε...

Μειώσαμε στο ελάχιστο τον αριθμό των ατόμων και τώρα μπορούμε να δούμε και χώρους που πριν δεν μπορούσαμε...ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ..Άντε να δούμε....

Ev μου ευχαριστώ πολύ...θα το κοιτάξω κ αυτό...αν και η αίθουσα μου φάνηκε περισσότερο για γάμο...Όσο για τις ταβέρνες -μην το συζητάς - μερικοί μερικοί νομίζουν ότι είναι το "ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ" απλά με χάρτινα τραπεζομάντηλα...ΒΡΕΕΕΕΕ ΟΥΣΤ!

Χίλια ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις...με τρόπο μαγικό ξαφνικά...ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΑ...ουφ..να είστε καλά!

Ev μου ευχαριστώ πολύ...θα το κοιτάξω κ αυτό...αν και η αίθουσα μου φάνηκε περισσότερο για γάμο...!

πισω απο το κυριως τραπεζι εχει μια αφισα τεραστια ασπρομαυρη με μωρα που τη βαζουν για βαπτιση και οταν κανουν γαμο κατεβαζουν κουρτινες....στο ιντερνετ δεν φανεται αυτη η αφισα.,.,...μαγικα και ωραια η αιθουσα μετατρεπεται καθαρα σε αιθουσα βαπτισης και πολυ κυριλε ολη η κατασταση με 22Ε!! Αν θες σου στελνω και φωτο με αυτη την αφισα!

μην κλεισεις καπου αν δεν το δεις ..... πολυ φιλικα στο λεω!!! μακαρι να το ηξερα και να ειχα κανει και τη πρωτη βαπτιση μου εκει!

πισω απο το κυριως τραπεζι εχει μια αφισα τεραστια ασπρομαυρη με μωρα που τη βαζουν για βαπτιση και οταν κανουν γαμο κατεβαζουν κουρτινες....στο ιντερνετ δεν φανεται αυτη η αφισα.,.,...μαγικα και ωραια η αιθουσα μετατρεπεται καθαρα σε αιθουσα βαπτισης και πολυ κυριλε ολη η κατασταση με 22Ε!! Αν θες σου στελνω και φωτο με αυτη την αφισα!

μην κλεισεις καπου αν δεν το δεις ..... πολυ φιλικα στο λεω!!! μακαρι να το ηξερα και να ειχα κανει και τη πρωτη βαπτιση μου εκει!

ειχα παει για δουλεια στο μαγαζι,σε παρτυ σχολειου,κ μου αρεσε κ εμενα πολυ,ειχε μια αισθητικη δεν ηταν απλα ταβερνα

Η ταβέρνα Μυρτιά επί της Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη κοντά στην Αγία Παρασκευή μας είχε κάνει προσφορά με σχετικά καλό μενού στα 20 ευρώ το άτομο και τα ποτά έξτρα. Έχει γενικά πολύ φοβερό φαγητό κλασικής ταβέρνας, πολύ καλά κρέατα. Αλλά δε δίνει χώρο για παραπάνω από 100 άτομα. Έξω από την ταβέρνα υπάρχει πολύ όμορφη παιδική χαρά.

Επίσης για να το υπολογίσεις στο περίπου θέλω να σου πω ότι σε άλλο μαγαζί που κάναμε εμείς τη βάφτισή μας με τιμές λίγο πιο υψηλές από της Μυρτιάς, τα ποτά για 102 άτομα (χύμα κρασί, μπύρες και αναψυκτικά, ό,τι και όσο ζητούσε ο καθένας) μας κόστισαν γύρω στα 320 ευρώ.

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

Η ταβέρνα Μυρτιά επί της Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη κοντά στην Αγία Παρασκευή μας είχε κάνει προσφορά με σχετικά καλό μενού στα 20 ευρώ το άτομο και τα ποτά έξτρα. Έχει γενικά πολύ φοβερό φαγητό κλασικής ταβέρνας, πολύ καλά κρέατα. Αλλά δε δίνει χώρο για παραπάνω από 100 άτομα. Έξω από την ταβέρνα υπάρχει πολύ όμορφη παιδική χαρά.

Επίσης για να το υπολογίσεις στο περίπου θέλω να σου πω ότι σε άλλο μαγαζί που κάναμε εμείς τη βάφτισή μας με τιμές λίγο πιο υψηλές από της Μυρτιάς, τα ποτά για 102 άτομα (χύμα κρασί, μπύρες και αναψυκτικά, ό,τι και όσο ζητούσε ο καθένας) μας κόστισαν γύρω στα 320 ευρώ.

Ναι, έχω πάει εκεί! Δεν έχω πάει σε βάπτιση και τέτοια, αλλά είχαμε βγει για φαγητό ένα βραδάκι.

Είναι όντως πολύ όμορφα και στο τέλος δίνουν και λουκουμάδες!!!!! Γιαμ γιαμ....

iyuNp3.png4hNCp3.png

Ναι, έχω πάει εκεί! Δεν έχω πάει σε βάπτιση και τέτοια, αλλά είχαμε βγει για φαγητό ένα βραδάκι.

Είναι όντως πολύ όμορφα και στο τέλος δίνουν και λουκουμάδες!!!!! Γιαμ γιαμ....

Καλά, οι λουκουμάδες τους είναι όλα τα λεφτά, αλλά έχεις ξεκοιλιαστεί προηγουμένως και δεν ξέρεις πού να τους χωρέσεις.....

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

Ντρέπομαι που τι λέω (είμαι γέννημα θρέμα Φαληριώτισα) τη Μυρτιά την έχω δει 1.000.000 φορές...δεν έχω πάει ποτέ...έχω διαβάσει τα καλύτερα στο νετ και...απλά μου διέφυγε!!!!Ευχαριστώ που μου το θύμισες...να είσαι καλά!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...