Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μαιευτική κλινική Παπαγεωργίου..ή "τσιφλίκι" των γιατρών...

Recommended Posts

Χθες είχα ένα προγραμματισμένο ραντεβού στη μαιευτική κλινική του Παπαγεωργίου Θεσ/νίκης. Το ραντεβού αυτό το είχα κλείσει μόλις διαπίστωσα την εγκυμοσύνη μου δηλ. πριν από τρεις μήνες... Έχω βέβαια φτάσει στην 20η εβδομάδα της κύησης οπότε όλες τις εξετάσεις τις έχω κάνει σε ιδιωτικούς ιατρούς... Αυτό το μήνα πρέπει να κάνω τον υπέρηχο β επιπέδου. Πήγα στο ραντεβού το οποίο ήταν στις 11.30 και μπήκα στις 13.00... φυσικά πλήρωσα το εισητήριο των 5 ευρώ. Στο εξεταστήριο ήταν τρεις γιατροί, δύο ειδικευόμενοι και ένας επίκουρος καθηγητής και δύο μαίες... Ο ένας ειδικευόμενος συμπλήρωνε τα στοιχεία μου στην καρτέλα, η άλλη ειδικευόμενη άκουγε κι ο καθηγητής φλέρταρε με τη μία μαία.... Η άλλη μαία μου πήρε την πίεση και με ζύγισε...

Αυτά διήρκησαν περίπου 5 λεπτά.... Μετά μου έδωσαν δύο παραπεμπτικά, ένα για τον υπέρηχο του β επιπέδου κι ένα για τον προγεννετικό εργαστηριακό έλεγχο (αυτόν που έχω ξανακάνει πριν από 2 μήνες και τους υπέδειξα τα αποτελέσματα) ....

Ρώτησα αν οι εξετάσεις αυτές κι ο υπέρηχος θα γίνουν στο νοσοκομείο και μου είπαν ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο ραντεβού... ρώτησα τι πρέπει να κάνω και μου είπαν να πάω σε ιδιώτικό κέντρο..... (???!!) Τους είπα ότι δεν διαθέτω τα χρήματα και μου είπαν πως αν δεν κάνω την εξέταση θα φέρω την πλήρη ευθύνη για το αν το μωρό είναι υγιές ή όχι.... Τους είπα πως εγώ για αυτό το λόγο έκλεισα το ραντεβού στο νοσοκομείο, για να διαπιστωθεί αν το μωρό είναι υγιές... μου είπαν πως άργησα να παω... τους τόνισα πως εγώ ζήτησα το ραντεβού εδώ και τρεις μήνες.... και αυτοί δεν είχαν νωρίτερα... μου είπαν πως το πρόβλημα είναι δικό μου.....

Μου είπαν επίσης να κλείσω εκ νέου ένα ραντεβού για την επόμενη επίσκεψη.... βέβαια εγω σε τρεις μήνες θα είμαι πλέον στην 32 εβδομάδα..

Επίσης καθώς είναι η τρίτη εγκυμοσύνη και έχω κάνει δύο καισαρικές ήδη, ρώτησα αν μπορώ να προγραμματίσω ραντεβού για τη γέννα, εφόσον θα κάνω πάλι καισαρική τομή.....μου είπαν πως τα ραντεβού για το Σεπτέμβριο έχουν κλείσει....

Ρώτησα τι πρέπει να κάνω και μου είπαν να πάω στην εφημερία όταν σπάσουν τα νερά ή με πιάσουν οι πόνοι της γέννας.....

Μετά μου είπαν πως η εξέταση είχε ολοκληρωθεί και με καλημέρισαν.....

Σαφώς όλα αυτά δε θα είχαν συμβεί αν πήγαινα στο ιατρείο κάποιου γιατρού της κλινικής και πλήρωνα.....

Για άλλη μια φορά σιχάθηκα το ελληνικό σύστημα υγείας....τους φορείς και τους λειτουργούς του.....

Διαφημίσεις

καλημέρα!

είναι απλά σιχαμένοι! :evil:

είχες πάει με τον άντρα σου?

γιατί είμαι περίεργη αν τολμούσαν να μιλήσουν έτσι!

Δεν ντρέπονται τα καθάρματα? αντί όλες οι πόρτες να είναι ανοιχτές

για μια εγκυμονούσα είναι όλες κλειστές και αδιάφορες?

Για αυτό πρέπει να κάνουμε ένα μαζικό ντου μπας και αλλάξει ποτέ αυτή η χώρα :evil::evil:

SVjLp2.pngiZAzp3.png

καλημέρα!

είναι απλά σιχαμένοι! :evil:

είχες πάει με τον άντρα σου?

γιατί είμαι περίεργη αν τολμούσαν να μιλήσουν έτσι!

Δεν ντρέπονται τα καθάρματα? αντί όλες οι πόρτες να είναι ανοιχτές

για μια εγκυμονούσα είναι όλες κλειστές και αδιάφορες?

Για αυτό πρέπει να κάνουμε ένα μαζικό ντου μπας και αλλάξει ποτέ αυτή η χώρα :evil::evil:

ναι , ήμουν με τον άντρα μου, αλλά δε νομίζω πως αυτό έχει κάποια σημασία... Τι θα μπορούσε να κάνει ο άντρας μου περισσότερο ; επίδειξη σωματικής δύναμης ; Το θέμα είναι να υπάρχει ίση μεταχείριση προς όλους τους δικαιούχους, δωρεάν υγεία για όλους ,όχι μόνο για το πελατολόγιο των πανεπιστημιακών ιατρών.....

Διαφημίσεις

Μηπως θα επρεπε να καταγγειλεις το περιστατικο στη διοικηση του νοσοκομειου;;

Αν και σε βλεπω μετα να βγαινεις στον Παπαδακη

Παντως πιστευω οτι αν το καταγγειλεις θα βρεις ανταποκριση (λογω της επικαιροτητας με το θεμα αυτο)

Ηταν και ο συζυγος παρων ισως μπορει αυτος να αναλαβει να κανει την καταγγελια

Ξεφτιλα...

p7z6p3.pngsQqep3.png

Μηπως θα επρεπε να καταγγειλεις το περιστατικο στη διοικηση του νοσοκομειου;;

Αν και σε βλεπω μετα να βγαινεις στον Παπαδακη

Παντως πιστευω οτι αν το καταγγειλεις θα βρεις ανταποκριση (λογω της επικαιροτητας με το θεμα αυτο)

Ηταν και ο συζυγος παρων ισως μπορει αυτος να αναλαβει να κανει την καταγγελια

Ξεφτιλα...

Σε μια χώρα που όλα θα λειτουργούσαν ορθά και θα υπήρχε αξιοπιστία ,ναι θα έπρεπε ,αλλά στη δική μας το κόλπο είναι μεγάλο και τους χωράει όλους...

Σίγουρα όλη αυτή η τακτική εφαρμόζεται με την ανοχή του διοικητή τόσο της κλινικής όσο και του νοσοκομείου.... Βέβαια τώρα θα μου πεις πως αν όλοι σκεφτόμαστε έτσι δε βοηθούμε να αλλάξει και δε θα αλλάξει από μόνο του τίποτα και ποτέ... και θα έχεις δίκιο....

Θα προσπαθήσω να συντάξω μια επιστολή και να την προωθήσω....

Σε μια χώρα που όλα θα λειτουργούσαν ορθά και θα υπήρχε αξιοπιστία ,ναι θα έπρεπε ,αλλά στη δική μας το κόλπο είναι μεγάλο και τους χωράει όλους...

Σίγουρα όλη αυτή η τακτική εφαρμόζεται με την ανοχή του διοικητή τόσο της κλινικής όσο και του νοσοκομείου.... Βέβαια τώρα θα μου πεις πως αν όλοι σκεφτόμαστε έτσι δε βοηθούμε να αλλάξει και δε θα αλλάξει από μόνο του τίποτα και ποτέ... και θα έχεις δίκιο....

Θα προσπαθήσω να συντάξω μια επιστολή και να την προωθήσω....

Το ιδιο πιστευω κι εγω αλλα επειδη ειναι στην επικαιροτητα το θεμα πιστευω οτι η επιστολη σου δεν θα παει τσαμπα Πρεπει να προωθηθει στο υπουργειο υγειας (γιατι οπως λες στο νοσοκομειο ολοι ειναι συνενοχοι)

Καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου

p7z6p3.pngsQqep3.png

Δυστυχως δεν ειναι μονο το Παπαγεωργιου.Ειναι ολα τα νοσοκομεια ετσι.

Παντα ηταν δυσκολο να κλεινεις ραντεβου στα νοσοκομεια αλλα τωρα εχει παραγινει.πρεπει να παρεις τηλ σε ενα νουμερο νομιζω τριψηφιο, συγχωρειστε με αλλα δεν το θυμαμαι τωρα, το οποιο λειτουργει αυτοματα, λες εσυ τι γιατρο θες και τα λοιπα και στο τελος λεει δεν υπαρχει διαθεσιμο ραντεβου. και αν καταφερεις και κλεισεις θα ειναι μετα απο πολυ καιρο. Ετσι αναγκαζεσαι να πας στον ιδιωτη γιατρο να πληρωσεις και να σε "προωθησει" για τις εξετασεις σου στο νοσοκομειο.οκ, τους μαθαμε πια! Η υγεια στην Ελλαδα κοστιζει ακριβα!:evil:

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...