Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα,

Η κόρη μου έκλεισε τα 3 τον Απρίλιο και τώρα τις γιορτές του Πάσχα που ο σταθμός ήταν κλειστός, αποφάσισα να κάνω μία άλλου είδους τακτική με την πάνα.

Της φορούσα βρακάκι όλη την ημέρα εκτός από μεσημέρι και βράδυ (δηλ. τις ώρες ύπνου).

Τι κατάφερα;

Πότε τα έκανε πάνω της, κάπου ίσως τη ζόρισα με το γιο γιό και τώρα βλέπει γιο γιό και λεκάνη και όπου φύγει φύγει. Εν τω μεταξύ είναι και το άλλο. Κάποιες φορές κρατιέται μέχρι σκασμού και όταν δεν αντέχει άλλο φωνάζει Πάααανα!!!

Κάποιες φορές τις έλεγα όχι και προσπαθούσα να την βάλω στο γιο γιό αλλά ήταν αδύνατο, χτυπιόταν και μετά αναγκαστικά φοβούμενη μην πάθει τίποτα της έβαζα πάνα.

Από τον παιδικό μου λένε ότι πρέπει να τη ζορίσω αλλά πόσο, θα της κάνω καλό ή θα γυρίσει μπούμερανγκ και θα κρατιέται μέχρι σκασμού;;;

Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω. Ο σύζυγός μου λέει ότι δεν πρέπει να τη ζορίζουμε γιατί μπορεί να εξελιχθεί άσχημα.

Θέλω τα φώτα σας, ξέρω ότι το κάθε παιδί είναι διαφορετικό.

Σας ευχαριστώ

Το κοριτσάκι μου είναι όλη μου η ζωή!!!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας,

αν μπορείτε επιλέξτε/διαβάσετε κάποιο απο τα θέματα που βρίσκονται εδώ

και να ξαναδημοσιεύστε τις ερώτήσεις σας σε κάποια αντίστοιχα θέματα

Aχ, αυτη η περιοδος της αγωγης τουαλετας!

GIo GIO

Γιογιό πότε???

Πρώτη φορά σε γιογιο!

ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑ?

ΣΕ ΤΙ ΗΛΙΚΙΑ ΚΟΨΑΝΕ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ?

Γιογιό από πότε και πως;;;!!!!!!

ΔΕΝ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΙΛΙΝΟ

Τελος οι πανες

Κόψιμο της πάνας

Πότε κόψατε την πάνα και πώς?

Bραδινή πάνα ! ( πώς κόβεται )

Μεσημεριανη Πανα!!

ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑ....

Πρόβλημα με τις πάνες

κοριτσια..........

Έχω αργήσει??

Είμαστε σε καλό δρόμο?

Κραταέι τα κακά του...

γιογιο γιοκ

Νυχτερινή πάνα

Αχ αυτά τα Pambers !!

παιδικος;ναι!!αλλα το γιογιο μου;;;

γιογιό στο σαλόνι;

Κακά στην πάνα

Παρακαλούμε πριν την ανάρτηση νέου θέματος κάντε χρήση της αναζήτησης

Οδηγίες για το πως γίνεται η αναζήτηση δείτε εδώ : http://parents.org.gr/news/a309

Είναι πολύ σημαντικό να αναζητείτε πρώτα στα παλιά θέματα πρίν ανοίξετε καινούρια.Ήδη αρκετοί γονείς πριν απο εσάς έχουν συγκεντρώσει πάρα πολλές πληροφορίες.

Τα εγγεγραμμένα μέλη δεν γίνεται να απαντούν κάθε φορά εκ νέου σε θέματα τα οποία ήδη έχουν συζητηθεί,ενώ ο όγκος του φόρουμ θα γίνει δύσχρηστος εάν όλα τα μέλη ανοίγουν κάθε φορά για το ίδιο ερώτημα ένα νέο θέμα.

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...